24 יולי 2017, 01:15
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:שחף1 כתב:חציל, מה דעתך על דיאנדרה קיין מניז׳ני? 17.8 נקודות, 7.8 ריבאונדים(גארד 1.96 מ׳), 1.4 חטיפות. סוג של דורון פרקינס?
סוג של שחקן בינוני שלא התרשמתי ממנו כששיחק באילת.החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מה לגבי דרו גורדון מריטאס וילנה ?
יש גם את דיאנדרה קיין שמשחק בנייזני וקצת שיחק באילת שחקן טוב לדעתי יכול לעלות בתור מחליף לתת הגנה מעולה ולבחור עבירות
שחקנים בינוניים. לא למכבי.
הייתי חייב חצילוס.
24 יולי 2017, 01:16
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:שחף1 כתב:חציל, מה דעתך על דיאנדרה קיין מניז׳ני? 17.8 נקודות, 7.8 ריבאונדים(גארד 1.96 מ׳), 1.4 חטיפות. סוג של דורון פרקינס?
סוג של שחקן בינוני שלא התרשמתי ממנו כששיחק באילת.החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:מה לגבי דרו גורדון מריטאס וילנה ?
יש גם את דיאנדרה קיין שמשחק בנייזני וקצת שיחק באילת שחקן טוב לדעתי יכול לעלות בתור מחליף לתת הגנה מעולה ולבחור עבירות
שחקנים בינוניים. לא למכבי.
הייתי חייב חצילוס.
felix_r כתב:יש לי שאלה הוגנת. הוא יותר טוב מדי ג'יי סילי?
24 יולי 2017, 01:18
24 יולי 2017, 01:19
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:יש לי שאלה הוגנת. הוא יותר טוב מדי ג'יי סילי?
הוא יותר מתאים מדי ג'יי סילי. הוא בדיוק מה שפייר ג'קסון צריך בתור בק-אפ. יותר מזה, הוא גם מתאים לשחק עם דיברתולומאו, ועם מייקל רול.
הוא פיט מעולה.
24 יולי 2017, 01:20
arie85 כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:יש לי שאלה הוגנת. הוא יותר טוב מדי ג'יי סילי?
הוא יותר מתאים מדי ג'יי סילי. הוא בדיוק מה שפייר ג'קסון צריך בתור בק-אפ. יותר מזה, הוא גם מתאים לשחק עם דיברתולומאו, ועם מייקל רול.
הוא פיט מעולה.
סבבה מתאים אבל אנחנו רוצים קו אחורי שיכול להתמודד לפחות על המקום השמיני ביורוליג שזה אומר בערך 17-16 נצחונות, האם הקו האחורי שנבנה מתאים לזה? זאת השאלה
24 יולי 2017, 01:20
24 יולי 2017, 01:23
MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .
תגיד מה שאתה רוצה, אבל לא יכול להיות שאתה מצליח להצדיק כל החתמה. זה פשוט לא יכול להיות.
24 יולי 2017, 01:24
MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .
תגיד מה שאתה רוצה, אבל לא יכול להיות שאתה מצליח להצדיק כל החתמה. זה פשוט לא יכול להיות.
24 יולי 2017, 01:24
24 יולי 2017, 01:25
arie85 כתב:MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .
אני חושב שהוא מבין מצויין כדורסל
24 יולי 2017, 01:27
24 יולי 2017, 01:28
החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.
24 יולי 2017, 01:29
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.
זה בסדר גמור, פשוט נראה לי שקצת יותר מידי עפת על ההחתמה הזאת מהרגע שפורסמה.
בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.
24 יולי 2017, 01:30
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:קיין מזכיר לי בתכונות את פרקינס שהגיע כמחליף לווישנייבסקי. קילר מהספסל.
אתה לגמרי מגזים וכרגיל אופטימי בהגזמה.
ת'אמת שהוא כן מזכיר בתכונות..
אבל פרקינס הגיע יותר צעיר..
תכונות זה מאוד כללי, הוא לא קרוב ברמה, והוא לא שחקן ספסל.
24 יולי 2017, 01:30
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אתה מתאים אותה בהתאם למצב החוזי של השחקן. אם הוא חתם, אוטומטית הוא "פיט מעולה" /"שחקן עם אפסייד"/"רול פלייר מצויין" וכו' .
לא. אני מתאים את הדעה שלי בהתאם לאיך שאני רואה את השחקן משתלב בתוך המארג של הקבוצה.
את מאט לוג'סקי לא ראיתי משתלב פה. את הסרבי השמן מבשיקטש אני לא רואה משתלב פה. את מייקל רול לא אהבתי ואני לא מצדיק- אבל נזרום, נקווה שלא יהיה פח.
מה אני אגיד לך?
כשיש לך רכז 1.78 מ' שלא שומר על כלום, ועוד שני גארדים לבנים שכל מה שעושים זה לקלוע, ואתה מביא רכז גבוה אתלטי ששומר ומשחק אול אראונד, וגם מגיע מקבוצה איכותית אבל שלא משלמת משכורות בכלל, זו באמת החתמה מחרידה!
24 יולי 2017, 01:31
jol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:קיין מזכיר לי בתכונות את פרקינס שהגיע כמחליף לווישנייבסקי. קילר מהספסל.
אתה לגמרי מגזים וכרגיל אופטימי בהגזמה.
ת'אמת שהוא כן מזכיר בתכונות..
אבל פרקינס הגיע יותר צעיר..
תכונות זה מאוד כללי, הוא לא קרוב ברמה, והוא לא שחקן ספסל.
אני לא מתנבא מה הוא יהיה, אבל אני מזכיר לכם שגם אחרי ההחתמה של סילי רבים חשבו שהוא יהיה שחקן חמישייה.
קשה לי להאמין שקיין או רול יימצאו את עצמם בחמישייה של קבוצת יורוליג.
תומאס ובולדן זה הרבה יותר סביר שכן.
24 יולי 2017, 01:32
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:אני שמח שזה משעשע אתכם שאני לא מקובע לדעה שלי מלפני חודשיים או חצי שנה, ומתאים אותה לפי ההתפתחויות בשוק ובבניית הקבוצה.
זה בסדר גמור, פשוט נראה לי שקצת יותר מידי עפת על ההחתמה הזאת מהרגע שפורסמה.
בעיניי מכבי חוזרת על הטעויות שלה מהעונות האחרונות עם ההחתמה הזאת. לאו דווקא בגלל קיין, אלא בגלל אופן הבנייה.
אני "עף עליה" כי כמעט איבדתי תקווה וחשבתי שדיברתולומאו יהיה הרכז המחליף שלנו.
אני רוצה להאמין שמכבי תביא גם את קיין, גם את מקריי וגם גבוה איכותי, ושהיא מבינה שהיא צריכה את הדברים האלה כדי לחזור לטופ.
24 יולי 2017, 01:33