jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
שהוא גירד סל ניצחון מריבאונד? הנדריקס חוזר למימדים טבעיים בסדרה הזאת מבחינת המספרים והתפוקה שלו. הוא לא גבוה מוביל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
שחף כתב:jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
שהוא גירד סל ניצחון מריבאונד? הנדריקס חוזר למימדים טבעיים בסדרה הזאת מבחינת המספרים והתפוקה שלו. הוא לא גבוה מוביל.
jol9 כתב:טוב, לא מפתיע שדווקא אתם קופצים בראש. שיהיה בהצלחה עם סנטר מוביל או מחליף טוב יותר מהנדריקס, כמו מאריץ' למשל שממש מבריק בסדרה הזאת...
misha כתב:ספציפית היום הנדריקס היה טוב מאוד, לא סתם סיים עם המדד הכי גבוה בקבוצה. מעבר ל11 נקודות (רק הוא ויוגב הגיעו לדו ספרתי) נתן גם 3 ריב' קריטיים בהתקפה, 3 אסיסטים, 3 חסימות. וגם היה טוב בהגנה, במיוחד ברבע השני כשפתחנו פער.
asafb96 כתב:jol9 כתב:טוב, לא מפתיע שדווקא אתם קופצים בראש. שיהיה בהצלחה עם סנטר מוביל או מחליף טוב יותר מהנדריקס, כמו מאריץ' למשל שממש מבריק בסדרה הזאת...
אל תשווה.. מאריץ' משחק מעט מאוד השנה. זה כמו שנה שעברה, שכשהנדריקס לא שיחק הרבה, הוא נראה זוועה, וכולם קראו לבעוט אותו ממכבי. שמאריץ' משחק, ראינו איך הוא נראה. יותר טוב גם מהנדריקס וגם מסופו.
אין פה מה לומר, אתה נתפס על זה ולא עוזב. מתלהבים מסל פה סל שם בדקות חשובות, שזה יפה, אבל אתה לא יכול להתעלם משאר המשחקים עם כל הכבוד. בסדרה הזאת, הוא מאוד בינוני. 8 נקודות ב32% מהשדה ב22 דקות, וגם קולעים עליו די הרבה בהגנה
קודי כתב:תגידו, אתם רואים רק צד אחד של המגרש? הנדריקס היה הערב אדיר בהגנה, סגר את הרחבה ושמר נהדר גם על הגארדים אחרי פיק אנד רול.
Maccabikid כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
לגמרי לא.. ממש אבל ממש לא אהבתי אותו בסדרה הזו ובכלל העונה.. מקווה לא לראות אותו עונה הבאה משחק כסנטר במכבי..
LIAV10 כתב:Maccabikid כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
לגמרי לא.. ממש אבל ממש לא אהבתי אותו בסדרה הזו ובכלל העונה.. מקווה לא לראות אותו עונה הבאה משחק כסנטר במכבי..
![]()
![]()
![]()
Maccabikid כתב:LIAV10 כתב:Maccabikid כתב:שחף כתב:jol9 כתב:אני חושב שאחרי היום אין הרבה שאלות
![]()
![]()
![]()
לא אוהב אותו כ"כ.. בטח לא בסכומים שמדברים עליהם..
asafb96 כתב:הנדריקס היה סביר בהגנה. ממש ממש לא יותר. לצד 3 חסימות, ושמירה טובה על הגארדים, הוא גם קיבל לא מעט מעל הראש.
גם אם אתם בעדו, אין בעיה, אבל תנסו להיות קצת אובייקטיבים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים