עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 11:42

jol9 כתב:הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.

אני כן חושבת שיש קצת הבדל בין לתת סטטיסטיקות טובות בקבוצה שסיימה אחרונה בשלב הבתים לבין להיות אחד הגורמים המרכזיים לכך שקבוצה קטנה מפתיעה ובסה"כ היתה רחוקה סל אחד של באזילה מלהיות במקומנו בהצלבה מול פאו.
אל תשכח שגם גילו הצעיר מהווה יתרון.
אני לא הייתי מתנגדת בכלל לראות אותו במכבי.
מה שבעיקר חשוב לי זה שאם מכבי החליטה שהיא מוותרת על סופו לא רוצה שיביאו לי עכשיו כל מיני דמויי סנטרים בגובה 2 מטר ובמבה או דחלילים חסרי מסה, כאלו שהם יותר פורוורדים אבל ינסו לעשות להם הסבה לעמדה, או כאלו ללא משחק פוסט אפ בכלל.
זה לא עבד לנו בעבר וזה לא יעבוד בעתיד.
אני רוצה לראות פה במקום סופו סנטר אמיתי!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 11:48

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:הוא אמנם נתן עונה יפה בקבוצה מפתיעה, אבל גם מאלט היה מצויין בשרלרואה. יש הבדל גדול בין להצליח בקבוצה קטנה לבין להצליח בקבוצה גדולה.

אני כן חושבת שיש קצת הבדל בין לתת סטטיסטיקות טובות בקבוצה שסיימה אחרונה בשלב הבתים לבין להיות אחד הגורמים המרכזיים לכך שקבוצה קטנה מפתיעה ובסה"כ היתה רחוקה סל אחד של באזילה מלהיות במקומנו בהצלבה מול פאו.
אל תשכח שגם גילו הצעיר מהווה יתרון.
אני לא הייתי מתנגדת בכלל לראות אותו במכבי.
מה שבעיקר חשוב לי זה שאם מכבי החליטה שהיא מוותרת על סופו לא רוצה שיביאו לי עכשיו כל מיני דמויי סנטרים בגובה 2 מטר ובמבה או דחלילים חסרי מסה, כאלו שהם יותר פורוורדים אבל ינסו לעשות להם הסבה לעמדה, או כאלו ללא משחק פוסט אפ בכלל.
זה לא עבד לנו בעבר וזה לא יעבוד בעתיד.
אני רוצה לראות פה במקום סופו סנטר אמיתי!!

זה נכון, אבל המעבר עדיין איננו טריוויאלי.
מעבר לכך, שרמדיני באמת שחקן טוב. לא איזה סנטר רוצח כזה, ואם יגיע, בטח נתבכיין על ההגנה שלו.
בכל אופן, אני מתגעגע לאיזה סנטר ברמה של נייט האפמן, שבא לכל משחק, משחק בשני צידי המגרש, קולע, לוקח ריבאונדים, מוסר והכי חשוב - מגיע למעמדים הגדולים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 11:57

טוב, הסנטר המושלם לא יגיע, אבל כמו שאני מכירה את אוהדי מכבי, גם אם יבוא סנטר טוב נמצא כבר את החיסרון שלו כדי להתבכיין עליו.
תראה, כבר היו לנו סנטרים גדולים עם הגנה לא טובה (אהמ אהמ ניקולה.... אהמ אהמ), אבל אם בונים את הקבוצה בצורה נכונה אפשר להתגבר על זה.

גם שנה שעברה הקו הקדמי שלנו לא היה הגנתי יותר מידי ועדיין היתה למכבי קבוצה הגנתית מאוד.
מעניין שהשנה עם אותו קו קדמי (שאפילו היה אמור להשתדרג הגנתית עם התוספת של ג'יימס, ברמת העיקרון לפחות), ההגנה של הקבוצה לרוב לא משהו לספר עליו הביתה. ולא שחסרים שחקני הגנה טובים בקו האחורי, סמית', אוחיון ולאנגפורד בהחלט עושים עבודה טובה בתחום הזה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מרץ 2012, 12:11

נו, זה ברור. כל סנטר שלא יגיע הוא עם דפקט מסויים כי היקרים ביותר הולכים לצסק"א או פאו או ברצלונה או עשירה אחרת, עובדה שסופו הגיע למכבי בסוף .
השאלה מתי מכבי תמצא את ההאפמן הבא שהיה בעיניי הסנטר המושלם. כנראה שהעידן הזה הסתיים מזמן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 12:16

yarinsaky כתב:נו, זה ברור. כל סנטר שלא יגיע הוא עם דפקט מסויים כי היקרים ביותר הולכים לצסק"א או פאו או ברצלונה או עשירה אחרת, עובדה שסופו הגיע למכבי בסוף .
השאלה מתי מכבי תמצא את ההאפמן הבא שהיה בעיניי הסנטר המושלם. כנראה שהעידן הזה הסתיים מזמן.

אולי הדפקט הוא בנו (במכבי ובאוהדיה) שמשלה את עצמה שהיא יכולה למצוא את הסנטר המושלם בשקל וחצי למרות שזה קורה פעם בדור ולכן מתאכזבת מהר מידי כשהיא מגלה את הדפקט של השחקן שבגללו הוא עולה שקל וחצי.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מרץ 2012, 12:24

זה נכון, צריך לעשות תיאום ציפיות.
מכבי כבר לא בונה קבוצות שיתמודדו על תארים מאז פירוק השושלת, צריך להגיד את האמת, כמה שהיא " נוראה ". מכבי בונה קבוצות שמנסות להשתחל לפיינלפורים, פעם זה קורה ופעם לא.
יש מאמנים שיצליחו יותר כי הם טובים באמת ( פיני, בלאט, שרף ) ויש פחות, כמו קטש או בעלה של דבורה.

עם כל הביקורת המוצדקת של בלאט במשחק האחרון, צריך לזכור שמאמן אחר אולי לא היה מצליח להוציא מסופו גם את העונה הקודמת , לא לכל מאמן יש את הסבלנות לזה.
פיני, שאני חושב שהוא מנהל משחק טוב מבלאט, בכלל לא היה נוגע בו מלכתחילה. לא היה לו סבלנות לזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 12:28

yarinsaky כתב:זה נכון, צריך לעשות תיאום ציפיות.
מכבי כבר לא בונה קבוצות שיתמודדו על תארים מאז פירוק השושלת, צריך להגיד את האמת, כמה שהיא " נוראה ". מכבי בונה קבוצות שמנסות להשתחל לפיינלפורים, פעם זה קורה ופעם לא.
יש מאמנים שיצליחו יותר כי הם טובים באמת ( פיני, בלאט, שרף ) ויש פחות, כמו קטש או בעלה של דבורה.

עם כל הביקורת המוצדקת של בלאט במשחק האחרון, צריך לזכור שמאמן אחר אולי לא היה מצליח להוציא מסופו גם את העונה הקודמת , לא לכל מאמן יש את הסבלנות לזה.
פיני, שאני חושב שהוא מנהל משחק טוב מבלאט, בכלל לא היה נוגע בו מלכתחילה. לא היה לו סבלנות לזה.

אצלי אישית הביקורת על בלאט היא מאוד נקודתית. אליהו פה, אוחיון שם, הגנה כזאת, או אחרת. בכללי, אני חושב שבלאט הוא מאמן גדול, והוא היתרון שלנו ע"פ שאר הקבוצות
ביבשת. כמובן שכשמגיעים לשחק מול מאמנים טובים יותר או ברמה שלו (ואין הרבה כאלה) אז היתרון הזה מתבטל, אבל מול 95% מהקבוצות ביורוליג, היתרון קיים והוא חשוב מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 12:32

yarinsaky כתב:זה נכון, צריך לעשות תיאום ציפיות.

ברור שפיני לא היה נוגע בסופו, אבל כל מאמן מעדיף שחקנים שמתאיתים לו ולאופיו.

אבל בדיוק מהסיבה שאני יודעת שהסנטר המושלם או הרכז המושלם לא מחכה למכבי מעבר לפינה, אני כן בעד להיות סבלניים כלפי שחקנים ולא הייתי מאילו שצרחו להחליף את סופו אחרי 2 משחקים לא טובים שלו.
כרגע אני מבינה שזה לא עובד איתו ואולי עדיף אחרים במקומו, אבל גם זה בדיוק כמו שאני חושבת לגבי כל אופציה אחרת, תלויה במצב בשוק ובהאם יש אופציות עדיפות על מה שכבר יש לנו ושמכבי מסוגלת להביא אותם.
אם אפשר להביא שחקן כמו שרמדיני, אז זה אופציה טובה ואין לי בעיה להחליף עבורו את סופו אבל אם זה תמורת דחלילים בגובה 2 מטר בקושי, אני מעדיפה את סופו.
אותו הדבר אני חושבת גם לגבי סמית', ובמובן מסוים גם לגבי חזרה של פרקינס בעונה הבאה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 12:39

Holiday_Armadillo כתב:הפנטזיות של כולכם מתגשמות..גם מאריץ' מוזכר כמלפפון לפי וואלה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2521240

וואלה מפציצים השנה..ONE ממש בתרדמת חורף כרגע..לא מתאים להם..

נפלא! אם סופו כמו שאומרים לא ימשיך, והנדריקס גם יעזוב, שרמדיני+מאריץ' יכול להיות קוו קדמי קטלני
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 12:44

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הפנטזיות של כולכם מתגשמות..גם מאריץ' מוזכר כמלפפון לפי וואלה

נפלא! אם סופו כמו שאומרים לא ימשיך, והנדריקס גם יעזוב, שרמדיני+מאריץ' יכול להיות קוו קדמי קטלני

נראה לי שמדובר על שרמדיני או מאריץ, קשה לי להאמין ששניהם יבואו ביחד.
אם מכבי תביא אחד מהם ולא תצליח לשמור על הנדריקס אני מאמינה שנראה במקומו איזה הימור צעיר וזול.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 12:47

asafb96 כתב:

אולי נוכל על הדרך גם להביא את יואינג. שמעתי שגם הוא היה פעם שחקן טוב... :tongue3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 13:03

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:

נראה לי שמדובר על שרמדיני או מאריץ, קשה לי להאמין ששניהם יבואו ביחד.
אם מכבי תביא אחד מהם ולא תצליח לשמור על הנדריקס אני מאמינה שנראה במקומו איזה הימור צעיר וזול.

תראי, הכל תלוי במחיר... אם להנדריקס הציעו 900 אלף דולר, לטעמי את שרמדיני אפשר להביא בסכום הזה ואולי אפילו בקצת פחות. אם מציעים לו חוזה ארוך כזה, ל4-5 שנים
מאריץ' במגמת ירידה גדולה מאוד, והוא הולך להיות מאוד זול. אני חושב שמי שתחתים אותו, תעשה את גניבת העונה. כאחד שראה אותו בשנתיים האחרונות, אפשר לומר שהוא כמעט אותו שחקן. הוא פשוט משחק פחות. שנה שעברה הוא פתח מצוין את העונה, נפצע, ואיך שחזר הוא שוב נפצע. חוסר מזל... השנה הוא פשוט לא משחק כמעט, אבל מה לעשות, אנחנו רואים בסדרה הזאת איזה שחקן נפלא וויקאס, עשה לנו בית ספר, לטעמי היום הוא סנטר ברמה הגבוה ביותר באירופה. יעיל בטירוף. ועל באטיסט אין מה לדבר...

אולי נוכל על הדרך גם להביא את יואינג. שמעתי שגם הוא היה פעם שחקן טוב... :tongue3

יואינג? אני דווקא מעדיף את אולג'ואן. נראה לי יותר יתאים לשיטה של בלאט.. ;)
ברצינות, אני דווקא חושב שהם לא יהיו מאוד מאוד יקרים. שרמדיני אולי לא יהיה זול, אבל המניות של מאריץ' בירידה גדולה, ואני מאמין שהוא יסכים אולי להתפשר קצת בשביל לשחק בקבוצה גדולה, ולקבל סוג של "הבטחה", שהוא יקבל את הדקות והמעמד שלו. אני כמעט בטוח ששניהם יהיו זולים יותר מהנדריקס וסופו
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 מרץ 2012, 13:12

יכול גם להיות לגבי מאריץ' שיש עוד קבוצות שחושבות בדיוק כמו מכבי שאפשר יהיה להשיג אותו בזול אחרי עונות לא טובות.
וברגע שתיווצר תחרות הוא כבר לא יהיה כל כך זול...
כל אופן, כבר למדנו עם מכבי שלפעמים הם מוכנים להציע הרבה כסף כדי להשאיר שחקן ובמידה שהוא בכל זאת לא נשאר לרוב לא משקיעים את אותו הסכום על שחקן אחר אלא מעדיפים מישהו זול בהרבה במקום.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 13:32

חנו'ש כתב:יכול גם להיות לגבי מאריץ' שיש עוד קבוצות שחושבות בדיוק כמו מכבי שאפשר יהיה להשיג אותו בזול אחרי עונות לא טובות.
וברגע שתיווצר תחרות הוא כבר לא יהיה כל כך זול...
כל אופן, כבר למדנו עם מכבי שלפעמים הם מוכנים להציע הרבה כסף כדי להשאיר שחקן ובמידה שהוא בכל זאת לא נשאר לרוב לא משקיעים את אותו הסכום על שחקן אחר אלא מעדיפים מישהו זול בהרבה במקום.

יכול להיות. אבל יכול להיות שמי שינסו את זה זה קבוצות עם תקציב קטן ממה שיש למכבי, כי קבוצות עם תקציבים גדולים, בדרך כלל לא "יהמרו", וילכו על שחקנים אחרי עונות טובות יותר. בגלל זה שרמדיני יהיה יותר יקר, ויותר קשה להביא...
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2012, 14:00

משום מה אני לא כל כך מתלהב משרמאדיני(למרות שאני ישמח אם הוא יחתום אבל אני יעדיף את מאריץ' והטשמאייר לפניו),לא ראיתי בו איזה משהו מיוחד שגורם לך להרגיש שהוא שחקן גדול
אין לו איזשהו קילריות או משהו שהוא מצטיין בו וזה לא שהוא טוב ומגוון בכל הפרמטרים(כמו מצ'באן)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 14:03

rc4991 כתב:משום מה אני לא כל כך מתלהב משרמאדיני(למרות שאני ישמח אם הוא יחתום אבל אני יעדיף את מאריץ' והטשמאייר לפניו),לא ראיתי בו איזה משהו מיוחד שגורם לך להרגיש שהוא שחקן גדול
אין לו איזשהו קילריות או משהו שהוא מצטיין בו וזה לא שהוא טוב ומגוון בכל הפרמטרים(כמו מצ'באן)

הוא שחקן מצוין. הוא צעיר מאוד, רק בן 23, וכבר עשה 2 עונות יורוליג טובות מאוד. יש לו סייז מצוין, 2.16, הוא שיפר קצת את הפיזיות שלו, הוא שחקן מאוד טכני עם פוסט אפ יעיל מאוד, הוא שחקן דינמי, וקלעי יעיל מאוד מחצי מרחק. לדעתי עם הנתונים שלו בלאט יכול להוציא ממנו הרבה יותר בהגנה (אני זוכר אותו שנה שעברה בלובליאנה נגד מכבי, והוא נראה אז שחקן הגנה די טוב). לעשות מה שהוא עשה מול בארסה ומכבי, בגילו, זה לא דבר של מה בכך. מאצ'בן ושרמדיני זה חלום. קוו קדמי קטלני להמון שנים.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 30 מרץ 2012, 14:05

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:משום מה אני לא כל כך מתלהב משרמאדיני(למרות שאני ישמח אם הוא יחתום אבל אני יעדיף את מאריץ' והטשמאייר לפניו),לא ראיתי בו איזה משהו מיוחד שגורם לך להרגיש שהוא שחקן גדול

הוא שחקן מצוין. הוא צעיר מאוד, רק בן 23, וכבר עשה 2 עונות יורוליג טובות מאוד. יש לו סייז מצוין, 2.16, הוא שיפר קצת את הפיזיות שלו, הוא שחקן מאוד טכני עם פוסט אפ יעיל מאוד, הוא שחקן דינמי, וקלעי יעיל מאוד מחצי מרחק. לדעתי עם הנתונים שלו בלאט יכול להוציא ממנו הרבה יותר בהגנה (אני זוכר אותו שנה שעברה בלובליאנה נגד מכבי, והוא נראה אז שחקן הגנה די טוב).

אני יודע,יש לו נתונים אדירים אבל מבחינתי חסר לו קצת "ניצוץ" כזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 14:06

rc4991 כתב:
asafb96 כתב:

הוא שחקן מצוין. הוא צעיר מאוד, רק בן 23, וכבר עשה 2 עונות יורוליג טובות מאוד. יש לו סייז מצוין, 2.16, הוא שיפר קצת את הפיזיות שלו, הוא שחקן מאוד טכני עם פוסט אפ יעיל מאוד, הוא שחקן דינמי, וקלעי יעיל מאוד מחצי מרחק. לדעתי עם הנתונים שלו בלאט יכול להוציא ממנו הרבה יותר בהגנה (אני זוכר אותו שנה שעברה בלובליאנה נגד מכבי, והוא נראה אז שחקן הגנה די טוב).

אני יודע,יש לו נתונים אדירים אבל מבחינתי חסר לו קצת "ניצוץ" כזה

כן, הוא לא שחקן מלהיב כזה, אבל סופר יעיל. אם יחזק את הגוף שלו עוד קצת, יכול שחקן סטייל קרסטיץ'. יש לו באמת את כל הנתונים והכשרון
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 מרץ 2012, 14:36

יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .

העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .

רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מרץ 2012, 14:56

מהיכן המידע מה ההנהלה רוצה ? לא שמעתי מילה על מצ'אבן עד היום.

סופו הסנטר הטוב באירופה ? ביקום מקביל אולי. קרסטיץ', למשל, הרבה יותר טוב. גם את לורבק של ברצלונה כל מאמן היה לוקח הרבה לפני סופו,
גם אני.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר