ת׳רד המלפפונים V9

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V9

הודעהעל ידי toja27 » 25 יולי 2017, 04:29

אחדשיודע כתב:1 - ג'קסון, דיברתולומיאו
2 - סווינגמן (/פטרסון), קיין
3 - רול, משעור, זוסמן
4 - בולדן, תומאס, כהן
5 - גבוה (4/5), טיוס, שגב

דיברתולומיאו 1/2, קיין 1-3, מקריי (לצורך הדוגמה) 1-3, רול וזוסמן 2/3, משעור ותומאס 3/4.
להגיד שאני מאמין בשלב הזה שיצרפו גבוה + גארד (איכותיים)? לא. אבל אם בכל זאת יגדלו במכבי מוח/כסף (חתיכת אם), אני כנראה אחיה בסדר עם החתמה של קיין.

ההחתמה של שחקן כמו קיין היא נכונה, שוב לא יודע ספיציפית לגביו. לא רואה סיבה שלא יביאו עוד גבוה וגארד. אולי התקציב בעצם.
דרך אגב תיקנתי לך למעלה. בטעות התבלבלת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 יולי 2017, 04:42

תוקן בחזרה.
toja27 כתב:
2 - סווינגמן (/מקריי), קיין
3 - רול, משעור, זוסמן
4 - בולדן, תומאס, כהן

דיברתולומיאו 1/2, קיין 1-3, מקריי (לצורך הדוגמה) 1-3, רול וזוסמן 2/3, משעור ותומאס 3/4.
להגיד שאני מאמין בשלב הזה שיצרפו גבוה + גארד (איכותיים)? לא. אבל אם בכל זאת יגדלו במכבי מוח/כסף (חתיכת אם), אני כנראה אחיה בסדר עם החתמה של קיין.

ההחתמה של שחקן כמו קיין היא נכונה, שוב לא יודע ספיציפית לגביו. לא רואה סיבה שלא יביאו עוד גבוה וגארד. אולי התקציב בעצם.

היא לא נכונה. למה? כי הוא מראש מיועד, לפי ספאחיה, להיות מחליף.
למה שלא תחתים קודם (או "רק" לצורך העניין) את שחקני החמישייה שחסרים לך? אני בספק אם התקציב יאפשר להם להביא 2 שחקנים איכותיים. הלוואי.

ואח"כ גם כשמסתכלים על הרזומה (לא מכיר את האופי, אבל זה יכול לרמז) וסגנון המשחק הבלאגני שלו לעיתים - פחות מעודד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 25 יולי 2017, 04:52

אחדשיודע כתב:תוקן בחזרה.
toja27 כתב:
2 - סווינגמן (/פטרסון), קיין
3 - רול, משעור, זוסמן
4 - בולדן, תומאס, כהן

היא לא נכונה. למה? כי הוא מראש מיועד, לפי ספאחיה, להיות מחליף.
למה שלא תחתים קודם (או "רק" לצורך העניין) את שחקני החמישייה שחסרים לך?

ואח"כ גם כשמתכלים על הרזומה (לא מכיר את האופי, אבל זה יכול לרמז) וסגנון המשחק הבלאגני שלו לעיתים - פחות מעודד.

אני לא יודע לגמרי אם זה חייב לבוא אחד על חשבון השני. כלומר אין סיבה אמיתית שלא יוכלו להחתים גם את השחקן הנכון לחמישיה. הדבר שכן יכול להפריע הוא שאם בזבזו את התקציב שאין להם (ואת זה רק הם יכולים לדעת ואנחנו יכולים אולי להסיק מהתנהלות של הקיץ) על שחקן מחליף ואז אין להם כסף לשחקן חמישיה. בתאוריה זה לא צריך להפריע שהחתימו שחקן ספסל לפני חמישיה. בפרקטיקה יכול מאוד להיות שכן.
לגבי קיין, פחות מכיר אותו. יכול מאוד להיות שהוא ספיציפית לא האיש הנכון להיות בקבוצה. אבל כשאני מסתכל על הסטטיסטיקה, על מבנה הגוף שלו אני מתרשם שמדובר בבחור מאוד פיזי בעמדת הגארדים( 5 פלוס ריבאונדים וכמעט 2 חטיפות למשחק בליגה הישראלית זה יפה מאוד) ובעיקרון זה סוג של שחקן שלדעתי כן היה נחוץ בגארדים.
ואני מסכים שפטרסון כמו שרשמת מתאים בעמדת הגארדים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 יולי 2017, 05:06

toja27 כתב:אני לא יודע לגמרי אם זה חייב לבוא אחד על חשבון השני. כלומר אין סיבה אמיתית שלא יוכלו להחתים גם את השחקן הנכון לחמישיה. הדבר שכן יכול להפריע הוא שאם בזבזו את התקציב שאין להם (ואת זה רק הם יכולים לדעת ואנחנו יכולים אולי להסיק מהתנהלות של הקיץ) על שחקן מחליף ואז אין להם כסף לשחקן חמישיה. בתאוריה זה לא צריך להפריע שהחתימו שחקן ספסל לפני חמישיה. בפרקטיקה יכול מאוד להיות שכן.

לא, בכל מקרה זה בעייתי תקציבית. גם אם אנחנו יודעים וגם אם אנחנו לא יודעים כמה כסף נשאר.
הרי כבר דווח על פערים כספיים עם מקריי - אף אחד לא יודע אם יצליחו לסגור איתו (/כל שחקן איכותי אחר) ועל כמה. החתמה של שחקן אחר כלשהו משפרת את המצב? לא, היא רק מרוקנת עוד קצת את הקופה הדלה גם כך. ונגיד שיצליחו להחתים את מקריי וייענו לדרישות שלו. כמה יישאר בשביל הגבוה המיוחל? לא בטוח שמספיק. במקום להשקיע במחליף (סכום כלשהו) ולהחתים במה שנשאר את שחקני החמישייה, אני חושב שעדיף לסגור עם השחקנים המרכזיים ולהשקיע את השאריות בשחקן המחליף (אם בכלל ישארו שאריות). סדר עדיפויות, שבעיניי קריטי לקבוצה עם תקציב נמוך.

toja27 כתב:לגבי קיין, פחות מכיר אותו. יכול מאוד להיות שהוא ספיציפית לא האיש הנכון להיות בקבוצה. אבל כשאני מסתכל על הסטטיסטיקה, על מבנה הגוף שלו אני מתרשם שמדובר בבחור מאוד פיזי בעמדת הגארדים( 5 פלוס ריבאונדים וכמעט 2 חטיפות למשחק בליגה הישראלית זה יפה מאוד) ובעיקרון זה סוג של שחקן שלדעתי כן היה נחוץ בגארדים.

יכול להתאים מקצועית? כן.
היה נכון להחתים קודם שחקן איכותי לחמישייה לפני שמחתימים אותו (מקצועית ותקציבית)? כן.
היה אפשר למצוא שחקן לא פחות מתאים ממנו עם עבר פחות בעייתי (גם באוקטובר)? כן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 25 יולי 2017, 05:12

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:אני לא יודע לגמרי אם זה חייב לבוא אחד על חשבון השני. כלומר אין סיבה אמיתית שלא יוכלו להחתים גם את השחקן הנכון לחמישיה. הדבר שכן יכול להפריע הוא שאם בזבזו את התקציב שאין להם (ואת זה רק הם יכולים לדעת ואנחנו יכולים אולי להסיק מהתנהלות של הקיץ) על שחקן מחליף ואז אין להם כסף לשחקן חמישיה. בתאוריה זה לא צריך להפריע שהחתימו שחקן ספסל לפני חמישיה. בפרקטיקה יכול מאוד להיות שכן.

לא, בכל מקרה זה בעייתי תקציבית. גם אם אנחנו יודעים וגם אם אנחנו לא יודעים כמה כסף נשאר.
הרי כבר דווח על פערים כספיים עם מקריי - אף אחד לא יודע אם יצליחו לסגור איתו (/כל שחקן איכותי אחר) ועל כמה. החתמה של שחקן אחר כלשהו משפרת את המצב? לא, היא רק מרוקנת עוד קצת את הקופה הדלה גם כך. ונגיד שיצליחו להחתים את מקריי וייענו לדרישות שלו. כמה יישאר בשביל הגבוה המיוחל? לא בטוח שמספיק. במקום להשקיע במחליף (סכום כלשהו) ולהחתים במה שנשאר את שחקני החמישייה, אני חושב שעדיף לסגור עם השחקנים המרכזיים ולהשקיע את השאריות בשחקן המחליף (אם בכלל ישארו שאריות). סדר עדיפויות, שבעיניי קריטי לקבוצה עם תקציב נמוך.

toja27 כתב:לגבי קיין, פחות מכיר אותו. יכול מאוד להיות שהוא ספיציפית לא האיש הנכון להיות בקבוצה. אבל כשאני מסתכל על הסטטיסטיקה, על מבנה הגוף שלו אני מתרשם שמדובר בבחור מאוד פיזי בעמדת הגארדים( 5 פלוס ריבאונדים וכמעט 2 חטיפות למשחק בליגה הישראלית זה יפה מאוד) ובעיקרון זה סוג של שחקן שלדעתי כן היה נחוץ בגארדים.

יכול להתאים מקצועית? כן.
היה נכון להחתים קודם שחקן איכותי לחמישייה לפני שמחתימים אותו (מקצועית ותקציבית)? כן.
היה אפשר למצוא שחקן לא פחות מתאים ממנו עם עבר פחות בעייתי (גם באוקטובר)? כן.

בגדול אני מסכים איתך. היה נכון להחתים את שני שחקני החמישיה לפני שלא יסתבכו אחר כך. אני רק שמח מעצם העובדה שיש על פניו גארד אחד קשוח שיאזן קצת את הרכות בקבוצה הזאת. כלומר עצם העובדה שהם בכלל חשבו בכיוון הזה , זה מנחם אותי בקצת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 25 יולי 2017, 07:53

גל גל כתב:לדעתי לא יביאו עוד גבוה לפחות עד סוף ספטמבר תחילת אוקטובר ....אם בכלל יביאו. כרגע יש 5 גבוהים עקרונית
(לא שאני מחשיב חלק מהם גבוהים )
תומאס,משעור
טיוס,בולדן,שגב

תומאס ומשעור בכלל 3. אולי התכוונת לכהן. יש כרגע 4 גבוהים ועדיף שבולדן יהיה 4. מכבי תצטער אם לא תביא סנטר. מצדי שיהיה מישהו זול כמו סימפסון ההגנתי או מונרו ההתקפי (לא שהם יורוליג מטריאל אבל מי בסגל הזה כן חוץ מ-2-3 שחקנים?) אבל היא תצטער אם תישאר במצבת הגבוהים הנוכחית.
er79

הודעהעל ידי קובי » 25 יולי 2017, 11:41

שועל כתב:
גל גל כתב:לא הבנתי אם לא קובי יש איזה מידע או שהוא סתם צוחק

קובי המקור הכי אמין כאן

קל
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2017, 13:17

אני סופר מסוקרן לראות איך הקיץ הזה ייגמר.
עכשיו מכבי חייבת לשים את הכסף הגדול על השולחן ולהמר על שני שחקנים שיתאימו בדיוק לצרכים שלה.

השוק שורץ בפליטי NBA. גבוהים וסווינגמנים.
למכבי יש גמישות יחסית גבוהה בעמדה 2/3, בעוד בעמדה 4/5 היא צריכה שחקן שגם יספק לה את הניסיון שדרוש כדי לסחוב את הקו הקדמי למעלה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 25 יולי 2017, 13:19

החציל האצטקי כתב:אני סופר מסוקרן לראות איך הקיץ הזה ייגמר.
עכשיו מכבי חייבת לשים את הכסף הגדול על השולחן ולהמר על שני שחקנים שיתאימו בדיוק לצרכים שלה.

למכבי יש גמישות יחסית גבוהה בעמדה 2/3, בעוד בעמדה 4/5 היא צריכה שחקן שגם יספק לה את הניסיון שדרוש כדי לסחוב את הקו הקדמי למעלה.

נראה לי שאתה הולך להתאכזב קשות
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 25 יולי 2017, 13:19

[Reveal] Spoiler:
י
החציל האצטקי כתב:אני סופר מסוקרן לראות איך הקיץ הזה ייגמר.

אם עכשיו אומרים לך שמביאים או גארד/סווינגמן או גבוה
מה היית מעדיף
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יולי 2017, 13:23

צריך גם וגם.
לא צריך להתפשר פה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 25 יולי 2017, 13:24

אני זוכר שספאחיה ציין במסיבת העיתונאים שהוא רוצה קבוצה אחת ליורוליג ולליגה שלא יהיה מצב ש 2-3 שחקנים כל פעם ישבו על אזרחי ביציע.
לפי דברים אלו מסתמן שיגיע רק עוד זר 1 לקבוצה אני מקווה מאוד שזה יהיה סנטר איכותי שישלים את טיוס ובולדן.
הייתי באמת חושב לתת לזוסמן דקות רבות העונה בעמדה 2.
תמונה
refael

הודעהעל ידי arie85 » 25 יולי 2017, 18:32

שש שעות ללא הודעה? אולי נגמרו עונת המלפפונים ולא שמנו לב?
arie85

הודעהעל ידי arie85 » 25 יולי 2017, 22:33

לפי ספורט 1 דיימון סימפסון מעומד לחזור
arie85

הודעהעל ידי my man » 25 יולי 2017, 22:34

arie85 כתב:לפי ספורט 1 דיימון סימפסון מעומד לחזור
חחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 יולי 2017, 22:35

אם זה נכון, נגמרה העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 יולי 2017, 22:38

לא מבין מה אתם רוצים, הוא בא כמחליף.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arie85 » 25 יולי 2017, 22:39

my man כתב:
חחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

זה אתה שמעדכן שם, לא?
arie85

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2017, 22:39

לא, זה רוני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי arie85 » 25 יולי 2017, 22:45

גורד׳ן מקרי מתקרב לפי וואן ופיק
והינה שני השחקים שיסגרו את הסגל
arie85

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv ו־46 אורחים