המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:arel123 כתב:מקאדו 3 כתב:איון היינס ווסלי טומיץ מעניין איך סימסון וטיוס יסתדרו איתם ...
מסכים שאיתם יהייה הרבה יותר קשה, אבל מכבי גם לא מחפשת עכשיו להיות מבין אריות ומובילות הליגה ולנצח כל קבוצה, היא מחפשת ורוצה להגיע לפחות להצלבה בעונה הקרובה אחרי מה שעברנו בעונות האחרונות
לפחות להצלבה בלי סנטר נורמלי ? תנו לי דוגמה לקבוצה שהגיעה רחוק עם סנטרים של 2 מטר , בלי היינס שהוא מקרה באמת יוצא דופן .
טיוס הוא סנטר נורמלי לדעתי לפחות, אתם הורדתם ממנו בהרבה פה, הוא סנטר יורוליג לגיטימי
arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
ברגע שנכנסתי לכתבה היה רשום שגיאה, היה לנו אותו מקרה עם סוני ווימס בשנה שעברה שמכבי הדליפה בטעות את החתמתו של ווימס באתר וישר מחקה .
arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
ברגע שנכנסתי לכתבה היה רשום שגיאה, היה לנו אותו מקרה עם סוני ווימס בשנה שעברה שמכבי הדליפה בטעות את החתמתו של ווימס באתר וישר מחקה .
לא נראה לי שזה ערוך, זאת נראית כתבה רגילה של וואלה, חוץ מזה זה מכניס לאתר של וואלה רק רושם שהדף לא נמצא
Naor116 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
לא נראה לי שזה ערוך, זאת נראית כתבה רגילה של וואלה, חוץ מזה זה מכניס לאתר של וואלה רק רושם שהדף לא נמצא
היום חמישי?
Naor116 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
היום חמישי?
ShiriV כתב:Naor116 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
היום חמישי?
כתבת את ההודעה הזאת ב-00:00 על השעון, אז טכנית כן
arel123 כתב:Naor116 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
היום חמישי?
חחח פאק עוד יותר הזוי, הם פרסמו את זה היום בבוקר שהיום יום רביעי
כנראה הוא כבר חתם והכינו את הכתבה למחר (חמישי) בשביל לפרסם אותה
ShiriV כתב:arel123 כתב:Naor116 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:טוב עזבו אתכם שטויות, יכול להיות שוואלה בטעות הדליפה היום שמכבי החתימה את ג'ורדן מקריי וישר מחקה את הכתבה ??
היום חמישי?
חחח פאק עוד יותר הזוי, הם פרסמו את זה היום בבוקר שהיום יום רביעי
כנראה הוא כבר חתם והכינו את הכתבה למחר (חמישי) בשביל לפרסם אותה
יותר סביר שהכינו את הכתבה מראש בלי קשר לחתימה, כדי לפרסם אותה הכי מהר שאפשר במידת הצורך. כולם עושים כתבות מוכנות מראש..
arel123 כתב:Weems13 כתב:arel123 כתב:בקיצור, זה או שסימפסון מגיע או שלא יהיה סנטר
לא נמאס לך להסיק מסקנות הזויות? ע"ע 99%...
מה אתה רוצה, בגלל טעות אחת שלי תתחיל לחפור על כל דבר קטן שאני אומר ?עם זאת, במכבי ת"א מעדיפים לחכות עם החתמת גבוה לפני שסוגרים עם שחקן נוסף לקו האחורי. אם וכאשר מקריי אכן יצטרף לצהובים, תתקבל ההחלטה אם להחתים זר שביעי בעמדות הפנים, ובמקרה כזה סימפסון ייחשב למועמד מוביל, או לחילופין לחכות עם החתמת הזר הנוסף ולהתחיל את העונה עם שישה.
מספיק טוב לך ?
dod כתב:החציל האצטקי כתב:בלית ברירה- אני הייתי הולך דווקא על איזה ג׳ף אדריאן כזה.
מה ההבדל הגדול בין סימפסון לאדריאן?
נכון אדריאן יותר ורסטילי אבל מה זה תורם לך בסיטואציה הנוכחית??
Weems13 כתב:arel123 כתב:Weems13 כתב:arel123 כתב:בקיצור, זה או שסימפסון מגיע או שלא יהיה סנטר
לא נמאס לך להסיק מסקנות הזויות? ע"ע 99%...
מה אתה רוצה, בגלל טעות אחת שלי תתחיל לחפור על כל דבר קטן שאני אומר ?עם זאת, במכבי ת"א מעדיפים לחכות עם החתמת גבוה לפני שסוגרים עם שחקן נוסף לקו האחורי. אם וכאשר מקריי אכן יצטרף לצהובים, תתקבל ההחלטה אם להחתים זר שביעי בעמדות הפנים, ובמקרה כזה סימפסון ייחשב למועמד מוביל, או לחילופין לחכות עם החתמת הזר הנוסף ולהתחיל את העונה עם שישה.
מספיק טוב לך ?
קודם כל אל תיקח את זה אישית.
לדעתי, עדיף לכולם להוריד קצת פרופיל, פחות לצאת בהצהרות ( בטח בכל הקשור להחתמת שחקנים) ופחות לתלות תקוות. התגובה הזאת הפריעה לי מכיוון שהקיץ, בניגוד לשנים עברו, אנחנו שומעים על שחקנים רק ממש לפני שהם חותמים. בנוסף לכך, עם כל הכבוד לניר קפלן ולרוני, פסקה קטנה באתר ערוץ הספורט או כותרת בספורט 1 על סימפסון לא גורמות לי להאמין שזה אכן הוא סימפסון או אף אחד, כפי שאתה רשמת.
ספאחיה לא אידיוט, הוא יודע שצריך להחתים עוד שחקן פנים, בין אם זה שחקן מרשים (מה שפחות סביר שיקרה ) ובין אם זה סנטר יותר זול. תהיה בטוח שמכבי לא תפתח את העונה עם סנטר אחד.
שועל כתב:לא מונרו ולא אדריאן עדיפים על סימפסון.
אני כן מסכים שצריך סנטר מגוון יותר, אבל הם לא, למרות הגיוון שלהם.
גל גל כתב:וואלה גורדן מקריי התחיל לעקוב אחרי מכבי
באינסטוש
נראלכם צירוף מקרים? כי לי לא
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:הבעיה היא שסימפסון ומונרו גמדים , אם כבר שחקנים זולים שיביאו גבוה אתלט מהדי ליג גם ככה זו עונה של הימורים זולים , דקארי ג'ונסון לדוגמה לא אתלט גדול אבל 2.13 עם טכניקה וריבאונד טוב , חייבים מישהו גבוה עם משחק גב לסל ונוכחות סתם זרקתי שם אני בטוח שייש עוד הרבה כאלה .
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
*כמובן בתנאי שמקריי חותם.
"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.
ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.
אז סימפסון עכשיו הוא שחקן של מיליון דולר? זה ששילמו לשחקן בינוני כמו צירבס מיליון דולר לא הופך את סימפסון למשהו מיוחד. למכבי לא יעזור עכשיו ללכת על "בטוח". "בטוח" אצל קבוצה עם תקציב 10-16 ביורוליג הוא מקום 10-16 ביורוליג. אם אתה מוכן/יכול לשלם רק 200-300 אלף דולר, עדיף להמר / לחכות עם ההחתמה. הכי נכון היה כמובן לוותר על שחקן כמו קיין ולהשקיע סכום קצת יותר הגיוני בגבוה שקרוב להיפלט מה-NBA (ונדמה לי שהשוק מוצף בכאלה הקיץ).