המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לא יהיה נכון להשוות את דאונס לשחקן כלשהוא בשיאו, כי דאונס צעיר ועדיין מתפתח. הוא עוד רחוק לפחות שנתים-שלוש מהשיא שלו.
yzafrir כתב:felix_r כתב:לא יהיה נכון להשוות את דאונס לשחקן כלשהוא בשיאו, כי דאונס צעיר ועדיין מתפתח. הוא עוד רחוק לפחות שנתים-שלוש מהשיא שלו.
וזה סיבה מספיק טובה לזה שהמחיר שלו לא יהיה גבוהה יחסית ...
rc4991 כתב:הטשמאייר הזה נשמע טוב
Holiday_Armadillo כתב:כמה שחקנים מהאשכול ששיחקו היום
הטשמאייר שיחק בהפסד של סראגוסה לריאל מדריד,קלע 20 נקודות(6 מ-13 ל-2 ו-2 מ-3 מחוץ לקשת),לקח 6 ריבאונדים וחסם פעמיים
פול דיוויס עם משחק מפלצתי של 21 נקודות(8 מ-14 ל-2)ו-17 ריבאונדים
דאונס עם משחק של 2 נקודות(1 מ-1 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת),2 ריבאונדים ו-2 איבודים
דה קולו עם 22 נקודות(5 מ-7 ל-2 ו-3 מ-4 מחוץ לקשת),2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה שחקנים מהאשכול ששיחקו היום
הטשמאייר שיחק בהפסד של סראגוסה לריאל מדריד,קלע 20 נקודות(6 מ-13 ל-2 ו-2 מ-3 מחוץ לקשת),לקח 6 ריבאונדים וחסם פעמיים
האטשמייר נראה פשוט מצויין , אם הנדריקס לא חותם אז הייתי שמח לראות אותו במכבי....
דיוויס שחקן התקפה מצויין אבל בהגנה הוא מאוד רך ולכן אני לא רואה איך הוא יכול להשתלב במכבי . הוא לא מתאים במקום הנדריקס (אם סופו נשאר ) ולא במקום סופו (אם הנדריקס נשאר...)
דאונס שיחק אתמול מאוד קבוצתי , על גבול הפאסיבי ולא ניסה לאיים על הסל שזה די מוזר . זו הסיבה שהוא גם לא שיחק הרבה דקות יחסית...אולי הוא חושב על החוזה הבא כבר ?
במאלגה שיחק אתמול מארק פיין וקלע 5 נק' (2/2 ל-2 ) , אני מאוד אוהב את סגנון המשחק שלו , סוג של רכז בגובה 2.03 או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לזה פוינט פאוורד . בהתחשב שזו העונה הראשונה שלו בכדורסל מקצועני וזה שהגיע במהלך העונה , הוא השתלב די טוב במאלגה ומקבל קרדיט למרות שזה לא בא לידי ביטוי בסטט' שלו...
דובי עם הופעת בכורה פושרת במדי מוריסיה 5 נק' ב-13 דק באחוזים גרועים...
גם זובי דאוול עם הופעה פושרת בנתיים 6 נק'...
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה שחקנים מהאשכול ששיחקו היום
האטשמייר נראה פשוט מצויין , אם הנדריקס לא חותם אז הייתי שמח לראות אותו במכבי....
דיוויס שחקן התקפה מצויין אבל בהגנה הוא מאוד רך ולכן אני לא רואה איך הוא יכול להשתלב במכבי . הוא לא מתאים במקום הנדריקס (אם סופו נשאר ) ולא במקום סופו (אם הנדריקס נשאר...)
דאונס שיחק אתמול מאוד קבוצתי , על גבול הפאסיבי ולא ניסה לאיים על הסל שזה די מוזר . זו הסיבה שהוא גם לא שיחק הרבה דקות יחסית...אולי הוא חושב על החוזה הבא כבר ?
במאלגה שיחק אתמול מארק פיין וקלע 5 נק' (2/2 ל-2 ) , אני מאוד אוהב את סגנון המשחק שלו , סוג של רכז בגובה 2.03 או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לזה פוינט פאוורד . בהתחשב שזו העונה הראשונה שלו בכדורסל מקצועני וזה שהגיע במהלך העונה , הוא השתלב די טוב במאלגה ומקבל קרדיט למרות שזה לא בא לידי ביטוי בסטט' שלו...
דובי עם הופעת בכורה פושרת במדי מוריסיה 5 נק' ב-13 דק באחוזים גרועים...
גם זובי דאוול עם הופעה פושרת בנתיים 6 נק'...
אני לא יודעת אם הם החליפו מאמן או לא אבל זה ידוע שלפני שנה היה לו סכסוך אם המאמן שלו ובגלל זה הדקות שלו ירדו משמעותית..
גם אם הסכסוך הזה ''נגמר'' כביכול אני אוכל להבין אם חוסר הדקות שלו זה בגלל שהמאמן לא מת עליו כל כך..למרות שאני מסכימה איתך שחסרה לו אגרסיביות בצד ההגנתי..מקרה קלאסי של רצון כי גוף יש לו להגנה..
Holiday_Armadillo כתב:יש לו משהו שנקרא Qualifying Offer(אין לי מושג מה זה)לשנה הבאה על סך 3.1 מליון דולר והשנה הוא מרוויח 2.2 מליון..
LIAV10 כתב:מבלי להכיר אותו הוא נראה לי מהשחקנים הטמבלים האלה שבאלי להוריד להם כאפה (כמו באטיסטה).
שחקן כזה + אליהו הנאיבי בקבוצה אחת זה יותר מידי עצבים..
LIAV10 כתב:מבלי להכיר אותו הוא נראה לי מהשחקנים הטמבלים האלה שבאלי להוריד להם כאפה (כמו באטיסטה).
שחקן כזה + אליהו הנאיבי בקבוצה אחת זה יותר מידי עצבים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים