עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי yellowaura » 07 מרץ 2012, 20:36

felix_r כתב:קודי, תסביר לי רק דבר אחד. אם הנדריקס יותר טוב מסופו, אז למה כל הקבוצות עושות דאבל-טים וטריפל-טים על סופו ואף קבוצה לא עושה דאבל טים על הנדריקס?

רק את זה אני רוצה שתסביר לי :grin

האם על קירילנקו עושים תמיד דאבל וטריפל טים אם הוא השחקן הטוב במגרש ?

התשובה היא לא . אני בתור מאמן הייתי עושה על קרסטיץ' אם בכלל.

האם זה אומר שקרסטיץ שחקן טוב יותר.

התשובה לא.

יש מגוון שיקולים לשמירות כפולות ומשולשות... סגנון המשחק של הקבוצה, סגנון המשחק של השחקן, רמת המסירה וכו'.

סופו טוב מאוד במה שהוא יודע. אני חושב שהרבה שחקנים שיותר טובים מסופו לא היו מקבלים שמירות כפולות כמו סופו כי שחקנים אחרים טובים בהרבה פרמטרים שסופו נופל בהם למשל הגנה, זריזות, כושר גופני, ריבאונד וחסימות לעומת זאת לסופו יש את משחק החפירות מהקטלניים באירופה הבעיה היא בשאר הפרמטרים וזאת בהחלט בעיה (למרות שיש נטייה לזלזל בחשיבות משחק הגנה טוב לעומת התקפה).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 20:40

זה למה סופו מקבל דאבל-טים. כמה שחקנים כבר עושים את זה באירופה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 20:57

yellowaura כתב:
felix_r כתב:קודי, תסביר לי רק דבר אחד. אם הנדריקס יותר טוב מסופו, אז למה כל הקבוצות עושות דאבל-טים וטריפל-טים על סופו ואף קבוצה לא עושה דאבל טים על הנדריקס?

מה קירילנקו קשור לכאן בכלל?
קירילנקו מפורסם בגלל ההגנה שלו ולא בגלל ההתקפה.
אז נכון באירופה הוא גם עושה המון נקודות, אבל ההתקפה של הקבוצה לא מתבססת עליו. לא עושים תרגילים מיוחדים בשבילו. הנקודות שלו מגיעיות בדרכים שונות. פה כדור חוזר בהתקפה שם שלשה. לא משהוא קבוע.

חוץ מזה הוא בכלל משחק בעמדה 3 בצסקא.
אני מדבר על שני שחקנים סופו והנדריקס, שמשחקים על אותה עמדה. אז על תבלבל לי את המוח. תודה.

נ.ב. וגם לך לא קוראים קודי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 21:08

felix_r כתב:
yellowaura כתב:

אז נכון באירופה הוא גם עושה המון נקודות, אבל ההתקפה של הקבוצה לא מתבססת עליו. לא עושים תרגילים מיוחדים בשבילו. הנקודות שלו מגיעיות בדרכים שונות. פה כדור חוזר בהתקפה שם שלשה. לא משהוא קבוע.

אני מדבר על שני שחקנים סופו והנדריקס, שמשחקים על אותה עמדה. אז על תבלבל לי את המוח. תודה.

הנקודה שלו נכונה. הנדריקס וסופו שחקנים שונים, ובעלי סגנון משחק שונה. סופו מתמחה במשחק פוסט עם הגב לסל בצבע ולכן מביאים עליו עזרה. הנדריקס לעומת זאת פינישר , עושה נקודות מריבאונד התקפה וכדומה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 22:50

בעלי סגנון משחק שונה זה נכון , אבל הם לא סתם "בעלי סגנון משחק שונה " אלא ממלאים פונקציה שונה לחלוטין .

סופו הוא שחקן מפתח שבונים סביבו קבוצה וכל עוד הוא היה בריא הוא משך קבוצה לא מוכשרת במיוחד לגמר היורוליג (ובהצלבה הוא היה יוצא מן הכלל ) , הוא סוחט דאבל טים כי באחד על אחד כל עוד הוא בריא הוא יגרום לקבוצה השניה נזק בלתי הפיך , הנדריקס לעומתו הוא עוד שחקן , שחקן טוב ונחמד אבל אין שום קשר בינו ובין הדומיננטיות העצומה של סופו , נורא פשוט.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 08 מרץ 2012, 06:27

בגלל שסופו טוב במשחק החפירות בלבד , יותר קל לתכנן את השמירה נגדו . שמים עליו שמירה כפולה ואם עצרת אותו אז אין לו עוד הרבה מה למכור .
לעומת זאת שחקן כמו הנדריקס אין טעם לשים עליו שמירה כפולה כי הוא פשוט לא ינסה להשיג את הנקודות שלו בכוח ופשוט ישתף יותר את החברים . אצלו גם לא תראה תיסכול שבא לידי ביטויי בכל שאר האספקטים במגרש .
הם פשוט סוג אחר של שחקן וזה ששמים על סופו שמירה כפולה לא אומר שהוא שחקן טוב יותר אלא שהוא שחקן פחות מגוון במקרה הזה .
סופו טוב מהנדריקס במשחק החפירות אבל בהרבה פרמטרים אחרים הנדריקס טוב מסופו . וזאת הסיבה שהם משלימים מעולה אחד את השני ולא צריכים לבוא אחד במקום השני .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 10 מרץ 2012, 09:17

felix_r כתב:
yellowaura כתב:

שאלה אמיתית שחרייפה משחק עם קירילנקו מי משחק בעמדה 4 (כי לדעתי קירילנקו מסוגל לשחק 4 טוב יותר וכשחרייפה בריא זה ציוות הגנתי מצוין) ?

הנדריקס מועמד לשחקן ההגנה השנה של היורוליג. (זאת המומחיות שלו לטעמי)
פליקס אף אחד לא מתווכח איתך שסופו שחקן התקפה דומיננטי יותר. אבל העובדה היא שהנדריקס השנה עם מדד יעילות טוב יותר מסופו. בהתקפה הוא תורם בדרכים יותר עקיפות ובכל מקרה אני חושב שהיתרון של הנדריקס הוא בהגנה.

בכל מקרה שיהיה ברור אם שואלים אותי מי שחקן חשוב יותר אני בוחר בסופו כמו שציינתי בכל פעם. אני רק טוען שזה לא קשור רק לדאבל טים (אגב אפילו שחקן כמו לורבק לא מקבל דאבל טים כמו סופו ומדובר בשחקן באותו עמדה).

בכל מקרה אין לך מה להתרגז אני חושב שבעניין של סופו מול הנדריקס אין אחד שלא חושב כמוך שסופו שחקן טוב יותר דקה לדקה. הבעיה שלי היא שסופו לא נותן מספיק דקות. הממוצע שלו השנה הוא בסביבות 16 דקות למשחק והוא משחק הרבה פעמים בכושר לקוי (מכבי היא עוד מומחית בעניין כושר גופני). זאת הסיבה כנראה שבלאט לא מתעקש עליו לשנה הבאה. הוא כבר אמר שזה עושה לו כאב ראש רציני בתור מאמן כי סופו הוא שחקן שמשחקים סביבו לכן שבונים אסטרטגיה סביב שחקן מרכזי שמשחק 15 דק' נשאר לך המון זמן להעביר אם המחליפים. תראה בנ.ב.א למשל ממוצע הדקות של הכוכבים הוא עצום ואת המחליפים זורקים למגרש בלי אסטרטגיה בעיקר בשביל להעביר דקות מנוחה לכוכב.
הבולטות של הנדריקס השנה היא מוגזמת (אחד מהגבוהים עם ממוצע יעילות מהגבוהים ביורוליג). אני חושב שכולנו יודעים שהוא לא מסוגל לתת תפוקה כזאת בהמשך והשאלה למה ההתעלות השנה ? והסיבה היא לפי דעתי שסופו השנה חלש.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2012, 12:25

לשאלה שלך:
חריאפה משחק 4 וקירילנקו 3. למרות שזה לא ממש משנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מרץ 2012, 13:12

תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 מרץ 2012, 13:14

חנו'ש כתב:שוב מורן רוט??
http://sports.walla.co.il/?w=//2517174

כפי שכתבתי: בכלל לא בטוח שהלפרין יגיע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מרץ 2012, 13:20

felix_r כתב:

כשזה מגיע להלפרין, חוסר הביטחון לגבי הגעתו זו עובדה ידועה גם כאשר הוא כבר מסכם.... :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 מרץ 2012, 13:22

לפי מה שהבנתי ממה שכתוב כאן, הלפרין הוא האופציה הראשונה, לנדבסרג האופציה השניה ואילו מורן רוט רק האופציה השלישית.
אישית, אני מאמין שאחד (ולא יותר) מבין אילו יגיע ואני נוטה להאמין שזה יהיה הלפרין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 16 מרץ 2012, 13:30

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

כשזה מגיע להלפרין, חוסר הביטחון לגבי הגעתו זו עובדה ידועה גם כאשר הוא כבר מסכם.... :grin

כשזה מגיע להלפרין חוסר בטחון זו עובדה ידועה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 מרץ 2012, 13:48

אבי כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

:D
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמוליק » 16 מרץ 2012, 14:31

חנו'ש כתב:
אבי כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

:D

כשזה מגיע להלפרין חוסר זו עובדה ידועה
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 16:29

חביב אורנג'ד כתב:

לפי מה שהבנתי ממה שכתוב כאן, הלפרין הוא האופציה הראשונה, לנדבסרג האופציה השניה ואילו מורן רוט רק האופציה השלישית.
אישית, אני מאמין שאחד (ולא יותר) מבין אילו יגיע ואני נוטה להאמין שזה יהיה הלפרין.

מורן רוט הוא שחקן טוב, אבל יש לנו את אוחיון ואין לורך בעוד רכז ישראלי לוחם.
הלפרין זה שחקן שונה לגמרי.
לדעתי לאור היכולת החלשה מאוד שלו, ולאור זה שהוא גם לא ממש מקבל דקות בתקופה האחרונה בספרטק, הוא יגיע למכבי, ואפילו לא בעבור שכר גבוה מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 16 מרץ 2012, 17:41

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לדעתי לאור היכולת החלשה מאוד שלו, ולאור זה שהוא גם לא ממש מקבל דקות בתקופה האחרונה בספרטק, הוא יגיע למכבי, ואפילו לא בעבור שכר גבוה מדי.

רוט היה רע בנבחרת ישראל מול קבוצות אגרסיביות וגדולות. לדעתי ברמות הגבוהות מאוד היתרון שלו בזריזות ובחדירה הולך לאיבוד והוא על תקן דרור חג'ג' מבחינתי.

לגבי הלפרין הוא בכל מובן המילה האופציה הישראלית המועדפת אבל השאלה האם באמת צריכים אותו ? ויותר חשוב למה להתעקש על ישראלי.
אי אפשר לומר שאין השנה מספיק ישראלים: אליהו, בורשטיין, פניני, אוחיון, בלו... שאייר שכנראה לא ימשיך וכמו גרין לא ישאיר אחריו אפילו בור קטן למלא.
לפי דעתי בהנחה שיש למשל 600,000 דולר פנויים נשאלת השאלה מה הכי טוב לעשות בכסף ולא מי הישראלי הכי טוב שאפשר להביא.
עוד שאלה לא פחות חשובה מה יקרה לאוחיון שהלפרין יחזור. בהנחה שפפלוקאס ומאלט יעזבו שנה הבאה אני מניח ומקווה שיביאו במקום שניהם רכז אחד טוב מה שאומר שאוחיון יהיה מחליף שני לפוינט ובהנחה שהלפרין יגיע הוא גם יהיה מחליף מועדף גם לסקנד אבל גם לפוינט מה שאומר שאוחיון יפגע מאוד. אחרי מה שאוחיון עשה השנה אני צופה לו עתיד טוב אם יטפחו אותו כי יש לו אופי מתאים. הלפרין הוא שחקן יורוליג טיפוסי נחמד אבל לא מביא ערך מוסף אדיר ואין לו עוד להתקדם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 18:07

yellowaura כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

רוט היה רע בנבחרת ישראל מול קבוצות אגרסיביות וגדולות. לדעתי ברמות הגבוהות מאוד היתרון שלו בזריזות ובחדירה הולך לאיבוד והוא על תקן דרור חג'ג' מבחינתי.

לגבי הלפרין הוא בכל מובן המילה האופציה הישראלית המועדפת אבל השאלה האם באמת צריכים אותו ? ויותר חשוב למה להתעקש על ישראלי.
אי אפשר לומר שאין השנה מספיק ישראלים: אליהו, בורשטיין, פניני, אוחיון, בלו... שאייר שכנראה לא ימשיך וכמו גרין לא ישאיר אחריו אפילו בור קטן למלא.
לפי דעתי בהנחה שיש למשל 600,000 דולר פנויים נשאלת השאלה מה הכי טוב לעשות בכסף ולא מי הישראלי הכי טוב שאפשר להביא.
עוד שאלה לא פחות חשובה מה יקרה לאוחיון שהלפרין יחזור. בהנחה שפפלוקאס ומאלט יעזבו שנה הבאה אני מניח ומקווה שיביאו במקום שניהם רכז אחד טוב מה שאומר שאוחיון יהיה מחליף שני לפוינט ובהנחה שהלפרין יגיע הוא גם יהיה מחליף מועדף גם לסקנד אבל גם לפוינט מה שאומר שאוחיון יפגע מאוד. אחרי מה שאוחיון עשה השנה אני צופה לו עתיד טוב אם יטפחו אותו כי יש לו אופי מתאים. הלפרין הוא שחקן יורוליג טיפוסי נחמד אבל לא מביא ערך מוסף אדיר ואין לו עוד להתקדם.

הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.
אם מכבי יכולה היום להביא את יותם ב400-450K, אז למה צריך לחפש זר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 מרץ 2012, 19:06

הלפרין יכול לעשות את העבודה ברמה טובה. אם לאנגפורד נשאר, אז הלפרין יכול להתאים כי הוא יכול לשחק לידו וגפ לתת לו מנוחה בלי שהרמה תיפול יותר מדי.

אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 מרץ 2012, 19:33

Holiday_Armadillo כתב:

אתה הולך לסמוך על הלפרין במקום זר? באמת? אתה לא מכיר עדיין את הלפרין? אנחנו לא מכירים עדיין את הלפרין שניתן לו לקחת את המושכות רק בשביל שיזרוק אותן כשיתחילו להיות משחקים חשובים?
בתחילת העונה נתן כמה משחקים טובים, הכתירו אותו למלך הכדורסל הישראלי ומאז הוא בקושי קולע 4 נקודות למשחק..אני מעדיפה להמר על זר ב-450K ולא לסמוך על הלפרין..

יש לך בקבוצה 4 זרים בקו האחורי היום, שהלפרין שחקן טוב יותר משלושה מהם.
כמובן שאני לא רוצה שיותם יתפוס את מקומו של לאנגפורד. זה בחיים לא יעבוד.
אבל זה לא ש"זר" זה שם קוד לשחקן שנותן 20 נק' ו-10 אסיסטים באופן אוטומטי. זה רחוק מאוד מכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים