המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שני שחקנים שהזכירו פה ושיחקו היום
דאונס עם 13 נקודות(4 מ-7 מהשדה ו-1 מ-5 מחוץ לקשת),שני אסיסטים ואיבוד עם +\- של 7- ומדד 6
הטמשאייר קלע 15 נקודות(6 מ-6 ל-2 ו-1 מ-1 מחוץ לקשת)הוריד 3 ריבאונדים,איבד 7 כדורים עם +\- של 18 ומדד 11
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני שחקנים שהזכירו פה ושיחקו היום
דאונס עם 13 נקודות(4 מ-7 מהשדה ו-1 מ-5 מחוץ לקשת),שני אסיסטים ואיבוד עם +\- של 7- ומדד 6
הטמשאייר קלע 15 נקודות(6 מ-6 ל-2 ו-1 מ-1 מחוץ לקשת)הוריד 3 ריבאונדים,איבד 7 כדורים עם +\- של 18 ומדד 11
משהו לא מסתדר לי מתמטית עם הנתונים, איך ייתכן שדאונס יחטיא 3 סלים מהשדה כשרק מ-3 הוא מחטיא 4??
felix_r כתב:itay92 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:איך ההגנה של הבחור?
ממש סוקרנתי לגביו...
זה תשאלי את צפריר, כי אני לא ראיתי אותו יותר מ 10 דקות פה, 5 דקות שם.
אני יודע שהוא קולע טוב, מוסר טוב, ריבאונדר טוב. לא יודע לגבי ההגנה
אם הוא עושה הכל טוב למה שהוא יהיה פה שנה הבאה??
בטח יחטפו אותו קבוצות עם תקציב יותר גדול.
כי הוא לא יציב עדיין. יש לו לא מעט משחקים חלשים.
כשהוא טוב, הוא מזכיר קצת את פארקר ואיידסון.
כשהוא הוא רע, הוא נראה כמו בורשטיין
felix_r כתב:אבל האנסן לא היה אתלט
yzafrir כתב:felix_r כתב:אבל האנסן לא היה אתלט
אתה רציני ????
חפש ביו טיוב קצת קליפים שלו ותיזכר....
felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אבל האנסן לא היה אתלט
אתה רציני ????
מה יש לחפש? הוא לא עגלה, הוא אתלט לא רע, אבל לא משהו יוצא דופן. הוא בחיים לא דפק דאנקים כמו שדאונס עושה.
felix_r כתב:סל שוויון מדהים של איוסו בליגה הפורטוריקנית
yzafrir כתב:felix_r כתב:סל שוויון מדהים של איוסו בליגה הפורטוריקנית
הוא עוד משחק ?? חשבתי שכבר פרש...
yzafrir כתב:זוכרים את כריס קוונין שבקיץ הרבה רצו לראות אותו במכבי ?
בנתיים הוא משחק בחימקי מוסקבה לא בהצלחה גדולה (שלא לומר כשלון ) . מה אתם אומרים הוא יכול להתאים למכבי ?
felix_r כתב:yzafrir כתב:זוכרים את כריס קוונין שבקיץ הרבה רצו לראות אותו במכבי ?
בנתיים הוא משחק בחימקי מוסקבה לא בהצלחה גדולה (שלא לומר כשלון ) . מה אתם אומרים הוא יכול להתאים למכבי ?
תזכיר לי מי זה?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אבל האנסן לא היה אתלט
אתה רציני ????
מה יש לחפש? הוא לא עגלה, הוא אתלט לא רע, אבל לא משהו יוצא דופן. הוא בחיים לא דפק דאנקים כמו שדאונס עושה.
בזה דאונס יוצא דופן , הוא אתלט ברמות גבוהות מאוד אפילו ברמת NBA .
האנסן היה מאוד אתלט אפילו בהשוואה לשחקן כמו איידסון (שאישית אני חושב שהיה אתלט די בינוני...) ובטח לעומת שחקן כמו סמית' .
דווקא אני ממליץ לך כן לראות קליפים שלו כדי להיזכר בהטבעות המאוד יפות שלו .
yellowaura כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:אבל האנסן לא היה אתלט
אתה רציני ????
בזה דאונס יוצא דופן , הוא אתלט ברמות גבוהות מאוד אפילו ברמת NBA .
האנסן היה מאוד אתלט אפילו בהשוואה לשחקן כמו איידסון (שאישית אני חושב שהיה אתלט די בינוני...) ובטח לעומת שחקן כמו סמית' .
דווקא אני ממליץ לך כן לראות קליפים שלו כדי להיזכר בהטבעות המאוד יפות שלו .
האנסן בשיאו היה אחד השחקנים היותר אטרקטיביים לראות. שחקן מגוון בהרבה מדאונס ואתלט מעולה (גם אם לא ברמה של דאונס) .
האנסן גם היה שומר טוב בהרבה ומוביל כדור הרבה יותר טוב מדאונס.
אני לא כל כך מסכים אם ההשוואה כי האנסן היה סוג של סמול/גארד גבוה (סגנון שאני אוהב) ודאונס הוא יותר סמול טהור.
אם כבר דאונס מזכיר לי את יאן ווסלי.
אני הייתי שמח מאוד לראות את האנסן הצעיר במכבי... כמה דיברו על זה וזה לא יצא בסוף.
לגבי דאונס לא נראה לי שהוא מתאים . קצת גמלוני לטעמי בכדרור ובתנועה. יש לו הקפצה גבוהה. באופן כללי אני לא מת על סמולים טהורים.
אם כבר שחקן שלא מתבלט כי הוא בקבוצה עמוסה בעמדה שלו הוא ג'ו אינגלס. מבחינתי שחקן צעיר יחסית שמתבזבז בברצלונה מאחורי אידסון מיקל. הוא בהחלט יכול לפרוץ בקבוצה כמו מכבי. אני עקבתי אחריו כבר לפני מספר שנים. יש לו מגוון לא רע כולל קליעה יפה לשלוש והגנה טובה.
אגב השחקן שהכי מזכיר היום את האנסן הוא אלכסי שבד. למרות ששבד רכז שיכול לשחק בכל 3 העמדות משהו באתלטיות ובסגנון מזכיר לי מאוד את האנסן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־22 אורחים