11 מרץ 2012, 21:26
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרה עם נעימי ושלח? ברגע שהבנתי שהפועל ניצחו העברתי..
נעימי קלע שלשה וישר אח"כ צעק משהו לכיוונו של דן שמיר שלטענתו מדובר היה בקללות גסות על אמא שלו.
שמיר התעצבן כמובן ודחף אותו ונכנס למגרש בעצבים ואז קיבל טכנית.
ושלח כמובן האשים את שמיר שלא חשוב מה נעימי עשה, משום מה שמיר יצא לא בסדר בזה שלא התאפק...
כשנתנו קנס(או השעו)את נואה מהבולס בגלל שאוהד יריבה קילל את אמא שלו והוא ענה לו אז אמרתי לעצמי שלא משנה מה האוהד אמר הוא לא היה צריך לענות לו, אבל אחרי ששמעתי מה הפרשנים אמרו שיניתי את דעתי..
יש איזשהי חסינות שלא משנה מה אומרים צריך להבליג ולא לענות ואם זה לא קורה אז זה שהגיב הוא זה שאשם..אם הטענות של שמיר נכונות(ואני מאמינה לו לחלוטין)אז חבל שהוא גם לא הכניס לו איזה סנוקרת..
11 מרץ 2012, 21:28
11 מרץ 2012, 21:29
11 מרץ 2012, 21:30
11 מרץ 2012, 21:31
11 מרץ 2012, 21:34
11 מרץ 2012, 21:39
MTA2311 כתב:דן שמיר לא פראייר![]()
כמה חבל שכל הכישרון העצום של נעימי מתבזבז, בגלל האופי הדפוק שלו.. פשוט ילד חרא, אין דרך אחרת לתאר אותו.
11 מרץ 2012, 21:41
11 מרץ 2012, 21:43
felix_r כתב:MTA2311 כתב:דן שמיר לא פראייר![]()
כמה חבל שכל הכישרון העצום של נעימי מתבזבז, בגלל האופי הדפוק שלו.. פשוט ילד חרא, אין דרך אחרת לתאר אותו.
זה לא העניין. מצידי שיהרגו אחד את השני. אני לא מגן על אף אחד מהם. אני פשוט לא יכול לסבול את ההתנהגות של עופר שלח!
בתור פשרן של משחק בין שתי קבוצות ישראליות הוא הפגין חוסר אובייקטיביות קיצונית, כשפשוט סירב בשידור חי לציין לרעה את ההתנהגות המבישה של נעימי (כאילו היה אבא שלו). אם זה היה שחקן של מכבי, עופר שלח היה עושה לו משפט שדה, היה שופך עליו טונות של זבל!
מתי כבר יזרקו אותו מספורט5? עד מתי נצטרך לסבול את הזבל האדום הזה?
11 מרץ 2012, 21:47
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרה עם נעימי ושלח? ברגע שהבנתי שהפועל ניצחו העברתי..
נעימי קלע שלשה וישר אח"כ צעק משהו לכיוונו של דן שמיר שלטענתו מדובר היה בקללות גסות על אמא שלו.
שמיר התעצבן כמובן ודחף אותו ונכנס למגרש בעצבים ואז קיבל טכנית.
ושלח כמובן האשים את שמיר שלא חשוב מה נעימי עשה, משום מה שמיר יצא לא בסדר בזה שלא התאפק...
כשנתנו קנס(או השעו)את נואה מהבולס בגלל שאוהד יריבה קילל את אמא שלו והוא ענה לו אז אמרתי לעצמי שלא משנה מה האוהד אמר הוא לא היה צריך לענות לו, אבל אחרי ששמעתי מה הפרשנים אמרו שיניתי את דעתי..
יש איזשהי חסינות שלא משנה מה אומרים צריך להבליג ולא לענות ואם זה לא קורה אז זה שהגיב הוא זה שאשם..אם הטענות של שמיר נכונות(ואני מאמינה לו לחלוטין)אז חבל שהוא גם לא הכניס לו איזה סנוקרת..
11 מרץ 2012, 21:50
11 מרץ 2012, 22:01
11 מרץ 2012, 22:04
חנו'ש כתב:אגב, אם תראו שוב את הקטע תשימו לב שבשנייה הראשונה ששלח רואה את נעימי צועק משהו לשמיר הוא אשכרה מצחקק על זה כאילו אומר "חחח איזה ילד שובב וחמוד..."
12 מרץ 2012, 08:57
12 מרץ 2012, 09:22
12 מרץ 2012, 11:12
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, אם תראו שוב את הקטע תשימו לב שבשנייה הראשונה ששלח רואה את נעימי צועק משהו לשמיר הוא אשכרה מצחקק על זה כאילו אומר "חחח איזה ילד שובב וחמוד..."
זה לא מפתיע. מה שמפתיע הרבה יותר, זה שיש אנשים, אפילו בפורום הזה, שעדיין חושבים ששלח הוא פרשן אובייקטיבי
12 מרץ 2012, 13:41
jol9 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, אם תראו שוב את הקטע תשימו לב שבשנייה הראשונה ששלח רואה את נעימי צועק משהו לשמיר הוא אשכרה מצחקק על זה כאילו אומר "חחח איזה ילד שובב וחמוד..."
זה לא מפתיע. מה שמפתיע הרבה יותר, זה שיש אנשים, אפילו בפורום הזה, שעדיין חושבים ששלח הוא פרשן אובייקטיבי
לא חושב שיש מישהו שחושב כך (בפורום הזה). יש ויכוח לגבי הכישורים המקצועיים של שלח, אבל לא לגבי האובייקטיביות שלו, או יותר נכון, חוסר האובייקטיביות
האמת? שמעתי את מה שנעימי אמר אחרי המשחק, ואני מאמין לו.
לא חושב שזה היה מיועד לדן שמיר, זה סתם יצא במקרה.
14 מרץ 2012, 13:19
14 מרץ 2012, 16:49
felix_r כתב:ראיתי עכשיו בערוץ ONE את דגן יבזורי קולע בליגה הבלקנית 7 שלשות![]()
אז נכון, זה נגד קבוצה רומנית, אבל עדין חצי מהן היו זריקות לא קלות בכלל.
לא יזיק לנו בנבחרת איזה קלע שלשות טוב, כי מזמן כבר לא היה איזה מפציץ.
17 מרץ 2012, 07:15