המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
הוא בהחלט כן. יש לו את הכשרון. הנקודה הבעייתית איתו זה שהוא לא איזה רכז מחליף שיעלה מהספסל ויתן לך כמה צ'אקות וסטופים.
אין לו מספיק בשביל להיות רול פלייר.
ankram כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
שעברו פה לאחרונה בטח לא מרייס.
מפוצץ כישרון בצד ההתקפי , זה שהוא נמוך לא מפריע לו להגיע יותר מ-6 פעמים לקו העונשין בממוצע למשחק! קלעי מצוין , ראיית משחק טובה מאוד , אחלה שחקן בקיצור .
אני חושב שזה בעיקר בגלל המחיר.
זה מה שגורם לדעות החלוקות, כי על פניו, לא נראה שהרקורד שלו מצדיק שכר כזה.
אז איזה שכר הוא כן מצדיק? האם בכלל אפשר לדייק בנושאים האלו? בסין משלמים יותר בגלל שהליגה פחות אטרקטיבית , והעדר שפה , בישראל מכבי משלמת לישראלים יותר כי זה חלק מה"פיצוי" על זה שהם הופכים להיות שחקני קצה רוטציה , במקום שחקנים מובילים בקבוצה אחרת , בNBA משלמים הרבה יותר כי הם יכולים.
בשורה התחתונה , מאד קשה ל"משוך" שחקנים על קצה גבול ה NBA לאירופה , עבור סכומים נמוכים בקיץ (תוך כדי העונה אפשר להביא איזה פליט NBA לסתום חורים בסכום נמוך) , כנראה צריך לשלם יותר.
כמה יותר? וואלה , לא יודע , שאלה של מה השוק של השחקן.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
הוא בהחלט כן. יש לו את הכשרון. הנקודה הבעייתית איתו זה שהוא לא איזה רכז מחליף שיעלה מהספסל ויתן לך כמה צ'אקות וסטופים.
כמה משחקי נבא יש לו בקריירה?
jol9 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
מפוצץ כישרון בצד ההתקפי , זה שהוא נמוך לא מפריע לו להגיע יותר מ-6 פעמים לקו העונשין בממוצע למשחק! קלעי מצוין , ראיית משחק טובה מאוד , אחלה שחקן בקיצור .
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
פחות ממה שהוא שווה.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:הוא לא בדיוק "על גבול הנבא"
פחות ממה שהוא שווה.
זו דעתך הסובייקטיבית. "גבול הנבא" זו קביעה אובייקטיבית.
הוא יותר על גבול אירופה-דיליג מגבול נבא.
בבקשה אל תתחיל עם גניבות הדעת הקבועות ברגע שחותם פה שחקן רק כי אתה מתעקש להיות אופטימי בהגזמה.
ankram כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אני רואה שאנשים פה די חלוקים לגבי ג'קסון ונרתעים ממנו בגלל גובהו, אז בוא נגיד ככה , אם ג'קסון היה 1.90 הוא בכלל לא היה פוזל לקבוצות באירופה .בגלל היותו נמוך ישר מסיקים מכך שהוא חלש בהגנה , אז כן הוא מיסמאצ' הגנתי די ברור ויצטרכו לדעת להתמודד עם זה אבל הגנתית הוא לא נופל מרב הגארדים
אז איזה שכר הוא כן מצדיק? האם בכלל אפשר לדייק בנושאים האלו? בסין משלמים יותר בגלל שהליגה פחות אטרקטיבית , והעדר שפה , בישראל מכבי משלמת לישראלים יותר כי זה חלק מה"פיצוי" על זה שהם הופכים להיות שחקני קצה רוטציה , במקום שחקנים מובילים בקבוצה אחרת , בNBA משלמים הרבה יותר כי הם יכולים.
בשורה התחתונה , מאד קשה ל"משוך" שחקנים על קצה גבול ה NBA לאירופה , עבור סכומים נמוכים בקיץ (תוך כדי העונה אפשר להביא איזה פליט NBA לסתום חורים בסכום נמוך) , כנראה צריך לשלם יותר.
כמה יותר? וואלה , לא יודע , שאלה של מה השוק של השחקן.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא בהחלט כן. יש לו את הכשרון. הנקודה הבעייתית איתו זה שהוא לא איזה רכז מחליף שיעלה מהספסל ויתן לך כמה צ'אקות וסטופים.
פחות ממה שהוא שווה.
זו דעתך הסובייקטיבית. "גבול הנבא" זו קביעה אובייקטיבית.
הוא יותר על גבול אירופה-דיליג מגבול נבא.
בבקשה אל תתחיל עם גניבות הדעת הקבועות ברגע שחותם פה שחקן רק כי אתה מתעקש להיות אופטימי בהגזמה.
סבבה. אתה צודק. יש ספק שיש לו טאלנט NBA?
ankram כתב:ראיתי עכשיו בסלניוז שהוא אמור להרוויח 600K , לא מליון , לא יודע אם זאת אמת.
ב600K זה לא שחקן טוב?
felix_r כתב:חברים, הייתי קצת עסוק בעבודה. מישהו יכול לעדכן אותי מה חדש מאז הלילה?
my man כתב:felix_r כתב:חברים, הייתי קצת עסוק בעבודה. מישהו יכול לעדכן אותי מה חדש מאז הלילה?
רול עדיין פה..
ankram כתב:ראיתי עכשיו בסלניוז שהוא אמור להרוויח 600K , לא מליון , לא יודע אם זאת אמת.
ב600K זה לא שחקן טוב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], עידן ו־9 אורחים