המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
וכשסופו משחק, המצב נראה הרבה יותר טוב?
ככה אנחנו נראים כשהנדריקס בשיאו. להזכיר לך איך מכבי שיחקה כשסופו היה בשיא?
ואיך מכבי נראת כשסופו לא בשיאו?
חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.
וזאת בדיוק השאלה. צריך לחשוב אם עדיף סנטר מבריק, אבל לא יציב, או סנטר יציב אבל אפור.
זה יפה שאף אחד כאן לא מצדד במהלך כזה, אבל לצערי זה מה שהולך לקרות. מכבי לא תחזיק שני סנטרים במחירים האלה.. צריך לחשוב מי עדיף. אני מאמין שהסדרה מול פאו תשפוך קצת אור על המצב.
שחף כתב:האמת שירידת האיכות של הסנטרים ב-NBA+ ירידת היצע הסבן פוטרים בכלל הפכה גבוהים מהסוג של בשוק למצרך נדיר יחסית. שחקן כזה היה מקבל היום חוזה בברצלונה על מיליון יורו(אני לא בטוח שאנ'דונג הרבה יותר מוכשר מבשוק בשיאו) או במקרים מסויימים מוצא לעצמו מקום כפילר ב-NBA(עומר אשיק בשיקאגו, סמיח ארדן בקליבלנד). כל נפיל כזה עם מסה ותנועה סבירה בהגנה מקבל סכומים שזהים למה שהיום סופו והנדריקס ביחד מקבלים(קאון, פרוביץ' וכו'). באראץ' שהוא אולי הטוב מביניהם מקבל סכומים שמכבי לא תשלם גם לשחקן טוב בקבוצה שיאריך חוזה כמו לאנגפורד. מיותר לציין שפרוביץ' בעיני יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מהרול שלו בברצלונה, אם היה משחק במכבי נניח.
יוסי22 כתב:
כל ההבדל בין מכבי שניצחה את ריאל עם תצוגת שיא למכבי כיום זה סופו והוא בהחלט סנטר גדול כמו שעושים ממנו , יש סיבה למה הוא נבחר לסנטר השנה באירופה שנה שעברה גם אם חביב לא מסכים עם הבחירה הזו.
יוסי22 כתב:כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.
כיום הוא בהחלט שחקן נהדר , גם לאנגפורד שחקן נהדר ומבחינת התרומה למכבי אני לא רואה הבדל גדול כשמנטרלים את ההילה שפארמר הביא .
yarinsaky כתב:פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.
פארמר רכז ברמה העליונה, בטח אחד משני הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה השנה,לפחות בתחילתה . איתו מכבי הייתה נראית הרבה יותר קבוצה.
felix_r כתב:yarinsaky כתב:פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.
פארמר רכז ברמה העליונה, בטח אחד משני הרכזים הכי טובים ששיחקו באירופה השנה,לפחות בתחילתה . איתו מכבי הייתה נראית הרבה יותר קבוצה.
לדעתי לאנגפורד יותר מוכשר מפארמר. פארמר לא מצטיין בכלום. אין שום מקום על המגרש (חוץ מליי-אפ) שאתה יכול להיות בטוח שפארמר יקלע ממנו באחוזים סבירים. אני פשוט לא מבין מה הוא עושה ב NBA
felix_r כתב:yarinsaky כתב:פארמר ולאנגפורד לא באותו לבל, מספיק עם האשליות. זה שאולי ללאנגפורד יש ססטיסטיקה שמתקרבת לזו של פארמר לא הופכת אותו להיות שחקן ברמה שלו.
לדעתי לאנגפורד יותר מוכשר מפארמר. פארמר לא מצטיין בכלום. אין שום מקום על המגרש (חוץ מליי-אפ) שאתה יכול להיות בטוח שפארמר יקלע ממנו באחוזים סבירים. אני פשוט לא מבין מה הוא עושה ב NBA
חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.
כיום הוא בהחלט שחקן נהדר , גם לאנגפורד שחקן נהדר ומבחינת התרומה למכבי אני לא רואה הבדל גדול כשמנטרלים את ההילה שפארמר הביא .
אז מה? כמו שאפשר לטחון את זה שסופו נבחר לסנטר העונה ביורוליג, כך אפשר לפמפם את השגיו של פארמר.
אגב, בעונת האליפות השניה של הלייקרס, לפארמר היו לא מעט מניות בהצלחה והוא העמיד ממוצעים לא רעים בכלל (טובים בהרבה ממה שלגנפורד הראה בקריירת הNBA הקצרצרה שלו).
בכל מקרה, עם או בלי קשר לפארמר, מכבי ששיחקה מול ריאל מדריד בהיכל זאת לא אותה מכבי של היום. צריכים גם לזכור שבלי פארמר ועם לנגפורד מכבי קיבלה בראש במדריד.
למשחק מול ריאל אין שום קשר למה שאנחנו רואים עכשיו. אין הרבה מה ללמוד מאותו ואין מה להקיש ממשחק זה על העונה שלמה. הוא קרה ממזמן, שתי הקבוצות היו בכושר שונה ולמכבי היה סגל אחר.
יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:כאחד שראה את מרבית המשחקים של הלייקרס בעונות האליפות , הקשר של פארמר לאליפויות הוא לא משהו לספר עליו בבית.
אז מה? כמו שאפשר לטחון את זה שסופו נבחר לסנטר העונה ביורוליג, כך אפשר לפמפם את השגיו של פארמר.
אגב, בעונת האליפות השניה של הלייקרס, לפארמר היו לא מעט מניות בהצלחה והוא העמיד ממוצעים לא רעים בכלל (טובים בהרבה ממה שלגנפורד הראה בקריירת הNBA הקצרצרה שלו).
בכל מקרה, עם או בלי קשר לפארמר, מכבי ששיחקה מול ריאל מדריד בהיכל זאת לא אותה מכבי של היום. צריכים גם לזכור שבלי פארמר ועם לנגפורד מכבי קיבלה בראש במדריד.
למשחק מול ריאל אין שום קשר למה שאנחנו רואים עכשיו. אין הרבה מה ללמוד מאותו ואין מה להקיש ממשחק זה על העונה שלמה. הוא קרה ממזמן, שתי הקבוצות היו בכושר שונה ולמכבי היה סגל אחר.
אפשר לטחון כמה שרוצים רק שכשחוזרים למציאות מגלים שהתרומה שלו ללייקרס במשחקים הרלוונטים היתה אפסית .
שוב , ממוצעים זה לא הכול בחיים ופה הממוצעים שלו כנראה הטעו אותך , כי שחקן תורם בפלייאוף הוא לא היה .
והדוגמא של מכבי במדריד היא דמגוגיה לשמה , מכבי הגיעה לשם בלי רכז אחרי שבלאט התעקש לשחק עם פארמר 35 דקות גם כשהיה ברור שהוא עווד רגע עוזב ולפני שלאנגפורד התאקלם בקבוצה.
yarinsaky כתב:יפה, צפרייר, לזה בדיוק התכוונתי. חסר למכבי בעל בית ופארמר היה כזה.
אבי סגל טוען שסופו כנראה לא ימשיך במכבי ומי שמועמד להחליף אותו הוא סופו האוסטרלי, ניית'ן ג'אווי. נפילה מאוד גדולה אם זה נכון, לא מחזיק ממנו שחקן בלבל הזה. היה בדיחה גדולה בנ.ב.א, שחקן לא חכם, בלשון המעטה. מסורבל ולא הכי מוכשר ( וגם שוב סנטר שמנמוך ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־39 אורחים