felix_r כתב:אסף!
אתה יכול לחלוק על דעתי או על דעת כל אחד, אבל אתה לא יכול לחלוק על עובדות!
והעובדות הן שמאריץ' שיחק העונה 6:30 דקות בממוצע למשחק.
העובדות אומרות, שאחרי כל הפציעות, הוא שחקן גמור.
זה שמאריץ' נתן עונה אחת טובה בפרטיזן לפני 3 שנים (שגם בה הוא החמיץ הרבה משחקים בגלל פציעה), עדיין לא אומר שעכשיו תדחוף אותו למכבי במשך 10 שנים הבאות. צא מזה! טוב שאתה לא מציע להביא את האפמן או את ארל וויאליאמס. די. שחרר.
קודם כל, תירגע קצת. אתה רוצה לדבר תדבר, אבל אל תתחיל לדבר כאילו הפורום שייך לך, כולם צריכים להסכים איתך, ורק אתה צודק.
דבר שני, אני יודע שהוא שיחק 6 וחצי דקות, מי חולק על עובדות?? זאת הסיבה שאפשר להביא אותו. מה אתה רוצה שנביא, שחקן כמו לורבק ב2 מיליון יורו? הוא נתן עונה גדולה בפרטיזן לפני שנתיים. שנה שעברה הוא נפצע, ולא פציעה שהיא פציעה גנטית או פציעה חוזרת, אלא שבר אם אני לא טועה. השנה הוא לא נפצע בכלל, אלא פשוט אוברדוביץ' העדיף את וויקאס ובטיסט. אני לא מצפה שאם הוא יבוא הוא יהיה אותו שחקן של פרטיזן, ובגלל זה ברור שמכבי לא יכולה להביא אותו לבד לעמדה 5, אלא לצד עוד סנטר "מוכח" (הנדריקס או אולי שרמדיני לדוגמא). אני לא מצפה לדחוף אותו ל10 שנים ומה הקשר שחקני העבר האלה? סך הכל שחקן שהיה אדיר לפני שנתיים, נעלם, ויש צ'אנס לעשות גניבה, ולהביא אותו כסנטר מחליף אפילו, שאם יעשה 80% ממה שהוא עשה לפני שנתיים, זאת תהיה גניבה ענקית.
כמו שאמרתי לפני כן, גם סופו היה שחקן ששיחק פחות מ15 דקות באולי' במשך כמה שנים, ואפילו החמיץ שנה אחת במכון הרזייה. הוא הימור הרבה יותר גדול ממאריץ' של היום, ועוד הוא בא אז לצד שחקן אלמוני יחסית אז, שאף אחד לא ידע איך הוא ישחק כסנטר. מה לעשות, בשביל להוציא משהו צריך להמר בכמה עמדות, אי אפשר להסתמך על שחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם, שיתאימו במסגרת התקציב, כמו סמית', בלו או הנדריקס.
אתה יכול להסכים או לא, אבל לדעתי הוא יכול להיות גניבה, כי ראיתי אותו חד וטוב גם במעט שהוא שיחק בפאו. הוא עדיין שחקן מאוד פיזי, אגרסיבי, עם משחק פוסט טוב, וריבאונדר מצוין. אם היינו בארסה לא הייתי חושב עליו אפילו, אבל אני מעדיף "להמר" עליו מאשר על שחקן כמו הטשמייר, פול דיוויס, ואפילו שרמדיני, כי לדעתי הפוטנציאל שלו גדול יותר