yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:מוכרח להודות שלא התרשמתי מהבחור בכלל. הכדורסל שלו נראה מאוד מגושם ולא מלוטש, ואפילו בקליפים אין איזה משחק גב לסל משובח. סחטיין עליו שהוא יודע לסיים מהלכי פיק אנד רול ולקחת ריבאונד בהתקפה, אבל בכדורסל יש עוד אלמנטים.
בעיקר אם מצליחים להשאיר את הנדריקס (שבד"כ עושה את אותם דברים בכל מקרה) - הוא לא יכול לבוא. חייבים שחקן עם גב לסל. אני אישית בעד שרמנדיני.
אבל מה רע שיהיה שחקן שיודע לסיים פיק אנד רול ולקחת ריבאונד בהתקפה? אתה לא רוצה שיהיה שחקן כזה בקבוצה שלך? כי כל קבוצה חייבת לפחות שחקן אחד כזה..
מביאים שחקנים שמשלימים אחד את השני ואני בטוחה שבלאט יודע את המשמעות של משחק עם הגב לסל והוא יחפש שחקן כזה..
זה לא כאילו מכבי יכולה להביא שחקן שיש לו את כל החבילה..שחקנים כאלה הולכים לקבוצות העשירות או ל-NBA..אז מחפשים שחקנים שישלימו אחד את השני..
אלא די דברים שהנדריקס עושה...
הנדריקס אולי עוזב אבל סופו בטוח עוזב וכרגע שחקן גב לסל צריכה להיות מטרה מבחינת מכבי בקו הקדמי (ביחד עם ניסיון להשאיר את הנדריקס).
אני אגיד לך מה אני אוהבת בהטשמאייר..היכולת שלו לגרום להגנה לחשוב היא בעניין דבר מאוד חשוב..
שחקנים ששומרים עליו הם סנטרים והם רואים 2.08 אז הם מחכים לו מתחת לסל והוא עושה סוויש מחצי מרחק
הם מבינים שהם צריכים לסגור אותו אז יש לו UP AND UNDER יפה מאוד שהוא פיתח בשנה האחרונה
יש לו תנועה מאוד יפה של התפנות והוא מוצא את עצמו הרבה פעמים פשוט לבד בצבע..הוא עושה את זה רק ברגעים הנכונים וזה מצביע על המון חוכמה
יש לו גם הוק שוט טוב שגם שחקנים שגבוהים ממנו ועם זרועות ארוכות לא מצליחים לחסום
הוא זז ה-מ-ו-ן גם בהגנה וגם בהתקפה וזה כנראה משהו שאני צריכה כמו אוויר לנשימה אחרי שסופו היה פה שנתיים
הוא השחקן המושלם? לא..אבל יש לו המון פלוסים..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:מוכרח להודות שלא התרשמתי מהבחור בכלל. הכדורסל שלו נראה מאוד מגושם ולא מלוטש, ואפילו בקליפים אין איזה משחק גב לסל משובח. סחטיין עליו שהוא יודע לסיים מהלכי פיק אנד רול ולקחת ריבאונד בהתקפה, אבל בכדורסל יש עוד אלמנטים.
בעיקר אם מצליחים להשאיר את הנדריקס (שבד"כ עושה את אותם דברים בכל מקרה) - הוא לא יכול לבוא. חייבים שחקן עם גב לסל. אני אישית בעד שרמנדיני.
אבל מה רע שיהיה שחקן שיודע לסיים פיק אנד רול ולקחת ריבאונד בהתקפה? אתה לא רוצה שיהיה שחקן כזה בקבוצה שלך? כי כל קבוצה חייבת לפחות שחקן אחד כזה..
מביאים שחקנים שמשלימים אחד את השני ואני בטוחה שבלאט יודע את המשמעות של משחק עם הגב לסל והוא יחפש שחקן כזה..
זה לא כאילו מכבי יכולה להביא שחקן שיש לו את כל החבילה..שחקנים כאלה הולכים לקבוצות העשירות או ל-NBA..אז מחפשים שחקנים שישלימו אחד את השני..
והוא נראה לך כמו השחקן שיכול להשלים את הנדריקס?? (אני שואלת כי אני באמת לא מכירה את השחקן)
להשלים? לא יודעת..הכל תלוי בהאם ג'יימס יישאר או לא..
אם שחקן כמו ג'קסון מקבל 500K בקבוצה כמו בילבאו שנחשבת עשירה יחסית ושהיא לא ריאל או בארסה(ומישהו שמכיר את הקבוצה אמר לי שהוא בכלל מקבל 300K)אז לכי תדעי מה שחקן כמו הטשמאייר מקבל בסראגוסה..
אם אפשר להביא אותו בסביבות 450K,להשאיר את הנדריקס ולהביא את שרמאדיני או מאריץ'..זה קו קדמי קטלני..
אבל אני בספק אם אפשר להביא אותו בעלות כזאת כי יש עוד קבוצות שמעוניינות בו ויהיו מוכנות לשלם יותר כי יש לו דרכון ספרדי..