Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
פוטסיס לא סנטר בשום צורה והוא היה צריך לפרוש מזמן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
Gordonword כתב:Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
Naor116 כתב:Gordonword כתב:Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
הבאתי סתם דוגמה, אפשר להחזיר את סופו בגרושים ל8-10 דקות ביורוליג רק שיעשה נזק ליריבה וישב לנוח ובליגה שלא ירשם
Naor116 כתב:Gordonword כתב:Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
הבאתי סתם דוגמה, אפשר להחזיר את סופו בגרושים ל8-10 דקות ביורוליג רק שיעשה נזק ליריבה וישב לנוח ובליגה שלא ירשם
מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
jol9 כתב:Naor116 כתב:Gordonword כתב:Naor116 כתב:אפשר להביא במקום סמית סנטר בן 35-36 ככה בגרושים שישחק רק ביורוליג לדוגמא פוסטיס ששוחרר היום
אפשר להביא גם את ארווידאס סאבוניס. אני מבטיח לך שגם בגילו הוא יותר טוב מ-90% מהסנטרים באירופה.
אני מעדיף סימפסון בריא ומחוייב אחד על חמישה שחקנים פצועים ל8-10 דקות.
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
*כמובן בתנאי שמקריי חותם.
מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה שחקן גבוה ששומר? (חוץ מאייברסון)מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
אבל מה תעשה מול הענקים של היורוליג ? מי ישמור על טומיצים פראחובסקים ופטריק יאנגים כאלה ? בגלל שהחליטו להתקמצן אנשים מקבלים מועמדים כמו סימפסון בשוויון נפש ? מה כבר ההבדלבין סימפסון וטיוס ? שניהם סנטרים מאוד נמוכים .
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
אבל מה תעשה מול הענקים של היורוליג ? מי ישמור על טומיצים פראחובסקים ופטריק יאנגים כאלה ? בגלל שהחליטו להתקמצן אנשים מקבלים מועמדים כמו סימפסון בשוויון נפש ? מה כבר ההבדלבין סימפסון וטיוס ? שניהם סנטרים מאוד נמוכים .
גל גל כתב:גם לא בעוד מאה שנה ...שחקן הכי גרוע שנחת פה
Naor116 כתב:גל גל כתב:גם לא בעוד מאה שנה ...שחקן הכי גרוע שנחת פה
חחחחחח אחד ההפתעות של השנים האחרונות על מה אתה מדבר
arel123 כתב:בקיצור, זה או שסימפסון מגיע או שלא יהיה סנטר
Weems13 כתב:arel123 כתב:בקיצור, זה או שסימפסון מגיע או שלא יהיה סנטר
לא נמאס לך להסיק מסקנות הזויות? ע"ע 99%...
עם זאת, במכבי ת"א מעדיפים לחכות עם החתמת גבוה לפני שסוגרים עם שחקן נוסף לקו האחורי. אם וכאשר מקריי אכן יצטרף לצהובים, תתקבל ההחלטה אם להחתים זר שביעי בעמדות הפנים, ובמקרה כזה סימפסון ייחשב למועמד מוביל, או לחילופין לחכות עם החתמת הזר הנוסף ולהתחיל את העונה עם שישה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Assaf M, Avi1508, Google [Bot], עידן, שמוליק ו־46 אורחים