הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה, משחק 2: פנאתינייקוס נגד מכבי - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי אלמוג » 21 מרץ 2012, 10:52

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אני חושבת שהמשחק השני יהיה בערך כמו שציפיתי שהמשחק הראשון יהיה: פאו תשלוט ותוביל לכל אורך המשחק אבל מכבי יצליחו להישאר צמודים ולהפסיד במורה מכובדת.
כך אני גם מצפה שהסדרה הזו תיגמר, פאו אומנם תיקח אותה, אבל אני בהחלט מצפה ממכבי לשמור על כבודה ואני לא חושבת שניצחון ביתי אחד זו בקשה מוגזמת מידי.
מכבי צריכה להוכיח עכשיו שגם אם היא לא ראויה להגיע לפיינל פור, היא עדיין מכבי והיא עדיין צריכה לשמור על הכבוד שלה!!

גם אני חושב שיהיה משחק צמוד שבסיום נפסיד במשהו כמו 5 נקודות.

נצחון ביתי? רק אם אוברדוביץ' יחליט לא להתאמץ במשחק השלישי

מאז שהסדרות עברו לטוב מ-5 לא זכורות לי הרבה סדרות שנגמרו בסוויפ של 3-0 (כמה כאלה היו באמת??), גם אם הפערים בין היריבות היו ברורים.
תוסיף לזה את נוקיה שהוא אולי לא האואקה אבל אין לנו הרבה במה להתבייש ותבין שאני עדיין אופטימית לגבי ניצחון ביתי אחד שיציל את הכבוד.
גם בסדרה מול צסקא בעונת ספאחיה הפערים היו גדולים וברורים ובמוסקבה חטפנו תבוסות ועדיין ידענו לנצח בנוקיה.

לא יודע, אולי להאמין בזה שמכבי פשוט הייתה ביום זוועתי - אז יש מצב לנצחון ביתי.
אבל לפי איך שהמשחק היה נראה אתמול, זה היה יותר נראה בכיוון של סדרה בין מכבי להפועל קצרין, ואני בטוח שמכבי הייתה מנצחת גם בחוץ, בקצרין.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 מרץ 2012, 11:04

אחרי המשחק הראשון מול צסקא בעונת ספאחיה התחושות לא היו שונות בהרבה.
בנוסף גם יכול להיות שאוברדוביץ יחליט לתת לנו משחק אחד, להזכיר שמדובר באיש שהמציא את ההפסדים המכוונים רק כדי להשאיר את השחקנים שלו על הקרקע ושלא ייכנסו לשאננות.
זה לא בהכרח טוב לאוברדוביץ להגיע לפיינל פור אחרי שעשה סוויפ קליל עלינו, מה גם שזה ייתן לו פגרה ארוכה מידי....

ואולי זה סתם נסיון שלי לשמור על איזו אמונה, הרי מה נשאר לנו אם איבדנו את האמונה?? :huh
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אלמוג » 21 מרץ 2012, 11:13

חנו'ש כתב:אחרי המשחק הראשון מול צסקא בעונת ספאחיה התחושות לא היו שונות בהרבה.
בנוסף גם יכול להיות שאוברדוביץ יחליט לתת לנו משחק אחד, להזכיר שמדובר באיש שהמציא את ההפסדים המכוונים רק כדי להשאיר את השחקנים שלו על הקרקע ושלא ייכנסו לשאננות.
זה לא בהכרח טוב לאוברדוביץ להגיע לפיינל פור אחרי שעשה סוויפ קליל עלינו, מה גם שזה ייתן לו פגרה ארוכה מידי....

ואולי זה סתם נסיון שלי לשמור על איזו אמונה, הרי מה נשאר לנו אם איבדנו את האמונה?? :huh

להפסיד בכוונה בסדרה מול מכבי? צריך להיות אידיוט בשביל זה. הוא בחיים לא יעשה את זה. לא משנה איך מכבי תשחק, כל עוד קוראים לה מכבי, אף אחד לא יקח סיכון נגדה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2012, 12:08

yarinsaky כתב:קודי, מה שאתה אומר על פארמר נכון מאוד ולא רק אתה התרעת, לדעתי גם יוני, צפריר ואני, היה סוג של זלזול בתרומה שלו אצל חלק מהאנשים, כאילו רכז זה מותרות וכל מה שצריך זה להכניס כדור לסופו ולהתפלל שהכול יהיה בסדר.

אני אישית אהבתי את המהלך של הבאת פארמר, בעיקר כי חשבתי שהוא יישאר כאן לכל העונה (תמים תמים).
בוא נגיד שבדיעבד, מומלץ לבנות קבוצה בצורה קצת אחרת.

מנגד, מי חשב שפתאום סופו יהיה כ"כ גרוע, ודווקא בתקופה הכי חשובה בעונה? אישית, ציפיתי גם שליאור ייתן עונה גדולה וזה לא קרה.

אבל ברור היום, שעיקר הבעיה היא בקו האחורי. לאנגפורד שחקן טוב, אבל הוא סקורר, ולא מנהל משחק בשום צורה. זה עצוב שאת המשחק הכי גדול
של מכבי העונה באירופה, בלאט מחליט לפתוח עם בורשטיין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 מרץ 2012, 12:12

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:קודי, מה שאתה אומר על פארמר נכון מאוד ולא רק אתה התרעת, לדעתי גם יוני, צפריר ואני, היה סוג של זלזול בתרומה שלו אצל חלק מהאנשים, כאילו רכז זה מותרות וכל מה שצריך זה להכניס כדור לסופו ולהתפלל שהכול יהיה בסדר.

אני אישית אהבתי את המהלך של הבאת פארמר, בעיקר כי חשבתי שהוא יישאר כאן לכל העונה (תמים תמים).

מנגד, מי חשב שפתאום סופו יהיה כ"כ גרוע, ודווקא בתקופה הכי חשובה בעונה? אישית, ציפיתי גם שליאור ייתן עונה גדולה וזה לא קרה.

אבל ברור היום, שעיקר הבעיה היא בקו האחורי. לאנגפורד שחקן טוב, אבל הוא סקורר, ולא מנהל משחק בשום צורה. זה עצוב שאת המשחק הכי גדול

לגבי פרמאר - דווקא היה הרבה יותר סביר שהשביתה היתה מסתיימת מוקדם יותר וההינו נתקעים ברוב השלב הראשון עם הבור שפרמאר הותיר, מה שהיה מעמיד בספק את העליה לטופ 16.
למה אתה חושב שסופו גרוע? לטעמי, מעבר לבעיות האופי שלו, הבעיה העיקרית שלו העונה היא עומס המשחקים, הטיסות והנסיעות, אשר שחקו אותו לגמרי. עדיין, גם אם סופו היה טוב צריך לידו רכז נורמלי.
לגבי החמישיה עם ברושטיין - אין הרבה מה לומר, מעבר לעובדה שטוב ששאייר עזב לארה"ב, אחרת בלאט היה עוד מנסה "להפתיע" איתו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2012, 12:29

קודי כתב:
jol9 כתב:

לגבי פרמאר - דווקא היה הרבה יותר סביר שהשביתה היתה מסתיימת מוקדם יותר וההינו נתקעים ברוב השלב הראשון עם הבור שפרמאר הותיר, מה שהיה מעמיד בספק את העליה לטופ 16.
למה אתה חושב שסופו גרוע? לטעמי, מעבר לבעיות האופי שלו, הבעיה העיקרית שלו העונה היא עומס המשחקים, הטיסות והנסיעות, אשר שחקו אותו לגמרי. עדיין, גם אם סופו היה טוב צריך לידו רכז נורמלי.
לגבי החמישיה עם ברושטיין - אין הרבה מה לומר, מעבר לעובדה שטוב ששאייר עזב לארה"ב, אחרת בלאט היה עוד מנסה "להפתיע" איתו.

הטיסות הן בהחלט מדד משפיע. אין ספק שזה פגע בסופו אולי יותר מאשר בכל האחרים.
עדיין, הציפייה היא שלמשחקים ביורוליג הוא יידע לבוא טוב יותר, בטח ממה שהוא מראה בזמן האחרון.

רכז זה מאסט, ולא יודע איך קרה המצב שהגענו לשלב הכי קריטי בעונה, כשאף אחד משלושת הרכזים המוגדרים (אוחיון, פאפאס, מאלט) הוא שחקן
שנמצא בכושר מספיק טוב בשביל להיות הרכז המוביל.
סה"כ כבר היו קבוצות טובות שעשו עונות טובות עם רכזים בינוניים, אבל המצב במכבי מהבחינה הזאת הוא מאוד מטריד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 21 מרץ 2012, 12:33

אפשרות היחידה לנסות להוות גורם במשחק ביום חמישי הוא עם פאפא כרכז.
אוחיון לא מתאים לרמות הללו. פאפא יסחוב מה שהוא יכול. מדי פעם להוריד אותו לנוח וזהו.
פאפא מספיק גבוה וחזק להתמודד מול היוונים גם בחילופים. צריך לפתוח עם גם ג"ימס והנדריקס
ובלו בעמדה 3. בקיצור הנדריקס,ג"ימס,בלו, סמית,פאפא. חמישייה חזקה וגבוהה יחסית.
עד שיגמרו להם הכוחות. אין יותר די אופציות.
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2012, 12:44

עפר כתב:אפשרות היחידה לנסות להוות גורם במשחק ביום חמישי הוא עם פאפא כרכז.
אוחיון לא מתאים לרמות הללו. פאפא יסחוב מה שהוא יכול. מדי פעם להוריד אותו לנוח וזהו.
פאפא מספיק גבוה וחזק להתמודד מול היוונים גם בחילופים. צריך לפתוח עם גם ג"ימס והנדריקס

זאת חמישייה שאין בה אף סקורר. סמית' כנראה לא יתפוס שוב יום כמו אתמול, ופאפאס צריך לידו גם סקורר.
בלו טוב למספר מסויים של דקות, שבהן הוא עולה תופר כמה שלשות וזהו. ברגע שהוא משחק מעל 20 דקות, האפקטיביות שלו יורדת מאוד.

לדעתי דווקא החמישייה צריכה לכלול את ליאור, שהראה שהוא יכול להתמודד עם היוונים בצבע, את הנדריקס, את סמית' ולאנג, ולגבי הרכז - הייתי מתחיל
עם אוחיון, אבל בהחלט משלב את פאפאס, אפילו אולי כמחליף ראשון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 מרץ 2012, 12:48

אם פאפאס היה צעיר ב-5 שנים הייתי מסכים איתך אך לצערי במצב היום לבנות על פאפאס זה עוול לשחקן ולמכבי...
לא ממנו תבוא הישועה...
יש כרגע במכבי יותר מידי גורמים שמראים שכל הסיכויים נגדינו והם קשורים בעיקר לבנייה לא נכונה , עומס יתר על שחקנים , והגעה לשלבים המאוחרים בלי הררכייה ברורה ובלי רכז אחד דומיננטי ובכושר טוב .
בכלל באף עמדה כרגע אין שני שחקנים שהם בכושר טוב .
כל הסימנים מראים שנפסיד את הסדרה אולי אפילו בסוויפ...
זה לא כמו כדורגל שאתה יכול להיות גרוע כל המשחק ולנצח בגול מסכן בדקה ה-90 או בפנדלים...אי אפשר לרמות בכדורסל .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 מרץ 2012, 12:52

jol9 כתב:

זאת חמישייה שאין בה אף סקורר. סמית' כנראה לא יתפוס שוב יום כמו אתמול, ופאפאס צריך לידו גם סקורר.
בלו טוב למספר מסויים של דקות, שבהן הוא עולה תופר כמה שלשות וזהו. ברגע שהוא משחק מעל 20 דקות, האפקטיביות שלו יורדת מאוד.

לדעתי דווקא החמישייה צריכה לכלול את ליאור, שהראה שהוא יכול להתמודד עם היוונים בצבע, את הנדריקס, את סמית' ולאנג, ולגבי הרכז - הייתי מתחיל
עם אוחיון, אבל בהחלט משלב את פאפאס, אפילו אולי כמחליף ראשון.

אם אתמול לפני המשחק חשבתי שהרכב של ליאור והנדריקס יכול לעבוד טוב, היום אני כבר די בטוח שזה לא יוביל אותנו לשום מקום. לשם שינוי לא בגלל ליאור, אלא בגלל שאף אחד מהסנטרים שלנו לא יכול להתמודד לבד מול החומה היוונית. אני חושב שצריך לעלות עם סופו\הנדריקס+ שון ג'יימס( או סופו+ הנדריקס). ליאור הראה אתמול שהוא יכול גם לעלות מהספסל ולתת תפוקה נאה, אין סיבה שהוא לא יוכל לעשות את זה גם מחר. בלו לדעתי, צריך לשחק בעיקר כ3.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Lirca » 21 מרץ 2012, 13:08

אנשים פה מדברים על שחקנים וצוות מקצועי שצריך לתת את הדין, מטילים אשמה. תגידו מה אתם חושבים שזה פה? ועדת אגרנט? כל אחד נהיה כאן גאון הדור שחושב שהוא יכול להחליף את בלאט.
תהיו בטוחים שדיוויד מודע לכל הבעיות ושהוא מנסה לפתור אותן באמצעים לא כ"כ מגוונים. זה פשוט מעצבן ומרתיח איך ששחקן/מאמן כאן זוכים לתהילת עולם אחרי ניצחון ואחרי הפסד כולם פשוט שופכים עליהם קיתונות של עלבונות, השמצות ומה לא... אני בטוח ב-100% שאם ננצח מחר אז פתאום כולכם תחייכו ותגידו שהכל מצוין ושיש לנו קבוצה נהדרת.
לסיכומו של עניין, נכון אנחנו לא קבוצה נהדרת כמו בשנה שעברה אבל אנחנו עדיין בפאקינג הצלבה שבה אין את ריאל מדריד ואין אף קבוצה טורקית. כל זה עוד בעונה עמוסה מאוד שגרמה לפציעות לשחקנים והתישה את כולם וכמובן עם הרבה שחקנים שעזבו.
בואו פשוט נקווה לטוב מחר, שיהיה משחק צמוד ומשם אלוהים גדול.

אבל אם נפסיד מחר ואת הסדרה בכלל אז בבקשה תשלטו בעצמכם לפני שאתם שולחים לאוויר הודעת נזעמת ומלאת השמצות כי זה פשוט לא מתאים ולא ראוי. להיות פרשנים זה טוב אבל אנחנו קודם כל אוהדים וככאלה אנחנו גם יכולים למתן את דברי הקטל והעלבונות שזורקים כאן לאוויר.
Lirca

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מרץ 2012, 13:12

תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
פאו פייבוריטים גדולים. אין ספק. אבל בהחלט אפשר לגנוב שם מחר משחק.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2012, 13:28

asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.

אפשר לגנוב, למה לא. אבל מה זה יעזור?
הנקודה היא לא הפסד זה או אחר, אלא הצורה שמכבי נראת השנה.
רוב העונה הקבוצה משחקת בצורה רעה, את המשחקים הטובים אפשר לספור על כף יד אחת, וגם שם זה היה בעיקר יום מוצלח מאוד לשלוש, מאשר משחק מבריק. אין שיטה, אין היררכיה, אין חמישיה, אין מחשבה, אין תיאום. המאמן בפאניקה, ומדגים זאת על ידי הצבת הרכבים הזוים ביותר על הפרקט. אז נגנוב משחק אחד, זה מה שיעשה לנו טוב? מה אנחנו ירושלים, שחיים כל העונה רק בשביל לקחת משחק אחד ממכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מרץ 2012, 13:36

felix_r כתב:
asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.

רוב העונה הקבוצה משחקת בצורה רעה, את המשחקים הטובים אפשר לספור על כף יד אחת, וגם שם זה היה בעיקר יום מוצלח מאוד לשלוש, מאשר משחק מבריק. אין שיטה, אין היררכיה, אין חמישיה, אין מחשבה, אין תיאום. המאמן בפאניקה, ומדגים זאת על ידי הצבת הרכבים הזוים ביותר על הפרקט. אז נגנוב משחק אחד, זה מה שיעשה לנו טוב? מה אנחנו ירושלים, שחיים כל העונה רק בשביל לקחת משחק אחד ממכבי?

ברור. העונה אנחנו לא טובים. אין ספק. ובשביל זה יש את הקיץ, כדי לתקן. זה מאוד חשוב איך אנחנו נראים, אבל אני כאוהד, רוצה שמכבי תגיע כמה שיותר רחוק. ואם נעבור איכשהו את פאו, גם אם ניראה לא טוב, אני אהיה מאוד שמח. אז נתקן בקיץ את מה שלא טוב, אבל לא צריך לקבור את העונה. אפשר לגנוב נצחון, ואפשר לעבור. הסיכויים לטובתנו? וודאי שלא. אבל ממתי אנחנו כאלה לוזרים?
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2012, 13:41

asafb96 כתב:
felix_r כתב:

ברור. העונה אנחנו לא טובים. אין ספק. ובשביל זה יש את הקיץ, כדי לתקן. זה מאוד חשוב איך אנחנו נראים, אבל אני כאוהד, רוצה שמכבי תגיע כמה שיותר רחוק. ואם נעבור איכשהו את פאו, גם אם ניראה לא טוב, אני אהיה מאוד שמח. אז נתקן בקיץ את מה שלא טוב, אבל לא צריך לקבור את העונה. אפשר לגנוב נצחון, ואפשר לעבור. הסיכויים לטובתנו? וודאי שלא. אבל ממתי אנחנו כאלה לוזרים?

אני מצטער ידידי, אבל המילים שלך הם דבר והיפוכו. לא יכולים להתקיים בו זמנית. אי אפשר לעבור את פאו בסידרה מבלי להראות טוב. אפשר לא להראות טוב ולעבור את ז'לגיריס או את קאנטו. אבל לא את פאו. בשביל לעבור את פאו אתה צריך להיות ענק, ולא רק טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מרץ 2012, 13:50

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:

אני מצטער ידידי, אבל המילים שלך הם דבר והיפוכו. לא יכולים להתקיים בו זמנית. אי אפשר לעבור את פאו בסידרה מבלי להראות טוב. אפשר לא להראות טוב ולעבור את ז'לגיריס או את קאנטו. אבל לא את פאו. בשביל לעבור את פאו אתה צריך להיות ענק, ולא רק טוב.

וודאי שאי אפשר. כמו שלא נראנו טוב מול פאו אתמול וקיבלנו בראש. אבל למכבי יש סגל שמסוגל לחבר משחק חוץ טוב מול פאו.
הכוונה היא, שאנחנו לא נראים טוב רוב העונה. אבל אני מאמין שאפשר לתת משחק טוב ולנצח בחוץ. אני לא אומר שנשחק רע וננצח אותם, אבל אין לי בעיה אם בשאר המשחקים בסדרה, לא ממש נבריק, אבל איכשהו נעבור אותם.
קיבלנו בראש ואנשים כבר מדברים על לסגור את הבסטה, ועל כך שהעונה גמורה... זה לא רציני. עד שלא הודחנו סופית ורשמית, הדיבורים האלה לא שווים כלום. היינו זוועה במשחק אחד, אז מה קרה?
asafb96

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 21 מרץ 2012, 14:05

כל קבוצה אחרת אולי היתה מגיעה בשאננות, אבל זה אובראדוביץ' ככה שאין סיכוי. אני בספק כמה בלאט יכול לעשות ביומיים, אבל נקווה שהוא לא יפסיד בנוקאאוט בקרב המוחות מול אובראדוביץ'.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קודי » 21 מרץ 2012, 15:24

הכל יכול לקרות מחר, אבל עדיין:
1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.

עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מרץ 2012, 15:33

קודי כתב:

1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.

עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.

עזוב, פאו תפסו יום ענק. 10 שלשות ב55% ל3, שכמעט כל החצי השני הם משחקים עם המחליפים בלבד.
עם כל מה שאמרת, מספיק משחק אחד בלי השטויות של בלאט (יכול להיות שהוא יעשה עוד פעם ניסויים, אבל יכול להיות שהוא יתעשט), ביום טוב, אפשר לגנוב שם ניצחון. הסיכויים לטובתם, אבל זה ממש לא על סף הבלתי אפשרי.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 21 מרץ 2012, 15:49

asafb96 כתב:
קודי כתב:

עזוב, פאו תפסו יום ענק. 10 שלשות ב55% ל3, שכמעט כל החצי השני הם משחקים עם המחליפים בלבד.
עם כל מה שאמרת, מספיק משחק אחד בלי השטויות של בלאט (יכול להיות שהוא יעשה עוד פעם ניסויים, אבל יכול להיות שהוא יתעשט), ביום טוב, אפשר לגנוב שם ניצחון. הסיכויים לטובתם, אבל זה ממש לא על סף הבלתי אפשרי.

אסף, הם לא קלעו באחוזים מטורפים ובקושי ניצחו. הם קלעו בהחלט באחוזים גבוהים מאוד (זריקות חופשיות לחלוטין) אבל מדובר במשחק שהיה יותר קרוב ל-30 הפרש מהתוצאה בה הוא הסתיים. אבל הם לא ניצחו בגלל השלשות אלא בזכות הגנה, מתפרצות וליי אפים שהם קלעו בקלילות מול האין הגנה של מכבי. אגב, גם מכבי קלעה באחוזים לא רעים ואיבודי הכדור של מכבי היו בעיקר כתוצאה מהגנה מאוד אגרסיבית של שחקני פאו. יום טוב לא יספיק כדי לנצח שם אלא צריך יום מצויין בשילוב של יום רע של פאו.
אגב, כדי לעשות את זה בלאט חייב להרבה דקות את הרכז הכי טוב ומנוסה בקבוצה שלו (פאפאס) יחד עם הגבוה הכי טוב שלו (הנדריקס). לא ברור לי למה שניהם לא פותחים בחמישיה ובלאט מעדיף לעשות נסיונות עם בורשטיין (שלא שיחק כרכז כבר כמה שנים) או עם סופו (שבמצבו, זלמנסון יכול לתרום יותר).
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים