jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:
בכל הכנות אני לוקח את סימפסון. לא בא לי עוד אוננקו כזה. יש סגל מעניין, ומסקרן, אני אומר - שיילכו על בטוח וזהו.
*כמובן בתנאי שמקריי חותם.
"בטוח" ב-200 אלף דולר לא ייתן לך כלום. או שאתה משקיע בכסף, או שאתה משקיע בסקאוטינג.
ייתן לך מה שסימפסון כבר נתן בעונה שעברה, שזה היה יותר ממה שנתנו לך שחקנים במליון ובחצי מליון דולר.
אז סימפסון עכשיו הוא שחקן של מיליון דולר? זה ששילמו לשחקן בינוני כמו צירבס מיליון דולר לא הופך את סימפסון למשהו מיוחד. למכבי לא יעזור עכשיו ללכת על "בטוח". "בטוח" אצל קבוצה עם תקציב 10-16 ביורוליג הוא מקום 10-16 ביורוליג. אם אתה מוכן/יכול לשלם רק 200-300 אלף דולר, עדיף להמר / לחכות עם ההחתמה. הכי נכון היה כמובן לוותר על שחקן כמו קיין ולהשקיע סכום קצת יותר הגיוני בגבוה שקרוב להיפלט מה-NBA (ונדמה לי שהשוק מוצף בכאלה הקיץ).
אני חושב שבחלק מהמקומות כן צריך ללכת על בטוח.
אני יוצא מנקודת הנחה שלמכבי יש מעט מאוד כסף לגבוה. במקרה הזה, אני מעדיף את סימפסון ב200-300K, מאשר פליט די ליג באותו הסכום.
יכול להיות שאולי עדיף לחכות. זאת בהחלט אפשרות, אם כי אני לא מת על זה, ומעדיף שמכבי תתחיל את העונה עם סגל סגור.
שוב, "הבטוח" במקרה של 200-300 אלף דולר הוא שחקן בינוני. עם כל האהבה שיוצאת פה לדיימון סימפסון.
מכבי לא צריכה עוד שחקן בינוני לקו הקדמי.