המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמשון הגיבור כתב:אולי מחכים לאחרי תשעה באב. פעם היה דיבור כזה שמכבי לא מפרסמת חתימה רשמית בימים האלה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
er79 כתב:מקווה שהקפה שקראת בו הוא לא לינק כלשהו, כי לא ראיתי משהו חדש בעניינו בתקשורת
er79 כתב:מקווה שהקפה שקראת בו הוא לא לינק כלשהו, כי לא ראיתי משהו חדש בעניינו בתקשורת
toja27 כתב:er79 כתב:מקווה שהקפה שקראת בו הוא לא לינק כלשהו, כי לא ראיתי משהו חדש בעניינו בתקשורת
לא לינק סתם צחקתי. אבל ביתר רצינות, נראה לי קצת מוזר שמשא ומתן נמשך כל כך הרבה זמן מאז שמכבי הציעו לו את החוזה.
גל גל כתב:כוס אמא מאמא מאמא של ההנהלה
שועל כתב:הצהובים לא מצליחים להגיע להסכמות עם הגארד האמריקאי, שנחשב למועמד מוביל אך דורש סכומים גבוהים, וחוששים שהעסקה לא תצא לפועל
מכבי תל אביב רוצה לסיים בקרוב את השלמת הסגל לעונה הקרובה אולם בינתיים נראה כי ג'ורדן מקריי, האופציה המועדפת לעמדת הגארד, מתרחק מהקבוצה. הצהובים רוצים להחתים את הגארד שסומן כמועמד המוביל לעמדת הסקנד גארד, אך הפערים הכספיים בין הצדדים גבוהים ובמכבי לא בטוחים שהקשיים במשא ומתן ניתנים לגישור בשלב זה.
http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-785332
Weems13 כתב:גל גל כתב:כוס אמא מאמא מאמא של ההנהלה
לא ברור לי למה מסורית אתם מתייחסים לפרסומים בספורט 1 ברצינות. אם דובי פיק יפרסם דבר כזה, אז תוכל לכתוב את מה שכתבת.
Weems13 כתב:גל גל כתב:כוס אמא מאמא מאמא של ההנהלה
לא ברור לי למה מסורית אתם מתייחסים לפרסומים בספורט 1 ברצינות. אם דובי פיק יפרסם דבר כזה, אז תוכל לכתוב את מה שכתבת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים