16 מרץ 2012, 12:16
LIAV10 כתב:כולה נותן ארבע נקודות למשחק יותר מפישר בקבוצה שהיא זבל..
16 מרץ 2012, 20:05
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:כולה נותן ארבע נקודות למשחק יותר מפישר בקבוצה שהיא זבל..
מה הקשר? הוא קולע באחוזים יותר טובים, עשה שנה שעברה ממוצעים טובים יותר בהרבה (לא לשכוח שאירווינג על המשבצת שלו), מוסר יותר אסיסטים, ופשוט יותר טוב. הוא גם הרבה יותר צעיר, ויכול להיות בובה של רכז לעתיד. עדיף על פישר שלא דומה לכלום, ואוטוטו כבר יוצא לפנסייה
אין מה להשוות בינהם... פישר שחקן גמור, סשאנס אחלה רכז שיכול לתרום להם בעמדה הזאת, שהיא הכי בעייתית שלהם. חוץ מזה, הטרייד של פישר היה בכלל על ג'ורדן היל
מישהו יודע מה עם גרג אודן? הבנתי שהוא חתם בפורטלנד, גמר את העונה (כרגיל...) לפני שהתחילה, ואתמול הוא שוחרר. נראה לכם שהוא ימשיך בNBA? יש קבוצות שיהיו מוכנות לגעת בו?
אולי ינסה את מזלו באירופה? העומס פה הרבה פחות גדול, ואולי פה הוא יצליח לסגור איזה עונה שלמה
16 מרץ 2012, 20:20
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:כולה נותן ארבע נקודות למשחק יותר מפישר בקבוצה שהיא זבל..
מה הקשר? הוא קולע באחוזים יותר טובים, עשה שנה שעברה ממוצעים טובים יותר בהרבה (לא לשכוח שאירווינג על המשבצת שלו), מוסר יותר אסיסטים, ופשוט יותר טוב. הוא גם הרבה יותר צעיר, ויכול להיות בובה של רכז לעתיד. עדיף על פישר שלא דומה לכלום, ואוטוטו כבר יוצא לפנסייה
אין מה להשוות בינהם... פישר שחקן גמור, סשאנס אחלה רכז שיכול לתרום להם בעמדה הזאת, שהיא הכי בעייתית שלהם. חוץ מזה, הטרייד של פישר היה בכלל על ג'ורדן היל
מישהו יודע מה עם גרג אודן? הבנתי שהוא חתם בפורטלנד, גמר את העונה (כרגיל...) לפני שהתחילה, ואתמול הוא שוחרר. נראה לכם שהוא ימשיך בNBA? יש קבוצות שיהיו מוכנות לגעת בו?
אולי ינסה את מזלו באירופה? העומס פה הרבה פחות גדול, ואולי פה הוא יצליח לסגור איזה עונה שלמה
רק השנה הוא עבר עוד ניתוח בברך..אני חושבת שהקריירה שלו די גמורה..לעומס לו הייתה שום משמעות השנה כי הוא אפילו לא מספיק לשחק שני משחקים לפני שהוא נפצע..
שאלה שלא קשורה לעניין אודן..השחקנים שהועברו בטריידים ישחקו היום כבר?
17 מרץ 2012, 02:06
17 מרץ 2012, 12:51
17 מרץ 2012, 17:02
17 מרץ 2012, 17:16
MaccabiTA כתב:הספרס לא עוצרים עם העונה הנהדרת. 114-105 באוקלהומה ובלי מאנו, מי אמר שאליפות היא לא אופצייה?
17 מרץ 2012, 17:22
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:הספרס לא עוצרים עם העונה הנהדרת. 114-105 באוקלהומה ובלי מאנו, מי אמר שאליפות היא לא אופצייה?
לא אופציה. יש קבוצות הרבה יותר טובות בליגה, בעיקר במזרח.
17 מרץ 2012, 17:24
MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:הספרס לא עוצרים עם העונה הנהדרת. 114-105 באוקלהומה ובלי מאנו, מי אמר שאליפות היא לא אופצייה?
אתה אומר את זה בכזה ביטחון.. בוא נגיד שמיאמי כנראה תהיה פייבוריטית בסדרה אבל זה ממש לא יהיה חסר סיכוי, שיקאגו לדעתי תפסיד בסדרה מול הספרס. לספרס יש נסיון, ווינריות ומאמן הרבה יותר טוב מלשני הקבוצות האלה.
17 מרץ 2012, 17:44
jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:הספרס לא עוצרים עם העונה הנהדרת. 114-105 באוקלהומה ובלי מאנו, מי אמר שאליפות היא לא אופצייה?
אתה אומר את זה בכזה ביטחון.. בוא נגיד שמיאמי כנראה תהיה פייבוריטית בסדרה אבל זה ממש לא יהיה חסר סיכוי, שיקאגו לדעתי תפסיד בסדרה מול הספרס. לספרס יש נסיון, ווינריות ומאמן הרבה יותר טוב מלשני הקבוצות האלה.
הביטחון הזה מזוייף...![]()
סתם, פשוט לא נראה לי שיש להם סיכוי, אבל מי יודע.
17 מרץ 2012, 17:47
asafb96 כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:jol9 כתב:MaccabiTA כתב:הספרס לא עוצרים עם העונה הנהדרת. 114-105 באוקלהומה ובלי מאנו, מי אמר שאליפות היא לא אופצייה?
הביטחון הזה מזוייף...![]()
סתם, פשוט לא נראה לי שיש להם סיכוי, אבל מי יודע.
יש גם יש. קבוצה נפלאה בנו שם.
אם יגיעו לגמר, הם לא יהיו פייבוריטים, אבל הם נראים מצוין העונה
17 מרץ 2012, 18:37
אז בוא נקרא לזה "אני מקווה שאין להם סיכוי". נראה לי שזאת הקבוצה היחידה בליגה שאני לא אוכל להיות בעדה מול מיאמי, וזה לא מתאים לי כ"כ.
17 מרץ 2012, 18:58
asafb96 כתב:אז בוא נקרא לזה "אני מקווה שאין להם סיכוי". נראה לי שזאת הקבוצה היחידה בליגה שאני לא אוכל להיות בעדה מול מיאמי, וזה לא מתאים לי כ"כ.
![]()
למה? הם דווקא חברה נחמדים... אני מאוד מאוד אוהב את ג'ינובילי ודאנקן. הם קבוצה במלוא מובן המילה, ודווקא מאוד כיף לראות אותם..
אני אישית אעדיף את מיאמי רק בסדרה מול מגדל או הפועל, זהו. כל השאר? שיקרעו אותם
17 מרץ 2012, 19:08
jol9 כתב:asafb96 כתב:אז בוא נקרא לזה "אני מקווה שאין להם סיכוי". נראה לי שזאת הקבוצה היחידה בליגה שאני לא אוכל להיות בעדה מול מיאמי, וזה לא מתאים לי כ"כ.
![]()
למה? הם דווקא חברה נחמדים... אני מאוד מאוד אוהב את ג'ינובילי ודאנקן. הם קבוצה במלוא מובן המילה, ודווקא מאוד כיף לראות אותם..
![]()
לא אוהב אותם היסטורית...
אני גם חושב שהם כבר לקחו מספיק אליפויות לשלישייה הזאת.
17 מרץ 2012, 19:24
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:אז בוא נקרא לזה "אני מקווה שאין להם סיכוי". נראה לי שזאת הקבוצה היחידה בליגה שאני לא אוכל להיות בעדה מול מיאמי, וזה לא מתאים לי כ"כ.
![]()
![]()
לא אוהב אותם היסטורית...
אני גם חושב שהם כבר לקחו מספיק אליפויות לשלישייה הזאת.
אתה רוצה לומר לי שאתה מעדיף את מיאמי ולא אותם?
ממך לא ציפיתי...
17 מרץ 2012, 20:36
17 מרץ 2012, 20:47
orelzor כתב:הקאבס שחררו את קפונו![]()
![]()
לא תהיה לעומרי בעיה כשמי שאמור "לחלוק" איתו את הדקות זה וולטון העגלת ספסל.
17 מרץ 2012, 21:02
19 מרץ 2012, 06:46
19 מרץ 2012, 12:29