פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 מרץ 2012, 11:02
שחף כתב:ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
וגם את זה צריך לדעת לנצל.
23 מרץ 2012, 11:03
נכון, אבל מי שחושב שסמית' יקלע ככה מול שומרים אחרים לא ראה כנראה את רוב המשחקים של מכבי השנה. ועדיין, יכול להיות שאפשר לחיות איתו בעמדה 3 אם מכבי מביאה את פארמר ומצליחה להשאיר את לאנגפורד. אבל זה נראה כמו חלומות בהקיציס.
נערך לאחרונה על ידי
שחף בתאריך 23 מרץ 2012, 11:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
23 מרץ 2012, 11:04
שחף כתב:החציל האצטקי כתב:מה שמרשים עד עכשיו בסדרה הוא שסמית' מספק את הסחורה בהגנה ובריבאונד כרגיל, אבל לקליעה שלו משלוש הוא חיבר גם תנועה ללא כדור וקצת מהלכי פוסט ופתאום הוא הופך לנשק התקפי לא רע בכלל. יש לו פוטנציאל גבוה מאוד כשחקן התקפה שכמעט ולא מנוצל במכבי. היה בעיקר סקורר לאורך כל הקריירה, עד שנחת כאן. בסדרה הזאת, עד עכשיו, הוא זוהר- נקווה שהשתחרר אצלו משהו.
ההבדל הוא שבמהלך כל העונה שומרים עליו חבר'ה כמו סוני ווימס, רודי פרננדז ופיט מייקל, ובשני המשחקים האלה מי ששמר עליו בחלק נכבד מהדקות היה שאראס.
נכון מאוד.
למזלנו בלאט החכים לטחון את שאראס במשחק השני עד שלאוברדוביץ' נמאס, והוא הוריד את שאראס מהמגרש ברבע השלישי. לזמן מסוים פאו היתה עם שאראס ודיאמנטידיס על הספסל, וזה הזמן שמכבי ניצלה לבריחה
23 מרץ 2012, 11:55
כמו שאמרתי, ודווקא רבים פה זילזלו, אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה, ללא צל של ספק. בצמד המשחקים הזה הביא גם תרומה התקפית אדירה וזה כבר הופך אותו לקטלני. אני לא יודע אם הוא מסוגל להמשיך ככה בהתקפה ואני לא יודע אם ההגנה בלבד מצדיקה את היותו ה-3 הפותח של מכבי בעונה הבאה. כנראה שהכל יקום וייפול על החלופות שיהיו בקיץ / רצונו של בלאט.
22 אפריל 2012, 19:00
פתאום אני כ"כ אוהב אותו
22 אפריל 2012, 19:06
LIAV10 כתב:פתאום אני כ"כ אוהב אותו

לגמרי.. למכבי יש אופציה עליו לעונה הבאה, נכון?
22 אפריל 2012, 19:07
כן..
נראה לי חצי מליון דולר..
22 אפריל 2012, 19:07
שזה סכום בסדר גמור בשבילו, אין שום צורך לגעת בעמדה 3 בשנה הבאה.
22 אפריל 2012, 19:08
LIAV10 כתב:כן..
נראה לי חצי מליון דולר..
לא הרבה..
22 אפריל 2012, 19:09
לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
22 אפריל 2012, 19:10
rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא יהיה בן 30 שנה הבאה לא?
22 אפריל 2012, 19:11
גל גל כתב:rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא יהיה בן 30 שנה הבאה לא?
29..
לא שאני משווה אותו לA.P חס וחלילה, אבל כולנו יודעים באיזה גיל הוא לקחת את מכבי לשלושה גמרים ברציפות כולל שתי זכיות..
22 אפריל 2012, 19:13
rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא לא יכול להוביל לעוד הרבה שנים... שנתיים שלוש זה מספיק לגמרי..
22 אפריל 2012, 19:16
3 שנים עם 500-400 אלף דולר לעונה יכול להיות סבבה. התברר כשחקן נחמד מאוד שיכול לסגור בשקט את העמדה 3 עם פניני, בסכום נמוך יחסית
22 אפריל 2012, 19:16
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:לא האמנתי בתחילת השנה שאני אגיד את זה אבל מכבי תעשה בשכל אם היא תפתח לו את החוזה לעוד כמה שנים
הוא לא יכול להוביל לעוד הרבה שנים... שנתיים שלוש זה מספיק לגמרי..
אני לא מצפה ליותר
22 אפריל 2012, 19:31
אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
22 אפריל 2012, 19:33
Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.
22 אפריל 2012, 19:36
yarinsaky כתב:Chen כתב:אני היחיד שהייתי מוותר עליו בעונה הבאה? התרומה שלו היא בדברים מאוד ספציפים. בהתקפה הוא לא יכול לבוא לידי ביטוי שיש שחקן שיודע לשמור כמו שצריך.
לא תקבל טוב יותר בחצי מיליון דולר, כבר היינו בסרט הזה.
לא צריך להביא, יש לך כבר את פניני, שחקן נלפא ששווה להשקיע בו יותר!( ואם הולכים על אופציה של להביא נראה לי שאפשר להביא גם איזה DOWNS במחיר של סמית')
נערך לאחרונה על ידי
Chen בתאריך 22 אפריל 2012, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
22 אפריל 2012, 19:37
סמית' הוא בדיוק סוג השחקנים שבסוף נשארים במכבי.
הוא לא נתן עונה אדירה שגרמה לשווי שלו לקפוץ ולקבוצות עשירות להתעניין בו, והוא גם לא נתן עונה גרועה שגורמת למכבי לרצות לוותר עליו.
הדרך לשחקן להישאר במכבי הוא פשוט להיות סביר עד טוב ולהשתדל לא לנצוץ יותר מידי.
22 אפריל 2012, 19:40
חנו'ש כתב:סמית' הוא בדיוק סוג השחקנים שבסוף נשארים במכבי.
הוא לא נתן עונה אדירה שגרמה לשווי שלו לקפוץ ולקבוצות עשירות להתעניין בו, והוא גם לא נתן עונה גרועה שגורמת למכבי לרצות לוותר עליו.
הדרך לשחקן להישאר במכבי הוא פשוט להיות סביר עד טוב ולהשתדל לא לנצוץ יותר מידי.
נכון מאוד. תמיד אמרתי את זה...
מכבי מסוגלת להשאיר רק שחקנים בינונים. שחקנים גרועים עפים מכאן בטיל, שחקנים טובים מעיפים את עצמם מכאן ומחייכים כל הדרך אל הבנק.