Holiday_Armadillo כתב:דאונס עם עוד משחק חלש בשרשרת ארוכה של משחקים חלשים בחודש האחרון..6 נקודות(1 מ-2 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-4 נקדות ב-23 דקות..
נראה לי אפשר לרדת ממנו, כי אני לא רואה מצב שסמית' לא ימשיך שנה הבאה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דאונס עם עוד משחק חלש בשרשרת ארוכה של משחקים חלשים בחודש האחרון..6 נקודות(1 מ-2 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-4 נקדות ב-23 דקות..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאונס עם עוד משחק חלש בשרשרת ארוכה של משחקים חלשים בחודש האחרון..6 נקודות(1 מ-2 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-4 נקדות ב-23 דקות..
yellowaura כתב:הסדרה בין סיינה האיכותית אך הקצרה, לבין אולימפיאקוס הארוכה אך לא ממש כשרונית וכנ"ל נוכחות קבוצות כמו בילבאו שעמדה יחסית בכבוד מול צסק"א המפחידה מבפנים מראה שכל סגל שנבנה חייב להיות רחב !! וכמובן גם איכותי ככל האפשר (כבר הזכרתי שחייב להיות לפחות שחקן אס אחד ולאולימפיאקוס זה ספאנוליס האדיר).
אי אפשר לתת דגש חזק על אחד הגורמים. חייבים איזון בין עומק לאיכות
אי אפשר לוותר על עומק של סגל. סיינה עם מקאלב ואנדרסון וקשישטוף הקשיש נכנעו לשחקני הפנים הצעירים יותר של אולימפיאקוס. שחקני פנים שיצרו מיס מאצ' של אתלטיות ולא של גובה. אנדרסון היה טוב בחלקים של הסדרה הבעיה שלסיינה לא היה עומק ספסל למצוא פתרונות לגבוהים הדי ממוצעים שלהם הן מבחינת גובה והן מבחינת כשרון. כמובן שהמאמן וסיינה יצאו לוזרים כבדרך כלל.
גם ביבלבאו נתנה קרב ראוי לאור היריבה המפחידה ובעזרת סגל ממוצע אך לא איכותי במיוחד.
בקיצור הנקודה שלי שמי שחושב לשים את כל הביצים על 2-3 שחקנים איכותיים אז שידע שהיום זה כבר לא רלוונטי אלא אם באמת יש לך סגל עם איכות יוצאת דופן מה שהיום זה לא אפשרי.
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דאונס עם עוד משחק חלש בשרשרת ארוכה של משחקים חלשים בחודש האחרון..6 נקודות(1 מ-2 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-4 נקדות ב-23 דקות..
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קווינסי דובי עם עוד משחק טוב במורסיה של 17 נקודות(5 מ-10 ל-2 ו-2 מ-7 מחוץ לקשת)ו-3 ריבאונדים
הטשמאייר גם עם 17 נקודות(8 מ-15 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-8 ריבאונדים
פול דיוויס עם 13 נקודות ב-20 דקות(6 מ-11 ל-2)ו-9 ריבאונדים..אני לא בטוחה שאני רוצה אותו כאן אבל מה שבטוח זה שהוא שחקן יעיל..
אני ממש רוצה את הטשמאייר,סנטר צעיר(במגמת עליה גדולה)עם פיזיות ויכולת קליעה גם מחצי מרחק ומהשלוש וגם ריבאונדר נהדר
הוא גם יכול לשחק 4 ואז מכבי תוכל לשחק לפעמים עם שני גבוהים פיזיים(מאריץ'?)וגם יכול להיות שילוב אדיר שלו ביחד עם מצ'באן
אגב,יש לך את הסטט' של כל המשחקים שלו העונה?
הנה
http://www.acb.com/stspartidojug.php?co ... edicion=56
פרקינס שיחק היום עם קאנטו
קלע 11 נקודות ומסר 7 אסיסטים ב-32 דקות
האחוזים שלו אבל..2 מ-6 ל-2 ו-2 מ-6 מחוץ לקשת..אתם יכולים להגיד לי עוד פעם שהוא ''שחקן שעושה'' אבל לא בא לי שחקן שעושה את הדברים האלה..כל מה שלא אהבתי בו חוזר לי בבום..
er79 כתב: כאן הסיפור שונה. למכבי צריך להיות רכז עם יכולות התקפיות קודם כל, ולצידו או פרקינס או אוחיון. אני לא רואה סיבה להחזיק בשניהם.
er79 כתב:מסכים. והבעיה הזו תהיה עוד יותר בעוכרינו באם בלו יפרוש. העונה היה לנו רק פורוורד אחד שהוא קלעי שלשות כמעט אבסולוטי, דיוויד בלו. פניני היה כזה אבל העונה הוא לא פוגע, והוא גם פורוורד. כבר כמה שנים למכבי אין גארד עם קליעה אבסולוטית. זה לא חייב להיות רכז, אגב, אבל אני לא אתנגד לכך. שחקן כמו ג'ייסי קארול או באזילה צעיר בכמה שנים גם יכול להתאים לתבנית. אם בלו יפרוש אני מקווה שבלאט יביא שחקן כזה.
חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:מסכים. והבעיה הזו תהיה עוד יותר בעוכרינו באם בלו יפרוש. העונה היה לנו רק פורוורד אחד שהוא קלעי שלשות כמעט אבסולוטי, דיוויד בלו. פניני היה כזה אבל העונה הוא לא פוגע, והוא גם פורוורד. כבר כמה שנים למכבי אין גארד עם קליעה אבסולוטית. זה לא חייב להיות רכז, אגב, אבל אני לא אתנגד לכך. שחקן כמו ג'ייסי קארול או באזילה צעיר בכמה שנים גם יכול להתאים לתבנית. אם בלו יפרוש אני מקווה שבלאט יביא שחקן כזה.
תראה, עצם העבודה שמכבי מקבלת את הקליעה מהפורוורדים ולא מהגארדים, זו כבר סוג של בעיה. גם ככה, רק שחקן אחד שהוא קלעי שלשות טוב זה לא מצב אידאלי ורצוי שיהיו יותר. תסתכל על עונת 03/04, למכבי היה גם את שאראס, גם את בלו וגם דריק, וזה עוד בכלל מבלי להזכיר שלמכבי היה סנטר (ניקו) שהיה קולע שלשות.
מכבי חייבת יותר כוח אש מן הקו האחורי. בין אם מדובר בשחקן מוביל, שחקן משלים או סתם איזה רול-פלייר, צריכים מישהו שידע לקלוע מבחוץ.
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קווינסי דובי עם עוד משחק טוב במורסיה של 17 נקודות(5 מ-10 ל-2 ו-2 מ-7 מחוץ לקשת)ו-3 ריבאונדים
הטשמאייר גם עם 17 נקודות(8 מ-15 ל-2 ו-0 מ-2 מחוץ לקשת)ו-8 ריבאונדים
פול דיוויס עם 13 נקודות ב-20 דקות(6 מ-11 ל-2)ו-9 ריבאונדים..אני לא בטוחה שאני רוצה אותו כאן אבל מה שבטוח זה שהוא שחקן יעיל..
אני ממש רוצה את הטשמאייר,סנטר צעיר(במגמת עליה גדולה)עם פיזיות ויכולת קליעה גם מחצי מרחק ומהשלוש וגם ריבאונדר נהדר
הוא גם יכול לשחק 4 ואז מכבי תוכל לשחק לפעמים עם שני גבוהים פיזיים(מאריץ'?)וגם יכול להיות שילוב אדיר שלו ביחד עם מצ'באן
אגב,יש לך את הסטט' של כל המשחקים שלו העונה?
הנה
http://www.acb.com/stspartidojug.php?co ... edicion=56
פרקינס שיחק היום עם קאנטו
קלע 11 נקודות ומסר 7 אסיסטים ב-32 דקות
האחוזים שלו אבל..2 מ-6 ל-2 ו-2 מ-6 מחוץ לקשת..אתם יכולים להגיד לי עוד פעם שהוא ''שחקן שעושה'' אבל לא בא לי שחקן שעושה את הדברים האלה..כל מה שלא אהבתי בו חוזר לי בבום..
ועדיין אני אגיד לך שאני קונה כזה מגוון אצל כל שחקן שיגיע לקבוצה , בטח ובטח כשזה כולל את האופי ואת המלחמה שהוא נותן על המגרש והשורה התחתונה הקבוצה שלו ניצחה ויש לו חלק גדול בזה .
אגב יכול להיות שזה שהוא זורק הרבה זה הוראה של מאמן כי למרות האחוזים הלא טובים הוא היה 32 דק' על המגרש.....
שנזכיר איך לאנגפורד היה נראה בתחילת העונה כשחזר מהפציע מבחינת אחוזי קליע ?? והיום הוא חצי אלוהים פה של כולם....
כרמל זה שאת לא אוהבת אותו זה סיפור אחר אבל זה שהחזרה שלו למשחק בצורה כלכך טובה מהפציע הקשה שלו היא סיפור מדהים זה עובדה .
rc4991 כתב:מה דעתכם על נמניה נדוביץ' מהכוכב האדום בלגרד?
הוא היה מועמד למכבי בשנה שעברה ואפילו נראה שהתחילו המשא ומתן בשביל לשחרר אותו אך בסוף הוא נשאר
הוא לא כל כך מרשים סטטיסטית(אבל זו תופעה מוזרה שאני ראיתי אצל הרבה שחקנים לפני שפרחו)ואני גם לא כל כך מכיר אותו אבל אומרים שהוא אחד הרכזים הטובים בדורו
באליפות אירופה עד גיל 20 הוא עשה ממוצעים של 19.6 נקודות למשחק(60.5% ל-2 ו-46.7% מחוץ לקשת),3.1 ריבאונדים,3.8 אסיסטים ו-1.4 חטיפות ב-27 דקות
חביב אורנג'ד כתב:לא יודע, אולי זה רק אני, אבל אפשרות חזרתו של פרקינס למכבי לא מלהיבה יותר מדי.
יש לי תחושה שאם זה יקרה, צפויה כאן אכזבה.
Allan Turing כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא יודע, אולי זה רק אני, אבל אפשרות חזרתו של פרקינס למכבי לא מלהיבה יותר מדי.
לא אצלי. פרקינס שחקן אדיר, והייתי שמח לראות אותו אצלנו. יחד אם יוגב אולי אפשר לחזור לשמירת לחץ.
refael כתב:Allan Turing כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא יודע, אולי זה רק אני, אבל אפשרות חזרתו של פרקינס למכבי לא מלהיבה יותר מדי.
לא אצלי. פרקינס שחקן אדיר, והייתי שמח לראות אותו אצלנו. יחד אם יוגב אולי אפשר לחזור לשמירת לחץ.
לא אולי אפשרי בהחלט ויכול להיות אפילו אפקטיבי יותר משנה שעברה,יוגב שומר ברמה של פארגו ויותר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים