10 יולי 2018, 20:22
החציל האצטקי כתב:
לכמה שחקנים באירופה יש את היכולות האלה?
הבן אדם קובר זריקות מטר וחצי מאחורי הקשת כסטנדרט, חודר ומסיים נגד פיזיות, מנצח כל סוג של מצ' אפ.
חותך לסל, מוסר, משחק פוסט-אפ. דופק איזה בלוק מהדהד פה ושם.
הוא לא היה שומר קטסטרופלי אף פעם ברמה שתרתיע את מכבי. אין שום סיבה שלא ירימו אותו. פאקינג שחקן!
10 יולי 2018, 20:26
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:
הבן אדם קובר זריקות מטר וחצי מאחורי הקשת כסטנדרט, חודר ומסיים נגד פיזיות, מנצח כל סוג של מצ' אפ.
הוא לא היה שומר קטסטרופלי אף פעם ברמה שתרתיע את מכבי. אין שום סיבה שלא ירימו אותו. פאקינג שחקן!
איך הוא ברמה המנטלית?
10 יולי 2018, 20:29
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:
איך הוא ברמה המנטלית?
נראה לי אחלה. טיפוס די שקט בהתחשב בכשרון הגדול שלו. לא בדיוק מנהיג, אבל אחד שבא לעבוד. שחקן תחרותי.
מתאים ליד ווילבקין, פארגו, קיין שהם חבר'ה יותר דומיננטיים.
10 יולי 2018, 20:32
toja27 כתב:תודה. לצערי לא יצא לי לראות אותו אבל נראה שחקן שיודע לחדור וליצור מצבים בצורה מרשימה.
10 יולי 2018, 20:36
10 יולי 2018, 20:40
cifkcv כתב:לפי מה שאתה אומר חציל, הוא כן יכול לחיות בקבוצה שהוא לא הכוכב בה?
10 יולי 2018, 20:44
10 יולי 2018, 20:45
10 יולי 2018, 20:46
cifkcv כתב:אבל בליגה וגם ביורוליג לפרקים הוא יכול לשחק ב-4 שקיין ב-3 נגיד. ואני מקווה שנביא עוד 4 פותח רציני.
הלוואי שיגיע באמת, אני לא יודע אם הוא בכלל בפנקס של מכבי.
איך הוא ברמה המנטלית?
שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
צריך פה עוד שני זרים ברמה.
שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
10 יולי 2018, 20:48
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
אתה אמיתי?
זה סקורר, ריבאונדר, פליימייקר ברמת NBA. לא זר משלים ולא בטיח.
10 יולי 2018, 20:49
cifkcv כתב:שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
נראה לי שהדיונים פה הם מנקודת מוצא שיגיע 3,4,5. אם זה יקרה? לא בטוח, במידה וכן בהחלט חושב שהוא מתאים.
10 יולי 2018, 20:57
felix_r כתב:איך הוא ברמה המנטלית?
טוב שהוא ירק על שחקן לפני שהחתמתם אותו במכבי ולא אחרי.
10 יולי 2018, 20:59
שועל כתב:cifkcv כתב:שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
נראה לי שהדיונים פה הם מנקודת מוצא שיגיע 3,4,5. אם זה יקרה? לא בטוח, במידה וכן בהחלט חושב שהוא מתאים.
לא יגיעו לפה עוד 3 זרים.
כבר עכשיו יש 6, לפחות.
10 יולי 2018, 21:01
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:cifkcv כתב:שועל כתב:הוא לא יכול להגיע. יש פה כבר זרים משלימים והוא לחלוטין לא ראוי להיות שחקן פותח.
לא יגיעו לפה עוד 3 זרים.
כבר עכשיו יש 6, לפחות.
אתה מדבר איתי על זרים כאילו זה מעניין מישהו.
בונים קבוצה ליורוליג. סגל עמוק ליורוליג. בשביל זה צריך שחקנים מוכשרים, ולא מסתכלים על התעודות זהות שלהם.
איימו לפצל את הקבוצה כדי שהמסר הזה יחלחל, אבל אנשים מסרבים לקבל את זה.
10 יולי 2018, 21:02
toja27 כתב:felix_r כתב:איך הוא ברמה המנטלית?
אני לא החתמתי אף אחד, רק שואל על שחקן שמעולם לא ראיתי. ירק על שחקן?
10 יולי 2018, 21:04
שועל כתב:אבל צריך להיות מחובר למציאות בצורה מינימלית. 8 זרים זה המקס' שיהיו פה. לא יחתימו מראש זר אחד רק ליורוליג. לא יקרה, לפני שנדבר על העלות הכספית.
כן הייתי שמח לראות אותו במקום קולורבי.
10 יולי 2018, 21:05
שועל כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:איך הוא ברמה המנטלית?
אני לא החתמתי אף אחד, רק שואל על שחקן שמעולם לא ראיתי. ירק על שחקן?
אכן.