המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:לפי ONE בלו בכה בסיום.
כואב הלב פשוט כואב!
yarinsaky כתב:nati0nal כתב:עלמה צהובה כתב:שמואל1 כתב:החיוך של שאראס אומר הכל- נקמה.
למה נקמה?
לא חושבת. הוא שמח שניצחו. גם להם לא היה קל.
בסה"כ היה יום נורא למכבי. שום דבר לא הלך כמעט וכדורים פשוט לא נכנסו.
מי יודע, אולי זה כדי שננצח באמת בגדול ביוון?! הם יבואו בטוחים ואנחנו נבוא רעבים ואולי הפעם להם יהיה יום רע.
הכדור הוא עגול.
לא מעניין לי תב***** אם זה היה קל או לא להםלא סובל תשחקן הזה
![]()
![]()
לא סבלת אותו גם כששיחק במכבי ?
Holiday_Armadillo כתב:בישול זה פשוט תרפיה נהדרת..יש סיר חם של קניידלעך על הגז למי שרוצה..
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:פשוט מדהים. בלאט בניהול משחק נוראי היום. יותר גרוע מהמשחק הראשון.
ההפסד הוא כולו על האחריות שלו.
ואפילו לא היה כאן שום נוקאאוט של אוברדוביץ'.
אתה רואה על מה אני מדבר כבר הרבה זמן? בלאט פשוט לא מנהל טוב את המשחק.
איך הוא לא למד כלום מהמשחק הראשון, שאסור לשחק ללא רכז טבעי? איך?
אבל הוא ניהל מצויין את המשחק השני וגם את השלישי. פשוט חבל על זה, כי אלה טעויות בסיסיות.
אוחיון ניהל מצוין לא בלאט...
במשחק הקודם בלאט גם עשה הרכבים מוזרים בחצי השני שכמעט עלו לנו במשחק, כמו סופו + הנדריקס במקום הנדריקס + ג'יימס שתמיד עובד.
עלמה צהובה כתב:felix_r כתב:עלמה צהובה כתב:itai7 כתב:טוב, חוזרים לאתונה
לא מובן לא הספסול של אוחיון בסוף
כמו שחשבתי. דייויד אמר אחרי המשחק שהיה זקוק למישהו שגם קולע מבחוץ ולנגפורד יכול
יותר מיוגב ויכול גם לחדור.
מאותה סיבה שהוא הכניס את מאלט והוא באמת הכניס שלשה שצימצה מאד את ההפרש ואם מכבי היתה מנצחת,
היו אומרים שזו היתה נקודת המפנה.
ובדיוק בגלל זה הוא גם השאיר את בלו, כי הוא פשוט לפעמים יורה בלי הכרה בכלל, גם אחרי שלא הלך לו כל המשחק.
גם היום, אם זה היה קורה פעם או פעמיים, אולי היינו מנצחים.
גם אני הייתי שמחה אם היינו מנצחים. אבל תנו קרדיט לבלאט.
זה לא היה משחק, זו היתה מלחמה והוא ניסה כל נשק אפשרי שחשב לנכון.
ינוחו קצת החבר'ה ונתראה בשבוע הבא.
אף אחד לא בא אליו בטענות על הכנסת מאלט. הטריק עבד. זהו. רד מזה. אוברדוביץ' עשה שינוים והתאמות ואילו בלאט נשאר ללא רכז...
הטריק של מאלט יכול היה לעבוד עם עוד קליעה או שתיים
והוא הכניס קולעי שלשות על חשבון רכז.
הרי פנא לא קלעו כמה דקות בסוף, אז היה בהחלט יכול לעבוד השיקול הזה. אבל זה לא היה היום שלנו,
בוא נקווה שבשבוע הבא יהיה להם פחו מזל.
היינו שם וניצחנו אז זה קצת פחות מאיים מאשר בדר"כ, למרות שקל זה לא יהיה.
הלוואי הלוואי שננצח. מגיע למכבי לנצח.
יוסי22 כתב:קל ללהג על הספסול של אוחיון , רק חשוב לזכור שהוא היה זוועה היום.
על סופו אפשר להמשיך לרדת כי זה באופנה , רק חשוב לזכור שהאשמה פה היא 99% על בלאט ואולי אחוז אחד בודד על סופו כי שחקן גבוה לא יכול לתפקד כשהוא לא מקבל כדור בנקודה שהוא אמור לקבל ומכבי נכשלה כישלון מהדהד בנקודה הזו כבר משחק שני ברציפות.
זה מביא אותי בחזרה לשאלת הפייבוריטיות בסדרה , טענתי לאורך כל הדרך שמכבי יכולה לקחת את הסדרה אבל אני חשבתי שאפשר לעשות את מהדלת הראשית , ברגע שבלאט הרים ידיים בענייין סופו הוא בעצם ניסה לקחת את זה מהדלת האחורית והוא לא היה רחוק מלעשות את זה גם אם אני ממש סולד מהדרך הזו.
על סופו אפשר להמשיך לרדת כי זה באופנה , רק חשוב לזכור שהאשמה פה היא 99% על בלאט ואולי אחוז אחד בודד על סופו כי שחקן גבוה לא יכול לתפקד כשהוא לא מקבל כדור בנקודה שהוא אמור לקבל ומכבי נכשלה כישלון מהדהד בנקודה הזו כבר משחק שני ברציפות.
זה מביא אותי בחזרה לשאלת הפייבוריטיות בסדרה , טענתי לאורך כל הדרך שמכבי יכולה לקחת את הסדרה אבל אני חשבתי שאפשר לעשות את זה מהדלת הראשית , ברגע שבלאט הרים ידיים בענייין סופו הוא בעצם ניסה לקחת את זה מהדלת האחורית והוא לא היה רחוק מלעשות את זה גם אם אני ממש סולד מהדרך הזו.
זה מביא אותי בחזרה לשאלת הפייבוריטיות בסדרה , טענתי לאורך כל הדרך שמכבי יכולה לקחת את הסדרה אבל אני חשבתי שאפשר לעשות את זה מהדלת הראשית , ברגע שבלאט הרים ידיים בענייין סופו הוא בעצם ניסה לקחת את זה מהדלת האחורית והוא לא היה רחוק מלעשות את זה גם אם אני ממש סולד מהדרך הזו.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:קל ללהג על הספסול של אוחיון , רק חשוב לזכור שהוא היה זוועה היום.
עזוב יוסי, סופו זה לא זה. אפשר להאשים את כל העולם ואשתו, אבל אוברדוביץ' והשחקנים שלו, פשוט עושים ממנו צחוק בסדרה הזאת.
גם מכבי תוקפת את שאראס כל הזמן בהגנה, אבל לפחות הוא הגיב עם שלושה משחקים מצויינים. סופו נתן אולי 5 דקות טובות במצטבר בארבעה משחקים, וזה פשוט לא מספיק טוב.
יוסי22 כתב:אני יודע שאני די קול בודד בנושא הזה אבל זו דעתי ...
סופו לא קיבל כדור אחד טוב מתחילת הרבע השני במשחק הקודם , גם שחקן פחות קפריזי מסופו היה יוצא מדעתו ובלאט לפחות נתן רושם שזה בסדר מבחינתו כי הוא ממילא לא בונה עליו להמשך הדרך ומכבי תסתדר בלעדיו , מסתבר שהבדיחה "עכשיו אפשר להחזיר את סופו" לא עבדה ומכבי הפסידה כשהא רודפת אחרי פאו כל המשחק בלי שום נקודת כוח להתבסס עליה.
אני לא שוכח דברים כל כך מהר וכשסופו היה טוב הוא נתן למכבי אופציה התקפית ברמה הגבוהה ביותר שהחזיקה את משחק ההתקפה של מכבי , בלאט הרים ידיים מהר מידי בעניין הזה ושוב מתוך מחשבה שהוא יכול להסתדר בלעדיו והסתבר לו שזה פחות פשוט ממה שזה נראה לו .
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:קל ללהג על הספסול של אוחיון , רק חשוב לזכור שהוא היה זוועה היום.
ואולי אפשר לתת קרדיט ליריבה שידעה לא לתת לסופו לקבל את הכדור איפה שהוא אוהב ??
או לימאניטידיס שידע לעצור את אוחיון ??
אולי פשוט פאו יותר טובה מאיתנו ובשביל לנצח ולעבור אותם צריך התעלות אדירה שאולי תקרה ואולי לא ??
מכבי לא היו פייבוריטים בסדרה גם אחרי שניצחנו בחוץ במשחק השני ....
דיויד פשוט עשה ניסים עם הסגל הבינוני הזה ולמרות טעויות פה ושם שאי אפשר להאשים אותו בברור על ההפסדים כי זו לא חוכמה לדבר על אלו שלא שיחקו....עדיין הגענו לשלב הזה אחרי שכבר היינו בקבר ולא תלויים בעצמינו (קאנטו הייתה רחוקה שתי קליעות עונשין של נאברו מלהיות כאן במקומינו) ועדיין לתת פייט אדיר לפאו שאולי עוד יסתיים בעליה אבל קשה לי להאמין...
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:יוסי22 כתב:קל ללהג על הספסול של אוחיון , רק חשוב לזכור שהוא היה זוועה היום.
ואולי אפשר לתת קרדיט ליריבה שידעה לא לתת לסופו לקבל את הכדור איפה שהוא אוהב ??
או לימאניטידיס שידע לעצור את אוחיון ??
אולי פשוט פאו יותר טובה מאיתנו ובשביל לנצח ולעבור אותם צריך התעלות אדירה שאולי תקרה ואולי לא ??
מכבי לא היו פייבוריטים בסדרה גם אחרי שניצחנו בחוץ במשחק השני ....
דיויד פשוט עשה ניסים עם הסגל הבינוני הזה ולמרות טעויות פה ושם שאי אפשר להאשים אותו בברור על ההפסדים כי זו לא חוכמה לדבר על אלו שלא שיחקו....עדיין הגענו לשלב הזה אחרי שכבר היינו בקבר ולא תלויים בעצמינו (קאנטו הייתה רחוקה שתי קליעות עונשין של נאברו מלהיות כאן במקומינו) ועדיין לתת פייט אדיר לפאו שאולי עוד יסתיים בעליה אבל קשה לי להאמין...
אין לי בעיה להסתכל למציאות בעיניים פקוחות .
פאו עדיפה במאמן ובניסיון ( שארס אהובך ואהוב חביב תפר את מכבי במאני טיים של המאני טיים) אבל כל הוויקאס והקאקמיגולו לא עדיפים בשום צורה על מכבי , יש לפאו 2 שחקנים ברמה הכי גבוהה באירופה והם באטיסט ודיאמנטידיס , חוץ מהם יש בעיקר שממה הרבה ניסיון (שארס) והרבה משמעת קבוצתית .
אבל כשהמאמן מרים ידיים במאבק מול פאו על הסנטר המוביל (או לפחות אמור להיות כזה עד שבלאט החליט שהוא יסתדר בלעדיו , פחחחח ) ברור שהם מקבלים פה יתרון משמעותי ומכבי כל הזמן תלויה ביכולת שלהם.
אני לא חושב לרגע שפאו לא עשו הכול לעצור את סופו , אבל בלאט פשוט לא עשה כלום או שהוא ניסה אבל קיבל נוק אאוט מהדהד בנושא הזה .
ורק בשביל ההבהרה בשבילי מכבי עשו מעל ומעבר העונה וגם אם זה יגמר במשחק ביוון צריך להוריד את הכובע בפני מכבי על העונה הזו בכלל והסדרה הזו בפרט אבל מרגיז אותי שבלאט וויתר כל כך מהר על השחקן שיכול להיות שובר שיוויון וברח לניסיון הנוח והמוכר לנסות לגנוב עוד משחק ועוד משחק.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:אני יודע שאני די קול בודד בנושא הזה אבל זו דעתי ...
סופו לא קיבל כדור אחד טוב מתחילת הרבע השני במשחק הקודם , גם שחקן פחות קפריזי מסופו היה יוצא מדעתו ובלאט לפחות נתן רושם שזה בסדר מבחינתו כי הוא ממילא לא בונה עליו להמשך הדרך ומכבי תסתדר בלעדיו , מסתבר שהבדיחה "עכשיו אפשר להחזיר את סופו" לא עבדה ומכבי הפסידה כשהא רודפת אחרי פאו כל המשחק בלי שום נקודת כוח להתבסס עליה.
אני לא שוכח דברים כל כך מהר וכשסופו היה טוב הוא נתן למכבי אופציה התקפית ברמה הגבוהה ביותר שהחזיקה את משחק ההתקפה של מכבי , בלאט הרים ידיים מהר מידי בעניין הזה ושוב מתוך מחשבה שהוא יכול להסתדר בלעדיו והסתבר לו שזה פחות פשוט ממה שזה נראה לו .
אני מצטער שאני חוזר לדוגמאות מהNBA, אבל ממש רק לצורך הדוגמא, אתה יכול לתאר לעצמך את יואינג יוצא בחיים מהגארדן, אם היה נותן משחקים כמו שסופו נתן?
עזוב רגע מאמן, או לא מאמן. שחקן שמתיימר להיות שחקן פרנצ'ייז, מכריח את המאמן להשאיר אותו על הפרקט, לא עושה עבירות טיפשיות אחת אחרי השניה, מוצא כל מיני
דרכים לייצר פעולות חיוביות (והיום הוא לא עשה אפילו אחת כל המשחק) וכו'. גם לליאור היה מאוד קשה בסדרה הזאת, ובכל זאת הוא מצא את הדרך להכניס את עצמו לסדרה
ואני מקווה אולי שדייויד יפנים ובמשחק החמישי, ליאור לא יירד מהמגרש.
בקיצור, צריך גם להודות לפעמים בטעויות. כולנו טועים וגם אתה. זה לא כזה ביג דיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים