עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2012, 21:22

אני מצטער, אבל עם הנדריקס כסנטר העיקרי של הקבוצה אתם יכולים לשכוח מפיינל פור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 21:26

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.

וכשסופו משחק, המצב נראה הרבה יותר טוב?

ככה אנחנו נראים כשהנדריקס בשיאו. להזכיר לך איך מכבי שיחקה כשסופו היה בשיא?

ואיך מכבי נראת כשסופו לא בשיאו?
חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.

וזאת בדיוק השאלה. צריך לחשוב אם עדיף סנטר מבריק, אבל לא יציב, או סנטר יציב אבל אפור.
זה יפה שאף אחד כאן לא מצדד במהלך כזה, אבל לצערי זה מה שהולך לקרות. מכבי לא תחזיק שני סנטרים במחירים האלה.. צריך לחשוב מי עדיף. אני מאמין שהסדרה מול פאו תשפוך קצת אור על המצב.

קודם כל, אני ממליץ לך לא לנסות ולהתנבא.
רק לפני כמה חודשים היו כאן כל מיני מומחים שגרסו שמכבי לא תביא שחקן זר לעמדה מס' 2 (ובטח לא שחקן איכותי ויקר) ושגם לא יגיע מחליף לפארמר.
בסופו של דבר, מכבי הביאה את לנגפורד שהוא גם אחד הגארדים היותר טובים שהיו כאן בשנים האחרונות וגם אחד השחקנים היקרים בסגל ועל הדרך, מכבי גם החתימה את מאלט, שלמרות שהוא לא מבריק בנתיים, בכל זאת הגיע לכאן ותפס את מקומו של פארמר.

מה מכבי הולכת לעשות? אני אישית לא יודע ואני מניח שגם אתה לא, אלא אם כן אתה מקורב לכל מיני מקורות אמינים.
אני די בטוח שהנדריקס לא יהיה הסנטר הראשון של מכבי או לפחות לא הסנטר היחיד. הצוות המקצועי של מכבי רואה בדיוק את אותם דברים שאנחנו רואים, ויודע בדיוק למה הנדריקס מתאים.
חוץ מזה, כמו שכתבתי באחד הפוסטים הקודמים, למכבי יש דרכים לפנות עוד כסף ומבחינה כלכלית, היא יכולה להשאיר כאן גם את סופו וגם את הנדריקס.

בנוגע לשאלה מה באמת עדיף - סנטר כשרוני אך לא יציב או סנטר יציב אבל אפור?
הדבר תלוי ביציביות (או באי-היציבות) של השחקן הכשרוני. הצגות טובות של סופו הופכות להיות דבר מאוד לא שכיח וברמה העובדתית, המספרים של הנדריקס פשוט טובים יותר. כמו שזה נראה כרגע, כנראה שהאופציה השניה היא התשובה הנכונה.
אם תהיה איזושהי דרך להפוך את סופו לשחקן יציב טוב, אז מכבי צריכה ללכת עליו בכל הכוח. אבל כרגע, זה לא נראה קרוב.
בכל אופן, נהיה הרבה יותר חכמים אחרי הסידרה מול פאו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 21:29

האמת שירידת האיכות של הסנטרים ב-NBA+ ירידת היצע הסבן פוטרים בכלל הפכה גבוהים מהסוג של בשוק למצרך נדיר יחסית. שחקן כזה היה מקבל היום חוזה בברצלונה על מיליון יורו(אני לא בטוח שאנ'דונג הרבה יותר מוכשר מבשוק בשיאו) או במקרים מסויימים מוצא לעצמו מקום כפילר ב-NBA(עומר אשיק בשיקאגו, סמיח ארדן בקליבלנד). כל נפיל כזה עם מסה ותנועה סבירה בהגנה מקבל סכומים שזהים למה שהיום סופו והנדריקס ביחד מקבלים(קאון, פרוביץ' וכו'). באראץ' שהוא אולי הטוב מביניהם מקבל סכומים שמכבי לא תשלם גם לשחקן טוב בקבוצה שיאריך חוזה כמו לאנגפורד. מיותר לציין שפרוביץ' בעיני יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מהרול שלו בברצלונה, אם היה משחק במכבי נניח.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 21:32

שמע, יש שחקן גבוה אחד בברצלונה שהייתי מוותר בערך על כל הקו הקדמי שלנו בשבילו. סלובני אחד, אבל הוא גם עולה בערך כמו כולם.

מכבי כבר לא באיזור החיוג הזה של הסנטרים. פעם מיליון דולר או 1.2 מיליון שכנעו להחזיר למכבי סנטר בגובה 2.14 שכבר היה בדרך לנ.ב.א
ונחשב לטוב באירופה לעונה שלישית במכבי ( האפמן ).. היום צריך 3 מיליון דולר או יורו. ( וגם זה לא יעבוד אולי ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 21:35

שחף כתב:האמת שירידת האיכות של הסנטרים ב-NBA+ ירידת היצע הסבן פוטרים בכלל הפכה גבוהים מהסוג של בשוק למצרך נדיר יחסית. שחקן כזה היה מקבל היום חוזה בברצלונה על מיליון יורו(אני לא בטוח שאנ'דונג הרבה יותר מוכשר מבשוק בשיאו) או במקרים מסויימים מוצא לעצמו מקום כפילר ב-NBA(עומר אשיק בשיקאגו, סמיח ארדן בקליבלנד). כל נפיל כזה עם מסה ותנועה סבירה בהגנה מקבל סכומים שזהים למה שהיום סופו והנדריקס ביחד מקבלים(קאון, פרוביץ' וכו'). באראץ' שהוא אולי הטוב מביניהם מקבל סכומים שמכבי לא תשלם גם לשחקן טוב בקבוצה שיאריך חוזה כמו לאנגפורד. מיותר לציין שפרוביץ' בעיני יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מהרול שלו בברצלונה, אם היה משחק במכבי נניח.

מסכימה, ולכן אני חושבת שלוותר על סופו בשביל חלומות על הסנטר המושלם בחצי מיליון דולר זה לא חכם.
נראה כאילו אנשים שכחו כאן את התקופה של בין 08-10 שאז הגיע סופו. את החיפוש הבלתי פוסק אחר סנטר דומיננטי, את ההסתפקות בכל מיני גמדים ודחלילים שהם יותר 4 מ-5, את התקוות לשחקן ציר אמיתי.
אז נכון, סופו רחוק מלהיות מושלם ויש לו את הבעיות שלו וחוסר היציבות שלו, אבל זה עדיין טוב יותר מכל מה שעבר כאן מאז ימי ניקולה העליזים גם יחד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 21:35

חביב, אני מקווה שאתה צודק. אני כמו כולם פה, ניזון מהתקשורת ומהצהרות כאלה ואחרות של הבעלים.
אני מציע לך ולכולם פה לראות את הראיון של דני פדרמן עם פיני בערוץ one. קשה לי להאמין שתישאר כל כך אופטימי אחריו.  
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 21:37

יוסי22 כתב:
כל ההבדל בין מכבי שניצחה את ריאל עם תצוגת שיא למכבי כיום זה סופו והוא בהחלט סנטר גדול כמו שעושים ממנו , יש סיבה למה הוא נבחר לסנטר השנה באירופה שנה שעברה גם אם חביב לא מסכים עם הבחירה הזו.

דוקא אני מאוד מסכים עם הקביעה הזו.
עם זאת, סופו הוא לא סנטר ברמות של האפמן או ניקו וגם לא ברמות של אנדרסן, רברצ'ה או ראדג'ה.
מה לעשות, היו כבר לא מעט סנטרים בעבר (הרחוק והקרוב) שפשוט היו יותר טובים ממנו.

לגבי החשיבות שלו למכבי, אין מה לומר. סופו הוא נכס ושחקן חשוב מאוד, אבל מכאן ועד להסיק שכל העונה של מכבי תלויה בברך של סופו, עובר הרבה.
מכבי של העונה הפסידה משחקים והראתה כדורסל לא טוב, גם כאשר סופו היה כשיר וטוב.
גם מכבי של העונה שעברה (שהיתה קבוצה טובה מזו של העונה), לא היתה תלויה בסופו באופן אבסולוטי. היא ידעה לנצח כם כאשר סופו היה חלש וגם הפסידה כאשר הוא נתן משחקים טובים או לכל הפחות סבירים.

הבעיה של מכבי העונה היא לא הברך של סופו, אלא פשוט שהיא לא קבוצה כ"כ טובה.
מכבי לא עשתה רכש טוב בקיץ ולא ניצלה את התקציב שלה בצורה האופטימלטית. פעם מכבי ידעה להביא שחקנים גדולים בכסף קטן ואילו היום מכבי זורקת מאות אלפי דולרים על שחקנים כמו שאייר, סמית', פאפאלוקאס וג'יימס, שעם כל הכבוד והערכה, לא נראים שייכים לרמות הגבוהות. אני בכלל גם לא מדבר על הקפטן שלוקח הביתה סכום יפה וכמעט שלא תורם דבר.
רוצים להגיע לרמות הגבוהות? אז צריכים להביא את השחקנים הטובים ביותר. הסגל הנוכחי של מכבי כיום פשוט לא מספיק טוב, בלי שום קשר לסופו ולברכו הכואבת.

עוד נקודה אחרונה, אין מה להשוות בין פארמר ללנגפורד. עם כל הכבוד ללנגפורד, הוא עדיין לא שחקן אנ.בי.אי. עם שתי טבעות אליפות.
פארמר הוא שחקן יותר טוב, נקודה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 מרץ 2012, 21:44

כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.

כיום הוא בהחלט שחקן נהדר , גם לאנגפורד שחקן נהדר ומבחינת התרומה למכבי אני לא רואה הבדל גדול כשמנטרלים את ההילה שפארמר הביא .
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 21:48

פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.
פארמר רכז ברמה העליונה, בטח אחד משני הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה השנה,לפחות בתחילתה . איתו מכבי הייתה נראית הרבה יותר קבוצה.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 מרץ 2012, 21:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 21:50

יוסי22 כתב:כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.

כיום הוא בהחלט שחקן נהדר , גם לאנגפורד שחקן נהדר ומבחינת התרומה למכבי אני לא רואה הבדל גדול כשמנטרלים את ההילה שפארמר הביא .

אז מה? כמו שאפשר לטחון את זה שסופו נבחר לסנטר העונה ביורוליג, כך אפשר לפמפם את השגיו של פארמר.
אגב, בעונת האליפות השניה של הלייקרס, לפארמר היו לא מעט מניות בהצלחה והוא העמיד ממוצעים לא רעים בכלל (טובים בהרבה ממה שלגנפורד הראה בקריירת הNBA הקצרצרה שלו).

בכל מקרה, עם או בלי קשר לפארמר, מכבי ששיחקה מול ריאל מדריד בהיכל זאת לא אותה מכבי של היום. צריכים גם לזכור שבלי פארמר ועם לנגפורד מכבי קיבלה בראש במדריד.
למשחק מול ריאל אין שום קשר למה שאנחנו רואים עכשיו. אין הרבה מה ללמוד מאותו ואין מה להקיש ממשחק זה על העונה שלמה. הוא קרה ממזמן, שתי הקבוצות היו בכושר שונה ולמכבי היה סגל אחר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2012, 22:00

yarinsaky כתב:פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.
פארמר רכז ברמה העליונה, בטח אחד משני הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה השנה,לפחות בתחילתה . איתו מכבי הייתה נראית הרבה יותר קבוצה.

לדעתי לאנגפורד יותר מוכשר מפארמר. פארמר לא מצטיין בכלום. אין שום מקום על המגרש (חוץ מליי-אפ) שאתה יכול להיות בטוח שפארמר יקלע ממנו באחוזים סבירים. אני פשוט לא מבין מה הוא עושה ב NBA
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 18 מרץ 2012, 22:09

felix_r כתב:
yarinsaky כתב:פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.

לדעתי לאנגפורד יותר מוכשר מפארמר. פארמר לא מצטיין בכלום. אין שום מקום על המגרש (חוץ מליי-אפ) שאתה יכול להיות בטוח שפארמר יקלע ממנו באחוזים סבירים. אני פשוט לא מבין מה הוא עושה ב NBA

או אתלטי ברמה מטורפת
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 22:14

felix_r כתב:

נכון,גם אני לא כל כך התרשמתי ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 מרץ 2012, 22:36

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.

אז מה? כמו שאפשר לטחון את זה שסופו נבחר לסנטר העונה ביורוליג, כך אפשר לפמפם את השגיו של פארמר.
אגב, בעונת האליפות השניה של הלייקרס, לפארמר היו לא מעט מניות בהצלחה והוא העמיד ממוצעים לא רעים בכלל (טובים בהרבה ממה שלגנפורד הראה בקריירת הNBA הקצרצרה שלו).

בכל מקרה, עם או בלי קשר לפארמר, מכבי ששיחקה מול ריאל מדריד בהיכל זאת לא אותה מכבי של היום. צריכים גם לזכור שבלי פארמר ועם לנגפורד מכבי קיבלה בראש במדריד.
למשחק מול ריאל אין שום קשר למה שאנחנו רואים עכשיו. אין הרבה מה ללמוד מאותו ואין מה להקיש ממשחק זה על העונה שלמה. הוא קרה ממזמן, שתי הקבוצות היו בכושר שונה ולמכבי היה סגל אחר.

אפשר לטחון כמה שרוצים רק שכשחוזרים למציאות מגלים שהתרומה שלו ללייקרס במשחקים הרלוונטים היתה אפסית .

שוב , ממוצעים זה לא הכול בחיים ופה הממוצעים שלו כנראה הטעו אותך , כי שחקן תורם בפלייאוף הוא לא היה .

והדוגמא של מכבי במדריד היא דמגוגיה לשמה , מכבי הגיעה לשם בלי רכז אחרי שבלאט התעקש לשחק עם פארמר 35 דקות גם כשהיה ברור שהוא עוד רגע עוזב ולפני שלאנגפורד התאקלם בקבוצה.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 מרץ 2012, 22:48

felix_r כתב:

:eek
אחת התגובות ההזויות..

לא מבין מה הוא עושה בNBA?
הוא עושה שם ממוצעים יפים מאוד של 11 נקודות ו-4 אסיסטים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 23:56

יוסי22 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אפשר לטחון כמה שרוצים רק שכשחוזרים למציאות מגלים שהתרומה שלו ללייקרס במשחקים הרלוונטים היתה אפסית .

שוב , ממוצעים זה לא הכול בחיים ופה הממוצעים שלו כנראה הטעו אותך , כי שחקן תורם בפלייאוף הוא לא היה .

והדוגמא של מכבי במדריד היא דמגוגיה לשמה , מכבי הגיעה לשם בלי רכז אחרי שבלאט התעקש לשחק עם פארמר 35 דקות גם כשהיה ברור שהוא עווד רגע עוזב ולפני שלאנגפורד התאקלם בקבוצה.

נכון, מספרים זה לא הכל וכמו שאתה בוחר לקחת את בחירת גולשי אתר היורוליג (שחלקם הם בכלל לא אנשי כדורסל) כאורים והתומים של איכות השחקנים באירופה, ככה אני בוחר לקחת את השגיו של פארמר כדברים המעידים על איכותו.
לדעתי, בחירה בסיבוב הראשון בדראפט, שתי טבעות אליפות וארבע עונות טובות בNBA, הן כאסופה אחת, הישג מרשים יותר מאשר להבחר לחמישיה הראשונה של היורוליג.

אתה טוען שהמשחק במדריד זו דוגמה דמגוגית? אז המשחק בהיכל מול מדריד הוא דמגוגיה עוד יותר זולה ולומר שגם עם לנגפורד (שגם שיחק באותו משחק) במקומו של פארמר, מכבי היתה מנצחת את המשחק הזה, זו דמגוגיה אפילו עוד יותר זולה.
בכל מקרה, כמה כבר אפשר להתיחס למשחקים מול קבוצה שבכלל לא העפילה לשלב ההצלבה? הקבוצה היחידה שעלתה להצלבה ואותה מכבי פגשה העונה, גברה על מכבי פעמיים וזה קרה כשלגנפורד כבר היה בכושר שיא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 06:08

פליקס הכל בסדר איתך ??
גם במכבי פארמר היה יותר טוב מלאנגפורד . הוא הוביל את מכבי בשלוש קטגוריות (נק' , ריב' ואס' ) והביא את מכבי לטופ 16 מול קבוצות עם סגלים נוצצים (לפני שנגמרה השביתה...) . הנקודה הכי חשובה לגביו זה שהוא היה בעל בית .
לאנגפורד שחקן עם יכולות אדירות אבל הוא לא בעל בית על המגרש . הוא עושה את הנקודות שלו כשצריך ו השתלב טוב במשחק של מכבי אבל אתה לא רואה אצלו מנהיגות שסוחפת אחריה כמו שראית נניח אצל פארמר או פרקינס ופארגו שנה שעברה .
לאנגפורד חייב רכז טוב לידו כי אם לו הוא פשוט יקח על עצמו את הכל . לא כי הוא אגואיסט כי הוא פשוט מבין מתי אין עוד מלבדו....אבל פארמר תמיד ידע טוב יותר לשלב את החברים ומתי ללכת לבד....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 מרץ 2012, 06:20

יפה, צפרייר, לזה בדיוק התכוונתי. חסר למכבי בעל בית ופארמר היה כזה.

אבי סגל טוען שסופו כנראה לא ימשיך במכבי ומי שמועמד להחליף אותו הוא סופו האוסטרלי, ניית'ן ג'אווי. נפילה מאוד גדולה אם זה נכון, לא מחזיק ממנו שחקן בלבל הזה. היה בדיחה גדולה בנ.ב.א, שחקן לא חכם, בלשון המעטה. מסורבל ולא הכי מוכשר ( וגם שוב סנטר שמנמוך ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 מרץ 2012, 06:22

פרמאר שחקן מעולה, מעבר לכך שכשהוא היה פה הוא הוביל את מכבי כמעט בכל הקטגוריות (נק', אס', ריב' וחט') כמו שצפריר ציין, הוא גם קלע באחוזים נהדרים מכל הטווחים והוא גם הפעיל מצוין את סופו. גם ב-NBA העונה הוא קולע באחוזים נהדרים מכל הטווחים ולמעשה הוא אחד השחקנים היעילים בליגה. הבעיה שלו שם היא שהוא משחק מאחורי דרון וויליאמס ולכן הוא מקבל רק 20 דקות למשחק וגם בהן הוא משחק בעמדה 2 חצי מהזמן.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 19 מרץ 2012, 06:28

yarinsaky כתב:יפה, צפרייר, לזה בדיוק התכוונתי. חסר למכבי בעל בית ופארמר היה כזה.

אבי סגל טוען שסופו כנראה לא ימשיך במכבי ומי שמועמד להחליף אותו הוא סופו האוסטרלי, ניית'ן ג'אווי. נפילה מאוד גדולה אם זה נכון, לא מחזיק ממנו שחקן בלבל הזה. היה בדיחה גדולה בנ.ב.א, שחקן לא חכם, בלשון המעטה. מסורבל ולא הכי מוכשר ( וגם שוב סנטר שמנמוך ).

איך בכלל חושבים על ג'אווי אחרי השנתיים שראו אותו בירוליג ?? שחקן פחות טוב מסופו בהרבה ...האמת נראה לי סתם הנפצה , אגב הוא גבוהה מסופו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־39 אורחים