המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שאראס בספק למשחק האחרון בסדרה בגלל בעיות בברך
שמואל1 כתב:Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:אואקה כבר סולד אווט. 19 אלף יוונים משוגעים יהיו במשחק.
יכול להיות שזה דווקא יהיה לרעתם. מכבי באים משוחררים, בלי לחץ. היוונים? אם הם דיא יתיישב על פחם בטיימאאוט, כשהוא יקום זה יהיה יהלום.
יש בזה משהו, אבל בכל זאת, מדובר בקבוצה כל כך מנוסה, ובקווים עומד השועל אוברדוביץ'. לחץ זה לא נראה לי מה שיזיז להם.
felix_r כתב:שאראס בספק למשחק האחרון בסדרה בגלל בעיות בברך
Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:אואקה כבר סולד אווט. 19 אלף יוונים משוגעים יהיו במשחק.
יכול להיות שזה דווקא יהיה לרעתם. מכבי באים משוחררים, בלי לחץ. היוונים? אם הם דיא יתיישב על פחם בטיימאאוט, כשהוא יקום זה יהיה יהלום.
יש בזה משהו, אבל בכל זאת, מדובר בקבוצה כל כך מנוסה, ובקווים עומד השועל אוברדוביץ'. לחץ זה לא נראה לי מה שיזיז להם.
לחץ משפיע על כל בני-האדם. המנוסים ואלה שבנויים לזה מתמודדים עם זה טוב. אבל על תתבלבל, את ה לא יודע מתי זה מכה. זה קרה לספורטאים גדולים מדיאמטידיס, וזה יכול לקרות גם לו.
LIAV10 כתב:לא הייתי בארץ, אתם יכולים לתאר לי מה הלך במשחק הקודם כי הבנתי שהובלנו בנקודה 2 דקות לסיום..
yzafrir כתב:כולנו רוצים שמכבי תנצח אבל גם כולנו מציאותיים (רובינו לפחות) ומבינים שפאו טובים יותר....אבל כל משחק מתחיל מ- 0-0 וגם מכבי יכולה לתפוס פתאום יום ולתת להם בראש...
שאראס ישחק ? אם לא זה יכול להיות נקודה גדולה לטובתינו כי הוא הראה שהוא בורג חשוב בסידרה הזאת...
felix_r כתב:זה פורסם בליטא, שיש לו בעיות באותה הברך בה עבר ניתוח לפני כמה שנים.
יוסי22 כתב:הפורום ממש מת כשחושבים על זה שמכבי מגיעה הערב לרגע השיא של העונה שלה , זה כל כך מופרך לחשוב שמכבי יכולה לנצח בלי "לגנוב" את המשחק?
מכבי ממש לא פייבוריטים אחרי ההפסד המיותר בבית אבל זה בהחלט אפשרי ונראה שבמכבי מאמינים בעצמם בניגוד לחמישי שעבר.
נראה שההפסקה הזו של שבוע עשתה שירות רע מאוד לסדרה כשכל העסק נרדם משהו , הטירוף שהיה סביב הסדרה הזו די נעלם .
מקצועית במשחק כזה חייבים ללכת פנימה פעם ועוד פעם ועוד פעם או לאליהו או לסופו אבל מכבי צריכה נקודות בפנים והרבה כדי להתמודד בכבוד על הכרטיס האחרון לפיינל פור.
יוסי22 כתב:הפורום ממש מת כשחושבים על זה שמכבי מגיעה הערב לרגע השיא של העונה שלה , זה כל כך מופרך לחשוב שמכבי יכולה לנצח בלי "לגנוב" את המשחק?
מכבי ממש לא פייבוריטים אחרי ההפסד המיותר בבית אבל זה בהחלט אפשרי ונראה שבמכבי מאמינים בעצמם בניגוד לחמישי שעבר.
נראה שההפסקה הזו של שבוע עשתה שירות רע מאוד לסדרה כשכל העסק נרדם משהו , הטירוף שהיה סביב הסדרה הזו די נעלם .
מקצועית במשחק כזה חייבים ללכת פנימה פעם ועוד פעם ועוד פעם או לאליהו או לסופו אבל מכבי צריכה נקודות בפנים והרבה כדי להתמודד בכבוד על הכרטיס האחרון לפיינל פור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים