המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אני זוכר שכרמל רשמה שהוא עזב את פאו(ולא שזה שמועות)ורק שאחרי זה הוא חתם על חוזה חדש
בגלל זה בכלל הצעתי למכבי לקחת אותו
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני זוכר שכרמל רשמה שהוא עזב את פאו(ולא שזה שמועות)ורק שאחרי זה הוא חתם על חוזה חדש
אין מצב..
הדבר הכי קרוב לזה היה שאמרתי שפאו מתכננים לשחרר אותו והוא הגיע ליוון בשביל לדבר על כמה ישלמו לו בשביל לצאת מהחוזה..אבל מעולם לא אמרתי ששיחררו אותו סופיתרק אמרתי שאם באמת ישחררו אז כדאי להביא..
yellowaura כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/157/2518827
פליקס יכול להעיד שהיה לי וויכוח ארוך איתו בעונת המלפפונים על הנושא כי אני חשבתי שהיה צריך לנסות לרכוש אותו עוד הקיץ עם כל הקשיים של פאו.
אני מאוד אהבתי אותו שנים כי הוא פשוט אתלט אמריקאי מצויין עם קשיחות, אופי ומחוייבות יוונית. ווינר אדיר.
בכדורסל יש חשיבות מכרעת לעיתוי ובעוד אני זה שדחפתי להביא אותו בפתיחת עונה אני מתחיל לגלות אצלו סדקים מסויימים שבאים לידי ביטוי ביציבות שלו השנה ולא מאמין שבכל מקרה הוא זה שיוכל להוביל את מכבי לבדו מול קבוצות גדולות פיזית כמו ברצלונה וצסקא.
אני חושב שמכבי צריכה צמד סנטרים אמיתיים ברמה גבוהה בשביל להתחיל לחשוב גבוה.
השטאיימר וספליטר הברזילאים יכול להיות צמד אטרקטיבי לא זולים זה בטוח (ספליטר) אבל גם לא אמורים לעלות כמו השילוב של כל הגבוהים של ברצלונה או צסקא.
ספליטר לא שחקן נ.ב.א ברמה הגבוהה ביותר. 9.2 נק' 5 ריב' זה לא רע אבל בהחלט לא משימה בלתי אפשרית אם שאפו לפתות את פארמר אני מאמין שבאותו מחיר אפשר לרכוש את ספליטר וזו תהיה רכישה טובה יותר.
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני זוכר שכרמל רשמה שהוא עזב את פאו(ולא שזה שמועות)ורק שאחרי זה הוא חתם על חוזה חדש
אין מצב..
הדבר הכי קרוב לזה היה שאמרתי שפאו מתכננים לשחרר אותו והוא הגיע ליוון בשביל לדבר על כמה ישלמו לו בשביל לצאת מהחוזה..אבל מעולם לא אמרתי ששיחררו אותו סופיתרק אמרתי שאם באמת ישחררו אז כדאי להביא..
בדיוק-הוא היה אז תחת חוזה
בכל מקרה, הוא כבר יצא מהחוזה עם פאו, וחתם לשנה אחת בקאנטו. בקיץ הוא חופשי
rc4991 כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני זוכר שכרמל רשמה שהוא עזב את פאו(ולא שזה שמועות)ורק שאחרי זה הוא חתם על חוזה חדש
אין מצב..
אוקי אני כמעט בטוח שאמרת שהוא השתחרר אבל כנראה שלא הבנתי אותך נכון ועכשיו גם הוויכוח שלי איתך(אסף)בקיץ מובן לי
MTA2311 כתב:בקיץ האחרון הוא היה צריך להראות שיש לו הסכם עם קבוצה אחרת, בשביל להשתחרר מפאו(לפי אתרים באירופה). כרגע הוא באמת שחקן חופשי.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני זוכר שכרמל רשמה שהוא עזב את פאו(ולא שזה שמועות)ורק שאחרי זה הוא חתם על חוזה חדש
אין מצב..
אוקי אני כמעט בטוח שאמרת שהוא השתחרר אבל כנראה שלא הבנתי אותך נכון ועכשיו גם הוויכוח שלי איתך(אסף)בקיץ מובן לי
אתה לא הראשון שלא מבין אותי נכון חחח מסתבר שגם הסטטיסטיקה שכתבתי על פרקינס הייתה מנוסחת לא נכון אז רוב הסיכויים שאני אשמה באי-ההבנה שלנו
בעקבות יכולתו המצוינת אמש, במכבי תל אביב ינסו להאיץ את המשא ומתן עם דייויד בלו, שמסיים חוזה בתום העונה. יש לציין שבשבועות האחרונים ישנן בעיות במשא ומתן בין הצדדים (שנפתח לפני מספר שבועות), בין היתר בשל עניינים אישיים של השחקן. בקבוצה מאוד מרוצים מהנחישות של בלו ומיכולתו המקצועית.
היה קשה לעבור ממצב של הכוכב הראשי במכבי לשחקן משלים בניו ג'רזי?
"כל הקריירה שלי היא פה באן-בי-איי, כך שהאפשרות לעבור לישראל, לשחק כדורסל ולעשות את מה שאני טוב בו הייתה סוג של משב רוח מרענן. היה לי נהדר שם, אבל היה ברור לי למה אני חוזר וזה חלק מהמשחק. ברור שזה הרבה יותר כיף להיות על המגרש כל המשחק ולשמוע את האוהדים קוראים
בשם שלך, אבל זה המצב, אני מבין אותו ומנסה לעשות את הכי טוב".
ואם אתה צריך להשוות את החיים בת"א לניו ג'רזי?
"בתל אביב יותר טוב. מזג האוויר מצוין, אתה גר ליד החוף. אנשים בת"א באמת אוהבים כדורסל. האנשים נהדרים, המשפחה שלי נהנתה. האוכל מצוין. זו הייתה תקופה מצוינת. ככל הנראה אחזור לשם בקיץ הקרוב".
שחף כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/348/894.html?hp=3&cat=620&loc=62
ואולי בכל זאת יש תקווה לראות את פארמר בצהוב?היה קשה לעבור ממצב של הכוכב הראשי במכבי לשחקן משלים בניו ג'רזי?
"כל הקריירה שלי היא פה באן-בי-איי, כך שהאפשרות לעבור לישראל, לשחק כדורסל ולעשות את מה שאני טוב בו הייתה סוג של משב רוח מרענן. היה לי נהדר שם, אבל היה ברור לי למה אני חוזר וזה חלק מהמשחק. ברור שזה הרבה יותר כיף להיות על המגרש כל המשחק ולשמוע את האוהדים קוראים
בשם שלך, אבל זה המצב, אני מבין אותו ומנסה לעשות את הכי טוב".
ואם אתה צריך להשוות את החיים בת"א לניו ג'רזי?
"בתל אביב יותר טוב. מזג האוויר מצוין, אתה גר ליד החוף. אנשים בת"א באמת אוהבים כדורסל. האנשים נהדרים, המשפחה שלי נהנתה. האוכל מצוין. זו הייתה תקופה מצוינת. ככל הנראה אחזור לשם בקיץ הקרוב".
האיש טוען שהוא מאוד מאוד נהנה פה. התקרה שלו ב-NBA היא רכז מחליף, בוודאי עם גל הרכזים ששוטף את הליגה. אם יציעו לו סכום יפה אולי הוא באמת ישקול את זה. האיש יודע מה הוא שווה ב-NBA ומה הוא שווה באירופה. ג'וש צ'ילדרס עשה את זה עם מעמד דומה לפארמר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־26 אורחים