המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Naor116 כתב:העובדה שסמית נשאר לא אמורה להיות קשורה בכלל לסנטר, סמית יודע שאין לו מקום בליגה וביורוליג הוא יכול להיות הוטרן עם הניסיון שיחבר את הקבוצה . נראלי שהוא הולך להיות פה הרבה בעמדה 4
arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שלדווין יש מקום בסגל- ליורוליג בלבד.
הוא מת, צריך להודות אין מה לעשות
אולי המפגרים ראו שעמדה 3 גם מפגרת (שזה נכון בתכלס) והחליטו להשאיר את סמית'
אבל זה אומר שהסיכוי שיבוא סנטר עכשיו הוא קרוב לאפס
arie85 כתב:arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שלדווין יש מקום בסגל- ליורוליג בלבד.
הוא מת, צריך להודות אין מה לעשות
אולי המפגרים ראו שעמדה 3 גם מפגרת (שזה נכון בתכלס) והחליטו להשאיר את סמית'
אבל זה אומר שהסיכוי שיבוא סנטר עכשיו הוא קרוב לאפס
לא מדברים ככה על בן אדם, הוא חי ויחיה עד 120, מלבד טיוס אין שחקן עם ממוצאים כמו של דווין בעונה שעברה ביורוליג במכבי
arel123 כתב:Naor116 כתב:העובדה שסמית נשאר לא אמורה להיות קשורה בכלל לסנטר, סמית יודע שאין לו מקום בליגה וביורוליג הוא יכול להיות הוטרן עם הניסיון שיחבר את הקבוצה . נראלי שהוא הולך להיות פה הרבה בעמדה 4
בטח שהיא קשורה, הוא לוקח עוד מקום של זר (עכשיו יש 7)
לא נראה לי שיהיו 8 זרים
Naor116 כתב:arel123 כתב:Naor116 כתב:העובדה שסמית נשאר לא אמורה להיות קשורה בכלל לסנטר, סמית יודע שאין לו מקום בליגה וביורוליג הוא יכול להיות הוטרן עם הניסיון שיחבר את הקבוצה . נראלי שהוא הולך להיות פה הרבה בעמדה 4
בטח שהיא קשורה, הוא לוקח עוד מקום של זר (עכשיו יש 7)
לא נראה לי שיהיו 8 זרים
מה זה משנה הוא לא הולך לפגוע בכימיה כמו שחקן צעיר שרוצה לשחק כמה שיותר, אתה יכול לרשום ליורוליג 15 זרים אם באלך
ShiriV כתב:אני מתה על דווין כפרסונה, אבל חייבים להודות שהוא פשוט תקוע לנו כמו עצם של טי-רקס בגרון.. הגופה שלו ממש רודפת אותנו. תסריט קלאסי לסרט אימה.
אפשר למצוא נחמה בזה שברור שלליגה הוא לא יירשם וכנראה שהוא יקבל רק פירורי דקות ביורוליג..
Naor116 כתב:מה הולך פה תפסיקו לטנף על דווין , כל שאר הקבוצות באירופה מכבדות סמלים נבארו בן 38 עוד רגע והם משאירים אותו כי הם מכבדים את העבר שלהם, דווין הקריב למכבי את הגוף שלו והיה מחויב משחק אחרי משחק וככה אתם גומלים לו? זה בסדר לא להסכים עם ההנהלה אבל מה זה הטינופת הזאת עליו? חוץ מזה הוא על חוזה של 400 אלף השנה ולא מיליון כמו שחושבים
arel123 כתב:ShiriV כתב:אני מתה על דווין כפרסונה, אבל חייבים להודות שהוא פשוט תקוע לנו כמו עצם של טי-רקס בגרון.. הגופה שלו ממש רודפת אותנו. תסריט קלאסי לסרט אימה.
אפשר למצוא נחמה בזה שברור שלליגה הוא לא יירשם וכנראה שהוא יקבל רק פירורי דקות ביורוליג..
וגם שזאת כנראה עונה הפרישה שלו (לא רואה סיבה שימשיך לעוד עונה בגיל 35)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים