קורה לו משהו אין לי מושג מה - הוא רק עומד כמו פסל בקשת וזורק ולא יוצר כמו בעונות הקודמות אבל אני עוד מאמין שזה יחזור.
ואם לא תמיד הוא יכול ללכת לקבוצת צמרת באירופה כמו צסקא\סיינה(הוא כבר נהיה רודף בצע ולא מכביסט אמיתי הוא לא יחזור למכבי).

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
orelzor כתב:גם העונה שאחריה הייתה טובה בסה"כ, שחקן מראה ממוצעים ויכולות נחמדות במשך 2 עונות - אי אפשר להגיד שזה מזל וחוסר יכולת.
קורה לו משהו אין לי מושג מה - הוא רק עומד כמו פסל בקשת וזורק ולא יוצר כמו בעונות הקודמות אבל אני עוד מאמין שזה יחזור.
ואם לא תמיד הוא יכול ללכת לקבוצת צמרת באירופה כמו צסקא\סיינה(הוא כבר נהיה רודף בצע ולא מכביסט אמיתי הוא לא יחזור למכבי).
yarinsaky כתב:נו, עכשיו את מגרה אותנו.
מי היו הדוגמניות ?
yarinsaky כתב:לא מכיר אותה, אבל שיהנה כל עוד הוא יכול. כדורסלן משפיע בנ.ב.א הוא כבר לא יהיה, אז לפחות שיעשה דברים אחרים.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:לא מכיר אותה, אבל שיהנה כל עוד הוא יכול. כדורסלן משפיע בנ.ב.א הוא כבר לא יהיה, אז לפחות שיעשה דברים אחרים.
לא מפסיד הרבה, לא מישהי שמתקרבת לליין של שנות השמונים.
בכל אופן, אני מתקשה לראות את כספי חוזר לאירופה הרבה בגלל נושא הפנסיה. כל שחקן NBA זכאי לפנסיה של כ120 אלף דולר בשנה מהרגע שהוא מחליט לפרוש. על-מנת להיות זכאי לפנסיה, שחקן חייב לשחק לפחות ארבע עונות מלאות בNBA. לכספי חסרה עוד עונה אחת בלבד ולכן לא נראה שהוא יוותר על כך.
בנוגע להתעניינות של מכבי בפארמר וכספי, אני דוקא נוטה להאמין שיש כאן אמת.
לאור מגבלת הזרים שהולכת ומחריפה (מדברים כבר על 3 זרים בלבד), מכבי תצטרך נואשות שחקן ישראלי ברמה של שחקן זר ולא מן הנמנע ששמות השחקנים האילו יעלו (למרות שאין מצב שמכבי תחתים את פארמר כישראלי).
Allan Turing כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:לא מכיר אותה, אבל שיהנה כל עוד הוא יכול. כדורסלן משפיע בנ.ב.א הוא כבר לא יהיה, אז לפחות שיעשה דברים אחרים.
לא מפסיד הרבה, לא מישהי שמתקרבת לליין של שנות השמונים.
בכל אופן, אני מתקשה לראות את כספי חוזר לאירופה הרבה בגלל נושא הפנסיה. כל שחקן NBA זכאי לפנסיה של כ120 אלף דולר בשנה מהרגע שהוא מחליט לפרוש. על-מנת להיות זכאי לפנסיה, שחקן חייב לשחק לפחות ארבע עונות מלאות בNBA. לכספי חסרה עוד עונה אחת בלבד ולכן לא נראה שהוא יוותר על כך.
בנוגע להתעניינות של מכבי בפארמר וכספי, אני דוקא נוטה להאמין שיש כאן אמת.
לאור מגבלת הזרים שהולכת ומחריפה (מדברים כבר על 3 זרים בלבד), מכבי תצטרך נואשות שחקן ישראלי ברמה של שחקן זר ולא מן הנמנע ששמות השחקנים האילו יעלו (למרות שאין מצב שמכבי תחתים את פארמר כישראלי).
מדברים על שלוש זרים? שידברו! עם זה יהיה המצב, אין מנוס מלהיפרד מהליגה, ואני לא סתם מדבר מכעס.
מי שראה את הראיון של דני פדרמן אצל פיני, יכל לשמוע שזה אופציה שרירה.
yzafrir כתב:אם יצמצמו בקופליג לשלושה זרים וההנהלה תתעקש על להישאר בקופליג אז כספי יכול להיות בתמונה . השאלה היא באיזה סכומים מדובר כי קשה לי לראות אותו חותם במכבי בפחות מ-מליון נטו לעונה ואני לא חושב שמכבי ישלמו לו סכומים כאלו . האמת שלדעתי הוא גם לא שווה למכבי סכומים כאלו...
בכל מקרה אני מקווה שלא נגיע לזה בכלל....
Holiday_Armadillo כתב:כמה דברים מעניינים מפיק ויורובאסקט
1)הנהלת מכבי והצוות המקצועי מאוד רוצים לראות את לאנגפורד ממשיך אבל עדיין יש פערים כספיים, כתוצאה מכך מתחילות להיבדק אלטרנטיבות
2)ג'קסון מבילבאו שכולם מפנטזים עליו מאוד מבוקש במכבי, אם הוא יצטרף זה יהיה רק כמחליף ללאנגפורד
3)אם לאנגפורד יחתום במכבי השחקן שיוחתם לידו יהיה זול יחסית ב-300K-400K והשם של טרל ליידיי(ככה כותבים את השם? או לידיי?)בן ה-32 מקאזאן הוזכר כמועמד
4)לונצ'אר עדיין בתמונה לקו הקדמי
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=265391
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה דברים מעניינים מפיק ויורובאסקט
1)הנהלת מכבי והצוות המקצועי מאוד רוצים לראות את לאנגפורד ממשיך אבל עדיין יש פערים כספיים, כתוצאה מכך מתחילות להיבדק אלטרנטיבות
2)ג'קסון מבילבאו שכולם מפנטזים עליו מאוד מבוקש במכבי, אם הוא יצטרף זה יהיה רק כמחליף ללאנגפורד
3)אם לאנגפורד יחתום במכבי השחקן שיוחתם לידו יהיה זול יחסית ב-300K-400K והשם של טרל ליידיי(ככה כותבים את השם? או לידיי?)בן ה-32 מקאזאן הוזכר כמועמד
4)לונצ'אר עדיין בתמונה לקו הקדמי
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=265391
אני שמח לשמוע שהשם של ג'אקסון עולה בהקשר של מכבי , אבל מה הוא קשור ללאנגפורד ?? זה רכז וזה גארד....
אבל בשלב כלכך מוקדם אני בספק אם יש משהו בידיעות האלו....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], WendelA ו־31 אורחים