כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: אשכול סדרות טלוויזיה

25 ינואר 2012, 09:06

איך אתם רואים עכשיו סדרות לאחר שהסירו את מגה ווידאיו?(השם יקום דמו)

25 ינואר 2012, 13:25

כן, גם אי אפשר לראות סרטים.. :cry3

25 ינואר 2012, 17:29

rc4991 כתב:איך אתם רואים עכשיו סדרות לאחר שהסירו את מגה ווידאיו?(השם יקום דמו)

אני רגיל להוריד (גם סרטים וגם סדרות). יותר קל ומהר למצוא טורנט טוב - במיוחד אם לא חייבים לחפש תרגום - מאשר לחכות לצפייה ישירה.

זה אתר ישראלי לא רע: http://www.topdown.me/ יש שם את הפרק החדש של האוס שביקשו, וגם שני הפרקים של העונה החדשה של ספרטקוס שהודלפו לרשת.

25 ינואר 2012, 18:11

asafb96 כתב:כן, גם אי אפשר לראות סרטים.. :cry3

rc4991 כתב:איך אתם רואים עכשיו סדרות לאחר שהסירו את מגה ווידאיו?(השם יקום דמו)

חסרי תושייה שכמוכם :nono
רק utorrent בשבילי..לכאורה :unsure

25 ינואר 2012, 22:01

אני מוריד הכל, או ישיר או טורנט...

25 ינואר 2012, 22:55

יש גם אימיול.

ורחלי, תפסיקי להספים את הפורום. הרגת אותנו...

29 ינואר 2012, 13:27

למה אתה אומר לי ככה? :(

29 ינואר 2012, 14:21

racheli_alon כתב:למה אתה אומר לי ככה? :(

תחליטי ! או שאת פה לגמרי, או שלא... את לא יכולה לבוא פעם בשנה ולהציף פה את כל האשכולות !!!

אממ... ס'תומרת...

מה שלומך ? :happy2

29 ינואר 2012, 18:54

קובי אתה חייב להפסיק להיות כזה קיצוני ::
העולם לא שחור ולבן, יש גם תימנים ::

סתם נו(: אני מגיעה פעם בשבוע בערך כשבא לי משהו מוכר וישן, למרות שקשה לקרוא למה שהולך פה מוכר :unsure
אני חולה בנוסטלגיה. חוץ מזה מרגישה דיי טוב, מה איתך? עדיין הייטקיסט מוכשר או רק מנהל זוטר בפורום ז"ל?

29 ינואר 2012, 21:11

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... לגבי הסייפא - :worship :worship :worship

כן. אכן הייטקיסט. לגבי המוכשר - הדיעות חלוקות :: לגבי מנהל זוטר בז"ל - גם נכון :::

מה את עושה היום ? ובת כמה את ? את לא אמורה להיות כבר איזו נשואה עם 10 ילדים במגזר שלכם שם ?

ומה עם בנץ ואילון ואמיר ורעות (דווקא אותה ראיתי כמה פעמים בצומת.... לא מה שאת חושבת :beee )...

דברי איתי ::

05 אפריל 2012, 12:17

מדים, דרקונים, מלחמות בין ממלכות, גילוי עריות, תככים, מזימות ושפה חדשה. סדרת ספרי הפנטזיה שהפכה לדרמה טלוויזיונית מצויינת ופופולארית חוזרת לעונה שניה. רגע לפני, אור בר שלום מזכירה מה שצריך לדעת כדי להתחבר
http://www.mouse.co.il/CM.television_ar ... 7339,.aspx

סוף סוף :cool

05 אפריל 2012, 13:21

misha כתב:מדים, דרקונים, מלחמות בין ממלכות, גילוי עריות, תככים, מזימות ושפה חדשה. סדרת ספרי הפנטזיה שהפכה לדרמה טלוויזיונית מצויינת ופופולארית חוזרת לעונה שניה. רגע לפני, אור בר שלום מזכירה מה שצריך לדעת כדי להתחבר

איזה כיף!!!
הפרק הראשון היה מצוין, כמו שאני בטוח שהעונה כולה תהיה :)

05 אפריל 2012, 16:48

misha כתב:מדים, דרקונים, מלחמות בין ממלכות, גילוי עריות, תככים, מזימות ושפה חדשה. סדרת ספרי הפנטזיה שהפכה לדרמה טלוויזיונית מצויינת ופופולארית חוזרת לעונה שניה. רגע לפני, אור בר שלום מזכירה מה שצריך לדעת כדי להתחבר

הטובה בטלוויזיה ביחד עם הומלנד ודוקטור הו הסידרה

05 אפריל 2012, 22:25

אני גם אוהב את משחקי הכס אבל ממש נגעל שם מהזנות המוגזמת ומהיחס שם לנשים-זה פשוט מגעיל אותי

05 אפריל 2012, 22:50

rc4991 כתב:אני גם אוהב את משחקי הכס אבל ממש נגעל שם מהזנות המוגזמת ומהיחס שם לנשים-זה פשוט מגעיל אותי

כמו שאתה יודע(או לא..אני לא יודעת)הסידרה מבוססת על הספרים ותאמין לי שמה שיש בטלוויזיה זה אפילו לא 5% ממה שיש בספרים..זאת הסידרה וזה ה''נוף'' שסובב את הפרנצ'ייז..הכי חשוב שזה לא משקף את איך שהאנשים שם חושבים שצריך להתייחס לנשים..זה לא פרופוגנדה של ''בואו תרביצו לנשים שלכם''..

06 אפריל 2012, 13:52

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני גם אוהב את משחקי הכס אבל ממש נגעל שם מהזנות המוגזמת ומהיחס שם לנשים-זה פשוט מגעיל אותי

כמו שאתה יודע(או לא..אני לא יודעת)הסידרה מבוססת על הספרים ותאמין לי שמה שיש בטלוויזיה זה אפילו לא 5% ממה שיש בספרים..זאת הסידרה וזה ה''נוף'' שסובב את הפרנצ'ייז..הכי חשוב שזה לא משקף את איך שהאנשים שם חושבים שצריך להתייחס לנשים..זה לא פרופוגנדה של ''בואו תרביצו לנשים שלכם''..

זה לא קשור,כל שניה הם מכניסים לשם סצינות סקס ועירום גם כשזה לא תורם כלום לסדרה
זה לא שאת רואה מישהי שוכבת עם מישהו כדי להוציא ממנו מידע וכדומה אלא רוב הזמן(אם לא כולו)יש שם סקס ועירום שלא לצורך שלדעתי מבזה את הסדרה

06 אפריל 2012, 14:13

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא קשור,כל שניה הם מכניסים לשם סצינות סקס ועירום גם כשזה לא תורם כלום לסדרה
זה לא שאת רואה מישהי שוכבת עם מישהו כדי להוציא ממנו מידע וכדומה אלא רוב הזמן(אם לא כולו)יש שם סקס ועירום שלא לצורך שלדעתי מבזה את הסדרה

דבר ראשון, אני חושבת שההשקפה שלך היא קצת מתחסדת אבל זה בסדר וזאת זכותך
דבר שני, כמו שאמרתי, זה מבוסס על סדרת ספרים ששם הרמה באלימות,סקס,עירום וכו' גבוהה פי מליון ואסור לשכוח שזאת סידרה של HBO..בכל הסדרות שם יש סקס ועירום..
אני למשל לא יכולה לדמיין את משחקי הכס בלי כל הדברים האלה..זה נותן ''נוף'' מיוחד ייחודי לסידרה..זה חלק בלתי נפרד מזה אין מה לעשות..

08 אפריל 2012, 19:59

אם לא מפריע לך לצפות בתרגום לרוסית, אתה יכול לראות את כל העונה השניה בצפייה ישירה פה:
http://good-zona.ru/publ/novie_serialy/ ... 1-1-0-4741

08 אפריל 2012, 20:03

איך יכול להיות שהם השיגו כבר ארבעה פרקים?

08 אפריל 2012, 20:05

Holiday_Armadillo כתב:איך יכול להיות שהם השיגו כבר ארבעה פרקים?

אין לי מושג :laugh1
ראיתי שם את הסרט "ג'ון קארטר" יומיים אחרי שיצא לקולנוע!
נושא נעול