הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הדוצ'ה קופל ממשיך להשתלח במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2011, 20:01

JasonWilliams12 כתב:יופי של תגובה של מכבי :clap2

תגיד, אתה רציני עם התמונה הזאת???

תעשה טובה ותוריד אותה כמה שיותר מהר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי oriya » 28 מאי 2011, 20:02

קופל לא יגיד למכבי מה ההרכב הכי חזק שלה.
זה חוק הזוי.איזה מן דבר זה שקופל יגיד למכבי עם איזה הרכב לעלות או לא לעלות ??

אה, וJasonWilliams12 - באמת תוריד את התמונה הזאת מהר
oriya

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מאי 2011, 20:04

jol9 כתב:
JasonWilliams12 כתב:יופי של תגובה של מכבי :clap2

תגיד, אתה רציני עם התמונה הזאת???

תעשה טובה ותוריד אותה כמה שיותר מהר.

אני מסכימה.
אני גם לא סובלת את הקופל הזה, אבל יש גבולות, ויש השוואות שאסור לעשות בספורט!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי בעל זבוב » 28 מאי 2011, 20:14

קראתי בטוקבקים, ששמעון תקף בחריפות את הדוצ'ה והארגון שלו ברדיו 99FM.
מישהו שמע? יכול להביא לכאן?
בעל זבוב

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2011, 20:21

אין מה להתייחס בכלל לאידיוט הזה. בראש שני הענפים הקבוצתיים הבולטים בארץ, עומדים שני מגלומנים, שחוץ מלספור את כמות הפעמים שהשם
שלהם מוזכר בתקשורת, לא ממש איכפת להם משאר הדברים.
אחד חושב שהוא המציא את הכדורגל והביא את שיטת הקיזוז המופלאה, שגרמה לאלופה האמיתית להפסיד אותה באופן לא ספורטיבי לגועל האדום.
השני בטוח גם הוא שדייויד סטרן וג'ורדי הם תלמידיו הלא ממושמעים, והביא לנו חבילת הגבלות שהמכס הסובייטי בשנות ה-80 היה מאמץ בחום.

הדבר הזה חייב להיפסק, אבל מכבי צריכה להתעסק בעצמה. אם קופל ימשיך להגזים, אז מכבי תפרוש. בינתיים בכלל לא צריך לכבד אותו בתגובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 28 מאי 2011, 20:25

באיך שאתה מציג את קופל את יורד לרמה של החולדות.
הוא באמת איש מגעיל אבל יש גבול!
אני מציע להדביק את הראש שלו לגוף של חולדה...
נערך לאחרונה על ידי בנימין נעמן בתאריך 28 מאי 2011, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 מאי 2011, 20:29

זה רק בדיחה רעה כי ראיתי מישהו קורא לו דיקטטור
אבל זה רעיון טוב גוף של חולדה חחחח
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מאי 2011, 20:32

jol9 כתב:הדבר הזה חייב להיפסק, אבל מכבי צריכה להתעסק בעצמה. אם קופל ימשיך להגזים, אז מכבי תפרוש. בינתיים בכלל לא צריך לכבד אותו בתגובה.

מתי זה מבחינתך יעבור את הגבול? הבן אדם השפיל את יו''ר הקבוצה שלנו,התבכיין כשאמרו לו לא לבכות(אוי,האירוניה),אמר שמכבי פעלו עם האדריאטית בניגוד לחוקים,שצריך לשחק עם החוק המטופש של ההרכב הכי חזק ושלא בטוח שיתחשבו בנו מבחינת מועד המשחקים..כן כי זה הגיוני לשחק משחק ביום ראשון רק כי הוא ''מרכזי'' למרות שמכבי שיחקו יום קודם בארצות אקס-יוגוסלביות

שיחרר לחץ של עונה שלמה כאילו הוא מינימום אכל צ'ולנט במשך 12 חודשים רצוף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2011, 20:34

JasonWilliams12 כתב:זה רק בדיחה רעה כי ראיתי מישהו קורא לו דיקטטור
אבל זה רעיון טוב גוף של חולדה חחחח

אנחנו מוחים נגד העכברושים האדומים שצועקים "שתהיה שואה למכבי".
תחשוב שמישהו מהמנהלת נכנס לכאן, רואה את זה, שומר תמונה ואז מציג אותה מתי ואיך שיהיה לו נוח.
זה יעמיד גם אותנו במצב לא נעים, וגם את הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 28 מאי 2011, 20:37

אני בהחלט רואה מצב שנפרוש בעתיד הקרוב אם המצב הקיים יימשך, במיוחד אם נקלט טוב באדריאטית והאוהדים יראו שהליגה שם השתפרה לעומת פעם שעברה שהיינו שם.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 28 מאי 2011, 20:39

הבעיה שפרישה לאדריאטית היא לא אפשקטיבית.
האדריאטית זה גם ליגה של 26 משחקים בשיטת ליגה ואז פיינל פור, לא שונה הרבה מליגת קופל.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2011, 20:41

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:הדבר הזה חייב להיפסק, אבל מכבי צריכה להתעסק בעצמה. אם קופל ימשיך להגזים, אז מכבי תפרוש. בינתיים בכלל לא צריך לכבד אותו בתגובה.

מתי זה מבחינתך יעבור את הגבול? הבן אדם השפיל את יו''ר הקבוצה שלנו,התבכיין כשאמרו לו לא לבכות(אוי,האירוניה),אמר שמכבי פעלו עם האדריאטית בניגוד לחוקים,שצריך לשחק עם החוק המטופש של ההרכב הכי חזק ושלא בטוח שיתחשבו בנו מבחינת מועד המשחקים..כן כי זה הגיוני לשחק משחק ביום ראשון רק כי הוא ''מרכזי'' למרות שמכבי שיחקו יום קודם בארצות אקס-יוגוסלביות

מה את מציעה?
אני בעד שהדברים ייעשו לאט אבל בטוח. לנו יש על קופל בטן מלאה, ואותנו לא צריך לשכנע.
אבל יש כאן עוד מספר גורמים:

1 - היורוליג. אני בטוח שאם מכבי ממחר תתחיל לפעול בגזרה הזאת, ולהציג את כל הפעולות של קופל, ככאלה הנועדו להחליש את מכבי, הנהלת היורוליג תעביר איזשהו סעיף שבו
השתתפותה של מכבי ביורוליג תתאפשר בלי קשר לקופליג.

2 - התקשורת. התקשורת היא אנטי מכבי, וככזאת היא משפיעה חזק מאוד אצל ההמון. כלומר "אוהדי" מכבי שחשוב להם "הצביון", שחשוב להם שהמאמן יהיה נחמד, שחשוב להם
שלא יהיו שערוריות וסקנדלים וכו'. אוהדים אלה, הם חשובים, משום שהם מהווים רייטינג, וכתוצאה ממנו מכבי מקבלת יותר כסף מהספונסרים, אבל הבעיה היא שאוהדים אלה
מאוד מושפעים ממה שנכתב בתקשורת. לכן אם מכבי תשלוף מהמותן, ולא תעביר את ההחלטות שלה בצורה חכמה ושקולה, היא תינזק בתקשורת וכתוצאה מכך
גם בדברים האחרים שציינתי.

למכבי יש את כל הזמן שבעולם. הקבוצה הנוכחית, הוכיחה שגם עם הפיינל פור אפשר בינתיים להתמודד. ככה שהקלפים הם בידי מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 28 מאי 2011, 20:46

jol9 כתב: לכן אם מכבי תשלוף מהמותן, ולא תעביר את ההחלטות שלה בצורה חכמה ושקולה, היא תינזק בתקשורת וכתוצאה מכך

זה נכון. לכן אני בטוח שמכבי חושבת על תוכיות לטווח של כמה שנים קדימה למקרה ואם המצב הקיים לא ישתנה או יחמיר. יכול להיות שלהצטרף לאדריאטית זה אחד הצעדים לכיוון כזה, למרות שכלפי חוץ נשמע בינתיים שזהו רק צעד כלכלי נטו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Mta_atic » 28 מאי 2011, 20:50

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה את מציעה?
אני בעד שהדברים ייעשו לאט אבל בטוח. לנו יש על קופל בטן מלאה, ואותנו לא צריך לשכנע.

1 - היורוליג. אני בטוח שאם מכבי ממחר תתחיל לפעול בגזרה הזאת, ולהציג את כל הפעולות של קופל, ככאלה הנועדו להחליש את מכבי, הנהלת היורוליג תעביר איזשהו סעיף שבו

2 - התקשורת. התקשורת היא אנטי מכבי, וככזאת היא משפיעה חזק מאוד אצל ההמון. כלומר "אוהדי" מכבי שחשוב להם "הצביון", שחשוב להם שהמאמן יהיה נחמד, שחשוב להם
שלא יהיו שערוריות וסקנדלים וכו'. אוהדים אלה, הם חשובים, משום שהם מהווים רייטינג, וכתוצאה ממנו מכבי מקבלת יותר כסף מהספונסרים, אבל הבעיה היא שאוהדים אלה
מאוד מושפעים ממה שנכתב בתקשורת. לכן אם מכבי תשלוף מהמותן, ולא תעביר את ההחלטות שלה בצורה חכמה ושקולה, היא תינזק בתקשורת וכתוצאה מכך

למכבי יש את כל הזמן שבעולם. הקבוצה הנוכחית, הוכיחה שגם עם הפיינל פור אפשר בינתיים להתמודד. ככה שהקלפים הם בידי מכבי.

אם מכבי הייתה יכולה לפרוש מהליגה היא היתה עושה זאת כבר העונה.
חוקי היורוליג הם שמאפשרים לאבנר קופל לתפוס אותנו בביצים ולומר ככל העולה על רוחו.

כרגע אין מה לפעול דרך היורוליג, מספיק עשינו להם כאב ראש עם הפיינל פור,
ולכן גם אני מסכים שצריך מרווח זמן.

לגבי התקשורת תרשה לי לסייג:
א. לא כולם נגד מכבי, יש שיודעים לפרגן לה והעונה ראינו את זה לא פעם.
ב. אלה שדואגים לפתוח את הפה המסריח שלהם על הקבוצה, יעשו את זה בכל מקרה כי מבחינתם מכבי היא הסדין האדום של הליגה ושל הכדורסל הישראלי, לכן הדבר האחרון שצריך לעשות זה להתחשב בדעתם.
ג. לגבי אוהדים וספונסרים - אני חושב שיש תמימות דעים אצל האוהדים בדבר פרישה מהליגה. ראינו את זה בפיינל פור ובהפגנות המחאה למיניהם נגד קופל.
מכבי היא פצצת פרסום ורייטינג ותישאר כזו כל עוד יהיה ניהול נכון.
ד. התקשורת יכולה לדבר עד מחר. כל עוד הקבוצה מראה אופי, רוח, נחישות ומשחקים יפים, יהיה לה רייטינג ואוהדים ימשיכו למלא את היציעים (גם בתקופה השערורייתית של מוני ופיני, ההיכל היה מלא ואנשים נדבקו למסכי הטלויזיה בכל משחק של מכבי).
מהבחינה הזאת התקשורת רק תעזור מפני שלדעתי ככל שהופכים משהו לשנוי במחלוקת כך גורמים לו להיות במרכז הבמה וליותר אנשים להימשך אליו.
אז מבחינתי - שהכלבים ימשיכו לנבוח ושהשיירה תעבור.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מאי 2011, 20:55

misha כתב:
jol9 כתב: לכן אם מכבי תשלוף מהמותן, ולא תעביר את ההחלטות שלה בצורה חכמה ושקולה, היא תינזק בתקשורת וכתוצאה מכך

זה נכון. לכן אני בטוח שמכבי חושבת על תוכיות לטווח של כמה שנים קדימה למקרה ואם המצב הקיים לא ישתנה או יחמיר. יכול להיות שלהצטרף לאדריאטית זה אחד הצעדים לכיוון כזה, למרות שכלפי חוץ נשמע בינתיים שזהו רק צעד כלכלי נטו.

זה נכון שזה נראה כאילו המניעים של ההצטרפות לאדריאטית הם כלכליים, אבל מדברים של פדרמן וגם של בלאט נשמע בין השורות כאילו יש עוד מניעים, כאילו הם מסתירים איזשהו קלף.
כולי תקווה שאכן הקלף המדובר הוא העובדה שיש למכבי קלף כנגד קופל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מאי 2011, 20:57

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה את מציעה?

רק שאלה אחת,ואני מקווה שיש פה אנשים שיש להם תשובה לזה..
כמה זמן עוד מכבי צריכים לספוג?
קודם פיינל פור
עכשיו הגבלת זרים
קנס לפני שנה על זה שהכרוז לא היה אובייקטיבי במשחק מספר 5 נגד בני השרון..שהכרוז ש-ל-נ-ו לא היה אובייקטיבי!!
השתלחות בבוסים של מכבי על זה שהקהל החליט להגיד לקופל לא לבכות..
התעלמות מוחלטת משירי נאצה חמורים ביותר שמבוצעים ע''י אוהדי קבוצות אחרות,שתהיה שואה למכבי,ששמעון מזרחי יתאבד..זה לא שומעים אבל את מה שאומרים לקופל כן?
בלאט מקבל 15,000 שקל קנס על רמיזה שהשופטים לא בסדר,שון ג'יימס,לי ניילון ואקוניס כמעט מחטיפים מכות לשופטים אבל מה המנהלת עושה? מציעה לא לשבץ את השופט בפיינל פור
עכשיו גם מנסים לעשות הכל בשביל לסכל את המעבר של מכבי לאדריאטית,כי לא עשינו את זה לפי החוקים,כי אי אפשר לשנות משחקים,כי לא ייתחשבו בנו

אז כמה זמן עוד מכבי יצטרכו להגיד ''די''? מתי זה יהיה ''אם קופל ימשיך להגזים?'' מה יהיה המעשה הנורא מכל שיגרום למכבי להפסיק לחטוף כאפות?
אני באמת שואלת-איפה הגבול של מכבי? כי כרגע נראה כאילו בועטים למכבי בראש והם אומרים תודה ומבקשים עוד..לא מפסיקים לנבוח אבל נשיכות עד עכשיו אין..
כל ההתנהלות המוגזמת הזאת כבר מטריפה את האוהדים אבל אין שום צעדים..די כבר עם הבזיון הזה!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 28 מאי 2011, 21:25

שמעתי ששמעון נכנס בקופל ברדיו 99fm בערב מישהו שמע או שיש את הקטע לשמיעה?
itay92

הודעהעל ידי Yellow Gute » 28 מאי 2011, 21:51

עזבו חבר'ה. העצבים הם לריק. מכבי השנה ענתה לכל מקטרגיה על המגרש. אבנר קופל פשוט מבואס מזה שהיה לו פיינל פור מביך מכל הבחינות. אה, וגם שמכבי פירקו את את קבוצותיו האהודות בזו אחר זו. ההודעה של המנהלת היא באופן מובהק, אותות מצוקה של גוף רקוב שגם לאוהדי ובעלי שאר הקבוצות בליגה נמאס ממנו.
מכבי תחזיר לו מנה אחת אפיים כאשר תחגוג את האליפות ה-50!! שלה בשנה הבאה. על אפו וחמתו של העסקן הדוחה הזה.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי מקובי » 28 מאי 2011, 22:43

אתם באמת חושבים שהיורוליג יוותרו עלינו?
גם אם מחר פורשים מהליגה, אחרי מה שקרה עם הגמר, אתם באמת חושבים שהיורוליג יישארו בלי מכבי, קבוצה שממלאת את האולם שלה ב11000 צופים כל שבוע ומביאה כמויות נכבדות לפיינל פור?
לא רואה את זה קורה, חוקים עד כמה שידוע תמיד אפשר לשנות.

בלי קשר, בתקנון של היורוליג רשום שקבוצה חייבת לשחק בליגה המוכרת ע"י יול"ב. האדריאטית היא ליגה כזו, כך שאפשר לפרוש מהליגה ולהמשיך לשחק ביורוליג.

מכיב לא רוצה לפרוש מהליגה הישראלית. חשוב לה האליפות המקומית וחשוב לה לשמור על הקהל הישראלי. (אם מכבי לא תשחק כאן אז יש חשש שהמעמד של מכבי ירד)
מקובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 מאי 2011, 23:31

אנחנו מפספסים פה נקודה אחת חשובה.
כולם עוסקים פה במלחמות שבין קופל למכבי, אבל שוכחים את הנפגעים העיקריים שהם אנחנו האוהדים.
האם השארותה של מכבי בליגה תעשה לנו כל-כך טוב? האם אנחנו שוב רוצים ללכת לעוד עונה משעממת וצפויה ששוב תסתיים בפיינל-פור שומם וחד-צדדי (וזה עוד מבלי לציין את המחירים המופקעים שקופל גובה)? האם אנחנו שוב רוצים להיות נתונים לחסדיו של אדם הרומס את זכותינו הטבעית להשמעת קולנו ואינו מאפשר לנו להביע מחאה באופן לגיטימי? האם אנחנו שוב רוצים לראות את חוסר השוויון שמופנה כלפי הקבוצה שאנו אוהדים ולראות כיצד שחקניה ומאמנה נקנסים חדשות לבקרים?

גם האוהדים הם צד בסיפור הזה ואנחנו צריכים לחשוב אם ההשארות של מכבי בליגה המקומית עושה לנו טוב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־39 אורחים