ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
נכון, ובגלל זה הכותרת לא קיימת יותרRomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
צודקת, אני מדבר על כל הדיון סביב הישארותו של סמית' כעובדה מוגמרת, וכבר ציינתי שההגזמה בפורום לכל כיוון קיימת.
er79 כתב:arie85 כתב:er79 כתב:זה פשוט אסון. אם הוא הוזן לסגל, ועד אתמול לא היה מוזן, זה אומר שראשית החליטו להשאיר אותו ושנית תשכחו מגבוה. טמטום משווע. את גאודלוק זרקת אדון ספאחיה אבל את הפגר הזה לא?
את גאודלוק היה אפשרות לשחרר בחוזה עם פיצוי של 200 אלף דולר, פה אין לך אפשרות לשחרר בחוזה את סמית.
לדעתי רשמו את סמית כי אולי זה קשור לעינייני ביטוח או משהו וחשוב שיראה כחלק מהסגל, באתר של היורוליג, לנסברג חלק מהסגל
חלאס נו. תנו לו כבר את ה-400 אלף שלו ותגאלו אותנו האוהדים מייסורינו. לא צריך אותו ריבונו של עולם. השחקן הזה כבר לא יכול לשחק כדורסל
Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
אז אני מציעה שתקרא שובjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
לא חושב שנאמרה כאן אמירה אחת שאפילו קרובה ברוח הדברים למה שכתבת
Holiday_Armadillo כתב:אז אני מציעה שתקרא שובjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
לא בדרך שבה זה נכתבjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אני מציעה שתקרא שובjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ועדיין, ה''דיון'' הזה של ''תסתמו את הפה שלכם ואל תגידו משהו על סמית' שלא מוצא חן בעיניי'' הוא לא לגיטימיRomanR כתב:2 עמודים שמבוססים על כלום בערך. הוא עוד לא נשאר ולא שוחרר, מה הלחץ?
קראתי. הדבר הכי קרוב לזה היה בקשה להפסיק לטנף עליו... זה לא לגיטימי?
er79 כתב:שועל כתב:אני כל כך לא רוצה לראות אותו משחק באף מסגרת, אני מקווה שבאמת לא בונים עליו בכלל אפילו כמחליף לאף עמדה.
השארה שלו זה לחלוטין אחד הדברים המקוממים ביותר. לא מבין איך ספאחיה שנשא את הדגל של אני הולך להעיף את כל מי שכשל בקבוצה ועמד בזה לא רע עד כה, לא מוצא לנכון להציב אולטימטום לשחרורו של אחד שהוא אחראי לא פחות מאוחיון ופניני? אני לא מצליח להבין את זה ואני בטח לא מאמין שספאחיה רוצה שחקן שמורכב מחלקי חילוף והוא אחראי ישיר לכשלים של שנים עברו. שחקן כמו גאודלוק היה ראוי להישאר הרבה יותר ממנו. אפילו מילר השנוי במחלוקת.
er79 כתב:יוני, בכיף הייתי טוחן איתך מים על זה אבל אמרתי את דעתי על סמית מאות פעמים בשנים האחרונות. נראה לך שאני קיצוני? סבבה, אחיה עם זה. סמית אישיות נפלאה בעיניי אבל גמר את הסוס כשחקן. השארתו תהיה עוול למועדון, לקבוצה ולאוהדים. בזאת מיציתי אני חושב.
0ved1212 כתב:אשכרה לא נמאס לכם לטחון על סמית
כבר כמה עמודים רק על סמית
השיעמום חוגג פה
מה קורה עם מקריי זה הרבה יוצר מעניין
arel123 כתב:לכל המעוניינים, יש עכשיו מגרש פתוח בערוץ 55 ושם אומרים שהקפטן יהיה או שגב או זוסמן או משעור
ולפי מה שהבנתי גודס אמר ששגב הוא השריד האחרון בשנתיים האחרונות, אולי בכלל סמית' לא יישאר באמת כבר לא יודע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־26 אורחים