לאחר דיונים מורטי עצבים, ובתיווכם של מדינות רבות מהאזור
נמצאה החלופה למגנומטר.
בדיקה לא פולשנית שמכבדת את המתפללים המוסלמים.
https://www.facebook.com/HalleluHeb/vid ... 154423086/
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נמצאה החלופה למגנומטר.
כי מגנומטר זה נורא פולשניmy man כתב:אני מת..![]()
![]()
![]()
נמצאה החלופה למגנומטר.
https://www.facebook.com/HalleluHeb/vid ... 154423086/
Holiday_Armadillo כתב:איזה בן אדם עלוב
''צריך עונש מוות למחבלים''
לא היה מסוגל להתקין מצלמות אבטחה בהר הבית אחרי שכבר התקפל עם גלאי מתכות, מישהו יאמין לו שהוא ישיג עונש מוות? אולי רק הבוחרים שלו
ביביrc4991 כתב:בנט? נתניהו?
ההתקפלות הזאת מבזה ועד שלא יתחילו להשתמש באמת בעונש מוות כדאי להם להפסיק לזרוק את הסיסמא הזאת
MTA2311 כתב:"בוא נגיד שעבדתי במערכת המשפט קרוב ל3 שנים וכנראה ניהלתי שיחות עם אנשי חוק ושופטים וההבנה שלי טיפה יותר רחבה משלך במישור המחוקק/השופט"
זה היה משפט שלי, או שלך? אני במהלך הדיון, עד לאותה הודעה שלך רמזתי שאני יודע יותר או פחות ממך? אני באמת חושב שאתה צריך לקרוא שוב את ההודעה הראשונה שלי בדיון. היא הוציאה ממך תגובה לא פרופורציונאלית בשום צורה.
סיכולים ממוקדים, מעצרים מנהליים, הריסת בתי מחבלים וכו' כבר עברו בבגץ. בגץ ממש משתדל לאורך השנים לתת לממשלה לממש את המדיניות הבטחונית שלה. לעתים מאוד נדירות מתערב. יכול להיות שיעבור ויכול להיות שלא, אבל על זה היה הדיון? דיברנו על סיבות לאשר או לא לאשר. שנינו נגד האופציה בכל מקרה, אז זה לא משנה.
shayD כתב:בואו נדבר רגע על עונש מוות.
בן אדם בא לעשות פיגוע כשהוא יודע שבסבירות מאוד גבוהה הוא לא יצא ממנו בחיים. איך עונש מוות בדיוק ירתיע אותו?.
שלא לדבר על הטירוף שילך פה על כל הוצאה להורג של אחד מהם. קרקס תקשורתי ובין לאומי מלווה בהתפרעויות חסרות טעם.
קיצור, אין בזה באמת צורך. מה שכן, אפשר לדבר על הסתכלות הצידה של הדרג הפיקודי והמשפטי על מקרים בהם המחבל נהרג גם אם לא הווה סיכון ממשי (אלאור עזריה למשל).
מזכיר לכולכם את 'ארץ המרדפים' על הגבול המזרחי של המדינה , שם מחבלים לא נשארו בחיים ואף אחד לא עשה מזה סיפור. (והאמת שאין על מה).
שועל כתב:shayD כתב:בואו נדבר רגע על עונש מוות.
בן אדם בא לעשות פיגוע כשהוא יודע שבסבירות מאוד גבוהה הוא לא יצא ממנו בחיים. איך עונש מוות בדיוק ירתיע אותו?.
שלא לדבר על הטירוף שילך פה על כל הוצאה להורג של אחד מהם. קרקס תקשורתי ובין לאומי מלווה בהתפרעויות חסרות טעם.
קיצור, אין בזה באמת צורך. מה שכן, אפשר לדבר על הסתכלות הצידה של הדרג הפיקודי והמשפטי על מקרים בהם המחבל נהרג גם אם לא הווה סיכון ממשי (אלאור עזריה למשל).
מזכיר לכולכם את 'ארץ המרדפים' על הגבול המזרחי של המדינה , שם מחבלים לא נשארו בחיים ואף אחד לא עשה מזה סיפור. (והאמת שאין על מה).
גם אני חושב שזה לא יוסיף להרתעה, אבל קרקס בינלאומי על הוצאה להורג של מחבלים לא יהיה לדעתי.
מה שלא ברור לי לאורך שנים זה למה לא מחמירים את תנאי הכליאה.
לגבי העניין השני, אני לא חושב שבמדינה מתוקנת ניתן לאפשר הריגה ללא משפט ולא משנה באיזו סיטואציה (כל זמן שזה לא במהלך אירוע והוא לא מהווה סכנה כמובן)
MTA2311 כתב:יש בעיה בהחמרה של תנאי כליאה. אנחנו מדינה דמוקרטית מערבית, ויש סטנדרטיים חוקיים מסויימים שצריכים לעמוד בהם בהקשר הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים