המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:יוסי22 כתב:יכולים לצחוק כמה שרוצים .... מכבי שוב יותר טובה עם סופו והנדריקס שוב לא פאקטור בעיקר בהגנה.
תשמע יוסי, סופו פשוט שחקן מטומטם. תסלח לי... הוא פשוט לא מבין איך לשמור את עצמו מעבירות. 2 עבירות מטומטמות לחלוטין ועוד אחת שהוא ניצל ממנה.
אין לזה הסבר, ובמיוחד במשחק כמו היום, שהוא נכנס אליו טוב, הוא חייב להיות יותר חכם.
בהרכב שיש על המגרש, כל הכדורים חייבים ללכת לליאור.
yarinsaky כתב:מי זה שהעדיף את פאפאלוקאס שפרש כבר על שאראס ? מאוד מוזר.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:יכולים לצחוק כמה שרוצים .... מכבי שוב יותר טובה עם סופו והנדריקס שוב לא פאקטור בעיקר בהגנה.
תשמע יוסי, סופו פשוט שחקן מטומטם. תסלח לי... הוא פשוט לא מבין איך לשמור את עצמו מעבירות. 2 עבירות מטומטמות לחלוטין ועוד אחת שהוא ניצל ממנה.
אין לזה הסבר, ובמיוחד במשחק כמו היום, שהוא נכנס אליו טוב, הוא חייב להיות יותר חכם.
בהרכב שיש על המגרש, כל הכדורים חייבים ללכת לליאור.
אני מסכים שהוא לא חכם במיוחד והיום עשה עבירה שטותית במיוחד (הראשונה) אבל השניה היא מסוג השריקות שאין לו מה לעשות נגדן , הוא עמד במקום ושחקן נכנס בו , יכול להיות שלפי החוק צריך לשרוק אבל לסופו אין הרבה מה לעשות , הוא פשוט קרבן של חוקים ארכאיים שלא מתאימים לשחקן בגודל שלו ופאו מנצלים את זה עד הסוף.
בכל מקרה בפתיחה מכבי רצה איתו יפה ובלאט סתם התחכם כמו תמיד ומכבי איבדה את המומנטום הראשוני .
ובאופן כללי באמת ששום דבר לא הולך למכבי , כמעט כל השלשות שלה חופשיות לגמרי והן פשוט לא בכיוון , סמית מפספס פעמיים סל ובירה ועושה נקודה אחת מהקו , מכבי מחטיאים לייאפים על ימין ועל שמאל , הלחץ כנראה הורג את מכבי וזה הולך בדיוק לכיוון שאוברדוביץ , משחק של 9 הפרש שנראה כמו 20.
יוסי22 כתב:רק שהוא לא אמור לשמור על גארדים , בלאט פשוט עושה לו עוול עצום בעניין הזה.
כרמל - לגבי מה שכתבת, לדעתי מדובר פחות בשחקנים ויותר בחוסר שיטה (שלא כמו בתקופת השושלת).
מול חלק גדול של קבוצות יורוליג זה לא בא לידי ביטוי כי הם משחקות כדורסל שבלוני ולא יותר מידי מתוחכם.
במקרה של פאו זו סאגה אחרת לגמרי - לטעמי מדובר בקבוצה הכי טובה באירופה גם היום (למרות שלדעתי היא לא תזכה ביורוליג) וכל קבוצה אחרת מחווירה לידה בסגנון משחק.
יוסי22 כתב:רק שהוא לא אמור לשמור על גארדים , בלאט פשוט עושה לו עוול עצום בעניין הזה.
jol9 כתב:הנדריקס היום פשוט מגוחך בהגנה. למה הוא מחליט לא לשמור על גארד שעומד חופשי מולו על השלוש, אני פשוט לא מבין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים