איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
חשבתי להחליף אותו בלוקאקו, אבל אז את מי אני אוציא מהחלוצים שלי ?
מסי גריזמן וסוארס שלישייה רצחנית
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
סוארז משחק עם קבאני אז הוא כנראה ישחק יותר נמוך מהשניים האחרים. למרות שגם גריזמן משחק מתחת לאמבפהJack55 כתב:איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
בגלל זה החלפתי אותואיתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
איתי-שגב כתב:סוארז משחק עם קבאני אז הוא כנראה ישחק יותר נמוך מהשניים האחרים. למרות שגם גריזמן משחק מתחת לאמבפהJack55 כתב:איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
דה בריינה שיחק טוב במלא שיטות אבל לשים אותו ככ נמוך עם כזה קצת חופש ברור שלא יעשה לו טוב. כמו שישימו את הזארד ווינגבאקHoliday_Armadillo כתב:בגלל זה החלפתי אותואיתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
הנבחרת זה לא הסיטי ולרוב הזאר יותר טוב ממנו
כמו שהגדירו את שניהם - דה בריינה שחקן של שיטה, הזאר הוא השיטה עצמה
חבל שבלגיה משחקת בהתחלה נגד פנמהאיתי-שגב כתב:דה בריינה שיחק טוב במלא שיטות אבל לשים אותו ככ נמוך עם כזה קצת חופש ברור שלא יעשה לו טוב. כמו שישימו את הזארד ווינגבאקHoliday_Armadillo כתב:בגלל זה החלפתי אותואיתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
הנבחרת זה לא הסיטי ולרוב הזאר יותר טוב ממנו
כמו שהגדירו את שניהם - דה בריינה שחקן של שיטה, הזאר הוא השיטה עצמה
לא בטוח אם קוטיניו יתן טורניר טוב אבל כן נשמע טובJack55 כתב:איתי-שגב כתב:סוארז משחק עם קבאני אז הוא כנראה ישחק יותר נמוך מהשניים האחרים. למרות שגם גריזמן משחק מתחת לאמבפהJack55 כתב:איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
החלפה של גריזמן בלוקאקו ודה בריינה בקוטיניו יכול להיות טוב לא ?
לסוארס יש בית קל מאוד, אני צופה ללפחות 3 שערים שלו בשלב הבתים
איתי-שגב כתב:לא בטוח אם קוטיניו יתן טורניר טוב אבל כן נשמע טובJack55 כתב:איתי-שגב כתב:סוארז משחק עם קבאני אז הוא כנראה ישחק יותר נמוך מהשניים האחרים. למרות שגם גריזמן משחק מתחת לאמבפהJack55 כתב:איתי-שגב כתב:דה בריינה אמור להיות בזבוז, הוא משחק בינתיים כ6 עם דמבלה בקישור של 2. משחק הכי נמוך מהפרונט 7. לא אמור להשיג מספרים..
החלפה של גריזמן בלוקאקו ודה בריינה בקוטיניו יכול להיות טוב לא ?
לסוארס יש בית קל מאוד, אני צופה ללפחות 3 שערים שלו בשלב הבתים
מחירים שוניםmy man כתב:בקיצור- קבאני או גריזמן
Holiday_Armadillo כתב:מחירים שוניםmy man כתב:בקיצור- קבאני או גריזמן
אם אתה מוריד את גריזמן מתפנה לך עוד 2 מיליון ואתה נכנס לסיחרור מחדש
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מחירים שוניםmy man כתב:בקיצור- קבאני או גריזמן
עזבי אני שומר את ה2 האלו לחילוף של רונאלדו..
ומי מהשניים ששאלתי עדיף?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מחירים שוניםmy man כתב:בקיצור- קבאני או גריזמן
עזבי אני שומר את ה2 האלו לחילוף של רונאלדו..
ומי מהשניים ששאלתי עדיף?
זה..לא משהו שהייתי מציעה לעשות
לשתיהן בתים לא קשים במיוחד, שניהם עם אותו קצב הבקעה בנבחרת
אני לא לוקחת אחריות על המלצה
Jack55 כתב:17:30 חלון החילופים נסגר !
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים