ת'רד המלפפונים V12

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V12

הודעהעל ידי arel123 » 18 אוגוסט 2017, 19:26

moring1 כתב:
arel123 כתב:
moring1 כתב:
arel123 כתב:
moring1 כתב:הבעיה של המתנגדים כאן היא שהם מקובעים ולא מודעים למצב הנתון אז אני אעשה קצת סדר עם כמה עובדות:
1. למכבי תקציב מוגבל.
2. רוב השחקנים של מכבי ללא ניסיון אירופאי, או נסיון בכלל (מבחינתי ליגת פיתוח לא נחשבת ניסיון).
3. אין בשוק הרבה שחקנים גבוהים עם נסיון ושהחבילה שהם מציעים שלמה.
4. נדון לרגע בג׳ונס: ריבאונדר סביר? וי. נסיון? וי. נטול אגו? וי. יכול לשים גוף מול כל סנטר אירופאי? וי.
סיומת טובה מתחת לסל? וי. קליעה מחצי מרחק? וי. יודע לרווח ולמסור כשצריך? וי.
גם אם הוא עושה את כל אלה ברמה סבירה+ ולא טובה, הוא עדיף על כל שחקן ליגת פיתוח 2.20 עם אייקיו כדורסל של בת יענה.
ובקיצור, היעילות שלו עולה על החסרונות.

יש לו ניסיון בפאקינג יורוקאפ, הוא 2.01 הוא גמד
ומאיפה לך שהוא יכול לשים את הגוף שלו מול כל סנטר אירופאי .

אני אתעלם מהטענה החוזרת שלך על הגובה כי מבחינתי היא לא רלוונטית ושטחית ביותר.
יש קבוצות יורוקאפ עם גבוהים יותר טובים ויעילים מכמה קבוצות טובות ביורוליג, והוא התמודד מולם מעולה.

סבבה גובה זה לא חשוב אצל סנטר, אוקיי

לא כתבתי שזה לא חשוב, היית אמור להסיק מדבריי שהבדל הגובה בינו לבין סנטרים אחרים זניח בגלל שהוא מחפה על זה בדברים אחרים כגון ניתור, מוטת ידיים וחוכמת משחק.
כנראה שאתה צריך לעבוד על הבנת הנקרא, לא נורא יש לך זמן עד סיום התיכון.

#הכיקל2
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי moring1 » 18 אוגוסט 2017, 19:52

שועל כתב:
toja27 כתב:
moring1 כתב:הבעיה של המתנגדים כאן היא שהם מקובעים ולא מודעים למצב הנתון אז אני אעשה קצת סדר עם כמה עובדות:
1. למכבי תקציב מוגבל.
2. רוב השחקנים של מכבי ללא ניסיון אירופאי, או נסיון בכלל (מבחינתי ליגת פיתוח לא נחשבת ניסיון).
4. נדון לרגע בג׳ונס: ריבאונדר סביר? וי. נסיון? וי. נטול אגו? וי. יכול לשים גוף מול כל סנטר אירופאי? וי.
גם אם הוא עושה את כל אלה ברמה סבירה+ ולא טובה, הוא עדיף על כל שחקן ליגת פיתוח 2.20 עם אייקיו כדורסל של בת יענה.

אני מסכים עם הנקודות שהעלת. כן חסרה לו יותר נוכחות של ביג מן אבל זה שחקן שעל פניו מגיע עם כמה יתרונות שציינת שאני לא יודע למה מבטלים אותם בקלות כל כך. זה שהוא שיחק לפני כן ביורוקאפ ועוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לא טיעון משכנע לטעמי.

השאלה היא לא רק לגופו של שחקן, מדובר בהחתמה אחרונה בהחלט, ומכבי לטעמי לא מספיק טובה, וגם לא מספיק פיזית הגנתית ועמוקה, בשביל להרשות לעצמה שחקן כזה. אנחנו נקבל קו קדמי שכולל רק 3 שחקנים לגיטימיים, כשטיוס מתפקד כסנטר פותח ובולדן כ4 פותח, זה לא מספיק טוב לדעתי מאף היבט, בוודאי לא כשעמדה 3 לגמרי נטולת שחקן לגיטימי.

מכבי צריכה עוד שחקן שהוא לפחות ברמה של טיוס ואף טוב יותר, לא פחות טוב.

לא משנה את מי מכבי תביא, היא לא תהיה הכי חזקה/עמוקה/טובה על הנייר. המטרה היא גם לא צמצום נזקים. להחתים שחקן 2.20 פיזי נטול אישיות לא יפתור את כל הבעיות שציינת.
לדעתי צריך להגיע שחקן שלם שאין לו חסרון מהותי, עם בגרות מנטלית שיודע לתת עבודה ולהלחם על כל כדור. קווין ג׳ונס פייבוריט מכל השמות שעלו כאן בנתיים, לדעתי.
מלחמה והקרבה יכולים לחפות על כל גובה ונתונים טכניים אחרים.
moring1

הודעהעל ידי er79 » 18 אוגוסט 2017, 20:03

מיקי חתם במיאמי אז שכחו גם ממנו
er79

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2017, 20:16

moring1 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
1. למכבי תקציב מוגבל.

אני מסכים עם הנקודות שהעלת. כן חסרה לו יותר נוכחות של ביג מן אבל זה שחקן שעל פניו מגיע עם כמה יתרונות שציינת שאני לא יודע למה מבטלים אותם בקלות כל כך. זה שהוא שיחק לפני כן ביורוקאפ ועוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג לא טיעון משכנע לטעמי.

השאלה היא לא רק לגופו של שחקן, מדובר בהחתמה אחרונה בהחלט, ומכבי לטעמי לא מספיק טובה, וגם לא מספיק פיזית הגנתית ועמוקה, בשביל להרשות לעצמה שחקן כזה. אנחנו נקבל קו קדמי שכולל רק 3 שחקנים לגיטימיים, כשטיוס מתפקד כסנטר פותח ובולדן כ4 פותח, זה לא מספיק טוב לדעתי מאף היבט, בוודאי לא כשעמדה 3 לגמרי נטולת שחקן לגיטימי.

מכבי צריכה עוד שחקן שהוא לפחות ברמה של טיוס ואף טוב יותר, לא פחות טוב.

לא משנה את מי מכבי תביא, היא לא תהיה הכי חזקה/עמוקה/טובה על הנייר. המטרה היא גם לא צמצום נזקים. להחתים שחקן 2.20 פיזי נטול אישיות לא יפתור את כל הבעיות שציינת.
לדעתי צריך להגיע שחקן שלם שאין לו חסרון מהותי, עם בגרות מנטלית שיודע לתת עבודה ולהלחם על כל כדור. קווין ג׳ונס פייבוריט מכל השמות שעלו כאן בנתיים, לדעתי.
מלחמה והקרבה יכולים לחפות על כל גובה ונתונים טכניים אחרים.

הוא לא שחקן מספיק טוב בעיניי, לא כזה שאפשר להמר עליו בסגל של 3 שחקנים בעמדות 4-5. החבילה הכוללת של הסגל לא תהיה מספיק טובה אפילו בשביל להאבק על מקום בטופ 8, לא מדבר על להגיע אליו.

גם טיוס כסנטר פותח זה דבר שמעט מאוד קבוצות יורוליג היו מתגאות בו, ובולדן הוא שחקן צעיר מאוד ולא מוכח, שלא לדבר על עמדה 3 שהיא בושה בפני עצמה.

יש אלטרנטיבות, צריך להמתין בשבילם.

ולא, מלחמה לא יכולה לכפות על כל דבר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי argof » 18 אוגוסט 2017, 20:42

לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.
argof

הודעהעל ידי londoner » 18 אוגוסט 2017, 21:16

argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.

I remember Kevin M. If Kevin J has the same near basket of orientation and natural sense of rebounding timing & location then he's exactly what we need. Haven't seen much of Kevin J to assess that and highlights can be deceiving.
londoner

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2017, 21:28

argof כתב:לא יודע מי כאן מספיק קשיש כדי לזכור את קווין מגי ז״ל, אבל התנועות והקליעה של קווין ג׳ונס בפירוש מזכירים אותו. רואים את זה באחוזי הקליעה מ-2. כנ״ל היכולת המרשימה בריבאונד. מצד אחד זה בפירוש לא 5. מצד שני זה נראה בהחלט משהו שיוסיף למכבי בהתקפה העומדת.

לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי moring1 » 18 אוגוסט 2017, 21:35

יש לי ווייב טוב לגביו בעיקר משום שהוא לא מתיימר לעשות דברים שהוא לא יודע, לא הולך ראש בקיר ונותן את כולו על הפרקט. אני גם חושב שזה חכם מאוד שהוא ממעט להטביע כי זה שומר לו על הברכיים.
moring1

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2017, 22:29

toja27 כתב:

לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.

טיוס אתלט, הוא גם נמוך וגם נטול אתלטיות.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי moring1 » 18 אוגוסט 2017, 22:45

שועל כתב:
toja27 כתב:

אני ממש חיבבתי את השחקן.

טיוס וג׳ונס הם שחקנים שונים. לג׳ונס יש גוף יותר גדול הוא לא אמור להיות אתלט גדול במהותו.
moring1

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2017, 22:46

קווין ג'ונסון שחקן מעניין.
מצד אחד, נמוך מאוד ולא אתלט גדול.
מצד שני, יש לו ניסיון באירופה (דבר שחסר בסגל של מכבי) והוא שחקן פיזי עם יד מחצי מרחק, ריבאונד התקפה וטכניקה לא רעה בצבע.
הוא לא החתמה גרועה, אולי אפילו החתמה לא רעה, אבל אני במקום ספאחיה הייתי מנסה לשים את היד על שחקן יותר מרשים מה- NBA.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2017, 23:04

moring1 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:

אני ממש חיבבתי את השחקן.

טיוס וג׳ונס הם שחקנים שונים. לג׳ונס יש גוף יותר גדול הוא לא אמור להיות אתלט גדול במהותו.

שחקן נמוך ולא אתלט עם ממוצעים של 11 נקודות ביורוקאפ, זה לא שחקן שאני מביא לסגל של מכבי על שלושת השחקנים היחידים שלו בעמדות הפנים. והוא גם ריבאונדר בינוני.
כשאין גובה, צריך שתהיה אתלטיות מינימלית שתכפה עליו. תראה לי שחקן נמוך ולא אתלט שתפקד כמו שצריך כסנטר ברמות האלו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2017, 23:13

ג'ף וויטי גם ב-NBA
עוד אחד שאפשר להפסיק להעלות פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2017, 23:17

Holiday_Armadillo כתב:ג'ף וויטי גם ב-NBA

הרשימה מצטמצמת לאט לאט.
התירוץ של דני פדרמן "לא נשארו סנטרים" הולך ומתקרב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 18 אוגוסט 2017, 23:35

אז עם מי נשארנו? רובינסון וזלר? בסוף באמת גונס יחתום. חבל
er79

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2017, 23:43

שועל כתב:
moring1 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:

אני ממש חיבבתי את השחקן.

שחקן נמוך ולא אתלט עם ממוצעים של 11 נקודות ביורוקאפ, זה לא שחקן שאני מביא לסגל של מכבי על שלושת השחקנים היחידים שלו בעמדות הפנים. והוא גם ריבאונדר בינוני.
כשאין גובה, צריך שתהיה אתלטיות מינימלית שתכפה עליו. תראה לי שחקן נמוך ולא אתלט שתפקד כמו שצריך כסנטר ברמות האלו.

קייל היינס, הסנטר הטוב באירופה בשנים האחרונות. אז הוא חתיכת בריון אבל לא אתלט, לא קולע מבחוץ, בעצם שחקן מאוד מוגבל בראייה אובייקטיבית. ועדיין שחקן ענק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי moring1 » 18 אוגוסט 2017, 23:52

השאלה היא גם מה ההגדרה שלכם לאתלט?
לג׳ונס ניתור מעולה וזה עוזר לו בריבאונד.
מה היכולות שצריכות להיות לאתלט בראיה שלכם?
moring1

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2017, 23:53

toja27 כתב:
שועל כתב:
moring1 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:לי הוא נראה משהו בין 4-5. לי נראה שיש לבחור חוש טוב בצבע, יודע לסיים מתחת לסל ולפנות את עצמו כדי לקבל מסירה לסל קל. הגובה קצת מטעה, גם טיוס לא בגובה של 5 ואף אחד לא יכול לטעון שהוא 4.
אני ממש חיבבתי את השחקן.

קייל היינס, הסנטר הטוב באירופה בשנים האחרונות. אז הוא חתיכת בריון אבל לא אתלט, לא קולע מבחוץ, בעצם שחקן מאוד מוגבל בראייה אובייקטיבית. ועדיין שחקן ענק.

הוא בהחלט אתלט, ומאוד פיזי, ועם מוטת ידיים אדירה. לא דוגמה טובה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2017, 23:54

moring1 כתב:השאלה היא גם מה ההגדרה שלכם לאתלט?
לג׳ונס ניתור מעולה וזה עוזר לו בריבאונד.
מה היכולות שצריכות להיות לאתלט בראיה שלכם?

5.8 ריב' ב25 דקות ביורוקאפ? נחמד מינוס בשביל סנטר.
אני לא ראיתי אצלו יכולת אתלטית מינימלית.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 18 אוגוסט 2017, 23:59

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ג'ף וויטי גם ב-NBA

הרשימה מצטמצמת לאט לאט.
התירוץ של דני פדרמן "לא נשארו סנטרים" הולך ומתקרב.

לא דני צריך לצאת בתירוצים, יש כאן אנשים בפורום שאם לא מקבלים סנטר תותח, רמת נבא, לא מרוצים, כי ההוא נגר והשני נמוך והשלישי לבן מדי, בינתיים אותם סנטרים שנמצאים בחלומותיהם, לא ממש שמים על ה 500 אלף שמכבי מוכנה להוציא על סנטר וחותמים במקומות אחרים. אז אני אומר תפוס משהו טוב, גם אם לא מתאים פרפקט אבל שיעזור לקבוצה, ותחתים אותו במקום להגיע לאוקטובר עם טיוס ושגב ב-5 ואז תכנס ללחץ ותחתים מישהו מהדי ליג שפחות מתאים מההוא שבאירופה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel ו־14 אורחים