ת׳רד המלפפונים V9

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V9- ג'ורדן מקריי קרוב לסיכום

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יולי 2017, 09:59

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.

*כמובן בתנאי שמקריי חותם.

"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.

ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.

אז סימפסון עכשיו הוא שחקן של מיליון דולר? זה ששילמו לשחקן בינוני כמו צירבס מיליון דולר לא הופך את סימפסון למשהו מיוחד. למכבי לא יעזור עכשיו ללכת על "בטוח". "בטוח" אצל קבוצה עם תקציב 10-16 ביורוליג הוא מקום 10-16 ביורוליג. אם אתה מוכן/יכול לשלם רק 200-300 אלף דולר, עדיף להמר / לחכות עם ההחתמה. הכי נכון היה כמובן לוותר על שחקן כמו קיין ולהשקיע סכום קצת יותר הגיוני בגבוה שקרוב להיפלט מה-NBA (ונדמה לי שהשוק מוצף בכאלה הקיץ).

אני חושב שבחלק מהמקומות כן צריך ללכת על בטוח.

אני יוצא מנקודת הנחה שלמכבי יש מעט מאוד כסף לגבוה. במקרה הזה, אני מעדיף את סימפסון ב200-300K, מאשר פליט די ליג באותו הסכום.

יכול להיות שאולי עדיף לחכות. זאת בהחלט אפשרות, אם כי אני לא מת על זה, ומעדיף שמכבי תתחיל את העונה עם סגל סגור.

שוב, "הבטוח" במקרה של 200-300 אלף דולר הוא שחקן בינוני. עם כל האהבה שיוצאת פה לדיימון סימפסון.
מכבי לא צריכה עוד שחקן בינוני לקו הקדמי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2017, 10:10

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.

ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.

אז סימפסון עכשיו הוא שחקן של מיליון דולר? זה ששילמו לשחקן בינוני כמו צירבס מיליון דולר לא הופך את סימפסון למשהו מיוחד. למכבי לא יעזור עכשיו ללכת על "בטוח". "בטוח" אצל קבוצה עם תקציב 10-16 ביורוליג הוא מקום 10-16 ביורוליג. אם אתה מוכן/יכול לשלם רק 200-300 אלף דולר, עדיף להמר / לחכות עם ההחתמה. הכי נכון היה כמובן לוותר על שחקן כמו קיין ולהשקיע סכום קצת יותר הגיוני בגבוה שקרוב להיפלט מה-NBA (ונדמה לי שהשוק מוצף בכאלה הקיץ).

אני חושב שבחלק מהמקומות כן צריך ללכת על בטוח.

אני יוצא מנקודת הנחה שלמכבי יש מעט מאוד כסף לגבוה. במקרה הזה, אני מעדיף את סימפסון ב200-300K, מאשר פליט די ליג באותו הסכום.

יכול להיות שאולי עדיף לחכות. זאת בהחלט אפשרות, אם כי אני לא מת על זה, ומעדיף שמכבי תתחיל את העונה עם סגל סגור.

שוב, "הבטוח" במקרה של 200-300 אלף דולר הוא שחקן בינוני. עם כל האהבה שיוצאת פה לדיימון סימפסון.
מכבי לא צריכה עוד שחקן בינוני לקו הקדמי.

אבל גם אני וגם אתה יודעים שזה או שחקן מהלבל של סימפסון או שום שחקן. אתה באמת רוצה שמכבי תפתח את העונה עם שגב כסנטר מחליף יחידי ביורוליג עם גיבוי של בולדן שעדיף שישחק ב-4? או להביא איזה אוננוקו בדצמבר אחרי שיבינו את הטעות שעשו שלא הביאו סנטר בקיץ? אני לא
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יולי 2017, 10:23

er79 כתב:אבל גם אני וגם אתה יודעים שזה או שחקן מהלבל של סימפסון או שום שחקן. אתה באמת רוצה שמכבי תפתח את העונה עם שגב כסנטר מחליף יחידי ביורוליג עם גיבוי של בולדן שעדיף שישחק ב-4? או להביא איזה אוננוקו בדצמבר אחרי שיבינו את הטעות שעשו שלא הביאו סנטר בקיץ? אני לא

לא, הדבר היחידי שאני יודע הוא שלא ייצא כלום מהעונה הזאת (שוב) אם מכבי תשלים את הקו הקדמי עם דיימון סימפסון.
אין שום טעם לשפוך עוד 200-300 אלף דולר (שאין לך) על בינוניות. או שאתה הולך בכל הכוח על שחקן איכותי (הרצוי), או שאתה מחתים אחד שיש לו פוטנציאל להיות כזה באירופה. במקרה השני, אני לחלוטין מעדיף לחכות למציאות מהמחנות ב-NBA באוקטובר (ואף מאוחר יותר) מאשר להסתפק בשחקן ש-"בטוח" שווה 200-300 אלף דולר.

עצם זה שאנשים פה מוכנים לקבל את סימפסון על המשבצת שהייתה אמורה להיות הסנטר הפותח של הקבוצה, נראית לי מוזרה. רע מאוד שמכבי בכלל הגיעו למצב הזה (אם וכאשר), מראה פעם נוספת על בנייה לקויה של הסגל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 27 יולי 2017, 10:54

כשטיוס הגיע לכאן, שיערתי לעצמי שרוב הסיכויים הוא יהיה הסנטר הפותח. בעיקר בגלל שטיוס נע בין סנטר פותח למחליף וגם כי הוא עולה הרבה כסף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2017, 11:13

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:אבל גם אני וגם אתה יודעים שזה או שחקן מהלבל של סימפסון או שום שחקן. אתה באמת רוצה שמכבי תפתח את העונה עם שגב כסנטר מחליף יחידי ביורוליג עם גיבוי של בולדן שעדיף שישחק ב-4? או להביא איזה אוננוקו בדצמבר אחרי שיבינו את הטעות שעשו שלא הביאו סנטר בקיץ? אני לא

לא, הדבר היחידי שאני יודע הוא שלא ייצא כלום מהעונה הזאת (שוב) אם מכבי תשלים את הקו הקדמי עם דיימון סימפסון.
אין שום טעם לשפוך עוד 200-300 אלף דולר (שאין לך) על בינוניות. או שאתה הולך בכל הכוח על שחקן איכותי (הרצוי), או שאתה מחתים אחד שיש לו פוטנציאל להיות כזה באירופה. במקרה השני, אני לחלוטין מעדיף לחכות למציאות מהמחנות ב-NBA באוקטובר (ואף מאוחר יותר) מאשר להסתפק בשחקן ש-"בטוח" שווה 200-300 אלף דולר.

עצם זה שאנשים פה מוכנים לקבל את סימפסון על המשבצת שהייתה אמורה להיות הסנטר הפותח של הקבוצה, נראית לי מוזרה. רע מאוד שמכבי בכלל הגיעו למצב הזה (אם וכאשר), מראה פעם נוספת על בנייה לקויה של הסגל.

אתה סתם מתעסק בתאוריות. בשורה התחתונה אם המציאות היא החתמת סנטר בינוני או הסתמכות על טיוס ושגב אני בוחר באופציה א
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2017, 11:30

אחדשיודע כתב:לא, הדבר היחידי שאני יודע הוא שלא ייצא כלום מהעונה הזאת (שוב) אם מכבי תשלים את הקו הקדמי עם דיימון סימפסון.

זאת ספקולציה. סנטר מחליף לא יהיה זה שיכריע את גורל העונה.
אם זה מקריי וסימפסון או סנטר קצת יותר יקר (וממש לא בהכרח יותר טוב) וגארד יותר זול, אז אני בוחר באפשרות הראשונה.

כמובן שאם אפשר להביא את מקריי וסנטר טוב, גדול ומוכח יותר, אז זה עדיף,
אבל לא נראה לי שזה ככ רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 27 יולי 2017, 12:55

יש לא מעט שמות שהיו יכולים להתאים כולל עם נסיון אירופי ולא בטוח שיקרים יותר. סתם כמה מהראש: ג'רום ג'ורדן שחתם לפני שבוע בחובנטוד, שיין לוואל שאני חושב שמועמד לאיזשהי קבוצה באיטליה, סטימאץ שעדיין פנוי, גם הנק נורל שהיה מועמד פעם היה יכול להיות שחקן שיכול לתת 15 דקות סבירות, אלן אומיץ' היה יכול להתאים, דיאן מוסלי, פצ'רוב, מייקל אריק שחתם אצל בלאט ואפשר למצוא בקלות עוד.
cannon

הודעהעל ידי felix_r » 27 יולי 2017, 14:13

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:לא, הדבר היחידי שאני יודע הוא שלא ייצא כלום מהעונה הזאת (שוב) אם מכבי תשלים את הקו הקדמי עם דיימון סימפסון.

אם זה מקריי וסימפסון או סנטר קצת יותר יקר (וממש לא בהכרח יותר טוב) וגארד יותר זול, אז אני בוחר באפשרות הראשונה.

אתה לא מבין, סנטר מחליף כבר יש לנו - טיוס. חסר לנו סנטר פותח! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 יולי 2017, 14:51

מתי מכריזים על מקריי?
8-x

:nicola:
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יולי 2017, 15:07

er79 כתב:אתה סתם מתעסק בתאוריות. בשורה התחתונה אם המציאות היא החתמת סנטר בינוני או הסתמכות על טיוס ושגב אני בוחר באופציה א

לא. לך יש דעה מסוימת על איך נכון שהקבוצה תבנה ותראה, לי יש דעה אחרת. זה העניין.

jol9 כתב:

איפה לעזאזל ראית אותי אומר שצריך סנטר מחליף? איפה ראית אותי אומר שצריך לבחור בין מקריי לסנטר "יקר"?
אמרתי שאין שום טעם להשקיע 200-300 אלף דולר בשם "בטוח" כביכול. כי הבטוח במחיר הזה הוא שחקן בינוני, שאין צורך בו.
וכן, העונה תיפול על שחקני החמישייה שלך, בעיקר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 יולי 2017, 15:10

D-MO עשה איזה 400,000$ בשנה שעברה.
אם יש מישהו שפחות יחפש כסף, ויותר יחפש הישגים, מעמד ואופציה להתבלט- אפשר לדבר עליו ברצינות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2017, 15:20

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:אתה סתם מתעסק בתאוריות. בשורה התחתונה אם המציאות היא החתמת סנטר בינוני או הסתמכות על טיוס ושגב אני בוחר באופציה א

לא. לך יש דעה מסוימת על איך נכון שהקבוצה תבנה ותראה, לי יש דעה אחרת. זה העניין.

jol9 כתב:

איפה לעזאזל ראית אותי אומר שצריך סנטר מחליף? איפה ראית אותי אומר שצריך לבחור בין מקריי לסנטר "יקר"?
אמרתי שאין שום טעם להשקיע 200-300 אלף דולר בשם "בטוח" כביכול. כי הבטוח במחיר הזה הוא שחקן בינוני, שאין צורך בו.
וכן, העונה תיפול על שחקני החמישייה שלך, בעיקר.

זה לא קשור בכלל לדעה. אם כבר הדעה שלי יותר קרובה לשלך ממה שאתה מדמיין, זה קשור לזה שאתה משלה את עצמך שמכבי ימתינו לפליט מחנות באוקטובר. במקסימום הם יביאו איזה אוננוקו בדצמבר שיבינו בפעם האלף שבנו את הסגל לא כמו שצריך. לכן אני אומר שעדיף שיגיע סנטר בינוני כבר כעת כי אני יודע לראות את הנולד שזה קשור למכבי של השנים האחרונות
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יולי 2017, 15:33

בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן יפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 27 יולי 2017, 15:42

אחדשיודע כתב:בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן שיפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).

אז מה אתה אומר בעצם? שאתה מעדיף שלא יגיע אף סנטר ולהתבסס על הסגל הקיים פלוס מקריי, או להמתין לדצמבר שהם יבינו בפעם המליון שטעו ויביאו איזה אוננוקו שחוץ משכר שיקבל לא יתרום שום דבר, לרוב יותר יזיק מיתרום. כי זה די ברור שלא תהיה אופציה ג
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 יולי 2017, 15:45

הם צריכים לשבור את מסגרת התקציב שלהם ולהביא סנטר מהNBA.
בחיי, בחיים שלי לא ראיתי כזה היצע מטורף של שחקנים שאשכרה צריכים לשחק בNBA ויעברו לשחק באירופה או בסין.

סנטר טוב (ומקריי, שיחתום כבר ינעל רבאק), ואתה יכול לדבר פיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MM3 » 27 יולי 2017, 15:49

בהתחשב בעובדה שמכבי לא רוצים לשחק עם שתי חמישיות אחת באירופה ואחת ביורוליג לפחות ככה אני מבין.. כנראה שטיוס הולך להיות הסנטר הפותח לא רואה אופציה יותר טובה בגזרת הישראלים . אז הצוות המקצועי בחיים לא יצליח להצדיק החתמה של סנטר יקר כרגע לכל היותר איזה מישהו לסתום איתו את החור.
MM3

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 יולי 2017, 15:53

די כבר עם הקשקשת על שתי חמישיות.
מכבי תפתח (גם ביורוליג) עם 3 ישראלי (משעור או זוסמן) וטיוס יעלה בחמישיה בליגה, וישחק 20 דקות למשחק ביורוליג, ככה שלא תהיה שום בעיה.
זה פשוט לא פקטור, ובטח לא תירוץ להביא לפה סנטר איכותי.

אנחנו מתמודדים עם שחקנים מפחידים באירופה, ואפילו בליגה מחכה לנו אמארה סטודמייר. מכבי לא יכולה לפתוח את הרגליים- היא צריכה להביא פה שם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 27 יולי 2017, 15:55

החציל האצטקי כתב:D-MO עשה איזה 400,000$ בשנה שעברה.
אם יש מישהו שפחות יחפש כסף, ויותר יחפש הישגים, מעמד ואופציה להתבלט- אפשר לדבר עליו ברצינות.

מחזיק בהצעה מסין לפי הדיווחים האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יולי 2017, 15:59

er79 כתב:
אחדשיודע כתב:בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן שיפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).

אז מה אתה אומר בעצם? שאתה מעדיף שלא יגיע אף סנטר ולהתבסס על הסגל הקיים פלוס מקריי, או להמתין לדצמבר שהם יבינו בפעם המליון שטעו ויביאו איזה אוננוקו שחוץ משכר שיקבל לא יתרום שום דבר, לרוב יותר יזיק מיתרום. כי זה די ברור שלא תהיה אופציה ג

שוב - כל מה שאני אומר הוא שעדיף (בהרבה) להמר ב-200-300 אלף דולר מאשר להשקיע את אותו סכום על "בטוח" בעוד שחקן סגל בינוני, שלא ייתן לך כלום. אף אחד לא אמר שחייבים לחכות חודש דצמבר או חודש מרץ. אתה יכול לנסות לאתר שם מעניין יותר במהלך הקיץ (ועל הדרך לפתוח קצת יותר את הכיס, נניח לכיוון החצי מיליון הדולר) או לחכות למשל לשחקנים ממחנות ה-NBA שמסתיימים באוקטובר - נתיב שלא מעט קבוצות אירופאיות בוחרות בו כדי להתחזק בשחקנים טובים וזולים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 27 יולי 2017, 16:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 יולי 2017, 16:00

A_P_18 כתב:
החציל האצטקי כתב:D-MO עשה איזה 400,000$ בשנה שעברה.

מחזיק בהצעה מסין לפי הדיווחים האחרונים.

לפי ההתרשמות שלי, הוא דווקא יעדיף לשחק באירופה. ליטאים זה עם עם גאווה, ואני לא רואה אותו רץ מהר אחרי הכסף הסיני. כבר הייתה לו הזדמנות לעשות את זה.
מה שכן, אם ירצו אותו, יצטרכו להציע לו משהו יותר מכובד מה-600,000$ ברוטו שעשה השנה בפליקנס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55, yon1, מרסר ו־57 אורחים