NBA 2011/12 - לברון סופסוף עם טבעת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2011/12 - הטרייד דד ליין מתקרב

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 מרץ 2012, 21:09

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אין ספק שהוא נכשל, אבל מצד שני, עוד מאמן שמסתכסך עם כרמלו? אני מתחיל לזהות פה דפוס מסויים.

מלו דווקא לא ידוע כאדם בעייתי, והוא מסתדר די טוב, לפחות עם שחקנים. אבל אין ספק שמקצועית, הטרייד שלו רק הזיק לניקס.

הוא גם הסתכסך עם ג'ורג' קארל אם אני לא טועה.
לא יודע.. לא מת עליו. לדעתי הוא יכול להיות יופי של סקורר בקבוצה קטנה וחסרת שאיפות, אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה לאליפות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי orelzor » 14 מרץ 2012, 21:11

חח אתם באמת חושבים שוודסון ישנה משהו?
וודסון משחק על בידודים, למי יש יכולות אישיות בניקס?
רק לכרמלו וגם זה אוברייטד.
מה שכן הוא ילמד אותם הגנה סוף סוף :insist
orelzor

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 מרץ 2012, 21:14

orelzor כתב:חח אתם באמת חושבים שוודסון ישנה משהו?

לא יכול ללמד אותם הגנה..או יותר נכון יכול ללמד כמה שהוא רוצה אבל זה לא שהם הולכים לשחק הגנה..סטודמאייר ישחק הגנה ברגע שמסי ישחק סנטר..אין לו שום רצון לשחק בהגנה וזה לא משנה כמה ''ילמדו'' אותו..
מה גם שהניקס לא יעשו שינויים דרסטיים בעונה הזאת..מה שייצא ייצא הרי הם במילא לא יכולים לזכות באליפות..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 מרץ 2012, 22:23

orelzor כתב:חח אתם באמת חושבים שוודסון ישנה משהו?

מלו שחקן אחד על אחד פנטסטי. גם לאמרה לא חסר. אבל זה לא משנה כל כך
יש לקבוצה הזאת הרבה פוטנציאל, באמת, מלו, אמרה, לין, צ'נדלר, סמית'.... זאת קבוצה טובה. אולי וודסון יצליח לעשות עם זה משהו..
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 14 מרץ 2012, 22:45

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:אין ספק שהוא נכשל, אבל מצד שני, עוד מאמן שמסתכסך עם כרמלו? אני מתחיל לזהות פה דפוס מסויים.

מלו דווקא לא ידוע כאדם בעייתי, והוא מסתדר די טוב, לפחות עם שחקנים. אבל אין ספק שמקצועית, הטרייד שלו רק הזיק לניקס.

הוא גם הסתכסך עם ג'ורג' קארל אם אני לא טועה.
לא יודע.. לא מת עליו. לדעתי הוא יכול להיות יופי של סקורר בקבוצה קטנה וחסרת שאיפות, אבל הוא לא יכול להוביל קבוצה לאליפות.

אני חושב שהתפקוד הכי טוב בקריירה של מלו, הייתה דווקא בנבחרת ארה"ב בטורניר הלפני אחרון. הוא פשוט היה על תקן קלעי.
לדעתי הוא יכול להיות על תקן הכוכב השלישי, של קבוצה גדולה. לא יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי orelzor » 15 מרץ 2012, 00:40

טרייד משולש, ביזלי ללייקרס, בלייק לפורטלנד, וקרופורד למינסוטה.
הלייקרס לדעתי המרוויחים העיקריים פה, ביזלי הוא שחקן מוכשר בטירוף שיכול להשתלב בצורה מעולה בלייקרס.
orelzor

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2012, 00:46

orelzor כתב:טרייד משולש, ביזלי ללייקרס, בלייק לפורטלנד, וקרופורד למינסוטה.
הלייקרס לדעתי המרוויחים העיקריים פה, ביזלי הוא שחקן מוכשר בטירוף שיכול להשתלב בצורה מעולה בלייקרס.

לרגע חשבתי שגריפין עובר לפורטלנד :heat

הקריירה של ביזלי תהיה פיספוס אם הוא לא יפסיק לעשות סמים..הוא כישרון נהדר אבל הוא חייב לקחת את עצמו בידיים..

חחחחחחחח לא נראה כאילו הניקס מתאבלים על ד'אנטוני..הביסו את פורטלנד היום בגארדן 121-79 כשנובאק קולע 6 שלשות(מתוך 10)וסמית' קולע 7(מתוך 14)

תגידו..הארלסון שחקן טוב והוא כרגע על חוזה מינימום ב-NBA(בין 700K ל-750K)..מה הסיכויים שהוא לא יקבל שנה הבאה חוזה מינימום? אני מניחה שלא גבוהים כי הוא משחק סביר++..אם אני שמה אותו ראש בראש מול דיוויס(כי שניהם לבנים :neutral )אני מעדיפה אותו בהרבה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 מרץ 2012, 06:20

הטרייד על בוגוט עוד איכשהו היה אפשר לקבל אם הוא היה בריא. אבל הבנאדם בנוי מזכוכית ועכשיו הווריורס מתבססים על שני שחקים שבריריים.

עוד לא סגור. אבל אם יצא לפועל, עסקה יותר טובה למיניסוטה. הם מתים להיפטר מביזלי (עם כל הכישרון, הברגים אצלו בראש לגמרי משוחררים) ומקבלים שחקן שישי טוב בתמורה.
---------

נראה שבסוף יהיה טרייד על הווארד. הוא לא רצה לעזוב עכשיו כי הקבוצה שתקבל אותו (הנטס) תוותר על כמה חלקים טובים (ברוקס ולופז), אלא חשב לסיים את העונה ולהגיע לשם כשחקן חופשי (מה שהיה דופק את אורלנדו, כמובן). מג'יק לא פראיירים ואמרו שהוא יכול להישאר רק אם יתחייב לממש את אופציית השחקן שלו לעוד עונה. הוא כמובן סירב וכנראה יעזוב היום.

אין מזל לסלטיקס. לא זכור לי מקרה בו באותה עונה שני שחקנים מאותה קבוצה גומרים את העונה בגלל בעיות לב. אחרי שזה קרה בתחילת העונה לג'ף גרין, עכשיו גם כריס וילקוקס מושבת. הקו הקדמי שלנו כרגע כולל את גארנט, באס וסטיאסמה (את ג'יירמיין אוניל, שפצוע כל הזמן וכבר מזמן צריך לקבל קצבת נכות, אני לא מחשיב). אין פלא שרוב הקבוצות חוגגים עלינו בריבאונד. מקווה שאיינג' מתכנן איזשהו טרייד היום כדי להביא לנו ביג מן טוב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מרץ 2012, 06:26

עוד לא סגור. אבל אם יצא לפועל, עסקה יותר טובה למיניסוטה. הם מתים להיפטר מביזלי (עם כל הכישרון, הברגים אצלו בראש לגמרי משוחררים) ומקבלים שחקן שישי טוב בתמורה.

בהחלט. אבל גם הלייקרס מרוויחים שחקן טוב, שיוכל לעזור גם בעמדה 4 במידה וגאסול כן יעזוב בסוף. אבל עכשיו יש להם רק את פישר כרכז, זה לא רציני... הם חייבים עוד מישהו

נראה שבסוף יהיה טרייד על הווארד. הוא לא רצה לעזוב עכשיו כי הקבוצה שתקבל אותו (הנטס) תוותר על כמה חלקים טובים (ברוקס ולופז), אלא חשב לסיים את העונה ולהגיע לשם כשחקן חופשי (מה שהיה דופק את אורלנדו, כמובן). מג'יק לא פראיירים ואמרו שהוא יכול להישאר רק אם יתחייב לממש את אופציית השחקן שלו לעוד עונה. הוא כמובן סירב וכנראה יעזוב היום.

בצדק.. אורלנדו לא פראיירים. אליפות הם כבר לא ישיגו, אז לפחות שיקבלו משהו. לופז ומרשון ברוקס זה בהחלט טרייד שווה עבורם

אין מזל לסלטיקס. לא זכור לי מקרה בו באותה עונה שני שחקנים מאותה קבוצה גומרים את העונה בגלל בעיות לב. אחרי שזה קרה בתחילת העונה לג'ף גרין, עכשיו גם כריס וילקוקס מושבת. הקו הקדמי שלנו כרגע כולל את גארנט, באס וסטיאסמה (את ג'יירמיין אוניל, שפצוע כל הזמן וכבר מזמן צריך לקבל קצבת נכות, אני לא מחשיב). אין פלא שרוב הקבוצות חוגגים עלינו בריבאונד. מקווה שאיינג' מתכנן איזשהו טרייד היום כדי להביא לנו ביג מן טוב.

אולי בסוף גאסול כן יגיע לסלטיקס? הוא יכול בהחלט לתרום להם, והלייקרס מתים כבר להיפטר ממנו. הוא יוכל לעזור להם הרבה. השאלה היא, מה הם יסכימו לתת בתמורה..
asafb96

הודעהעל ידי misha » 15 מרץ 2012, 06:39

asafb96 כתב:אולי בסוף גאסול כן יגיע לסלטיקס? הוא יכול בהחלט לתרום להם, והלייקרס מתים כבר להיפטר ממנו. הוא יוכל לעזור להם הרבה. השאלה היא, מה הם יסכימו לתת בתמורה..

אין מצב, לסלטיקס אין משהו רציני לתת להם (אלא אם כן הם יסכימו לקבל את KG, מה שכמובן לא יקרה). רונדו לא עוזב לשום מקום.

אחלה ניצחון הלילה לבולס (ללא רוז והמילטון) על ההיט. ג'ון לוקאס כיכב עם 24 נק'.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 15 מרץ 2012, 07:03

misha כתב:הטרייד על בוגוט עוד איכשהו היה אפשר לקבל אם הוא היה בריא. אבל הבנאדם בנוי מזכוכית ועכשיו הווריורס מתבססים על שני שחקים שבריריים.

---------

אני הייתי מביא את האוורד... :tongue3
אולי יסכימו תמורת איזה שחקן ספסל נחמדת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מרץ 2012, 07:20

misha כתב:
asafb96 כתב:אולי בסוף גאסול כן יגיע לסלטיקס? הוא יכול בהחלט לתרום להם, והלייקרס מתים כבר להיפטר ממנו. הוא יוכל לעזור להם הרבה. השאלה היא, מה הם יסכימו לתת בתמורה..

אין מצב, לסלטיקס אין משהו רציני לתת להם (אלא אם כן הם יסכימו לקבל את KG, מה שכמובן לא יקרה). רונדו לא עוזב לשום מקום.

אחלה ניצחון הלילה לבולס (ללא רוז והמילטון) על ההיט. ג'ון לוקאס כיכב עם 24 נק'.

רונדו סגור שם?
לטעמי, אם הוא לא מסתדר עם ריברס, עדיף להם לעשות טרייד עליו תמורת שחקן פנים טוב. 3 גבוהים וחצי לא יחזיקו כלום
asafb96

הודעהעל ידי misha » 15 מרץ 2012, 07:27

סגור, נעול וחתום. אין בעיה בינו לבין ריברס, אלה היו סתם שמועות. איינג' וריברס עצמו הפריכו את הבולשיט. רונדו יהיה שחקן מרכזי בבנייה מחדש שתתחיל בקיץ.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מרץ 2012, 07:35

טוב שהלייקרס לא מוותרים כל כל מהר על הקו הקידמי של פאו/ביינום שנראה יוצא מן הכלל בחודש האחרון (גם גאסול לא רע בניגוד למספרים הפחות משכנעים) ומנסים לחזק את הנקודות החלשות באופן ספציפי יותר .

לטעמי רק בצורה הזו הם יוכלו להפוך השנה לקונטדורים רציניים ולא עם פירוק כללי של הקבוצה.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מרץ 2012, 07:39

יוסי22 כתב:טוב שהלייקרס לא מוותרים כל כל מהר על הקו הקידמי של פאו/ביינום שנראה יוצא מן הכלל בחודש האחרון (גם גאסול לא רע בניגוד למספרים הפחות משכנעים) ומנסים לחזק את הנקודות החלשות באופן ספציפי יותר .

לטעמי רק בצורה הזו הם יוכלו להפוך השנה לקונטדורים רציניים ולא עם פירוק כללי של הקבוצה.

אני מניח שהם לא מתים להיפטר מגאסול, אבל הם פשוט חייבים רכז. חייבים. הוא יושב על חוזה גדול, הוא כבר לא ילד, וכמו אודום, הוא די נפגע מזה שרצו להעביר אותו, ובגלל זה היכולת שלו השנה פחות טובה (אם כי הוא עדיין שחקן פנים מצוין. כרגע נשאר להם רק את דרק פישר (ואם לא יהיה טרייד גם בלייק). עם זה הם לא קונטדורים לשום דבר. מקסימום מקסימום גמר המערב
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 מרץ 2012, 08:32

הבעיה של גאסול היא מנטלית , הוא בסך הכול יחגוג 32 בקיץ הקרוב ואין לו בעיה של פציעות , את האימפקט שהוא נתן ללייקרס (גמר ושתי אליפויות ) לא הייתי מבטל כל כך מהר.

אולי ברגע שיהיה ברור שהוא נשאר עד סוף השנה והלייקרס מביאים רכז "פותח" סביר הם יוכלו לתת עוד ריצה עד הסוף , בסך הכול שלישיה של קובי , פאו וביינום אמורה להספיק בשביל האופציה ללכת עד הסוף כל עוד השחקנים בשאר העמדות הם לא שחקני פח מובהקים כמו שהיה עד עכשיו וכל עוד היחסים בין קובי ופאו תקינים כי זה היה בסופו של דבר המפתח לשתי האליפויות .
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מרץ 2012, 09:54

יוסי22 כתב:הבעיה של גאסול היא מנטלית , הוא בסך הכול יחגוג 32 בקיץ הקרוב ואין לו בעיה של פציעות , את האימפקט שהוא נתן ללייקרס (גמר ושתי אליפויות ) לא הייתי מבטל כל כך מהר.

אולי ברגע שיהיה ברור שהוא נשאר עד סוף השנה והלייקרס מביאים רכז "פותח" סביר הם יוכלו לתת עוד ריצה עד הסוף , בסך הכול שלישיה של קובי , פאו וביינום אמורה להספיק בשביל האופציה ללכת עד הסוף כל עוד השחקנים בשאר העמדות הם לא שחקני פח מובהקים כמו שהיה עד עכשיו וכל עוד היחסים בין קובי ופאו תקינים כי זה היה בסופו של דבר המפתח לשתי האליפויות .

ברור. אין לבטל מה שהוא עשה. אין ספק שגם היום הוא שחקן פנטסטי. וכמו שאמרת, אחת הבעיות שלו היא שהוא יודע שהוא מועמד לטרייד, וזה בהחלט משפיע עליו לרעה.
הלייקרס יכולים ללכת עד הסוף אם יביאו רכז נורמלי. גם אם לא איזה כוכב כמו רונדו או דרון וויליאמס. אבל אם וכאשר הטרייד המדובר יתבצע, הם נשארים עם פישר ודריוס מוריס בעמדת הרכז. אין ספק שזה מאוד בעייתי. לעומת זאת, בעמדות 2-3, חוץ מקובי, יש להם יותר מדי שחקנים, שרובם בינוניים למדי.
asafb96

הודעהעל ידי misha » 15 מרץ 2012, 16:59

דוויט בצעד מפתיע החליט בסופו של דבר לוותר על אופציית יציאה מהחוזה שלו ויישאר באורלנדו גם בעונה הבאה. הנטס כנראה ידפקו מהמהלך, כשיש סיכוי טוב שדרון יעזוב בקיץ.

בסלטיקס רוצים להביא את כריס קמאן, מקווה שאיינג' איכשהו יצליח. שעתיים עד לדד ליין.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מרץ 2012, 17:35

misha כתב:דוויט בצעד מפתיע החליט בסופו של דבר לוותר על אופציית יציאה מהחוזה שלו ויישאר באורלנדו גם בעונה הבאה. הנטס כנראה ידפקו מהמהלך, כשיש סיכוי טוב שדרון יעזוב בקיץ.

בסלטיקס רוצים להביא את כריס קמאן, מקווה שאיינג' איכשהו יצליח. שעתיים עד לדד ליין.

לפי NBA.COM הם יביאו את קיימן רק אם ניו אורלינס תשחרר אותו מהחוזה שלו ולא בטרייד..נראה עד כמה הם לחוצים להוריד מהם את ה-14 מליון שלו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 15 מרץ 2012, 17:48

בינתיים הנטס מביאים את ג'רלד וואלאס בתמורה לאוקור, שון וויליאמס ובחירת סיבוב ראשון (טופ3 מוגנת).

הלייקרס הוסיפו את רמון סשנש תמורת בחירת סיבוב ראשון. עכשיו מתברר שכחלק מהעסקה הם גם יקבלו את איינגה ונפטרו מהחוזה של וולטון. טרייד מעולה ללייקרס.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים