עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי יוסי22 » 30 מרץ 2012, 15:34

שוב - סופו היה הסנטר הטוב באירופה ואת זה הנהלת היורוליג קבעה באופן אובייקטיבי , מאז לא קרה שום דבר משמעותי עם כל הכבוד להשוואה הקצת לא חכמה לפאפלוקאס שפשוט התבגר בכמה שנים .
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 30 מרץ 2012, 15:45

יוסי22 כתב:שוב - סופו היה הסנטר הטוב באירופה ואת זה הנהלת היורוליג קבעה באופן אובייקטיבי , מאז לא קרה שום דבר משמעותי עם כל הכבוד להשוואה הקצת לא חכמה לפאפלוקאס שפשוט התבגר בכמה שנים .

תראה, סופו נבחר לחמישיית היורוליג, יחד עם באטיסט, זה נכון, אבל השנה אי אפשר לומר שהוא הסנטר הטוב באירופה. אני אוהב את סופו, אבל אי אפשר לומר שלא קרה שום דבר משמעותי השנה הרבה מאוד סנטרים הרשימו יותר ממנו. ואני הראשון שאמר שבלאט משתמש בו בצורה גרועה ושבלונית
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 30 מרץ 2012, 16:00

יוסי, אני מציע לך להחליף את המשקפיים שאתה משתמש בהן ולראות ממוצעים של 6 נקודות למשחק(עלוב) בטופ 16 ו-4.2(ממש עלוב) בסדרה מול פאנאתנייקוס. סופו לא הסנטר הטוב באירופה וגם לא נמצא באיזור חיוג הזה כרגע.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 מרץ 2012, 16:37

יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .

העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .

רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .

הביקורת שלך על בלאט בקשר לסופו קצת עוברת את גבול הטעם הטוב כבר..
אפשר להביע אי רצון מזה שמאמן לא משתמש כמה שאתה חושב שהוא צריך בשחקן שמוצא חן בעיניך אבל להגיד שזה ''כישלון מהדהד'' ושהוא ''יתבכיין'' או ''פחדן'' זה קצת חוצפה..
ביום שאתם תצטרכו לאמן קבוצה ותבינו מה זה לנסות ולהבין מאיפה להתחיל לשחק עם סנטר כל כך מוגבל כמו סופו אז תוכלו לקרוא לו בכל השמות האלה..
לפני שנה סופו הגיע למכבי כשהוא מנסה להוכיח שהוא לא גימיק וכשכל הקבוצות היריבות חושבות שהוא גימיק..לא התכוננו אליו כי לא לקחו אותו ברצינות וזה גרם לו לעונה חלומית אבל עכשיו כשקבוצות אומרות שהן כן מוכנות להתייחס לסופו כסנטר אז סופו נעלם כי סופו סנטר מוגבל וקל מ-א-ו-ד לניטרול..
אני לא מאשימה את בלאט אפילו קצת שאין לו כוח או רצון להתעסק עם שחקן כל כך מוגבל שמגביל ביחד איתו את כל הקבוצה..אם בלאט רוצה סנטר יותר מגוון גם אם הוא פחות ''כוח בלתי עציר בצבע''(וראינו השנה כמה סופו ''בלתי עציר'')אז צריך לחפש לו שחקנים בקריטריונים האלה..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 30 מרץ 2012, 20:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 מרץ 2012, 20:34

יוסי22 כתב:יוני - לגבי התירוצים הקלושים בוא ותספר לי כמה פעמים הוא קיבל את הכדור בפנים , אחרי שנסכים שבלאט כשל פה כישלון מהדהד שנשכח במסגרת העליהום על סופו , נסה להסביר לי מה שחקן כמו סופו אמור לעשות עם הכדור על קשת השלוש .

העיקר שבלאט השיג את המטרה המפוקפקת שלו להעיף את סופו מהקבוצה אחרי זה הוא יוכל להתכיין (בצורה דיפלומטית כמובן) שאין לו מספיק כישרון בקבוצה , פשוט פחדן שלא מעיז להתעסק עם שחקן שכבר הוכיח שהוא יכול להיות הסנטר הטוב באירופה ומעדיף שחקן לוחם אבל הרבה יותר מוגבל מבחינת כישרון .

רק שלא יבואו אחרי זה בטענות להנהלה כי ההנהלה דווקא רוצה להשאיר את סופו וגם רוצה להחזיר את מאצ'באן ככל הנראה , מה שאומר שמכבי תהיה מפוצצת בכישרון (יחד עם אליהו שבלאט סוף סוף נתן לו הזדמנות והוכיח לו כמה הוא טעה לאורך כל הדרך) , אלא אם כן בלאט יעדיף ללכת על הלוחמים ולנסות תמיד לגנוב משחקים .

בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?

אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 מרץ 2012, 08:08

הטענה שבלאט בכוונה מכשיל את סופו בשביל להעיף אותו מהקבוצה היא כנראה אחת הטענות הכי הזויות שיצא לי לקרוא בשנים האחרונות. נעזוב לרגע את העובדה שלהכשיל בכוונה את סופו הוא בעצם להכשיל בכוונה את הקבוצה ובפרט את בלאט עצמו, אם בלאט כל כך לא רוצה את סופו בקבוצה מה הבעיה שלו פשוט לבקש מההנהלה לא לממש את האופציה עליו בעונה הבאה? בשביל מה לזרוק לפח עונה שלמה רק בשביל זה?
לסופו ולמכבי יש אופציה הדדית בקיץ ומי שלא ממש אותה משלם פיצויים לצד שמימש, מהסיבה הזאת אם בלאט כל כך רוצה להיפטר מסופו אז עדיף לו דווקא לגרום לסופו להיראות טוב ככל האפשר כדי שהאינטרס לא לממש את האופציה יהיה של היווני ולא של מכבי. כמו שסופו נראה עכשיו ובהתחשב בכך שהוא אמור לעבור איזשהו ניתוח ברך מסתורי בקיץ, בהחלט יכול לקרות מצב שהשכר שמכבי אמורה לשלם לו בעונה הבאה יהיה גבוהה משמעותית מההצעות האחרות שהוא יקבל אז איזו סיבה תהיה לו לצאת מהחוזה? עדיף לו לממש את אופציה ולהעביר את הכדור למגרש של מכבי שמצידה או שתשלם לו את השכר שמגיע לו עפ"י חוזה או שלא תממש את האופציה ותיאלץ לשלם לו פיצויים שיאפשרו לו להתפשר על הסכום שהוא ירוויח בקבוצה אחרת.

סה"כ, זה קצת מעייף להמשיך ולקרוא כל פעם תירוצים לגבי למה סופו לא מצליח:
פעם הוא פצוע
פעם הוא עייף
פעם אין לו מצב רוח
פעם בלאט רוצה להכשיל אותו
פעם השופטים רוצים להכשיל אותו
פעם מאמן היריבה יודע בדיוק איך לעצור אותו
פעם בלאט רוצה להבליט את הנדריקס
פעם השחקנים סביבו לא מתאימים לו
פעם ההתקפה לא משחקת בשבילו
פעם ההגנה לא משחקת בשבילו

ואפשר להמשיך אבל השורה התחתונה היא שהוא לא נותן עונה טובה ולמרות כל תיאוריות הקונספירציה חלק גדול מזה הוא באשמתו של סופו עצמו. זה לא ייתכן שסנטר שלפחות עפ"י הגדרה אמור להיות הסנטר המוביל של הקבוצה יצטרך שכל כך הרבה דברים ילכו בדרך שלו בשביל להיות אפקטיבי. נשאלת השאלה האם לא עדיף לוותר על ה-2-3 יכולות שסופו עושה ברמה הכי גבוהה באירופה (סחיטת עבירות ויכולת סיום תוך כדי מגע) בשביל סנטר קצת יותר שלם, יציב וסולידי ששיאו אולי יהיה פחות טוב משיאו של סופו אבל בממוצע הוא יהיה יותר טוב וידרוש פחות בייביסיטינג.
EulGam05

הודעהעל ידי שחף » 31 מרץ 2012, 12:53

Holiday_Armadillo כתב:

הביקורת שלך על בלאט בקשר לסופו קצת עוברת את גבול הטעם הטוב כבר..
אפשר להביע אי רצון מזה שמאמן לא משתמש כמה שאתה חושב שהוא צריך בשחקן שמוצא חן בעיניך אבל להגיד שזה ''כישלון מהדהד'' ושהוא ''יתבכיין'' או ''פחדן'' זה קצת חוצפה..
ביום שאתם תצטרכו לאמן קבוצה ותבינו מה זה לנסות ולהבין מאיפה להתחיל לשחק עם סנטר כל כך מוגבל כמו סופו אז תוכלו לקרוא לו בכל השמות האלה..
לפני שנה סופו הגיע למכבי כשהוא מנסה להוכיח שהוא לא גימיק וכשכל הקבוצות היריבות חושבות שהוא גימיק..לא התכוננו אליו כי לא לקחו אותו ברצינות וזה גרם לו לעונה חלומית אבל עכשיו כשקבוצות אומרות שהן כן מוכנות להתייחס לסופו כסנטר אז סופו נעלם כי סופו סנטר מוגבל וקל מ-א-ו-ד לניטרול..
אני לא מאשימה את בלאט אפילו קצת שאין לו כוח או רצון להתעסק עם שחקן כל כך מוגבל שמגביל ביחד איתו את כל הקבוצה..אם בלאט רוצה סנטר יותר מגוון גם אם הוא פחות ''כוח בלתי עציר בצבע''(וראינו השנה כמה סופו ''בלתי עציר'')אז צריך לחפש לו שחקנים בקריטריונים האלה..

אני לא יודע אם הוא קל מאוד לניטרול. בתחילת העונה הוא עשה משחקים טובים כשפארמר היה בקבוצה, כולל מול חברה כמו בורוסיס ופקוביץ'. אני כן מסכים שהעונה הוא נראה יותר כמו הגימיק שחששו ממנו מאשר כמו סנטר שאפשר לסמוך עליו. שיהיה בהצלחה בחוזה הבא.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 17:52

jol9 כתב:

בנוסף למה שהחבר'ה אמרו כאן, אני באמת מנסה לחשוב ולמצוא עבור סופו תירוץ טוב לזה שהוא לוקח כ"כ מעט ריבאונדים...
לא מצאתי האמת. אולי תוכל לעזור לי בנושא הזה.
אני גם מזכיר לך, שמי שהפך את סופו לסנטר הכי טוב ביורוליג כהגדרתך, הוא לא אחר מאשר בלאט, שאתה מייחס לו כאן דברים שגובלים בהוצאת דיבה.
אני באמת לא מבין, למה אתה חושב שדייויד מנסה בכוח לחבל בקבוצה ובסופו. מה יוצא לו מזה?

אני מצטער אבל אתה מדבר כאן כאוהד של סופו (או נכון יותר, סוכן של סופו) ולא כאוהד מכבי.

אני אזכיר לך את זה פעם הבאה שיהיו לך תלונות לבלאט על הייבוש של ליאור, ועל הקרדיט שבלו מקבל.
לכל מאמן יש שחקנים שהוא אוהב יותר. בהם הוא משקיע, להם הוא בונה תרגילים ואיתם הוא הולך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2012, 17:53

תסלחו לי אבל מה שנכתב בתגובה להודעה שלי מתחיל באמירות פופליסטיות ונגמר בחוסר יכולת לקרוא עד הסוף את מה שכתבתי.

לא טענתי שסופו השנה הוא הסנטר הטוב באירופה כי ברור שהוא לא ( לפחות מאז הפציעה איפשהו בסוף השלב הראשון) אלא שהוא היה הסנטר הטוב באירופה והטענה המטומטמת שהוא נחלש כמו שפאפלוקאס נחלש היא בדיוק כמו שכתבתי "מטומטמת" וכבר הסברתי למה .

אני יודע שזה קל לבוא ולאטום אוזניים כמו פופוליסט מצוי ולומר השנה הוא גרוע וזהו , זה מה יש .

בנוגע לבלאט אני באמת היחיד שרואה שהוא לא קיבל כדור אחד במקום שבו הוא אמור לקבל כדורים ? זה לא כישלון מהדהד של בלאט ? במקום להטיף לי על חוצפה ושאר קשקושים בואי תגידי לי שהוא כן קיבל כדור אחד במקום הנכון , זה הבסיס לדיון פה .

וכן , אולי זה מופרך לומר שבלאט הכשיל אותו בכוונה וזה אולי יצא לי מכעס על השימוש המטופש וחסר המעוף של בלאט שהעדיף באופן מאוד ברור ללכת עם הנדריקס ונכשל שוב , הוא ניסה לגנוב משחק במקום ללכת על היתרון הכי גדול שלו .

ואחרון חביב לבוא ולומר שסופו סנטר מוגבל זה אחד הדברים היותר מטופשים שנכתבו פה בדיון הזה , זה מתחרה עם האמירה ששנה שעברה לא הכירו אותו ולקח לאירופה שנה ללמוד אותו ... וזה עוד לפני שנזכרים שמדובר על אחד שכל אירופה מכירה כבר הרבה מאוד שנים גם אם הוא לא ממש הבריק בכולן .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 18:06

להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?
סופו סנטר שאם הוא לא מקבל הכדור הנכון על הקשקש אז הוא לא אפקטיבי..אם זאת לא האמא של ההגדרה אז אני לא יודעת מה כן..
סנטר לא מוגבל זה סנטר שיכול לעשות נקודות ביותר מדרך אחת וסופו לא כזה..

אולי סופו לא קיבל כדורים כמו לפני שנה אבל זה רק ממחיש את מה שאני אומרת..הוא מוגבל וכנראה שלבלאט נמאס מזה שהוא לא יכול לשחק שוטף כשסופו על המגרש כי הוא פשוט תוקע את המשחק של מכבי..הוא לא אוהב את סוג השחקן וזה לגיטימי לחלוטין..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מרץ 2012, 18:14

יוסי22 כתב:תסלחו לי אבל מה שנכתב בתגובה להודעה שלי מתחיל באמירות פופליסטיות ונגמר בחוסר יכולת לקרוא עד הסוף את מה שכתבתי.

לא טענתי שסופו השנה הוא הסנטר הטוב באירופה כי ברור שהוא לא ( לפחות מאז הפציעה איפשהו בסוף השלב הראשון) אלא שהוא היה הסנטר הטוב באירופה והטענה המטומטמת שהוא נחלש כמו שפאפלוקאס נחלש היא בדיוק כמו שכתבתי "מטומטמת" וכבר הסברתי למה .

אני יודע שזה קל לבוא ולאטום אוזניים כמו פופוליסט מצוי ולומר השנה הוא גרוע וזהו , זה מה יש .

בנוגע לבלאט אני באמת היחיד שרואה שהוא לא קיבל כדור אחד במקום שבו הוא אמור לקבל כדורים ? זה לא כישלון מהדהד של בלאט ? במקום להטיף לי על חוצפה ושאר קשקושים בואי תגידי לי שהוא כן קיבל כדור אחד במקום הנכון , זה הבסיס לדיון פה .

וכן , אולי זה מופרך לומר שבלאט הכשיל אותו בכוונה וזה אולי יצא לי מכעס על השימוש המטופש וחסר המעוף של בלאט שהעדיף באופן מאוד ברור ללכת עם הנדריקס ונכשל שוב , הוא ניסה לגנוב משחק במקום ללכת על היתרון הכי גדול שלו .

ואחרון חביב לבוא ולומר שסופו סנטר מוגבל זה אחד הדברים היותר מטופשים שנכתבו פה בדיון הזה , זה מתחרה עם האמירה ששנה שעברה לא הכירו אותו ולקח לאירופה שנה ללמוד אותו ... וזה עוד לפני שנזכרים שמדובר על אחד שכל אירופה מכירה כבר הרבה מאוד שנים גם אם הוא לא ממש הבריק בכולן .

ממתי בלאט הוא זה שמוסר לסופו את הכדורים ??
סופו פשוט התקשה לתפוס עמדה במקום שהוא אוהב לקבל את הכדורים . מה קשה להבין בזה ??
תן קרדיט לשחקני היריבה שלא חסר להם גוף , וידעו לעצור אותו מלקבל את הכדורים איפה שהוא אוהב....
סופו הוא לא גימיק אבל הוא שחקן מאוד לא מגוון ולכן קל מאוד להתרכז בו בהגנה .
אתה זוכר פעם אחת בשנתיים שהוא זרק מחצי מרחק ?
אתה זוכר איזה פיק אנד רול ??
כל מה שאני זוכר ממנו זה הכנסת כדור רגילה במקום שהוא אוהב ושתי נקודות אבל כבר למדנו להבין שיש קבוצות שיודעות לעצור את זה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2012, 18:22

Holiday_Armadillo כתב:להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?
סופו סנטר שאם הוא לא מקבל הכדור הנכון על הקשקש אז הוא לא אפקטיבי..אם זאת לא האמא של ההגדרה אז אני לא יודעת מה כן..

אולי סופו לא קיבל כדורים כמו לפני שנה אבל זה רק ממחיש את מה שאני אומרת..הוא מוגבל וכנראה שלבלאט נמאס מזה שהוא לא יכול לשחק שוטף כשסופו על המגרש כי הוא פשוט תוקע את המשחק של מכבי..הוא לא אוהב את סוג השחקן וזה לגיטימי לחלוטין..

לפי ההגדרה שלך גם שאק היה סנטר מוגבל , אם שחקן עושה נקודות מנקודה מסויימת אבל עושה אותה באופן בלתי עציר הוא לא מוגבל .

הבעיה של מכבי לפחות בסדרה הזו היתה שהיא לא הצליחה להביא לו את הכדור בנקודה שבה הוא בלתי עציר , ברור לי שיש בצד השני קבוצה נהדרת שהיא גם אלופת אירופה שעשתה הכול כדי למנוע ממנו לקבל את הכדור בנקודה המסויימת הזו אבל מרגיז אותי שהמאמן בצד השני שאמור להתגבר על זה או לפחות לנסות להתגבר על זה הרים ידיים במאבק הזה עוד לפני שהוא התחיל .

לבוא אחרי זה בטענות לסופו שניסה לעשות משהו מכל רבע הזדמנות זה לא הוגן , אם מקבלים שבלאט החליט לוותר על סופו ולכן לא בנה לו תרגילים מיוחדים ובצד השני באה קבוצה עם מטרה לחסל אותו כשבנוסף הוא שחקן שתלוי לחלוטין בקבוצה שלו מקבלים את השורה התחתונה שלמרות 0 נקודות האשמה או האחריות (אם מקבלים שזה צעד מודע ונכון , מה שקשה לי לקבל) היא על בלאט.
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 מרץ 2012, 18:24

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:תסלחו לי אבל מה שנכתב בתגובה להודעה שלי מתחיל באמירות פופליסטיות ונגמר בחוסר יכולת לקרוא עד הסוף את מה שכתבתי.

ממתי בלאט הוא זה שמוסר לסופו את הכדורים ??
סופו פשוט התקשה לתפוס עמדה במקום שהוא אוהב לקבל את הכדורים . מה קשה להבין בזה ??
תן קרדיט לשחקני היריבה שלא חסר להם גוף , וידעו לעצור אותו מלקבל את הכדורים איפה שהוא אוהב....
סופו הוא לא גימיק אבל הוא שחקן מאוד לא מגוון ולכן קל מאוד להתרכז בו בהגנה .
אתה זוכר פעם אחת בשנתיים שהוא זרק מחצי מרחק ?
אתה זוכר איזה פיק אנד רול ??
כל מה שאני זוכר ממנו זה הכנסת כדור רגילה במקום שהוא אוהב ושתי נקודות אבל כבר למדנו להבין שיש קבוצות שיודעות לעצור את זה...

תראה את התגובה האחרונה שלי , ברור לי שפאו באו במטרה לעצור אותו אבל גם די ברור לי שבלאט לא עשה מספיק כדי להתגבר על זה כקבוצה כי הוא חושב שהוא לא שווה את המאמץ הזה , לדעתי הוא טועה אבל בכל מקרה אי אפשר לבוא בטענות לסופו אחרי שמבינים שהוא פשוט לא קיבל כדורים .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 18:41

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:להגיד שסופו סנטר מוגבל זה טיפשי?

לפי ההגדרה שלך גם שאק היה סנטר מוגבל , אם שחקן עושה נקודות מנקודה מסויימת אבל עושה אותה באופן בלתי עציר הוא לא מוגבל .

הבעיה של מכבי לפחות בסדרה הזו היתה שהיא לא הצליחה להביא לו את הכדור בנקודה שבה הוא בלתי עציר , ברור לי שיש בצד השני קבוצה נהדרת שהיא גם אלופת אירופה שעשתה הכול כדי למנוע ממנו לקבל את הכדור בנקודה המסויימת הזו אבל מרגיז אותי שהמאמן בצד השני שאמור להתגבר על זה או לפחות לנסות להתגבר על זה הרים ידיים במאבק הזה עוד לפני שהוא התחיל .

לבוא אחרי זה בטענות לסופו שניסה לעשות משהו מכל רבע הזדמנות זה לא הוגן , אם מקבלים שבלאט החליט לוותר על סופו ולכן לא בנה לו תרגילים מיוחדים ובצד השני באה קבוצה עם מטרה לחסל אותו כשבנוסף הוא שחקן שתלוי לחלוטין בקבוצה שלו מקבלים את השורה התחתונה שלמרות 0 נקודות האשמה או האחריות (אם מקבלים שזה צעד מודע ונכון , מה שקשה לי לקבל) היא על בלאט.

נו באמת..אתה משווה את סופו לשאק? יש לי לאיפה להמשיך את הדיון בכלל אחרי ההשוואה הזאת?
זה כמו שתגיד ''זה כמו שבלו שחקן מוגבל כי הוא יודע לקלוע רק שלשות''..זה הכי לא מה שאמרתי..בלו יודע לתפור שלשות אבל לך תמנע ממנו לשחרר שלשה..גם אם הוא עומד חצי מטר מחוץ לקשת הוא יזרוק שלשה..
סופו יודע רק לחפור בתוך הצבע אבל הכי קל לעצור אותו..אתה פשוט מביא עליו דאבל טים ובזה נגמר הסיפור..הוא לא יכול לצאת למקומות אחרים ולהיות אפקטיבי או במצב יותר אופטימי,לא להזיק והוא לא יכול אפילו ''לזייף'' שהוא הולך לעשות משהו אחר כי כולם יודעים שאין לו..
הנדריקס עד כמה שאומרים שהוא פחות טוב מסופו הוא עדיין שחקן הרבה פחות צפוי ובגלל זה הרבה יותר קל לשחק איתו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 31 מרץ 2012, 18:43

יוסי, גם אם מה שאתה טוען היה נכון גם אז קשה לבוא לבלאט בטענות, סופו לא בדיוק הראה יותר מדי סיבות בחודשיים האחרונים למה כדאי לבנות עליו. למעשה, אם הבחירה היא האם לבנות על אחד משני השחקנים המצטיינים של מכבי בטופ-16 (הנדריקס) לבין שחקן שנתן טופ-16 בינוני במקרה הטוב (סופו) אז אני לא חושב שיש בחירה בכלל.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 18:46

ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 18:48

MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?

להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..
עד כמה שתנסו להוכיח שהנדריקס שחקן לא מגוון הוא עדיין יותר מגוון מסופו..וזה אומר המון דווקא על סופו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 18:49

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ומה עם הנדריקס? שחקן שהיכולת ההתקפית שלו מסתכמת בריבאונד התקפה, זה שחקן מגוון?

להנדריקס יש פיק אנד רול טוב מאוד וגם זריקה מחצי מרחק שהוא עוד ישפר אבל עדיין יש לו אותה..

פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 מרץ 2012, 18:51

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פיק אנד רול, זה להיות תלוי בשחקן אחר, בדיוק כמו שסופו תלוי באחרים. זריקה מחצי מרחק תיאורטית לא שווה כלום.

פיק אנד רול תלוי בשחקן אחר אבל לפחות אתה בתנועה והיריב עד הסוף לא יודע מה תעשה..
והזריקה מחצי מרחק עד כמה שהיא ''תיאורטית'' עדיין יודעים שיש לו אותה ולא מחכים לו מתחת לסל..
אתה יכול גם לזלזל בריבאונד ההתקפה שלו אבל זה דבר הרבה יותר קריטי ממה שאנשים חושבים אולי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מרץ 2012, 18:56

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פיק אנד רול תלוי בשחקן אחר אבל לפחות אתה בתנועה והיריב עד הסוף לא יודע מה תעשה..
והזריקה מחצי מרחק עד כמה שהיא ''תיאורטית'' עדיין יודעים שיש לו אותה ולא מחכים לו מתחת לסל..
אתה יכול גם לזלזל בריבאונד ההתקפה שלו אבל זה דבר הרבה יותר קריטי ממה שאנשים חושבים אולי..

קודם כל, גם סופו הוא שחקן פיק אנד רול. תשאלי את הווארד איך עוצרים את זה.
אם היו מריצים מדי פעם איזה תרגיל לסופו, גם היה הרבה יותר קשה לשמור עליו.
מחכים לו מתחת לסל בגלל הפיק אנד רול, לא בגלל הזריקה שכביכול יש לו.
ריבאונד התקפה זה נחמד בתור תוספת, לא בתור היכולת העיקרית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים