איראן - מתקרבים לרגע האמת

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: איראן - מתקרבים לרגע האמת

הודעהעל ידי felix_r » 14 מרץ 2012, 00:29

סקר בארה"ב: רוב האמריקאים תומכים בפעולה צבאית באירן
מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שלישי, 13 במרץ 2012, 23:29

רוב האמריקאים יתמכו בפעולה צבאית נגד אירן, במידה שיהיו ראיות לנשק גרעיני בטהרן, גם אם הדבר יביא לעלייה במחירי הדלק - כך הראה סקר שפורסם הערב (שלישי) אותו ערכה חברת איפסוס. הסקר הראה כי 62% מהאמריקאים יתמכו בישראל אם זו תנקוט בפעולה צבאית מאותן הסיבות. 56% יתמכו בפעולה צבאית באירן גם אם לא יהיו ראיות של ממש לנשק גרעיני בטהרן ו-39% יתנגדו לה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: איראן - מתקרבים לרגע האמת

הודעהעל ידי yiffy » 14 מרץ 2012, 06:31

felix_r כתב:סקר בארה"ב: רוב האמריקאים תומכים בפעולה צבאית באירן
מאת: מערכת וואלה! חדשות
יום שלישי, 13 במרץ 2012, 23:29

רוב האמריקאים יתמכו בפעולה צבאית נגד אירן, במידה שיהיו ראיות לנשק גרעיני בטהרן, גם אם הדבר יביא לעלייה במחירי הדלק - כך הראה סקר שפורסם הערב (שלישי) אותו ערכה חברת איפסוס. הסקר הראה כי 62% מהאמריקאים יתמכו בישראל אם זו תנקוט בפעולה צבאית מאותן הסיבות. 56% יתמכו בפעולה צבאית באירן גם אם לא יהיו ראיות של ממש לנשק גרעיני בטהרן ו-39% יתנגדו לה.

מצד שני - אין כרגע נושא יותר חם ובוער בארה"ב מעליית מחירי הדלק, שחוותה קפיצה חדה בחודש האחרון בראש ובראשונה בגלל איראן. אפשר להגיד תודה לתקשורת הימנית בארה"ב (פוקס ניוז ו-WSJ) שיקריבו גם את "התמיכה הבלתי מתפשרת" שלהם בישראל תמורת צ'אנס כלשהו להתמודד כמו שצריך עם אובמה ב-12'.

ארה"ב התחילה ב-6 השנים האחרונות חזרה לטרנדים שאפיינו אותה במאה ה-19 בכל הקשור למדיניות חוץ. הם עייפים ממלחמות, בעיקר אלו שסובבות סביב האזור השלנו, ואין להם עניין אמיתי במלחמה ממושכת. אין לי ספק בכלל שגם אם היה היום נשיא רפובליקני בבית הלבן, הוא היה עושה כל שביכולתו כדי להעביר את הדגש מול איראן לסנקציות וגינוי בינלאומי והרחק מתקיפה.
yiffy
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים