המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:A_P_18 כתב:קובי כתב:מתקמצנים פה על לינקים:
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 83&lang=he
"במכבי תל אביב אוהבים מאוד את סגנון המשחק של ג'קסון, אך במקביל להצעה מישראל הוא מחכה להצעות מה-NBA, כשלא מעט קבוצות מגלות בו עניין. מקורביו אישרו את הדברים, וציינו כי אם לא ישיג קבוצה בליגה הטובה בעולם, מכבי היא אופציה טובה מאוד."
מזה גלדסטון הבין שג'קסון "על סף סיכום" ?
גלדסטון פירסם קודם ש''לפי דיווחים בספרד''
כל שאר העיתונאים שפירסמו אחריו כתבו ''על סף סיכום/במו''מ מתקדם''
MTA2311 כתב:התחושה שלי היא שג'קסון לא יהיה פה בסוף.
לטייריס לא היו מוכנים לחכות, אבל עד שג'קסון יסיים את העניינים שלו בנבא כן?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התחושה שלי היא שג'קסון לא יהיה פה בסוף.
או שג'קסון יהיה פה, או שזאת טקטיקה ללחוץ על רייס
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התחושה שלי היא שג'קסון לא יהיה פה בסוף.
או ששניהם לא יהיו פה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התחושה שלי היא שג'קסון לא יהיה פה בסוף.
או ששניהם לא יהיו פה
טימור כבר לא יהיה אז צריכים להתפשר על מישהו
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התחושה שלי היא שג'קסון לא יהיה פה בסוף.
או ששניהם לא יהיו פה
איך דפק אותנו..יא אללה..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:או שג'קסון יהיה פה, או שזאת טקטיקה ללחוץ על רייס
או ששניהם לא יהיו פה
איך דפק אותנו..יא אללה..
הוא ובלאט ואוטוטו אם ירצה השם, גם רייס וג'קסון
A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
שעברו פה לאחרונה בטח לא מרייס.
מפוצץ כישרון בצד ההתקפי , זה שהוא נמוך לא מפריע לו להגיע יותר מ-6 פעמים לקו העונשין בממוצע למשחק! קלעי מצוין , ראיית משחק טובה מאוד , אחלה שחקן בקיצור .
A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
מפוצץ כישרון בצד ההתקפי , זה שהוא נמוך לא מפריע לו להגיע יותר מ-6 פעמים לקו העונשין בממוצע למשחק! קלעי מצוין , ראיית משחק טובה מאוד , אחלה שחקן בקיצור .
MTA2311 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
זה טיעון רע. מה אכפת לי איפה הוא היה אם הוא היה 1.90? הוא 1.80, והוא מיס מאצ' הגנתי. זאת המציאות.
MTA2311 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
זה טיעון רע. מה אכפת לי איפה הוא היה אם הוא היה 1.90? הוא 1.80, והוא מיס מאצ' הגנתי. זאת המציאות.
אחדשיודע כתב:אדם כתב:אחדשיודע כתב:בחייאת אדם, אתה חושב שמישהו הולך לקרוא את המגילה שכתבת?
יש לך דעה משלך, יופי. יש אנשים עם דעה שונה בנושא - וזה גם בסדר.
אני לא חושב שבחור כמו רייס רעב באותה מידה כמו שחקן בן 25 שלא השיג כלום בקריירה שלו.
אני לא חושב שנכון למכבי להיתקע על שם אחד כל כך הרבה זמן, בטח כשהוא לא בכיס שלה.
אני לא חושב שנכון למכבי לחזור כל פעם אחרי כישלון לאותם שמות שהביאו לה הצלחה (באיחור של מספר שנים).
ובאחריות אני יכול להגיד לך, בהיכרותי עם שוק ה-NBA - יש שמות טובים יותר מאדון טייריס רייס בן ה-30. תרצה או לא.
אנשים תמיד שרוצים להרגיש חזקים או למעלה על מישו הם קודם כל מקניטים באיזה אמירה טיפשית בתור הקדמה ואז זה מראה על שיטחיות.
אני הכרחתי אותך לקרןא את מגילת אסתר שלי?לא זכור לי,אתה זה שמהתחלה הגבת ללא קשר למה שכתבתי .
שיחה לא היתה על דעתי או דעתך אבל בסדר.
גם לא היה לנו ויכוח אם יש או אין בשוק שחקנים נוספים,אמרתי לך אני מכיר ויודע אבל אבל לא האיש בעל התפקיד במועדון.
אתה מגיב לתגובה שלי, אז מן הסתם אתה מעוניין שאקרא אותה. די עם המשחקי אגו הילדותיים.
בכל אופן, קראתי חלקית את התגובה שלך והגבתי חלקית. אתה חושב שזה מוזר שאנשים לא רוצים לשמוע על טייריס רייס, ואני הסברתי לך (איך שאני רואה את זה) למה זה לא מוזר. סוף סיפור.
A_P_18 כתב:MTA2311 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
לכל שחקן שתביא יהיו את הפלוסים והמינוסים שלו , אתה יכול באותה מידה להביא שחקן 1.90 שיהיה חור הגנתי או לא מספיק טוב התקפית ,בסופו של יום הכל יהיה תלוי בשחקנים שיביאו מסביב אותו שחקן , בבניה עקומה אף אחד לא יצליח פה.
אדם כתב:MTA2311 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
והוא מגיע 6 פעמים לקו בדיליג
jol9 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
אני חושב שזה בעיקר בגלל המחיר.
זה מה שגורם לדעות החלוקות, כי על פניו, לא נראה שהרקורד שלו מצדיק שכר כזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel ו־14 אורחים