26 יולי 2017, 22:57
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
*כמובן בתנאי שמקריי חותם.
26 יולי 2017, 23:19
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.
26 יולי 2017, 23:27
26 יולי 2017, 23:29
החציל האצטקי כתב:בלית ברירה- אני הייתי הולך דווקא על איזה ג׳ף אדריאן כזה.
26 יולי 2017, 23:30
dod כתב:החציל האצטקי כתב:בלית ברירה- אני הייתי הולך דווקא על איזה ג׳ף אדריאן כזה.
מה ההבדל הגדול בין סימפסון לאדריאן?
נכון אדריאן יותר ורסטילי אבל מה זה תורם לך בסיטואציה הנוכחית??
26 יולי 2017, 23:34
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.
צריך להשקיע. לא יעזור כלום.
בשקל שבעים תקבל שקל שבעים.
בלית ברירה- אני הייתי הולך דווקא על איזה ג׳ף אדריאן כזה.
26 יולי 2017, 23:35
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
אבל מה תעשה מול הענקים של היורוליג ? מי ישמור על טומיצים פראחובסקים ופטריק יאנגים כאלה ? בגלל שהחליטו להתקמצן אנשים מקבלים מועמדים כמו סימפסון בשוויון נפש ? מה כבר ההבדלבין סימפסון וטיוס ? שניהם סנטרים מאוד נמוכים .
26 יולי 2017, 23:38
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
אבל מה תעשה מול הענקים של היורוליג ? מי ישמור על טומיצים פראחובסקים ופטריק יאנגים כאלה ? בגלל שהחליטו להתקמצן אנשים מקבלים מועמדים כמו סימפסון בשוויון נפש ? מה כבר ההבדלבין סימפסון וטיוס ? שניהם סנטרים מאוד נמוכים .
מה תעשה? אין הרבה מה לעשות. נתקשה אבל נתמודד.
עם כל הכבוד, פרחובסקי הוא לא חאכים אולג'וון.
אני פשוט מעדיף שחקן כמו סימפסון, שיכולותיו די ברורות (ולא רעות בכלל ד"א), על פני הימור די ליג נוסף, שעלול להתברר כאוננקו גרסה 2.
היום רוב הקבוצות ביורוליג זורקות הרבה משלוש, ופחות דוחפות את הכדורים פנימה. בשביל זה צריך להיות מסוגלים לקחת ריבאונדים ארוכים, ובשביל
זה טוב שיש שחקנים כמו טיוס, סימפסון וכל הגארדים-פורוורדים שהחתימו.
26 יולי 2017, 23:39
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
26 יולי 2017, 23:40
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
מה תעשה? אין הרבה מה לעשות. נתקשה אבל נתמודד.
עם כל הכבוד, פרחובסקי הוא לא חאכים אולג'וון.
אני פשוט מעדיף שחקן כמו סימפסון, שיכולותיו די ברורות (ולא רעות בכלל ד"א), על פני הימור די ליג נוסף, שעלול להתברר כאוננקו גרסה 2.
היום רוב הקבוצות ביורוליג זורקות הרבה משלוש, ופחות דוחפות את הכדורים פנימה. בשביל זה צריך להיות מסוגלים לקחת ריבאונדים ארוכים, ובשביל
זה טוב שיש שחקנים כמו טיוס, סימפסון וכל הגארדים-פורוורדים שהחתימו.
כשהסנטרים שלך הם 2 מטר עם נעליים אז הקבוצות כן ידחפו את הכדור פנימה ויטחנו לך את הצורה שם .
26 יולי 2017, 23:45
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.
26 יולי 2017, 23:45
26 יולי 2017, 23:48
26 יולי 2017, 23:49
מקאדו 3 כתב:איון היינס ווסלי טומיץ מעניין איך סימסון וטיוס יסתדרו איתם ...
26 יולי 2017, 23:53
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.
26 יולי 2017, 23:53
arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:איון היינס ווסלי טומיץ מעניין איך סימסון וטיוס יסתדרו איתם ...
מסכים שאיתם יהייה הרבה יותר קשה, אבל מכבי גם לא מחפשת עכשיו להיות מבין אריות ומובילות הליגה ולנצח כל קבוצה, היא מחפשת ורוצה להגיע לפחות להצלבה בעונה הקרובה אחרי מה שעברנו בעונות האחרונות
26 יולי 2017, 23:54
אם אתה מכוון ל100 הסיכוי הטוב שלך הוא בין 90 ל100..arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:איון היינס ווסלי טומיץ מעניין איך סימסון וטיוס יסתדרו איתם ...
מסכים שאיתם יהייה הרבה יותר קשה, אבל מכבי גם לא מחפשת עכשיו להיות מבין אריות ומובילות הליגה ולנצח כל קבוצה, היא מחפשת ורוצה להגיע לפחות להצלבה בעונה הקרובה אחרי מה שעברנו בעונות האחרונות
מקאדו 3 כתב:arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:איון היינס ווסלי טומיץ מעניין איך סימסון וטיוס יסתדרו איתם ...
לפחות להצלבה בלי סנטר נורמלי ? תנו לי דוגמה לקבוצה שהגיעה רחוק עם סנטרים של 2 מטר , בלי היינס שהוא מקרה באמת יוצא דופן .
קובי כתב:http://amp.sportando.com/242383
http://www.hizlihucum.com/maccabi-tel-a ... gileniyor/
https://www.nbamaniacs.com/noticias/jor ... -tel-aviv/
http://trendbasket.net/maccabi-tel-aviv ... mcrae-var/
http://piratasdelbasket.net/jordan-mcra ... ccabi/amp/
http://m.basketissimo.com/eurolega/merc ... cabi-13356
http://www.tribundergi.com/yerlibasin/feed/2210746
בכל השפות... אבל ככל שהזמן יעבור, הסיכון לפיצוץ יגדל.
כבר היינו בסרט הזה.
26 יולי 2017, 23:56