המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:לפי מה שהבנתי ממישהו שמכיר את פדרמן ג׳וניור, הוא מת להחזיר את רייס וזה נוח לו שנותנים למקריי כמה ימים להחליט כי עדיין מתפללים שרייס יסדר את העיינים שלו עם ברצלונה
(דיברתי איתו כבר לפני מספר ימים וזה בדיוק מה שהוא אמר לי אבל לא רציתי לכתוב סתם משהו שאני לא בטוח בו כי אי אפשר להאמין לאותו מישהו ב100 אחוז אז אל תקחו את זה כמשהו בטוח אבל פתאום הכל מסתדר לי, חוץ מזה שהוא גם אמר לי את זה לפני מספר ימים אז אולי באמת זה קרוב)
arel123 כתב:arie85 כתב:לפי מה שהבנתי ממישהו שמכיר את פדרמן ג׳וניור, הוא מת להחזיר את רייס וזה נוח לו שנותנים למקריי כמה ימים להחליט כי עדיין מתפללים שרייס יסדר את העיינים שלו עם ברצלונה
(דיברתי איתו כבר לפני מספר ימים וזה בדיוק מה שהוא אמר לי אבל לא רציתי לכתוב סתם משהו שאני לא בטוח בו כי אי אפשר להאמין לאותו מישהו ב100 אחוז אז אל תקחו את זה כמשהו בטוח אבל פתאום הכל מסתדר לי, חוץ מזה שהוא גם אמר לי את זה לפני מספר ימים אז אולי באמת זה קרוב)
להביא את רייס עכשיו יהיה מאוד מטומטם
יש לך כבר את ג'קסון כפותח, פתאום תוריד אותו למחליף ותשים את רייס כרכז ראשון
ומה תעשה עם קיין, הוא יהיה ה2 הפותח, לא נראה לי הרעיון הכי טוב...
בקיצור מקווה שמקריי יגיע ולא יהיו בעיות
גל גל כתב:אולי בונים על גבוהים אחרים ? ישראלי נוסף ?
cannon כתב:שימו לב שאלי סהר מציין שזוסמן אמור להיות הקפטן בהעדר אלטרנטיבות אחרות. מה זה אומר על שגב? מצטרף לזה שגם לא מופיע באתר הקבוצה בסגל... מוזר
0ved1212 כתב:אולי טיאגו ספליטר
בטור מתאזרח
0ved1212 כתב:בכלל לא
אבל תחשוב על זה אם יוכל לשחק כישראלי
ולא על חשבון זר
בטוח יהיה יותר טוב משגב
אבל זה סתם מחשבה
0ved1212 כתב:בכלל לא
אבל תחשוב על זה אם יוכל לשחק כישראלי
ולא על חשבון זר
בטוח יהיה יותר טוב משגב
אבל זה סתם מחשבה
יותר הגיוני שג'ייק כהן יהיה הקפטן מאשר זוסמן.RomanR כתב:שגב יהיה קפטן - לקשקשן לא היה מה לכתוב, אז הוא החליט לחרטט
לדעתי לתת לשגב את הקפטן זה סבבהקובי כתב:זה לא משנה: אף אחד מהקפטנים לא ראויים, אבל זה מה יש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים