המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מבחינת הגבוהים , התחלתי לראות הרבה משחקים של סרגוסה העונה ואני חייב להגיד של ראפא (השם שלו ארוך מדי) פשוט שחקן חייה . אני רק חושב שזה שחקן שאם מכבי לא יזדרזו להחתים אותו יחסית מוקדם אז אחת הספרדיות הגדולות כבר תיקח אותו כי הוא פשוט נותן עונה מדהימה בספרד אישית וקבוצתית . יכול להיות תחליף מעולה להנדריקס ובפחות כסף...
yzafrir כתב:מבחינתי מאחיה או דאונס עדיין פייבוריטים וניחשבים הימור מושכל יחסית .
אם רוצים הימור קצת יותר פרוע אז מארק פיין יכול להתפתח לאחלה פוינט פאוורד רק שאין מה לחפש ממנו את הקליע לשלוש כי הוא פשוט לא אוהב לזרוק מהטווח הזה...
אגב דאונס חזר לעצמו אתמול עם 15 נק' 4 ריב' ו2 אס' בניצחון של הקבוצה שלו שכבר נימצאת על סף כניסה לפלייאוף בספרד ורחוקה נקודה אחת מהמקום ה-4....
~BenTom~ כתב:yzafrir כתב:מבחינתי מאחיה או דאונס עדיין פייבוריטים וניחשבים הימור מושכל יחסית .
אם רוצים הימור קצת יותר פרוע אז מארק פיין יכול להתפתח לאחלה פוינט פאוורד רק שאין מה לחפש ממנו את הקליע לשלוש כי הוא פשוט לא אוהב לזרוק מהטווח הזה...
אגב דאונס חזר לעצמו אתמול עם 15 נק' 4 ריב' ו2 אס' בניצחון של הקבוצה שלו שכבר נימצאת על סף כניסה לפלייאוף בספרד ורחוקה נקודה אחת מהמקום ה-4....
אהבתי את דאונס ואת מארק פיין , את מאחיה קצת פחות במקומו הייתי חושב בכיוון של Taylor Rochestie מהליגה הצרפתית , מעמיד שורה סטטיסטית נחמדה :19.5 נק' ,57% ל2 ,47% ל3, 89% מהקו ,4.2 ריב' , 6.7 אס'........
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:מבחינת הגבוהים , התחלתי לראות הרבה משחקים של סרגוסה העונה ואני חייב להגיד של ראפא (השם שלו ארוך מדי) פשוט שחקן חייה . אני רק חושב שזה שחקן שאם מכבי לא יזדרזו להחתים אותו יחסית מוקדם אז אחת הספרדיות הגדולות כבר תיקח אותו כי הוא פשוט נותן עונה מדהימה בספרד אישית וקבוצתית . יכול להיות תחליף מעולה להנדריקס ובפחות כסף...
אני לא חושב שאחת הספרדיות הגדולות תיקח אותו (עמדות 5 שלהן די סגורות),
אבל אני בהחלט מסכים שמכבי צריכה לנסות ולהחתים אותו - והפעם לשלוש שנים לפחות.
~BenTom~ כתב:yzafrir כתב:מבחינתי מאחיה או דאונס עדיין פייבוריטים וניחשבים הימור מושכל יחסית .
אהבתי את דאונס ואת מארק פיין , את מאחיה קצת פחות במקומו הייתי חושב בכיוון של Taylor Rochestie מהליגה הצרפתית , מעמיד שורה סטטיסטית נחמדה :19.5 נק' ,57% ל2 ,47% ל3, 89% מהקו ,4.2 ריב' , 6.7 אס'........
rc4991 כתב:אפשר לפרט עליו?
במה הוא מתמחה?מה היתרונות והחסרונות שלו?
Allan Turing כתב:לא רוצה להיות נדוש, אבל הייתי שמח לראות את סאני בצייוביץ בניד שלאנגפורד מחליט לעזוב.
השחקן הזה פשוט לא נגמר.
Allan Turing כתב: ואם כבר, יש לדעתכם סיכוי לראות פה את ביינום?
yzafrir כתב:קליפ נחמד שעשו על דאונס באתר הליגה הספרדית...
http://acbtv.acb.com/video/4759-lacb-20 ... _del_cielo
felix_r כתב:yzafrir כתב:קליפ נחמד שעשו על דאונס באתר הליגה הספרדית...
http://acbtv.acb.com/video/4759-lacb-20 ... _del_cielo
רואים שיש לו פוטנציאל גדול
חנו'ש כתב:איך ההגנה של הבחור?
ממש סוקרנתי לגביו...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:איך ההגנה של הבחור?
ממש סוקרנתי לגביו...
זה תשאלי את צפריר, כי אני לא ראיתי אותו יותר מ 10 דקות פה, 5 דקות שם.
אני יודע שהוא קולע טוב, מוסר טוב, ריבאונדר טוב. לא יודע לגבי ההגנה
itay92 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:איך ההגנה של הבחור?
ממש סוקרנתי לגביו...
זה תשאלי את צפריר, כי אני לא ראיתי אותו יותר מ 10 דקות פה, 5 דקות שם.
אני יודע שהוא קולע טוב, מוסר טוב, ריבאונדר טוב. לא יודע לגבי ההגנה
אם הוא עושה הכל טוב למה שהוא יהיה פה שנה הבאה??
בטח יחטפו אותו קבוצות עם תקציב יותר גדול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים