אחדשיודע כתב:אדם כתב:לגבי רייס שפתאום הרבה לא רוצים אותו זה מוזר בעיני.
שחקן ברמה הכי גבוהה שיש בין הגארדים הטובים באירופה .
מאז באירן מינכן כולל, בכל מקום שהגיע הצליח והביא תארים וגם מספרים ,נורמלי מאוד שלשחקן יש עונה פחות טובה מה שאישית לא קרה לו גם בברצלונה כי מבחינת מספרים הוא סיפק הקבוצה עצמה היתה לא טובה ועדין שחקן מהשורה הראשונה מוכח ומחויב.
אני מאוד אשמח שיחזור ויהיה כאן הרבה יותר מכל מיני פיר שמיר וכאלה.
חבל מאוד שחיכו חודש ופתאום עוד שבוע זה בעיה.
נתחיל מזה שרייס לא ביד שלך ולא היה ביד שלך. הוא שחקן של ברצלונה, שלא מעוניינת להשלים לו יותר מסכום סמלי עפ"י הדיווחים. מכבי כבר עכשיו חיכתה לו יותר מידי זמן לטעמי.
עכשיו, מותר לאנשים להעדיף שחקנים צעירים ורעבים יותר, כאלו שלא כיבסו את השם שלהם במכונת הכביסה בכל קיץ מאז שעזבו. רייס שחקן מצוין, שאני באופן אישי מאוד אוהב, אבל די - שחררו. יש עוד שחקנים בשוק החופשי, שיכולים להוציא את מכבי לדרך חדשה ובריאה יותר. לעשות איחוד מרגש בין שחקני הזכייה ב-2014 זה להישאר תקוע בעבר מבחינתי.
לא הבנתי מה רצית להגיד ברבריך.
איפה ראית טענה או אמירה על זה שריס היה ביד שלי או ביד שלי.
איפה היה תלונות או ביקורת על אנשים שמעדיפים שחקנים אחרים .
השורה הראשונה אומרת שבעיני זה מוזר להעדיף הימורים על רייס.
מי קבע ששחקנים אחרים צעירים הם רעבים יותר?אתה?,זה לא חסר לריס בגלל זה הוא יושב בול ,הרעב המחויבות שלו הווינריות שלו זה אופי,אף פעם הוא לא נהפך לפרימדונה.
עכשיו זה שכיבסו תשם שלו 100 פעם מה הבעיה מדובר בשחקן טוב,אם כיום הוא היה זקן או גמור לא היה מענין אותי שהוא הביא גביע אירופה בעבר,העבר לא משחק.
כמו במקרה ווימס שמהתחלה לא אהבתי את הרעיון.
המקרה אצל ריס שונה הוא בכושר הוא משחק והוא בשיא ובקצב לא אחרי שנה ללא משחק.
זה שמכבסים שם מליון פעם אז זה לא בעיה או אומר שהשם לא טוב, תלוי מי השם שמכובס אם זה היה תאודוסיץ או שם שכולם פה מיררים לא היה בעיה ,ריס מכובס כי הוא שחקן טוב ומוכח .
זה שיש עוד שחקנים בשוק החופשי אני יודע טוב מאוד אני לא יודע מה הידע הרחב שלך לגביהם באמת לא יודע אני שואל,אני מכיר טוב מאוד את השוק החופשי והרבה שמות אבל אני לא עובד במכבי ככה שהתלונות שלך כלפי בנושא מיותרות ,צריך להפנות למכבי שתסתכל יותר נרחב ותפתח ראש ,לי לא חסר שמות על עמדות ופוטנציאלים גם באירופה שבעיני יכולים להיות גניבה.
,אתה נראה לי מדבר אם עצמך אחי,אני לא ראיתי פה בקשות לאיחוד או כל בילבול שכל אחר ואמירה שמנותקת מתגובה או מתוכן השיחה.
לפעמים עבר זה טוב לפעמים זה לא ,תלוי בשחקן תלוי בכושר אף אחד לא נסחף פה כמוף לאיחודים ושטויות ,מדברים על שחקן ספציפי שהרבה יותר טוב מהרבה שמות בשוק.
להגיד שכל שחקן שהיה והלך זה עבר וצריך להישתחרר זו שטות ענקית והיסתכלות לא נכונה ,הכל תלוי בהרבה דברים בכל סיטואציה.
לקבוע שששחקנים אחרים יותר רעבים או יוציאו את מכבי לדרך בריאה יותר נו טוב באמת קביעה הזויה ,בכל מקרה ומצב אתה יכול להצליח וליפול באותה מידה.
מכבי חיכתה הרבה זמן ושמה את כל הביצים בסל על רייס ככה שלחכות לו עוד טיפה לא ישנה כלום ושווה לחכות.,גם ככה השוק לא מלא בכוכבים מוכחים לעמדה ורוב הבחירות הם הימורים מבחינת סקערת השוק מעעני מכבי גם שמבחינת האפשרויות שמכבי תביא אני מעדיף לחכות לריס,שחקנים דוגמת פיר אני אמצא גם עוד שבוע.
פיר זה מסוג השחקנים שהיו מגיעים לחולון או להרצליה ב150 אלף דולר פתאום מכבי הסכום פי 8..
עכשיו תסבירו לי,האניקאט שחקן מוכר דרש מליון או בסגנון סירבו,פיר לא עשה כלום בחיו ,רוב הקרירה משחק בליגות מצחיקות ורוצה מליון דולר,ריס הביא להם אליפות אירופה בזמנו רבו איתו על הסכום,גאודולוק עזבו מידת ההתאמה כרגע אבל היה נשאר בסכום של מליון ומשו מליון וחצי ומוכח ולא קיבל ,אבל פיר הגדול ישר מליון על מה ולמה?.
הם רבים פה אם שחקנים על כל דולר אבל פיר להה ישר כוכב גדול,במה פיר יותר טוב או מוגח מגרלס או דיסון שמקבלים סכומים מצחיקים.
אני לא מאוהבי דיסון וגרלס ההפך ועדין לוקח אותם לפני פיר וכל בדיחה אחרת.
רול שלא מתקרב לרמה שלהם מרוויח יותר מהם זה נראה לכם הגיוני או יש לזה הסבר,מי מנהל אותנו ממ זה האטומים הללו מזה הבדיחה הזו .
גראלס שכונה אבל עשה משו בקרירה לעומת רול שהולל להרוויח יותר ממנו