המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:לאף אחד לא יהיה טיול ברבע הגמר. רפא תמיד מתקשה מול טסונגה, ואני גם לא לגמרי סגור על הכושר שלו.
מארי מול טיפשי זה משחק עם פוטנציאל להיות ממש יפה ומעניין, נובאק-פרר יכול להתפתח למשחק מעניין, במיוחד אם פרר ישמור על ריכוז,
ופיש-מונאקו גם יהיה די מעניין...
הקיצר, כלום לא צפוי והכל יכול לקרות.
yiffy כתב:jol9 כתב:לאף אחד לא יהיה טיול ברבע הגמר. רפא תמיד מתקשה מול טסונגה, ואני גם לא לגמרי סגור על הכושר שלו.
מארי מול טיפשי זה משחק עם פוטנציאל להיות ממש יפה ומעניין, נובאק-פרר יכול להתפתח למשחק מעניין, במיוחד אם פרר ישמור על ריכוז,
ופיש-מונאקו גם יהיה די מעניין...
הקיצר, כלום לא צפוי והכל יכול לקרות.
אני לא חושב שרפא יוצא דופן מכל טניסאי אחר בסיפור הזה. צונגה הוא לדעתי "העוקץ" בסבב כיום. בשלב כזה או אחר הוא יעבור את פרר וייצמד חזק חזק ל-4 המובילים.
MTA2311 כתב:רפא פרש מהחצי בגלל פציעה בברך.. מקווה שזה לא רציני.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:רפא פרש מהחצי בגלל פציעה בברך.. מקווה שזה לא רציני.
גם אני מקווה. מה שבטוח זה שרפא דואג יותר לעונת החימר שלו מאשר לשמור על הסיכוי לזכות במיאמי.
yiffy כתב:דווקא אחרי שהייתה תקווה שנולה מוריד הילוך נוכח ההופעות בדובאי ובאינדיאן וולס, הוא בא והוכיח שנכון להיום הוא עדיין מס' 1. ראיתי את המשחק מול מארי והעליונות של נולה פשוט ריחפה מעל המשחק כמו זפלין מעצבן שעושה פרסומת לג'ילט. לא היה אפשר להתעלם מזה.
צפויה להיות עונת חימר מאוד מעניינת. בשנה שעברה לרפא הייתה גישה נוחה יחסית לתואר במונטה קרלו עם ההדחה המוקדמת של פדרר ואי ההשתתפות של נולה, ובברצלונה לא היו לו יריבים מהטופ בכלל. השנה נולה מגיע למונטה קרלו ובברצלונה מחכים פרר בכושר שיא ומארי. פשוט יותר זה לא יהיה.
jol9 כתב:נבחרת הדייויס הישראלית, דורסת את הפורטוגזים ועולה לפלייאוף שבו תתמודד על העלייה לבית העליון.
ממה שראיתי, יש לא מעט אופציות טובות שאפשר להגריל ולעבור הלאה.
העיקר שיהיה בבית, יש תחושה שבבית, הנבחרת שלנו יכולה לנצח לא מעט נבחרות, איכותיות יותר ממנה על הנייר.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:נבחרת הדייויס הישראלית, דורסת את הפורטוגזים ועולה לפלייאוף שבו תתמודד על העלייה לבית העליון.
ממה שראיתי, יש לא מעט אופציות טובות שאפשר להגריל ולעבור הלאה.
העיקר שיהיה בבית, יש תחושה שבבית, הנבחרת שלנו יכולה לנצח לא מעט נבחרות, איכותיות יותר ממנה על הנייר.
הגרלה קשה לנבחרת, יפן בחוץ.
ליפן יש שחקן מקום 18 בעולם ועוד שני שחקנים ב TOP 100.
LIAV10 כתב:אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?
מה ההישג שיא שלהם בחמש שנים האחרונות?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?
כי הטניס שם נמצא בעלייה מטורפת בשנים האחרונות.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אם יפן נחשבת להגרלה קשה אז למה פעם ראשונה בחיים שלי אני שומע אותם בהקשר לגביע הדייויס?
כי הטניס שם נמצא בעלייה מטורפת בשנים האחרונות.
וחוץ מזה היו אפשרויות הרבה יותר נוחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים