ת'רד המלפפונים V7

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V7 - מצ'עמם לי

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:36

שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:רכז חביב, הגובה שלו כן פוגע בו בהגנה וגם בהתקפה מול גארדים פיזיים, בשום עולם לא שווה מיליון דולר לעונה, יש אופציות טובות יותר בשוק הזה.

מדווח גם פה

http://www.cbssports.com/fantasy/basket ... -tel-aviv/

איזה אופצייה טובה יותר יש בשוק?

יש לא מעט אופציות נוספות בשוק של פליטי nba

מי? תן שמות. לא חוכמה לקטול כל דבר, תציע חלופה.

לא חכמה סתם לקטול ולבקר על כל מי שמביע דעה ביקורתית על שחקן חדש שמכבי מביאה. זו מסורת אצלך, והתוצאות מהעבר לא עומדות לטובתך.

אני אומר דבר מאוד ברור, הוא שחקן עם חסרונות שלא שווה את הסכומים שישלמו עליו. אין שום סיבה לקפוץ על השם הראשון מהשוק הזה שמסכים להגיע.

מי במדויק? יש כל מיני שמות, זה שוק דינמי ומשתנה, מי שאתמול היה פליט מחר מקבל חוזה על חשבון שחקן אחר (או שלא).
שמות כמו טריי ברק, אייזאה קאנן, טיילר אניס, נוריס קול וכו' וכו' נראים כרגע עם סיכוי להיות רלוונטיים.

אתה מעיז לדבר על קטילות וביקורת?? הרי אין שום שם שעלה פה בהחתמה ריאלית (לא כל מני פנטזיות שרצות אצלך בראש) לא בשוק הישראלים לא בשוק הזרים , שאתה בכלל אמרת משהו חיובי עליו ,
אומרים שם , סכום , ואתה ישר קופץ , זה לא מתאים , ההוא לא שווה את הסכום , לזה יש חסרונות , ההוא לא שומר , זה לא קולע.
ששואלים אותך איזה אופציה אחרת יש , אתה מתפתל וזורק כל מני אמירות כוללניות שיוציאו אותך טוב ("יש לא מעט אופציות אחרת" , "יש כל מיני שמות" ,"זה שוק דינמי ומשתנה") , אתה בכלל יודע כמה טריי ברק, אייזאה קאנן, טיילר אניס, נוריס קול , עולים? האם הם בכלל ריאלים? אין להם חסרונות? העיקר לבצר את מעמדך כזה ש"אמרתי לכם"......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדם » 13 יולי 2017, 13:38

אחדשיודע כתב:
אדם כתב:לגבי רייס שפתאום הרבה לא רוצים אותו זה מוזר בעיני.
שחקן ברמה הכי גבוהה שיש בין הגארדים הטובים באירופה .
מאז באירן מינכן כולל, בכל מקום שהגיע הצליח והביא תארים וגם מספרים ,נורמלי מאוד שלשחקן יש עונה פחות טובה מה שאישית לא קרה לו גם בברצלונה כי מבחינת מספרים הוא סיפק הקבוצה עצמה היתה לא טובה ועדין שחקן מהשורה הראשונה מוכח ומחויב.
אני מאוד אשמח שיחזור ויהיה כאן הרבה יותר מכל מיני פיר שמיר וכאלה.

חבל מאוד שחיכו חודש ופתאום עוד שבוע זה בעיה.

נתחיל מזה שרייס לא ביד שלך ולא היה ביד שלך. הוא שחקן של ברצלונה, שלא מעוניינת להשלים לו יותר מסכום סמלי עפ"י הדיווחים. מכבי כבר עכשיו חיכתה לו יותר מידי זמן לטעמי.

עכשיו, מותר לאנשים להעדיף שחקנים צעירים ורעבים יותר, כאלו שלא כיבסו את השם שלהם במכונת הכביסה בכל קיץ מאז שעזבו. רייס שחקן מצוין, שאני באופן אישי מאוד אוהב, אבל די - שחררו. יש עוד שחקנים בשוק החופשי, שיכולים להוציא את מכבי לדרך חדשה ובריאה יותר. לעשות איחוד מרגש בין שחקני הזכייה ב-2014 זה להישאר תקוע בעבר מבחינתי.

לא הבנתי מה רצית להגיד ברבריך.
איפה ראית טענה או אמירה על זה שריס היה ביד שלי או ביד שלי.
איפה היה תלונות או ביקורת על אנשים שמעדיפים שחקנים אחרים .
השורה הראשונה אומרת שבעיני זה מוזר להעדיף הימורים על רייס.
מי קבע ששחקנים אחרים צעירים הם רעבים יותר?אתה?,זה לא חסר לריס בגלל זה הוא יושב בול ,הרעב המחויבות שלו הווינריות שלו זה אופי,אף פעם הוא לא נהפך לפרימדונה.

עכשיו זה שכיבסו תשם שלו 100 פעם מה הבעיה מדובר בשחקן טוב,אם כיום הוא היה זקן או גמור לא היה מענין אותי שהוא הביא גביע אירופה בעבר,העבר לא משחק.
כמו במקרה ווימס שמהתחלה לא אהבתי את הרעיון.
המקרה אצל ריס שונה הוא בכושר הוא משחק והוא בשיא ובקצב לא אחרי שנה ללא משחק.
זה שמכבסים שם מליון פעם אז זה לא בעיה או אומר שהשם לא טוב, תלוי מי השם שמכובס אם זה היה תאודוסיץ או שם שכולם פה מיררים לא היה בעיה ,ריס מכובס כי הוא שחקן טוב ומוכח .
זה שיש עוד שחקנים בשוק החופשי אני יודע טוב מאוד אני לא יודע מה הידע הרחב שלך לגביהם באמת לא יודע אני שואל,אני מכיר טוב מאוד את השוק החופשי והרבה שמות אבל אני לא עובד במכבי ככה שהתלונות שלך כלפי בנושא מיותרות ,צריך להפנות למכבי שתסתכל יותר נרחב ותפתח ראש ,לי לא חסר שמות על עמדות ופוטנציאלים גם באירופה שבעיני יכולים להיות גניבה.
,אתה נראה לי מדבר אם עצמך אחי,אני לא ראיתי פה בקשות לאיחוד או כל בילבול שכל אחר ואמירה שמנותקת מתגובה או מתוכן השיחה.

לפעמים עבר זה טוב לפעמים זה לא ,תלוי בשחקן תלוי בכושר אף אחד לא נסחף פה כמוף לאיחודים ושטויות ,מדברים על שחקן ספציפי שהרבה יותר טוב מהרבה שמות בשוק.
להגיד שכל שחקן שהיה והלך זה עבר וצריך להישתחרר זו שטות ענקית והיסתכלות לא נכונה ,הכל תלוי בהרבה דברים בכל סיטואציה.

לקבוע שששחקנים אחרים יותר רעבים או יוציאו את מכבי לדרך בריאה יותר נו טוב באמת קביעה הזויה ,בכל מקרה ומצב אתה יכול להצליח וליפול באותה מידה.

מכבי חיכתה הרבה זמן ושמה את כל הביצים בסל על רייס ככה שלחכות לו עוד טיפה לא ישנה כלום ושווה לחכות.,גם ככה השוק לא מלא בכוכבים מוכחים לעמדה ורוב הבחירות הם הימורים מבחינת סקערת השוק מעעני מכבי גם שמבחינת האפשרויות שמכבי תביא אני מעדיף לחכות לריס,שחקנים דוגמת פיר אני אמצא גם עוד שבוע.
פיר זה מסוג השחקנים שהיו מגיעים לחולון או להרצליה ב150 אלף דולר פתאום מכבי הסכום פי 8..

עכשיו תסבירו לי,האניקאט שחקן מוכר דרש מליון או בסגנון סירבו,פיר לא עשה כלום בחיו ,רוב הקרירה משחק בליגות מצחיקות ורוצה מליון דולר,ריס הביא להם אליפות אירופה בזמנו רבו איתו על הסכום,גאודולוק עזבו מידת ההתאמה כרגע אבל היה נשאר בסכום של מליון ומשו מליון וחצי ומוכח ולא קיבל ,אבל פיר הגדול ישר מליון על מה ולמה?.

הם רבים פה אם שחקנים על כל דולר אבל פיר להה ישר כוכב גדול,במה פיר יותר טוב או מוגח מגרלס או דיסון שמקבלים סכומים מצחיקים.
אני לא מאוהבי דיסון וגרלס ההפך ועדין לוקח אותם לפני פיר וכל בדיחה אחרת.
רול שלא מתקרב לרמה שלהם מרוויח יותר מהם זה נראה לכם הגיוני או יש לזה הסבר,מי מנהל אותנו ממ זה האטומים הללו מזה הבדיחה הזו .
גראלס שכונה אבל עשה משו בקרירה לעומת רול שהולל להרוויח יותר ממנו
אדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יולי 2017, 13:38

אחדשיודע כתב:
Naor116 כתב:כל אחד מהם לפחות יעלה לך 2.5 מיליון

ולפי מה? לארקין, שחקן של 7 נק' ו-4 אס' ב-78 משחקים בברוקלין, חתם על חוזה של 900 אלף דולר נטו בבאסקוניה.
הכל מסתכם בסופו של דבר בהצעות שיש לשחקן באותו זמן נתון. אפשר להחתים פליט NBA מהדרג הנמוך בסכומים היגיוניים.
חלקם יימצאו חוזים ב-NBA בסופו של דבר (ואולי חוזים גדולים יותר באירופה), אבל חלקם הקטן לא.

יש לנו עוד לא מעט עמדות לחזק עם פליטי NBA.
ואנחנו נצטרך לבנות חכם מאוד אם ג'קסון הוא אכן האיש שאיתו מתחילים להרכיב את הפאזל. יש לו יכולות גבוהות מאוד, אבל החסרונות שלו יצעקו לשמיים אם תבנה קבוצה מחוריינת כמו השנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:39

שועל כתב:

לא יודע בכלל, ואלו רק דוגמאות.

אז אם אתה לא יודע , למה אתה מציע את השמות האלו? הרי אתה יודע שמכבי בברוך כלכלי ואם היא תלך על שחקן יקר זה יהיה עד מליון $ , אז אלו אופציות ראויות יותר , במליון $ , יש על המדף חוץ מפייר ג'קסון?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יולי 2017, 13:40

בחייאת אדם, אתה חושב שמישהו הולך לקרוא את המגילה שכתבת?
יש לך דעה משלך, יופי. יש אנשים עם דעה שונה בנושא - וזה גם בסדר.

אני לא חושב שבחור כמו רייס רעב באותה מידה כמו שחקן בן 25 שלא השיג כלום בקריירה שלו.
אני לא חושב שנכון למכבי להיתקע על שם אחד כל כך הרבה זמן, בטח כשהוא לא בכיס שלה.
אני לא חושב שנכון למכבי לחזור כל פעם אחרי כישלון לאותם שמות שהביאו לה הצלחה (באיחור של מספר שנים).
ובאחריות אני יכול להגיד לך, בהיכרותי עם שוק ה-NBA - יש שמות טובים יותר מאדון טייריס רייס בן ה-30. תרצה או לא.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 13 יולי 2017, 13:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:41

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

ולפי מה? לארקין, שחקן של 7 נק' ו-4 אס' ב-78 משחקים בברוקלין, חתם על חוזה של 900 אלף דולר נטו בבאסקוניה.
הכל מסתכם בסופו של דבר בהצעות שיש לשחקן באותו זמן נתון. אפשר להחתים פליט NBA מהדרג הנמוך בסכומים היגיוניים.
חלקם יימצאו חוזים ב-NBA בסופו של דבר (ואולי חוזים גדולים יותר באירופה), אבל חלקם הקטן לא.

ואנחנו נצטרך לבנות חכם מאוד אם ג'קסון הוא אכן האיש שאיתו מתחילים להרכיב את הפאזל. יש לו יכולות גבוהות מאוד, אבל החסרונות שלו יצעקו לשמיים אם תבנה קבוצה מחוריינת כמו השנה.

בהנחה שיחתום
אם אתה שם לידו גארד שומר פיזי , וחוסם מאחורה , זה לא בנייה טובה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי goshimon » 13 יולי 2017, 13:42

אני סומך על אבי אבן וניקולה. כל בחירה שלהם פגז. רכז גמד ששיחק בשנה שעברה בצבדיטה זאגרב או שקר כלשהו אחר, המנויים נוהרים ליציעים. כשיש צוות מקצועי כזה, אפשר לישון בשקט. הרבה ימי חמישי נלך לישון במקום למשחקים, עוד שנה. ככה זה שלא מחליפים את הצוות.
goshimon

הודעהעל ידי שועל » 13 יולי 2017, 13:43

ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:

איזה אופצייה טובה יותר יש בשוק?

יש לא מעט אופציות נוספות בשוק של פליטי nba

לא חכמה סתם לקטול ולבקר על כל מי שמביע דעה ביקורתית על שחקן חדש שמכבי מביאה. זו מסורת אצלך, והתוצאות מהעבר לא עומדות לטובתך.

אני אומר דבר מאוד ברור, הוא שחקן עם חסרונות שלא שווה את הסכומים שישלמו עליו. אין שום סיבה לקפוץ על השם הראשון מהשוק הזה שמסכים להגיע.

מי במדויק? יש כל מיני שמות, זה שוק דינמי ומשתנה, מי שאתמול היה פליט מחר מקבל חוזה על חשבון שחקן אחר (או שלא).
שמות כמו טריי ברק, אייזאה קאנן, טיילר אניס, נוריס קול וכו' וכו' נראים כרגע עם סיכוי להיות רלוונטיים.

אתה מעיז לדבר על קטילות וביקורת?? הרי אין שום שם שעלה פה בהחתמה ריאלית (לא כל מני פנטזיות שרצות אצלך בראש) לא בשוק הישראלים לא בשוק הזרים , שאתה בכלל אמרת משהו חיובי עליו ,
אומרים שם , סכום , ואתה ישר קופץ , זה לא מתאים , ההוא לא שווה את הסכום , לזה יש חסרונות , ההוא לא שומר , זה לא קולע.
ששואלים אותך איזה אופציה אחרת יש , אתה מתפתל וזורק כל מני אמירות כוללניות שיוציאו אותך טוב ("יש לא מעט אופציות אחרת" , "יש כל מיני שמות" ,"זה שוק דינמי ומשתנה") , אתה בכלל יודע כמה טריי ברק, אייזאה קאנן, טיילר אניס, נוריס קול , עולים? האם הם בכלל ריאלים? אין להם חסרונות? העיקר לבצר את מעמדך כזה ש"אמרתי לכם"......

לא, אני מבקר את מי שאני רואה לנכון לבקר, ותמיד בוויכוחים האלו בינינו המציאות מוכיחה שצדקתי.
אני אבקר את הישראלים כי הם חלשים ולא שווים את הכסף שמשולם להם (אבל כן אומר שיחסית מכבי החתימה ישראלים טובים, השאלה היא השכר), לא אבקר החתמות כמו טיוס ורייס (למרות שאני גם לא מתלהב במיוחד עליהם) ולא כל החתמה ראויה אחרת, לא העונה ולא בעונות קודמות.

כל חיסרון שאני מזכיר בהקשר של כל שחקן הוא מבוסס מציאות, וזה שאתה מזכיר פה בהבלחה את כל החסרונות שהזכרתי לגבי כל מיני שחקנים, בלי לשייך אותם לשחקנים עליהם דיברתי זו סתם מניפולציה, כי אם תשייך את זה זה הגיוני ומדויק.

בנוגע לטיעון השני, לא אמרתי שכולם יהיו ריאליים, חלקם בסופו של דבר לא, אבל הבאתי שמות, ויהיו שמות אחרים. אני לא ממציא משהו חדש, הרבה שחקנים מעולים ביורוליג הגיעו מהשוק הזה עם שכר לא בשמיים בכלל. לא מתפקידי להתמצאות בשוק על פרטי פרטיו, אבל מכבי אמורה להיות מסוגלת לעשות מה שקבוצות אחרות מצליחות לעשות. להגיד "אין משהו אחר" זו שטות, ולהחתים שחקן כמו ג'נסון על שכר כזה במקום להמתין להתפתחויות זו שטות נוספת.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 13 יולי 2017, 13:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יולי 2017, 13:44

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

בהנחה שיחתום
אם אתה שם לידו גארד שומר פיזי , וחוסם מאחורה , זה לא בנייה טובה?

לא, לא, זה מורכב הרבה יותר מזה.

זה לא רק גארד שומר וגבוה חוסם.
זה גבוהים ניידים שיכולים לסדר חסימות ולצאת לפיק אנד פאפ כדי שיהיה לך ספייסינג לחדירות של ג'קסון (שחקן שהיכולת שלו לייצר מכדרור היא היתרון הגדול שלו), זה קלעים מסביב שירווחו ת'מגרש, וכולם צריכים גם לחפות בהגנה ולקחת ריבאונד.
זה ממש לא "בקטנה". זה שחקנים מאוד ספציפיים.

היתרון הוא שקווינסי מילר למשל זה שחקן שמתאים לשחק ב-4 איתו. טיוס, כשחקן חמישיה, יתקע אותו קצת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:45

goshimon כתב:אני סומך על אבי אבן וניקולה. כל בחירה שלהם פגז. רכז גמד ששיחק בשנה שעברה בצבדיטה זאגרב או שקר כלשהו אחר, המנויים נוהרים ליציעים. כשיש צוות מקצועי כזה, אפשר לישון בשקט. הרבה ימי חמישי נלך לישון במקום למשחקים, עוד שנה. ככה זה שלא מחליפים את הצוות.

יש סיכוי גבוה שזה יקרה , לא רק בגלל אבן וניקולה , בגלל שאנחנו מסובכים עד הקודקוד עם 4 מליון$ לא שמישים (מקל,צירבס,סמית',לאנסברג) , כי התחלנו להתכונן לעונה הבאה יחסית מאוחר , וגם כי הצוות המקצועי שלנו פח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי A_P_18 » 13 יולי 2017, 13:46

קובי כתב:מתקמצנים פה על לינקים:
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 83&lang=he

"במכבי תל אביב אוהבים מאוד את סגנון המשחק של ג'קסון, אך במקביל להצעה מישראל הוא מחכה להצעות מה-NBA, כשלא מעט קבוצות מגלות בו עניין. מקורביו אישרו את הדברים, וציינו כי אם לא ישיג קבוצה בליגה הטובה בעולם, מכבי היא אופציה טובה מאוד."

מזה גלדסטון הבין שג'קסון "על סף סיכום" ?
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:50

שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:יש לא מעט אופציות נוספות בשוק של פליטי nba

לא, אני מבקר את מי שאני רואה לנכון לבקר, ותמיד בוויכוחים האלו בינינו המציאות מוכיחה שצדקתי.
אני אבקר את הישראלים כי הם חלשים ולא שווים את הכסף שמשולם להם (אבל כן אומר שיחסית מכבי החתימה ישראלים טובים, השאלה היא השכר), לא אבקר החתמות כמו טיוס ורייס (למרות שאני גם לא מתלהב במיוחד עליהם) ולא כל החתמה ראויה אחרת, לא העונה ולא בעונות קודמות.

כל חיסרון שאני מזכיר בהקשר של כל שחקן הוא מבוסס מציאות, וזה שאתה מזכיר פה בהבלחה את כל החסרונות שהזכרתי לגבי כל מיני שחקנים בלי לשייך אותם לשחקנים עליהם דיברתי זו סתם מניפולציה, כי אם תשייך את זה זה הגיוני ומדויק.

בנוגע לטיעון השני, לא אמרתי שכולם יהיו ריאליים, חלקם בסופו של דבר לא, אבל הבאתי שמות, ויהיו שמות אחרים. אני לא ממציא משהו חדש, הרבה שחקנים מעולים ביורוליג הגיעו מהשוק הזה עם שכר לא בשמיים בכלל. לא מתפקידי להתמצאות השוק על פרטי פרטיו, אבל מכבי אמורה להיות מסוגלת לעשות מה שקבוצות אחרות מצליחות לעשות. להגיד "אין משהו אחר" זו שטות, ולהחתים שחקן כמו ג'נסון על שכר כזה במקום להמתין להתפתחויות זו שטות נוספת.

איכשהו תמיד אתה רואה לנכון לבקר , ואיך שהוא אתה תמיד חושב שאתה צודק , מוזר לי שאתה לא במקצוע....
אני לא יודע אם שמת לב , אבל אין לנו זמן "להמתין להתפתחויות" , ראבק אין לנו חמשייה , תמתין עוד קצת וטיוס יהיה הסנטר הפותח שלך וג'ון די יהיה הרכז הפותח שלך.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 13:50

A_P_18 כתב:

"במכבי תל אביב אוהבים מאוד את סגנון המשחק של ג'קסון, אך במקביל להצעה מישראל הוא מחכה להצעות מה-NBA, כשלא מעט קבוצות מגלות בו עניין. מקורביו אישרו את הדברים, וציינו כי אם לא ישיג קבוצה בליגה הטובה בעולם, מכבי היא אופציה טובה מאוד."

יש לו מכסת כתבות "סגר" , הוא צריך למלא אותה , הבחור בכלל לא מקורב למשהו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 13 יולי 2017, 13:54

ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:
שועל כתב:
ankram כתב:

כל חיסרון שאני מזכיר בהקשר של כל שחקן הוא מבוסס מציאות, וזה שאתה מזכיר פה בהבלחה את כל החסרונות שהזכרתי לגבי כל מיני שחקנים בלי לשייך אותם לשחקנים עליהם דיברתי זו סתם מניפולציה, כי אם תשייך את זה זה הגיוני ומדויק.

בנוגע לטיעון השני, לא אמרתי שכולם יהיו ריאליים, חלקם בסופו של דבר לא, אבל הבאתי שמות, ויהיו שמות אחרים. אני לא ממציא משהו חדש, הרבה שחקנים מעולים ביורוליג הגיעו מהשוק הזה עם שכר לא בשמיים בכלל. לא מתפקידי להתמצאות השוק על פרטי פרטיו, אבל מכבי אמורה להיות מסוגלת לעשות מה שקבוצות אחרות מצליחות לעשות. להגיד "אין משהו אחר" זו שטות, ולהחתים שחקן כמו ג'נסון על שכר כזה במקום להמתין להתפתחויות זו שטות נוספת.

איכשהו תמיד אתה רואה לנכון לבקר , ואיך שהוא אתה תמיד חושב שאתה צודק , מוזר לי שאתה לא במקצוע....
אני לא יודע אם שמת לב , אבל אין לנו זמן "להמתין להתפתחויות" , ראבק אין לנו חמשייה , תמתין עוד קצת וטיוס יהיה הסנטר הפותח שלך וג'ון די יהיה הרכז הפותח שלך.

לא תמיד. אתה שוב נגרר למחוזות המניפולציה. אני פשוט לא תומך באופן אוטומטי בכל שחקן שמערך הסקאוטינג המפואר של מכבי מביא, בניגוד אליך.

גם לגבי ג'קסון ככל הנראה יצטרכו להמתין, אבל זה לא משנה, לא אני ולא אתה מתמצאים בשוק ויודעים מי זמין כרגע, אז זה לגיטמי לגמרי לבקר, זה לא שאנחנו חושבים שמכבי בדקה את כל האפשרויות או שהיא מסוגלת לקבל החלטה נכונה מקצועית. אבל כל זה שולי, הוא לא אופציה מספיק טובה בעיני בסכומים האלו וכרכז פותח. אם אתה רוצה להתפשר על העונה הבאה רק כי בוער לך מאוד להחתים שחקן בעמדה הספציפית הזו, בבקשה. (למרות שאני לא בטוח בכלל שהוא האופציה הזמינה היחידה).
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 13 יולי 2017, 14:08

אני פשוט לא תומך באופן אוטומטי בכל שחקן שמערך הסקאוטינג המפואר של מכבי מביא, בניגוד אליך

חתיכת מניפולטור מדבר על מניפולציות , יפה , עד כה השיעור במודעות עצמית.
תראה לי פוסט אחד שאומר שאני תומך בשחקן שמערך הסקאוטינג המפואר שלנו מביא , פוסט אחד (ותחסוך ממני אמירות כוללניות , סטייל "יש הרבה דוגמאות כאלו" , "אין לי זמן לחפש" וכולה כדי לצאת חכם אלק)
"לא אני ולא אתה מתמצאים בשוק ויודעים מי זמין כרגע, אז זה לגיטמי לגמרי לבקר" , בוודאי .שאין לך מושג , אז הכי קל לבקר ולקטול , זה הכי פשוט. אני כלל לא מכיר את השחקן הזה למעט כמה קליפים בyoutube , לא יודע את מי יצוותו לידו , אז אני לא מביע עליו דיעה , לא לחיוב , לא לשלילה.
ד"א , אתה פשוט יכול להגיד "אני לא סומך על העין המקצועית של אף אחד במכבי" וזה יהיה לגיטימי , אבל לקבוע מראש שהשחקן הזה (ולמען האמת כל שם של שחקן שעולה בהקשר של מכבי) לא מתאים , למה? כי לא העלת את השם שלו?
וכן , צריך לקחת בחשבון את גורם הזמן שאתה באמתע יולי ואין לך חמשייה , מה לעשות , החיים הם פשרות , אפשר גם להמתין לנצח על איזה שם שיפול עלינו משמיים , גם זאת אופצייה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 13 יולי 2017, 14:10

ankram כתב:
אני פשוט לא תומך באופן אוטומטי בכל שחקן שמערך הסקאוטינג המפואר של מכבי מביא, בניגוד אליך

חתיכת מניפולטור מדבר על מניפולציות , יפה , עד כה השיעור במודעות עצמית.
תראה לי פוסט אחד שאומר שאני תומך בשחקן שמערך הסקאוטינג המפואר שלנו מביא , פוסט אחד (ותחסוך ממני אמירות כוללניות , סטייל "יש הרבה דוגמאות כאלו" , "אין לי זמן לחפש" וכולה כדי לצאת חכם אלק)
"לא אני ולא אתה מתמצאים בשוק ויודעים מי זמין כרגע, אז זה לגיטמי לגמרי לבקר" , בוודאי .שאין לך מושג , אז הכי קל לבקר ולקטול , זה הכי פשוט. אני כלל לא מכיר את השחקן הזה למעט כמה קליפים בyoutube , לא יודע את מי יצוותו לידו , אז אני לא מביע עליו דיעה , לא לחיוב , לא לשלילה.
ד"א , אתה פשוט יכול להגיד "אני לא סומך על העין המקצועית של אף אחד במכבי" וזה יהיה לגיטימי , אבל לקבוע מראש שהשחקן הזה (ולמען האמת כל שם של שחקן שעולה בהקשר של מכבי) לא מתאים , למה? כי לא העלת את השם שלו?
וכן , צריך לקחת בחשבון את גורם הזמן שאתה באמתע יולי ואין לך חמשייה , מה לעשות , החיים הם פשרות , אפשר גם להמתין לנצח על איזה שם שיפול עלינו משמיים , גם זאת אופצייה.

לא הייתה לי ברירה אלא להשתמש באותה הטכניקה... בכל אופן זו אמירה שהיא די קרובה לאמת לדעתי.

ולגבי השאר, אני חושב שכתבתי הכל בצורה ברורה, לא רואה שכתבת משהו חדש, וגם כשכן הוא לא מדויק או מפרשן אותי בצורה מעוותת. אתה נשמע נסער משום מה, לא רואה טעם להמשך הוויכוח הזה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 13 יולי 2017, 14:13

אחדשיודע כתב:בחייאת אדם, אתה חושב שמישהו הולך לקרוא את המגילה שכתבת?

אני לא חושב שבחור כמו רייס רעב באותה מידה כמו שחקן בן 25 שלא השיג כלום בקריירה שלו.
אני לא חושב שנכון למכבי לחזור כל פעם אחרי כישלון לאותם שמות שהביאו לה הצלחה (באיחור של מספר שנים).
ובאחריות אני יכול להגיד לך, בהיכרותי עם שוק ה-NBA - יש שמות טובים יותר מאדון טייריס רייס בן ה-30. תרצה או לא.

אנשים תמיד שרוצים להרגיש חזקים או למעלה על מישו הם קודם כל מקניטים באיזה אמירה טיפשית בתור הקדמה ואז זה מראה על שיטחיות.

אני הכרחתי אותך לקרןא את מגילת אסתר שלי?לא זכור לי,אתה זה שמהתחלה הגבת ללא קשר למה שכתבתי .
שיחה לא היתה על דעתי או דעתך אבל בסדר.
גם לא היה לנו ויכוח אם יש או אין בשוק שחקנים נוספים,אמרתי לך אני מכיר ויודע אבל אבל לא האיש בעל התפקיד במועדון.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יולי 2017, 14:16

אדם כתב:
אחדשיודע כתב:בחייאת אדם, אתה חושב שמישהו הולך לקרוא את המגילה שכתבת?

אנשים תמיד שרוצים להרגיש חזקים או למעלה על מישו הם קודם כל מקניטים באיזה אמירה טיפשית בתור הקדמה ואז זה מראה על שיטחיות.

אני הכרחתי אותך לקרןא את מגילת אסתר שלי?לא זכור לי,אתה זה שמהתחלה הגבת ללא קשר למה שכתבתי .
שיחה לא היתה על דעתי או דעתך אבל בסדר.
גם לא היה לנו ויכוח אם יש או אין בשוק שחקנים נוספים,אמרתי לך אני מכיר ויודע אבל אבל לא האיש בעל התפקיד במועדון.

אתה מגיב לתגובה שלי, אז מן הסתם אתה מעוניין שאקרא אותה. די עם המשחקי אגו הילדותיים.
בכל אופן, קראתי חלקית את התגובה שלך והגבתי חלקית. אתה חושב שזה מוזר שאנשים לא רוצים לשמוע על טייריס רייס, ואני הסברתי לך (איך שאני רואה את זה) למה זה לא מוזר. סוף סיפור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 13 יולי 2017, 14:35

מי שלא יודע ...גקסון שיחק עם צדביטה בירוקאפ 2 משחקים ועזב ל nba בשני המשחקים האלה הוא עשה 33.5 נקודות למשחק ו 6 אסיסטים.

דרך אגב מי לדעתכם יהיה רכז מחליף ? גונדי ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2017, 14:41

A_P_18 כתב:

גלדסטון פירסם קודם ש''לפי דיווחים בספרד''
כל שאר העיתונאים שפירסמו אחריו כתבו ''על סף סיכום/במו''מ מתקדם''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel, Google [Bot] ו־14 אורחים