מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 20:52

asafb96 כתב:
felix_r כתב:אני ממשיך לשבור את הראש מאיפה עלה הרעיון המוזר הזה של הרבה אנשים פה לגבי מאריץ'?
מי אמר בכלל שמכבי רוצה אותו? מי אמר בכלל שפאו תשחרר אותו? ולמה אתם לעזאזל חושבים שאנחנו צריכים אותו בכלל???

העלו את השם שלו בוואלה אני חושב, והאמת זה בכלל לא משנה, כי אין מה להתייחס למי שעולה בתקשורת או לא עולה בתקשורת. הכל שם שטויות. למה שפאו תשחרר אותו? הוא מסיים חוזה, הם במשבר כלכלי קשה, והוא לא ירצה להמשיך שם סביר להניח, אחרי 2 עונות שהוא ראה ספסל. למה צריך אותו? כי 2 הסנטרים שלנו צפויים לעזוב ואנחנו צריכים סנטר, שהוא גם במגבלות התקציב שלנו, וגם יוכל לספק סחורה טובה

דווקא בגלל מגבלות התקציב אתה לא צריך את מאריץ' בכלל. עוד שחקן של 10 דקות למשחק. אין לנו אפשרות להחזיק שחקנים כאלה.

אישית, לא היתי מביא אותו גם ב 100 אלף דולר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אפריל 2012, 20:55

Holiday_Armadillo כתב:אני הבנתי למה התכוונת ועניתי בהתאם..
ואני לא יכולה לצאת מהנחה שלא יהיה עוד סנטר חוץ משניהם כי אני לא רואה מצב שלא יהיה סנטר שלישי..

יכול בהחלט להיות שזה גם מה שבהנהלת מכבי יחשבו, אבל אני אישית לא מסכימה עם זה.
אם יביאו 2 סנטרים טובים באמת שישלימו אחד את השני טוב ויהיו צעירים ובריאים ועם יכולת לשחק הרבה דקות כל משחק (ובהנחה ששנה הבאה משחקים ב-2 ליגות), אני באמת לא חושבת שיש צורך בבזבוז כסף שאין למכבי על עוד שחקן כשאפשר בהחלט לתעל את הכסף הזה לדברים חשובים יותר כמו השחקנים המרכזיים שלנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 20:56

האנשים פה תקועים בזכרונות שלהם מלפני שלוש שנים, ופשוט לא מוכנים קצת להתעדכן לגבי מה שקורה עם השחקנים.

מאריץ שיחק העונה 6:30 דקות למשחק בממוצע !!!!!

הפציעות גמרו אותו. הוא לא שווה כלום!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אפריל 2012, 20:58

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:אני התכוונתי האם בהנחה שסופו יעזוב והנדריקס יישאר, האטשמייר יהיה טוב בתור הסנטר הנוסף לצידו, ועזבי את ג'יימס שהוא חסר משמעות בעיניי ותצאי מתוך הנחה שלא יהיה כאן עוד סנטר חוץ משניהם.

הוא שחקן די דומה להנדריקס בתכונות. מאוד פיזי, הרבה האסל ופינישר די טוב. מצד שני, כמו שכבר אמרו, משחק הפוסט אפ שלו מגושם, ואני לא בטוח שאפשר לסמוך על הקליעה שלו.. גם הנדריקס וג'יימס קלעו טוב מחצי מרחק לפני שהם הגיעו למכבי, ומאז אנחנו בקושי רואים את זה.
ליד הנדריקס הייתי מעדיף לראות סנטר יותר קלאסי מהטשאיימר.

הטשמאייר שחקן שבטוח בזריקה שלו מטווחים ארוכים ה-ר-ב-ה יותר מהנדריקס..אצל הנדריקס זה קיים אבל לא אופציה ראשונה וגם לא שנייה או שלישית..

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:כרמל,עכשיו את כבר נסחפת להשאיר את הנדריקס ולהביא את הטש' ושרמאדיני/מאריץ'?
מכבי תעשה בחוכמה אם היא תביא אותו ואת מאריץ' או שרמאדיני אבל לא בנוסף להנדריקס
חוץ מזה אני מאמין שהוא שווה 600 בערך

לא יודעת עד כמה אני נסחפת..אני חושבת על זה רק אם שני השחקנים שיבואו במקום יקבלו את אותם הסכומים שג'יימס וסופו קיבלו..

חנו'ש כתב:אני התכוונתי האם בהנחה שסופו יעזוב והנדריקס יישאר, האטשמייר יהיה טוב בתור הסנטר הנוסף לצידו, ועזבי את ג'יימס שהוא חסר משמעות בעיניי ותצאי מתוך הנחה שלא יהיה כאן עוד סנטר חוץ משניהם.

אני הבנתי למה התכוונת ועניתי בהתאם..
ואני לא יכולה לצאת מהנחה שלא יהיה עוד סנטר חוץ משניהם כי אני לא רואה מצב שלא יהיה סנטר שלישי..

אבל בשביל מה להחזיק גם בסנטר שלישי?
זה יהיה בזבוז כסף מטומטם לתת לעוד שחקן בינוני 300-400 אלף בזמן שאפשר להחתים שני גבוהים מצויינים שיסגרו מצויין את עמדת הסנטר
אני לא כל כך בטוח איך מכבי תצליח לחלק את הדקות בין כל כך הרבה שחקנים טובים(במיוחד עם גם בלו ישאר)ואת עוד רוצה סנטר שלישי?זה פשוט בזבוז של כסף,דקות וכישרון

אני הייתי מביאה סנטר שלישי רק בשביל שלא יהיה את הפחד שאחד הסנטרים ייפצע ואז נשארת עם סנטר אחד שצריך להחזיק את כל עמדה 5..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 20:59

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:אני ממשיך לשבור את הראש מאיפה עלה הרעיון המוזר הזה של הרבה אנשים פה לגבי מאריץ'?
מי אמר בכלל שמכבי רוצה אותו? מי אמר בכלל שפאו תשחרר אותו? ולמה אתם לעזאזל חושבים שאנחנו צריכים אותו בכלל???

העלו את השם שלו בוואלה אני חושב, והאמת זה בכלל לא משנה, כי אין מה להתייחס למי שעולה בתקשורת או לא עולה בתקשורת. הכל שם שטויות. למה שפאו תשחרר אותו? הוא מסיים חוזה, הם במשבר כלכלי קשה, והוא לא ירצה להמשיך שם סביר להניח, אחרי 2 עונות שהוא ראה ספסל. למה צריך אותו? כי 2 הסנטרים שלנו צפויים לעזוב ואנחנו צריכים סנטר, שהוא גם במגבלות התקציב שלנו, וגם יוכל לספק סחורה טובה

דווקא בגלל מגבלות התקציב אתה לא צריך את מאריץ' בכלל. עוד שחקן של 10 דקות למשחק. אין לנו אפשרות להחזיק שחקנים כאלה.

לא כשחקן של 10 דקות למשחק אלא כסנטר מוביל. אין לנו את הלוקסוס להחיזק את וויקאס ובאטיסט איתו, אז אפשר "להמר" עליו כסנטר מוביל, לצד עוד סנטר שיגבה אותו.
לא היית מביא אותו ב100 אלף דולר? אז את מי כן הייתה מביא למכבי? הוא סנטר נפלא שסחף קבוצה נחמדה לפיינל 4, והיה פנטסטי מול כל אירופה. אני יודע שזה היה לפני שנתיים, מה אתה מצפה, שמכבי תביא שחקן שהמחיר שלו בשמיים? אם הוא היה עושה את זה השנה, היינו יכולים לחלום עליו. כמו שאמרתי הרבה פעמים, נכון שיש לו ירדיה בדקות בפאו ועקב כך בתפוקה, אבל בזכות זה אנחנו יכולים לחשוב עליו בכלל, כי אם הוא היה מצליח הוא היה היום כמו מקאלב עבורנו, חלום לא ריאלי. יש לו את כל הנתונים להיות סנטר מוביל באירופה, והוא כבר הראה שהוא יכול להיות כזה. הוא לא משחק הרבה, כמו שסופו לא שיחק הרבה באולי', ובזכות זה הייתה אפשרות להביא את סופו בסכום סביר, כמו שאפשר להביא את מאריץ' בסכום סביר. כן גם אני רוצה את לורבק פה, אבל תגיד לי, איזה שחקנים בשוק, שמכבי יכולה להביא ועוד להשאיר סכום נחמד בצד לרכז וללאנגפורד, שהם יתנו תפוקה טובה ממנו?
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 14 אפריל 2012, 21:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 21:00

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:

לא כשחקן של 10 דקות למשחק אלא כסנטר מוביל. אין לנו את הלוקסוס להחיזק את וויקאס ובאטיסט איתו, אז אפשר "להמר" עליו כסנטר מוביל, לצד עוד סנטר שיגבה אותו.
לא היית מביא אותו ב100 אלף דולר? אז את מי כן הייתה מביא למכבי? הוא סנטר נפלא שסחף קבוצה נחמדה לפיינל 4, והיה פנטסטי מול כל אירופה. כמו שאמרתי הרבה פעמים, נכון שיש לו ירדיה בדקות בפאו ועקב כך בתפוקה, אבל בזכות זה אנחנו יכולים לחשוב עליו בכלל, כי אם הוא היה מצליח הוא היה היום כמו מקאלב עבורנו, חלום לא ריאלי. יש לו את כל הנתונים להיות סנטר מוביל באירופה, והוא כבר הראה שהוא יכול להיות כזה. הוא לא משחק הרבה, כמו שסופו לא שיחק הרבה באולי', ובזכות זה הייתה אפשרות להביא את סופו בסכום סביר, כמו שאפשר להביא את מאריץ' בסכום סביר. כן גם אני רוצה את לורבק פה, אבל תגיד לי, איזה שחקנים בשוק, שמכבי יכולה להביא ועוד להשאיר סכום נחמד בצד לרכז וללאנגפורד, שהם יתנו תפוקה טובה ממנו?

תפסיק להביא לי את הסעיף!!! במיוחד בשבילך כתבתי הודעה למעלה באותיות ענק. גם את זה אתה לא יכול לראות????
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:03

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:

לא היית מביא אותו ב100 אלף דולר? אז את מי כן הייתה מביא למכבי? הוא סנטר נפלא שסחף קבוצה נחמדה לפיינל 4, והיה פנטסטי מול כל אירופה. כמו שאמרתי הרבה פעמים, נכון שיש לו ירדיה בדקות בפאו ועקב כך בתפוקה, אבל בזכות זה אנחנו יכולים לחשוב עליו בכלל, כי אם הוא היה מצליח הוא היה היום כמו מקאלב עבורנו, חלום לא ריאלי. יש לו את כל הנתונים להיות סנטר מוביל באירופה, והוא כבר הראה שהוא יכול להיות כזה. הוא לא משחק הרבה, כמו שסופו לא שיחק הרבה באולי', ובזכות זה הייתה אפשרות להביא את סופו בסכום סביר, כמו שאפשר להביא את מאריץ' בסכום סביר. כן גם אני רוצה את לורבק פה, אבל תגיד לי, איזה שחקנים בשוק, שמכבי יכולה להביא ועוד להשאיר סכום נחמד בצד לרכז וללאנגפורד, שהם יתנו תפוקה טובה ממנו?

תפסיק להביא לי את הסעיף!!! במיוחד בשבילך כתבתי הודעה למעלה באותיות ענק. גם את זה אתה לא יכול לראות????

בסדר, אני אשתדל לא לחלוק על דעתך, ועל הדרך אני גם ירים טלפון לפדרמן שיביא לנו את לורבק וקרסטיץ' אם אפשר
איזה סנטרים כבר מכבי יכולה להביא?? נראה לך שאני לא יודע כמה דקות מאריץ' משחק? עוד לא הבנת מה שרשמתי 1000 פעם? אם הוא כן היה משחק הרבה, הוא היה חלום עבורנו. כאילו סופו בא לפה כאיזה כוכב גדול
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 14 אפריל 2012, 21:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2012, 21:03

חנו'ש כתב:

אם יביאו 2 סנטרים טובים באמת שישלימו אחד את השני טוב ויהיו צעירים ובריאים ועם יכולת לשחק הרבה דקות כל משחק (ובהנחה ששנה הבאה משחקים ב-2 ליגות), אני באמת לא חושבת שיש צורך בבזבוז כסף שאין למכבי על עוד שחקן כשאפשר בהחלט לתעל את הכסף הזה לדברים חשובים יותר כמו השחקנים המרכזיים שלנו.

לא צריך להביא שניים. אחד כזה כבר יש. צעיר, בריא, יכול לשחק מלא דקות ונמצא בדרך למעלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אפריל 2012, 21:05

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

לא צריך להביא שניים. אחד כזה כבר יש. צעיר, בריא, יכול לשחק מלא דקות ונמצא בדרך למעלה.

התכוונתי ל-2 סה"כ, מצידי שהנדריקס יהיה אחד מהם בהנחה שיש כסף גם לו וגם לעוד סנטר טוב, יעיל ושישלים אותו בצורה טובה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 21:07

אסף!
אתה יכול לחלוק על דעתי או על דעת כל אחד, אבל אתה לא יכול לחלוק על עובדות!
והעובדות הן שמאריץ' שיחק העונה 6:30 דקות בממוצע למשחק.
העובדות אומרות, שאחרי כל הפציעות, הוא שחקן גמור.

זה שמאריץ' נתן עונה אחת טובה בפרטיזן לפני 3 שנים (שגם בה הוא החמיץ הרבה משחקים בגלל פציעה), עדיין לא אומר שעכשיו תדחוף אותו למכבי במשך 10 שנים הבאות. צא מזה! טוב שאתה לא מציע להביא את האפמן או את ארל וויאליאמס. די. שחרר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2012, 21:15

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

הוא שחקן די דומה להנדריקס בתכונות. מאוד פיזי, הרבה האסל ופינישר די טוב. מצד שני, כמו שכבר אמרו, משחק הפוסט אפ שלו מגושם, ואני לא בטוח שאפשר לסמוך על הקליעה שלו.. גם הנדריקס וג'יימס קלעו טוב מחצי מרחק לפני שהם הגיעו למכבי, ומאז אנחנו בקושי רואים את זה.
ליד הנדריקס הייתי מעדיף לראות סנטר יותר קלאסי מהטשאיימר.

הטשמאייר שחקן שבטוח בזריקה שלו מטווחים ארוכים ה-ר-ב-ה יותר מהנדריקס..אצל הנדריקס זה קיים אבל לא אופציה ראשונה וגם לא שנייה או שלישית..

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:כרמל,עכשיו את כבר נסחפת להשאיר את הנדריקס ולהביא את הטש' ושרמאדיני/מאריץ'?
מכבי תעשה בחוכמה אם היא תביא אותו ואת מאריץ' או שרמאדיני אבל לא בנוסף להנדריקס
חוץ מזה אני מאמין שהוא שווה 600 בערך

לא יודעת עד כמה אני נסחפת..אני חושבת על זה רק אם שני השחקנים שיבואו במקום יקבלו את אותם הסכומים שג'יימס וסופו קיבלו..

אני הבנתי למה התכוונת ועניתי בהתאם..

אבל בשביל מה להחזיק גם בסנטר שלישי?
זה יהיה בזבוז כסף מטומטם לתת לעוד שחקן בינוני 300-400 אלף בזמן שאפשר להחתים שני גבוהים מצויינים שיסגרו מצויין את עמדת הסנטר
אני לא כל כך בטוח איך מכבי תצליח לחלק את הדקות בין כל כך הרבה שחקנים טובים(במיוחד עם גם בלו ישאר)ואת עוד רוצה סנטר שלישי?זה פשוט בזבוז של כסף,דקות וכישרון

אני הייתי מביאה סנטר שלישי רק בשביל שלא יהיה את הפחד שאחד הסנטרים ייפצע ואז נשארת עם סנטר אחד שצריך להחזיק את כל עמדה 5..

אבל זה בזבוז כסף מטורף לשלם סכומים כאלו רק בשביל שיהיה לנו ביטוח למקרה ששחקן יפצע
מכבי יכולה להתגבר על פציעה של שחקן לכמה שבועות(וגם זה אירוע שאני לא חושה בכלל שיקרה)ואפילו יש לה את מצ'באן שיוכל לשחק כסנטר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:16

felix_r כתב:אסף!
אתה יכול לחלוק על דעתי או על דעת כל אחד, אבל אתה לא יכול לחלוק על עובדות!
והעובדות הן שמאריץ' שיחק העונה 6:30 דקות בממוצע למשחק.
העובדות אומרות, שאחרי כל הפציעות, הוא שחקן גמור.

זה שמאריץ' נתן עונה אחת טובה בפרטיזן לפני 3 שנים (שגם בה הוא החמיץ הרבה משחקים בגלל פציעה), עדיין לא אומר שעכשיו תדחוף אותו למכבי במשך 10 שנים הבאות. צא מזה! טוב שאתה לא מציע להביא את האפמן או את ארל וויאליאמס. די. שחרר.

קודם כל, תירגע קצת. אתה רוצה לדבר תדבר, אבל אל תתחיל לדבר כאילו הפורום שייך לך, כולם צריכים להסכים איתך, ורק אתה צודק.
דבר שני, אני יודע שהוא שיחק 6 וחצי דקות, מי חולק על עובדות?? זאת הסיבה שאפשר להביא אותו. מה אתה רוצה שנביא, שחקן כמו לורבק ב2 מיליון יורו? הוא נתן עונה גדולה בפרטיזן לפני שנתיים. שנה שעברה הוא נפצע, ולא פציעה שהיא פציעה גנטית או פציעה חוזרת, אלא שבר אם אני לא טועה. השנה הוא לא נפצע בכלל, אלא פשוט אוברדוביץ' העדיף את וויקאס ובטיסט. אני לא מצפה שאם הוא יבוא הוא יהיה אותו שחקן של פרטיזן, ובגלל זה ברור שמכבי לא יכולה להביא אותו לבד לעמדה 5, אלא לצד עוד סנטר "מוכח" (הנדריקס או אולי שרמדיני לדוגמא). אני לא מצפה לדחוף אותו ל10 שנים ומה הקשר שחקני העבר האלה? סך הכל שחקן שהיה אדיר לפני שנתיים, נעלם, ויש צ'אנס לעשות גניבה, ולהביא אותו כסנטר מחליף אפילו, שאם יעשה 80% ממה שהוא עשה לפני שנתיים, זאת תהיה גניבה ענקית.
כמו שאמרתי לפני כן, גם סופו היה שחקן ששיחק פחות מ15 דקות באולי' במשך כמה שנים, ואפילו החמיץ שנה אחת במכון הרזייה. הוא הימור הרבה יותר גדול ממאריץ' של היום, ועוד הוא בא אז לצד שחקן אלמוני יחסית אז, שאף אחד לא ידע איך הוא ישחק כסנטר. מה לעשות, בשביל להוציא משהו צריך להמר בכמה עמדות, אי אפשר להסתמך על שחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם, שיתאימו במסגרת התקציב, כמו סמית', בלו או הנדריקס.
אתה יכול להסכים או לא, אבל לדעתי הוא יכול להיות גניבה, כי ראיתי אותו חד וטוב גם במעט שהוא שיחק בפאו. הוא עדיין שחקן מאוד פיזי, אגרסיבי, עם משחק פוסט טוב, וריבאונדר מצוין. אם היינו בארסה לא הייתי חושב עליו אפילו, אבל אני מעדיף "להמר" עליו מאשר על שחקן כמו הטשמייר, פול דיוויס, ואפילו שרמדיני, כי לדעתי הפוטנציאל שלו גדול יותר
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 21:22

אני מתעצבן כי אתה ממשיך לכתוב דברים שפשוט לא קשורים למציאות.
נכון, מכבי לא יכולה להביא שחקנים יקרים, אז מה? זהו? חייבים להביא את מאריץ' בגלל זה, כי הרי מאריץ' הוא הסנטר הלא יקר היחיד באירופה????
איזה קישקוש מקושקש זה? למה אתה בכלל משתמש בטיעון הזה של כסף? מה זה קשור בכלל למאריץ' והפציעות שגמרו אותו?
מכבי אף פעם לא היתה הקבוצה הכי עשירה , אז מה? אז היא תמיד החתימה שחקנים גמורים?
לא צריך לכתוב הודעות ארוכות. זה לא מוסיף הגיון לעמדה שלך.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:31

felix_r כתב:אני מתעצבן כי אתה ממשיך לכתוב דברים שפשוט לא קשורים למציאות.
נכון, מכבי לא יכולה להביא שחקנים יקרים, אז מה? זהו? חייבים להביא את מאריץ' בגלל זה, כי הרי מאריץ' הוא הסנטר הלא יקר היחיד באירופה????
איזה קישקוש מקושקש זה? למה אתה בכלל משתמש בטיעון הזה של כסף? מה זה קשור בכלל למאריץ' והפציעות שגמרו אותו?

אז במקום להתעצבן ולזרוק דברים לאוויר, בוא אתה בבקשה תגיד לי, איזה סנטר זול אפשר להביא? ברור שלא צריך ללכת רק מאריץ' וזהו, רק הוא, בלי להסתכל לעוד שחקנים, אבל איזה עוד שחקנים שיכולים להיות סנטרים ברמת יורוליג גבוה כבר יש? מי? בוא תגיד לי.
למה אני משתמש בטיעון של כסף? כי אנחנו לא הולכים להביא בקיץ את וואסקאז ולורבק. אפשר ללכת על שחקנים זולים כמו פול דיוויס או רפא הטשמייר, אבל לדעתי עדיף ללכת על שחקן כמו מאריץ'. לא מסכים? סבבה, אבל תפסיק לדבר כאילו כל מילה שלך זה עובדה, ומי שלא מסכים איתך אידיוט.
הפציעות לא גמרו אותו ולא נעליים. בפרטיזן הוא הפסיד רק את פתיחת הטופ 16 ביורוליג, וחזר מהר, בפאו שנה שעברה באמת היה לו חוסר מזל עם 2 פציעות רצופות, אבל הוא עדיין חזר וגם שיחק בהצלבה ובפיינל 4. השנה הוא לא נפצע בכלל. והיו לו גם משחקים שבמעט ששיחק הוא היה מצוין.
שוב, בוא תן לי שמות של שחקנים שמכבי יכולה להביא, והם שחקנים מוכחים ברמת יורוליג גבוה אם זה כל כך פשוט. את מי כבר יש להביא? השם היחיד שמסיים חוזה, ויכול להיות מצוין הוא שרמדיני. אבל גם הוא לדעתי עם פוטנציאל פחות גדול, בגלל הגנה לא משהו וחוסר פיזיות, וגם הוא יהיה יקר מאוד. אני לא אתפלא אם יקבל מעל מיליון יורו מאיזה קבוצה טורקית או מקאחה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אפריל 2012, 21:35

אבל זה בזבוז כסף מטורף לשלם סכומים כאלו רק בשביל שיהיה לנו ביטוח למקרה ששחקן יפצע
מכבי יכולה להתגבר על פציעה של שחקן לכמה שבועות(וגם זה אירוע שאני לא חושה בכלל שיקרה)ואפילו יש לה את מצ'באן שיוכל לשחק כסנטר

כמה שבועות? חסרים שחקנים שנפצעים לכמה חודשים או גומרים את העונה?
תאר לך שהפציעה של פרקינס הייתה בתחילת העונה ולא כמה שבועות לפני הסוף..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:38

Holiday_Armadillo כתב:

כמה שבועות? חסרים שחקנים שנפצעים לכמה חודשים או גומרים את העונה?
תאר לך שהפציעה של פרקינס הייתה בתחילת העונה ולא כמה שבועות לפני הסוף..

אני לא חושב שיש לנו לוקסוס להחזיק סנטר שלשי בסכומים כאלה. אפשר לאלתר עם מאצ'בן כסנטר. מצידי אם רוצים סנטר שלישי כגיבוי, אין לי בעיה שיביאו את גרין או רוטבארט ב100 אלף דולר שבמקרה של פציעות יכנסו לכמה דקות וירביצו קצת.. אולי אפילו זלמנסון. אבל 3 סנטרים בכירים זה יותר מידי.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2012, 21:50

asafb96 כתב:

אז במקום להתעצבן ולזרוק דברים לאוויר, בוא אתה בבקשה תגיד לי, איזה סנטר זול אפשר להביא? ברור שלא צריך ללכת רק מאריץ' וזהו, רק הוא, בלי להסתכל לעוד שחקנים, אבל איזה עוד שחקנים שיכולים להיות סנטרים ברמת יורוליג גבוה כבר יש? מי? בוא תגיד לי.
למה אני משתמש בטיעון של כסף? כי אנחנו לא הולכים להביא בקיץ את וואסקאז ולורבק. אפשר ללכת על שחקנים זולים כמו פול דיוויס או רפא הטשמייר, אבל לדעתי עדיף ללכת על שחקן כמו מאריץ'. לא מסכים? סבבה, אבל תפסיק לדבר כאילו כל מילה שלך זה עובדה, ומי שלא מסכים איתך אידיוט.
הפציעות לא גמרו אותו ולא נעליים. בפרטיזן הוא הפסיד רק את פתיחת הטופ 16 ביורוליג, וחזר מהר, בפאו שנה שעברה באמת היה לו חוסר מזל עם 2 פציעות רצופות, אבל הוא עדיין חזר וגם שיחק בהצלבה ובפיינל 4. השנה הוא לא נפצע בכלל. והיו לו גם משחקים שבמעט ששיחק הוא היה מצוין.
שוב, בוא תן לי שמות של שחקנים שמכבי יכולה להביא, והם שחקנים מוכחים ברמת יורוליג גבוה אם זה כל כך פשוט. את מי כבר יש להביא? השם היחיד שמסיים חוזה, ויכול להיות מצוין הוא שרמדיני. אבל גם הוא לדעתי עם פוטנציאל פחות גדול, בגלל הגנה לא משהו וחוסר פיזיות, וגם הוא יהיה יקר מאוד. אני לא אתפלא אם יקבל מעל מיליון יורו מאיזה קבוצה טורקית או מקאחה

אני אחזור על עצמי בפעם האחרונה: הטיעון של כסף לא קשור למאריץ', כי הוא שחקן גמור. כבר עונה שניה ברציפות שהוא משחק מעט מאוד. אם תחתים אותו אפילו בחינם, לא תרוויח מזה כלום. הוא לא יכול לשחק הרבה, אתה לא מבין??????????????

ושוב, תפסיק להכניס פה שמות של מועמדים אחרים. אני לא דיברתי על מועמדים אחרים, רק על מאריץ', אז למה לעזאזל אתה כל הזמן דוחף לי וואסקזים ולורבקים. אני לא דיברתי עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיברתי רק על מאריץ'.

כדור הארץ לאסף: מאריץ' שחקן גמור!!!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 14 אפריל 2012, 21:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:52

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

אני אחזור על עצמי בפעם האחרונה: הטיעון של כסף לא קשור למאריץ', כי הוא שחקן גמור. כבר עונה שניה ברציפות שהוא משחק מעט מאוד. אם תחתים אותו אפילו בחינם, לא תרוויח מזה כלום. הוא לא יכול לשחק הרבה, אתה לא מבין??????????????

ושוב, תפסיק להכניס פה שמות של מועמדים אחרים. אני לא דיברתי על מועמדים אחרים, רק על מאריץ', אז למה לעזאזל אתה כל הזמן דוחף לי וואסקזים ולורבקים. אני לא דיברתי עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דוברקתי רק על מאריץ'.

כדור הארץ לאסף: מאריץ' שחקן גמור!!!

בסדר, מאריץ' גמור, אתה כמובן צודק
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2012, 21:52

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

התכוונתי ל-2 סה"כ, מצידי שהנדריקס יהיה אחד מהם בהנחה שיש כסף גם לו וגם לעוד סנטר טוב, יעיל ושישלים אותו בצורה טובה.

כן, הנחתי שזאת היתה הכוונה שלך, ובכל זאת רציתי לחדד עבור שאר גולשי הפורום... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אפריל 2012, 21:54

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

כן, הנחתי שזאת היתה הכוונה שלך, ובכל זאת רציתי לחדד עבור שאר גולשי הפורום... :bigsmile3

תשמע, אני חושב שעדיף את הנדריקס היום על הטשמייר או פול דיוויס שעלו פה, אבל שוב, השאלה זה המחיר. אי אפשר להתעלם מזה...
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־34 אורחים