המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:לא יצא לי לראות משחק שלו בלייב אבל על פי ההתרשמות שלי וממה שקראתי עליו וראיתי בסרטונים, אני חושב שפייר ג'קסון במילון דולר זאת עיסקה טובה.
אדם כתב:אני מכיר את השחקן ומהירות לא ראיתי .
גל גל כתב:הבנאדם זריז ומהיר כמו שד ...מהירות זו לא הבעיה אדם אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר..אני מניח שהחלק ההגנה יהיה בעיה ...אבל אם יצוותו לידו מישהו כמו דייויד נוואבה ומקדניאלס זה יכול להיות מעולה...
דרך אגב הזכירו פה את גבארי בראון בתור מועמד ..מישהו מכיר ?
MTA2311 כתב:יכול להיות שיש פה איזשהו נסיון להלחיץ את רייס/ברצלונה גם
אדם כתב:לגבי רייס שפתאום הרבה לא רוצים אותו זה מוזר בעיני.
שחקן ברמה הכי גבוהה שיש בין הגארדים הטובים באירופה .
מאז באירן מינכן כולל, בכל מקום שהגיע הצליח והביא תארים וגם מספרים ,נורמלי מאוד שלשחקן יש עונה פחות טובה מה שאישית לא קרה לו גם בברצלונה כי מבחינת מספרים הוא סיפק הקבוצה עצמה היתה לא טובה ועדין שחקן מהשורה הראשונה מוכח ומחויב.
אני מאוד אשמח שיחזור ויהיה כאן הרבה יותר מכל מיני פיר שמיר וכאלה.
חבל מאוד שחיכו חודש ופתאום עוד שבוע זה בעיה.
החציל האצטקי כתב:הוא שחקן. אבל זה אומר שצריך לחפות עליו מכל הכיוונים. סטייל אייזיאה תומאס בסלטיקס. אם תבנה קבוצה שתדע למקסם את האיכויות שלו כפליימייקר, מכבי תהיה קבוצה טובה.
הוא מוציא לפועל התקפית ברמה הכי גבוהה שיש.
toja27 כתב:אדם כתב:לגבי רייס שפתאום הרבה לא רוצים אותו זה מוזר בעיני.
שחקן ברמה הכי גבוהה שיש בין הגארדים הטובים באירופה .
מאז באירן מינכן כולל, בכל מקום שהגיע הצליח והביא תארים וגם מספרים ,נורמלי מאוד שלשחקן יש עונה פחות טובה מה שאישית לא קרה לו גם בברצלונה כי מבחינת מספרים הוא סיפק הקבוצה עצמה היתה לא טובה ועדין שחקן מהשורה הראשונה מוכח ומחויב.
אני מאוד אשמח שיחזור ויהיה כאן הרבה יותר מכל מיני פיר שמיר וכאלה.
חבל מאוד שחיכו חודש ופתאום עוד שבוע זה בעיה.
גם אני עדיין תופס מרייס. קשה לי להאמין שמכבי יוכלו להביא מישהו טוב יותר ממנו בסכומים שלו.
jol9 כתב:לא יודע...
אני לא מכיר אותו, אבל על פי הרקורד שלו והגיל, לא יכול להיות שהוא שווה מליון דולר.
גם חצי מליון זה סכום לא מבוטל עבורו.
my man כתב:אני דווקא בעד פייר..
אם נעזוב רגע את היכולות ההתקפיות המרשימות שהוא הפגין בדיליג שעם כל הכבוד לא מעידה על כלום..אני דווקא התמקדתי ביכולת המסירה שלו..יש לו טאצ' לאסיסטים. הוא מוסר בדיוק ברגע הנכון שהבחור שמקבל את הכדור ישים סל..
שימו לב לזה.. אם הוא בא לרכז אז זה הדבר הראשון שאני מתייחס אליו..
יחד עם זאת לדעתי הוא יכול הביא את הכישרון שלו גם ליורוליג..מה שכן צריך לידו גארד גבוה עם אוריינטציה הגנתית..
וסתם בלי קשר..אתמול ראיתי את וושינגטון בליגת הקיץ ותהיתי לעצמי כמה זמן ייקח עד ששמו של מיודענו אייק דיוגו יעלה שוב..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים