סקאוטינג V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V2

הודעהעל ידי Rampel » 30 ינואר 2018, 18:09

החלפת 4 שחקנים - שמתוכם 3 באמת שייכים לרוטציה, כשמתוך השלושה אחד מהם יכניס לקופת המועדון בערך מיליון דולר - ממש לא פוגעת בבסיס הקיים. וגם אתה תסכים עם זה בהתחשב בזה שגם אתה החלפת שלושה זרים ואת שגב בסגל שרשמת למעלה.

אתה פשוט חושב שעדיף להשאיר את רול (עונה ראשונה ביורוליג עם 20% מחוץ לקשת - האחוזים הגרועים בקריירה שלו) על פני פראחוסקי (סנטר יורוליג מוכח שעושה עבודה סבירה עד עכשיו).

עזוב את הדיון על הכושר הנוכחי, על התרומה שכל אחד מהם יכול לתת ביחס לעמדה שלו, על הדחיפות שבחיזוק העמדה שלהם וכו'.. אין ספק שאפשר לשדרג את שתי העמדות, אבל בהתחשב בתקציב של מכבי, את מי לדעתך יהיה יותר קל להחליף? את פראחוסקי?! כנראה שאתה זה שחי בסרט..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 30 ינואר 2018, 18:16

גל גל כתב:מכבי צריכה להשאיר את הבסיס הקיים ולעשות שינויים קלים מאוד

יש למישהו פה דעה על AMEDEO DELLA VALLE ??
יכול להיות אחלה של סקורר בעמדה 2 - אני לא יודע כל כך איך ההגנה שלו אבל כרגע הוא מוביל את היורוקאפ עם 18 נקודות למשחק 4.5 ריבאונדים למשחק ו 3.5 אסיסטים

יכול להיות אחלה סטיל

עוד שם מאוד מעניין לדעתי זה
DeVaughn Akoon Purcell
מוביל את ליגת האלופות של פיבא ב נקודות מדד ויכול לשחק בעמדה 1-2-3

אמדאו דלה וולה כישרון ענק. אבל כרגע הוא לא יכול לשחק 2, כי יש לו בעיה בקליעה מחוץ לקשת. הקליעה שלו מאוד לא יציבה.

העונה יש לו 30.9% לשלוש ביורוקאפ, אבל בליגה הקליעה שלו עוד יותר גרועה, רק 27.5% לשלוש בליגה האיטלקית.

אם לא הבעיה בקליעה לשלוש, הוא מזמן ביורוליג

נ.ב. הבעיה שלו בקליעה היא די מוזרה, כי זה לא תמיד היה ככה. היו לו גם עונות טובות בקליעה לשלוש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Weems13 » 30 ינואר 2018, 18:51

דעתכם על גף ברוקס לעמדה 4 במקום בולדן בשנה הבאה?
נכון שהוא לא שם גדול, אבל הוא שחקן מאוד מגוון והוא מוכיח את עצמו יפה השנה ביורוליג.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי felix_r » 30 ינואר 2018, 18:52

Weems13 כתב:דעתכם על גף ברוקס לעמדה 4 במקום בולדן בשנה הבאה?
נכון שהוא לא שם גדול, אבל הוא שחקן מאוד מגוון והוא מוכיח את עצמו יפה השנה ביורוליג.

למה החלטת שבולדן עוזב כבר בקיץ הקרוב?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 30 ינואר 2018, 23:58

הצעתי אותו כאן עוד כשסיים חוזה בססארי ובקיץ עזב למלאגה.
אני אישית מאוד מחבב אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 31 ינואר 2018, 00:04

אם כי אם היה אפשר, הייתי מעדיף את אנטוני גיל מחימקי מוסקבה לעמדה 4. מחבב אותו אף יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 31 ינואר 2018, 00:05

toja27 כתב:

האמת שהוא יכול לשחק גם 3 ברמה טובה (הוא 3/4).

לדעתי, אם יגיע שחקן כמו קולשוב, אולי שווה להביא אותו לעמדה 3 כמחליף לרול בכלל (שמשחק הרבה גם ב-3 בגלל שאין שחקנים טבעיים לעמדה הזו). מה אתם אומרים?

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי toja27 » 31 ינואר 2018, 00:09

Rampel כתב:
toja27 כתב:

לדעתי, אם יגיע שחקן כמו קולשוב, אולי שווה להביא אותו לעמדה 3 כמחליף לרול בכלל (שמשחק הרבה גם ב-3 בגלל שאין שחקנים טבעיים לעמדה הזו). מה אתם אומרים?

בלי להתייחס עכשיו לקולושוב שאישית לא ממש מכיר את המשחק שלו, ג'ף ברוקס לדעתי בהחלט יכול להיחשב מועמד לגיטימי למכבי וכמו שאמרת הוא יכול לשחק גם ב 3 בהרכב מאוד גבוה( אם כי כ 4 הוא נראה לי מתאים יותר ליורוליג).
אבל עד אז יש עוד זמן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Rampel » 31 ינואר 2018, 00:20

toja27 כתב:
Rampel כתב:
toja27 כתב:

בלי להתייחס עכשיו לקולושוב שאישית לא ממש מכיר את המשחק שלו, ג'ף ברוקס לדעתי בהחלט יכול להיחשב מועמד לגיטימי למכבי וכמו שאמרת הוא יכול לשחק גם ב 3 בהרכב מאוד גבוה( אם כי כ 4 הוא נראה לי מתאים יותר ליורוליג).
אבל עד אז יש עוד זמן.
הוא גבוה מתומאס רק ב-2 ס"מ.. אני אגיד לך מה, אחרי בולדן, מאוד קורץ לי הרעיון של 4 גבוה ופיזי.. יד סבירה ל-3 זה בונוס :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי toja27 » 31 ינואר 2018, 00:42

Rampel כתב:
toja27 כתב:
Rampel כתב:
toja27 כתב:

אבל עד אז יש עוד זמן.
הוא גבוה מתומאס רק ב-2 ס"מ.. אני אגיד לך מה, אחרי בולדן, מאוד קורץ לי הרעיון של 4 גבוה ופיזי.. יד סבירה ל-3 זה בונוס :)

בסדר גמור, אני לא מתנגד ל 3 גבוה, למען האמת באופן כללי אני אוהב את הרעיון של האפשרות להעמיד הרכבים גבוהים. מה שכן, אותו 3 עדיף שידע לקלוע מבחוץ כמו תומאס או לפחות שיהיה סוג של איום .אני מוצא שהעניין הזה חשוב מאוד לריווח ההתקפה .
אני אזכיר שוב את אנטוני גיל, שחקן עם יד מצויינת מבחוץ, איננטלגנט ואתלט טוב. נראה גם כבחור חיובי מחוץ למגרש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2018, 00:46

toja27 כתב:אם כי אם היה אפשר, הייתי מעדיף את אנטוני גיל מחימקי מוסקבה לעמדה 4. מחבב אותו אף יותר.

בלי קשר לדעתי האישית על גיל, יש סיכוי לא רע שחלק גדול משחקני חימקי יהיו חופשיים בקייץ. זה יקרה אם חימקי לא תהיה פינליסטית ב VTB. במקרה כזה היא לא תמשיך ביורוליג, ואז התקציב שלה יקוצץ בצורה משמעותית. כרגע, זה נראה יותר סביר שדווקא לוקומוטיב תהיה זו שתזכה בכרטיס השני של רוסיה לירוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 31 ינואר 2018, 00:55

Rampel כתב:החלפת 4 שחקנים - שמתוכם 3 באמת שייכים לרוטציה, כשמתוך השלושה אחד מהם יכניס לקופת המועדון בערך מיליון דולר - ממש לא פוגעת בבסיס הקיים. וגם אתה תסכים עם זה בהתחשב בזה שגם אתה החלפת שלושה זרים ואת שגב בסגל שרשמת למעלה.

אתה פשוט חושב שעדיף להשאיר את רול (עונה ראשונה ביורוליג עם 20% מחוץ לקשת - האחוזים הגרועים בקריירה שלו) על פני פראחוסקי (סנטר יורוליג מוכח שעושה עבודה סבירה עד עכשיו).

עזוב את הדיון על הכושר הנוכחי, על התרומה שכל אחד מהם יכול לתת ביחס לעמדה שלו, על הדחיפות שבחיזוק העמדה שלהם וכו'.. אין ספק שאפשר לשדרג את שתי העמדות, אבל בהתחשב בתקציב של מכבי, את מי לדעתך יהיה יותר קל להחליף? את פראחוסקי?! כנראה שאתה זה שחי בסרט..

תראה פראחובסקי הוא אחלה שחקן אבל הוא קצת פרווה ולא מתאים כל כך לסגנון של מכבי אני חושב שסנטר זר אחר היה יכול לתרום יותר הגנתית ואז מכבי הייתה יכולה לרוץ 40 דקות יחד עם קול וגקסון
רול הוא באמת שחקן סבבה, בסופו של יום אפשר להחליף את שניהם ולהביא משהו יותר טוב

השאלה מה מכבי רוצים ? המשכיות ? ניסויים ?

קולושוב יכול להיכנס לנישה של רול בתור ישראלי ומכבי יכולים להביא עוד זר בעמדה 2-3 עם יכולות הגנתיות ואתלט
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 31 ינואר 2018, 01:14

גל גל כתב:
Rampel כתב:החלפת 4 שחקנים - שמתוכם 3 באמת שייכים לרוטציה, כשמתוך השלושה אחד מהם יכניס לקופת המועדון בערך מיליון דולר - ממש לא פוגעת בבסיס הקיים. וגם אתה תסכים עם זה בהתחשב בזה שגם אתה החלפת שלושה זרים ואת שגב בסגל שרשמת למעלה.

תראה פראחובסקי הוא אחלה שחקן אבל הוא קצת פרווה ולא מתאים כל כך לסגנון של מכבי אני חושב שסנטר זר אחר היה יכול לתרום יותר הגנתית ואז מכבי הייתה יכולה לרוץ 40 דקות יחד עם קול וגקסון
רול הוא באמת שחקן סבבה, בסופו של יום אפשר להחליף את שניהם ולהביא משהו יותר טוב

השאלה מה מכבי רוצים ? המשכיות ? ניסויים ?

קולושוב יכול להיכנס לנישה של רול בתור ישראלי ומכבי יכולים להביא עוד זר בעמדה 2-3 עם יכולות הגנתיות ואתלט
אני לא חושב שגם להחליף את שניהם יפגע בהמשכיות יותר מדי.. למה להחליף 4 שחקנים מתוך 13 זה סבבה ולהחליף 5 זה יותר מדי?

הבסיס לדעתי לא צריך להיות סתם בסיס, הוא צריך להיות שלד יציב שאתה יכול לסמוך עליו ולבנות סביבו. רוב הישראלים גם ככה מורידים מהיציבות של השלד, לכן הוא לא צריך להכיל שחקנים זרים שהם רק "סבבה".

אני פשוט סקפטי בנוגע לסיכויים למצוא סנטר טוב יותר מפראחוסקי בתקציב שמכבי יכולה להקציב - קח בחשבון שאנחנו נצטרך שדרוג רציני בעמדות 2-3.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 31 ינואר 2018, 01:30

אוקי בגלל זה אני אומר אפשר לחסוך בסנטר ופשוט להביא סנטר קפיץ שיתן הגנה וריבאונד
עוד פעם אני לא יודע מה יהיה התקציב שנה הבאה
לא חושב שמכבי יפתרו כל כך מהר מרול - על פראחובסקי כבר דיברו שיעזוב על רול לא כי כרגע אין מה לעשות הוא מספק את הסחורה

אני חושב שקולשוב יכול להחליף את רול בקלות ומכבי יכולים גם לחסוך על זה ולהביא זר אחר במקום רול
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 31 ינואר 2018, 01:47

גל גל כתב:אני חושב שקולשוב יכול להחליף את רול בקלות ומכבי יכולים גם לחסוך על זה ולהביא זר אחר במקום רול

הלוואי וזה באמת יהיה ככה, אבל אני ממש לא בטוח שקולשוב יכול להציג רמה של רול.

הוא גם משחק בסגנון די שונה. אם היו שואלים אותי את הסגנון של איזה שחקן במכבי מזכיר לי הסגנון המשחק של קולשוב, הייתי עונה תשובה שכנראה תפתיע רבים - דשון תומאס.

כן, אני יודע שהוא נמוך מתומאס. אבל יש לו גם הרבה תכונות של תומאס. הוא די איטי ולא הכי אתלטי, אבל חזק פיזית, יכול לשים גוף בהגנה מול שחקנים גבוהים. בהתקפה גם זורק שלשות כמו תומאס, וגם יכול לעשות פוסט-אפ.

בקיצר, דמוי תומאס, אבל נמוך יותר :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 31 ינואר 2018, 02:52

גל גל כתב:אוקי בגלל זה אני אומר אפשר לחסוך בסנטר ופשוט להביא סנטר קפיץ שיתן הגנה וריבאונד
עוד פעם אני לא יודע מה יהיה התקציב שנה הבאה
לא חושב שמכבי יפתרו כל כך מהר מרול - על פראחובסקי כבר דיברו שיעזוב על רול לא כי כרגע אין מה לעשות הוא מספק את הסחורה

אני חושב שקולשוב יכול להחליף את רול בקלות ומכבי יכולים גם לחסוך על זה ולהביא זר אחר במקום רול

כבר יש לך סנטר קפיץ שנותן הגנה וריבאונד (לפעמים), אלכס טיוס. מה עם סנטר שיודע לשחק בפוסט?!..

אחלה שדיברו על עזיבה של פראחוסקי (אגב, ספאחיה מעולם לא אישר את זה, לפחות לא בתקשורת.. ניחוש שלי, הנהלת מכבי התלוננה על פראחוסקי ואמרו לספאחיה שאולי אפשר למצוא מחליף זול.. ופתאום הפלא ופלא, יותר תרגילים על פראחוסקי. ספאחיה שומר על הסגל שלו). כל מי שראה את מכבי ראה גם שבקושי שיחקו על היתרונות שלו. בחודשיים האחרונים הוא עושה עבודה יציבה, התאים את עצמו לשיטת המשחק, מנצל את היתרונות שלו וכל זה בלי לפגוע במשחק הריצה.

מי שלא עושה עבודה יציבה, בניגוד לטענה שלך, הוא רול. בעוד שאת פראחוסקי הביאו בשביל משחק הפוסט, כשהוא מצליח לבוא לידי ביטוי ולחזור לכושר שהיה לו ביורוליג, את רול הביאו כדי להיות הקלעי המוביל - ובינתיים הוא עם 20% מחוץ לקשת ו-0 תרומה הגנתית.

רול לא מתאים להיות שחקן חמישיה במכבי. והזר הקלעי צריך להיות שחקן החמישיה, לא איגור קולשוב, או כל שחקן אחר שמגיע ליורוליג אחרי הקולג'ים (אלא אם מדובר בבחירת דראפט בסיבוב ראשון/תחילת סיבוב שני וגם אז לא בטוח).

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי er79 » 31 ינואר 2018, 10:54

אהבתי את מה שראיתי מברוקס ששיחק נגד מכבי. בהנחה ובולדן עוזב תחליף ראוי. לגבי קולשוב, הוא הישראלי הראשון שמכבי צריכה להתכוונן אליו בעונה הבאה.
er79

הודעהעל ידי yarin150 » 31 ינואר 2018, 12:23

לא שאני בעד רול
אבל הוא עם 40% אחוז מחוץ לקשת ובתחילתה עונה היה עם הרבה יותר
yarin150

הודעהעל ידי גל גל » 31 ינואר 2018, 12:27

yarin150 כתב:

לא שאני בעד רול
אבל הוא עם 40% אחוז מחוץ לקשת ובתחילתה עונה היה עם הרבה יותר

40.5%
ליתר דיוק
עזוב אין לי מושג מה יש לו נגד רול
לא יודע גם מאיפה הוא הביא את הנתון הזה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2018, 12:39

ב9 המשחקים האחרונים הוא פעמיים בדאבל פיגרס ו3 פעמים במדד דו ספרתי.

שחקן בינוני, בחיים לא שווה 25 דקות יורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־12 אורחים