מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אפריל 2012, 21:57

Holiday_Armadillo כתב:
אבל זה בזבוז כסף מטורף לשלם סכומים כאלו רק בשביל שיהיה לנו ביטוח למקרה ששחקן יפצע
מכבי יכולה להתגבר על פציעה של שחקן לכמה שבועות(וגם זה אירוע שאני לא חושה בכלל שיקרה)ואפילו יש לה את מצ'באן שיוכל לשחק כסנטר

כמה שבועות? חסרים שחקנים שנפצעים לכמה חודשים או גומרים את העונה?
תאר לך שהפציעה של פרקינס הייתה בתחילת העונה ולא כמה שבועות לפני הסוף..

אז במקסימום מביאים שחקן נוסף באמצע העונה, אם שחקן גומר את העונה.
וכן, אני יודעת שעכשיו תטעני ששחקנים שמגיעים באמצע עונה הם לרוב סתם דפוקים וזה נכון.
אבל אני לא בטוחה שסנטר שלישי שיגיע בקיץ במעט הכסף שלא נשאר לרוב למכבי אחרי שהשקיעה את רובו במקומות שצריך להשקיע בהם, יהיה בהכרח טוב יותר מסנטר שיביאו באמצע עונה במקרה של פציעה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2012, 22:01

asafb96 כתב:תשמע, אני חושב שעדיף את הנדריקס היום על הטשמייר או פול דיוויס שעלו פה, אבל שוב, השאלה זה המחיר. אי אפשר להתעלם מזה...

זה נכון. המחיר הוא פקטור משמעותי כאן. אני מקווה שאפשר יהיה להגיע עם ריצ' להבנות.
לדעתי הרבה גם יהיה קשור בסיום של העונה. שני פיינל פורים מוצלחים, ואני מניח שנראה את מכבי מוכנים להתפשר לכיוונם של ריצ' וקית'.
כשלון, חלילה, ונראה עריפת ראשים מסויימת, על אף העונה הטובה בסה"כ ביורוליג.

לגבי הויכוח שלך עם פליקס, לדעתי האמת היא איפשהו באמצע. מצד אחד, קשה להתעלם משתי העונות האחרונות של מאריץ' ומהעובדה שמאמן גדול כמו ז'ליקו לא ממש ספר אותו.
מצד שני, קשה להגיד על שחקן שהוא גמור אחרי שתי עונות לא טובות. זה אמנם לא סימן מבשר טובות, אבל כבר קרו דברים מעולם.
לדעתי הטיעון שלך עם סופו הוא נכון, כי גם הוא היה סוג של שחקן גמור, שפתאום קם לתחייה. דברים כאלה קורים בכדורסל.
ולכן, גם כאן הכסף הוא המפתח. אם אפשר יהיה להביא את מאריץ' ונניח להשאיר את הנדריקס, אז אולי יעשו את זה, כי לכל הפחות נקבל את הנדריקס כסנטר המוביל שוב,
ואם מאריץ' יקום לתחיה, אז יהיה כאן מקרה תואם סופו.
בדיוק בגלל זה, גם הנושא של סופו לא צריך לרדת סופית מהפרק. גם איתו צריך לבדוק מה אפשר לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2012, 03:43

הכוונה של ההנהלה להחתים את האטשמייר היא במקום הנדריקס במידה ויעזוב....אני לא מאמין שדיויד בונה על שחקן כלכך לא מנוסה כמו ראפא כסנטר מוביל שלו ובטח לא בסוג השחקן שהוא .
הוא מתאים בול להיות סנטר מחליף שמביא דברים שבדרך כלל לא מקבלים מהסנטר הראשון שלך , אבל כמובן חסר לו את האלמנטים שיש בדרך כלל לסנטר ראשון כמו משחק הפוסט אפ למרות שגם בזה הוא עשה שיפור גדול מאוד העונה .
במקום סופו אני מאמין שיחפשו סנטר קצת יותר גבוהה עם משחק פוסט כשכל השמות שהוזכרו (שרמאן , מאריץ'...) רלוונטים....
כמה זה ישים מבחינה כלכלית ? אני לא כלכך יודע אבל נראה לי שהליגה הספרדית (בעיקר הקבוצות הבינוניות ומטה הולכול לסבול ממשבר ורק הגדולות ישרדו אותו בלי יותר מידי נזק...ולכן מכבי כן תוכל להתמודד על שחקנים אם תרצה (תלוי בא)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 06:59

yzafrir כתב:הכוונה של ההנהלה להחתים את האטשמייר היא במקום הנדריקס במידה ויעזוב....אני לא מאמין שדיויד בונה על שחקן כלכך לא מנוסה כמו ראפא כסנטר מוביל שלו ובטח לא בסוג השחקן שהוא .
הוא מתאים בול להיות סנטר מחליף שמביא דברים שבדרך כלל לא מקבלים מהסנטר הראשון שלך , אבל כמובן חסר לו את האלמנטים שיש בדרך כלל לסנטר ראשון כמו משחק הפוסט אפ למרות שגם בזה הוא עשה שיפור גדול מאוד העונה .
במקום סופו אני מאמין שיחפשו סנטר קצת יותר גבוהה עם משחק פוסט כשכל השמות שהוזכרו (שרמאן , מאריץ'...) רלוונטים....
כמה זה ישים מבחינה כלכלית ? אני לא כלכך יודע אבל נראה לי שהליגה הספרדית (בעיקר הקבוצות הבינוניות ומטה הולכול לסבול ממשבר ורק הגדולות ישרדו אותו בלי יותר מידי נזק...ולכן מכבי כן תוכל להתמודד על שחקנים אם תרצה (תלוי בא)

אני מסכים איתך שמכבי צריכה להביא אותו על חשבון הנדריקס כי הוא עוד לא ברמה של סנטר בכיר וגם אין לו משחק פוסט כל כך טוב ולכן חייבים להביא לידו שחקן כמו שרמאדיני או מאריץ'
מבחינה כלכלית זה אפשרי בהחלט כי כבר עכשיו מכבי משלמת להנדריקס וסופו 1600/1700 וזה בלי הכוונה לשדרג את החוזה של הנדריקס בזמן שצמד של האט'-מאריץ'/שרמ' יעלה בסביבות 1400 נראה לי
כך שלא רק שזה אפשרי כלכלית זה גם יהיה יותר זול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 07:03

אני הייתי הולך על הנדריקס ומאריץ' או שרמדיני ומנסה להשאיר את לנגפורד. סגל לא רע בכלל יכול להיראות כך:
1. ג'קסון, אוחיון
2. לנגפורד, הלפרין, בורשטיין.
3. סמית', פניני.
4. מצ'באן (לפי דעתי בלו יפרוש), אליהו.
5. מאריץ'/שרמדיני, הנדריקס.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 07:09

er79 כתב:אני הייתי הולך על הנדריקס ומאריץ' או שרמדיני ומנסה להשאיר את לנגפורד. סגל לא רע בכלל יכול להיראות כך:
1. ג'קסון, אוחיון
3. סמית', פניני.

זה כמעט כמו הסגל שאני הצעתי רק שאצלי אני מעדיף שהנדריקס לא ישאר ובמקום מכבי תביא שנים משלושת הסנטרים מאריץ'/שרמאדיני/האט'
זה בהחלט סגל טוב והוא גם די אפשרי מבחינה כלכלית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 07:12

אני מעדיף את הנדריקס, שהוא כבר מניה בטוחה, והוא הולך ומשתדרג מעונה לעונה - על הטשמייר, שאין לך מושג מה תקבל. חוץ מזה, את החיסכון כבר הרווחנו בשחרור פאפאס, מאלט, בלו וסופו. אז נכון שלנגפורד והנדריקס ידרשו יותר, ונכון שג'קסון והלפרין לא זולים (אבל להערכתי גם לא יותר מדי יקרים) - ועדיין מדובר במסגרת תקציב שפויה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 07:15

אגב, שכחתי את שון ג'יימס שחתום לעוד עונה. ישנה אפשרות לשמור אותו כגבוה שלישי ולהשלים קאדר של 12 שחקנים, או להשאילו ולחסוך עוד קצת. אני הייתי משאיל אותו ושם את זלמנסון כשחקן ה-12 של הקבוצה. עוד קצת כסף לקופה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 15 אפריל 2012, 07:18

er79 כתב:אני הייתי הולך על הנדריקס ומאריץ' או שרמדיני ומנסה להשאיר את לנגפורד. סגל לא רע בכלל יכול להיראות כך:
1. ג'קסון, אוחיון
3. סמית', פניני.

קונה ב2 ידיים. אחלה סגל זה יכול להיות.במידה ולא יגיעו להבנות עם הנדריקס, כל השמות שעלו פה רלוונטיים. לדעתי גם פישר כסנטר מחליף יכול להיות נחמד כמשלים בקוו קדמי התקפי כזה, אם לא יצליחו להשאיר את ריץ'
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 07:24

פישר כמחליף הוא אופציה לא רעה, אבל עדיין להנדריקס יכולות טובות ממנו, מה גם שפישר עצבן אותי כשעבר לריאל ואמר שהוא הגיע למועדון הכי גדול באירופה, ועשה את מכבי קטנה. לפי דעתי מכבי חייבת לשמר קודם כל את לנגפורד והנדריקס, זו המשימה החשובה ביותר של בלאט כשהוא יושב מול ההנהלה על תכנון הסגל לשנה הבאה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 15 אפריל 2012, 07:29

er79 כתב:פישר כמחליף הוא אופציה לא רעה, אבל עדיין להנדריקס יכולות טובות ממנו, מה גם שפישר עצבן אותי כשעבר לריאל ואמר שהוא הגיע למועדון הכי גדול באירופה, ועשה את מכבי קטנה. לפי דעתי מכבי חייבת לשמר קודם כל את לנגפורד והנדריקס, זו המשימה החשובה ביותר של בלאט כשהוא יושב מול ההנהלה על תכנון הסגל לשנה הבאה.

ברור, אני גם מעדיף את הנדריקס, אבל אמרתי, אם לא נשאר מספיק כסף, אחרי שמביאים את ג'קסון לדוגמא, ומאצ'בן, וסנטר בכיר, וכו', ונשאר או לאנגפורד לדוגמא או הנדריקס, כי אין כסף לשניהם, אני מעדיף ללכת על לאנגפורד ולהביא את פישר כסנטר מחליף, כי הוא זול יחסית, הוא מנוסה, מוכח, ולדעתי הוא גם מתאים לצד השחקנים האלה, כי כולם התקפיים עם משחק פנים טוב (מאצ'בן, ליאור, והסנטר שיגיע), ושחקן כמו פישר שיעלה מהספסל, יתן קצת אופציית חסימה, ריבאונד טוב, וקליעה מחצי מרחק, יכול להיות סבבה.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 07:44

er79 כתב:אני מעדיף את הנדריקס, שהוא כבר מניה בטוחה, והוא הולך ומשתדרג מעונה לעונה - על הטשמייר, שאין לך מושג מה תקבל. חוץ מזה, את החיסכון כבר הרווחנו בשחרור פאפאס, מאלט, בלו וסופו. אז נכון שלנגפורד והנדריקס ידרשו יותר, ונכון שג'קסון והלפרין לא זולים (אבל להערכתי גם לא יותר מדי יקרים) - ועדיין מדובר במסגרת תקציב שפויה.

אני חושב שהנדריקס לא שווה 900-1000 ושאפשר להביא בסכום נמוך יותר סנטרים יותר טובים ממנו וכך גם להשאיר כסף ליצירת הסגל שאני ואתה רוצים
ואם אתה חושב שמכבי תשאיר את שניהם ותביא גם את השחקנים שאתה רוצה אז אתה חי בסרט
כך שעדיף שהנדריקס לא ישאר כי אז נרוויח משני הצדדים:
גם הבאת סנטר יותר טוב ממנו וגם חסכת כסף לבניית הסגל
ועוד דבר אם הנדריקס ישאר הסיכויים שמצ'באן יבוא ירדו וההפך(למרות שזה לא בטוח בגלל שגם בלו עשוי לפרוש ואולי מכבי יחליטו להשאיר את שניהם)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 08:14

אסף, אני לא בטוח שפישר זול כמו שאתה חושב שהוא, ייתכן אפילו והעלויות שלו גבוהות מהטשמייר, ושוב - עדיף הנדריקס.
rc - אם הנדריקס יסכים להישאר תמורת 900 עד מליון - ברור שעדיף להשאיר אותו, למה אתה חושב שהטשמייר טוב ממנו? גם הסגל שאני הצעתי הוא אפשרי תקציבית, לרבות העלייה בשכר של לנגפורד והנדריקס. ולגבי מצ'באן והנדריקס, אין שום קשר, אם מצ'באן יבוא - הפעם בלאט כבר לא יעשה את אותה טעות של אשתקד ויציב אותו בעמדה 4 במקום בלו שיעזוב. הנדריקס בכלל 5. שניהם יכולים להיות בקאדר. אני מסכים שאם בלו יישאר אין סיבה להביא אותו, אבל לא כך יהיה לדעתי. בלו יעזוב.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2012, 08:21

1. ג'קסון, אוחיון
3. סמית', פניני.

זה גם כמעט כמו הסגל שלי בחתימה .
אני גם מעדיף שהנדריקס ישאר אבל אם זה לא קורה אז אני הייתי רוצה לראות את האטשמייר כמחליף .
לגבי סופו אני די בטוח שבלאט כבר לא רוצה להשאיר אותו ולכן שרמאן או מאריץ' הם אופציות רלוונטיות....

לגבי השחקן ה-12 , אם בלו ישאר אז זה סוגר את הסגל , אם יעזוב אפשר להביא גבוהה צעיר ומבטיח ...
הייתי מאוד שמח אם בורשטיין ישוחרר ולאנדסברג יוחתם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 08:26

er79 כתב:אסף, אני לא בטוח שפישר זול כמו שאתה חושב שהוא, ייתכן אפילו והעלויות שלו גבוהות מהטשמייר, ושוב - עדיף הנדריקס.
rc - אם הנדריקס יסכים להישאר תמורת 900 עד מליון - ברור שעדיף להשאיר אותו, למה אתה חושב שהטשמייר טוב ממנו? גם הסגל שאני הצעתי הוא אפשרי תקציבית, לרבות העלייה בשכר של לנגפורד והנדריקס. ולגבי מצ'באן והנדריקס, אין שום קשר, אם מצ'באן יבוא - הפעם בלאט כבר לא יעשה את אותה טעות של אשתקד ויציב אותו בעמדה 4 במקום בלו שיעזוב. הנדריקס בכלל 5. שניהם יכולים להיות בקאדר. אני מסכים שאם בלו יישאר אין סיבה להביא אותו, אבל לא כך יהיה לדעתי. בלו יעזוב.

הטש' לא חייב להיות השחקן שיבוא כמו שכבר אמרתי יש גם את שרמאדיני ומאריץ'
חוץ מזה אני באמת מאמין שהאט' יכול להיות יותר טוב מריצ' וגם אם לא אז הוא לא יהיה פחות טוב ממנו בהרבה ותחסוך הרבה כסף
אנשים פה שוכחים שהנדריקס לא מסוגל לייצר לעצמו סל ביורוליג ושבהתקפה הוא חי משאריות ושיש לו גם בעיה בהגנה שהרבה גבוהים ביורוליג מנצלים את יתרון הגובה שלהם עליו וקולעים עליו הרבה פעמים
למרות ההגנה הטובה שלו כי יש לו בעיית גובה מדאיגה
ושלא תבין אותי לא נכון אני אוהב את הנדריקס והייתי מהיחידים שתמכו בו לאורך כל הדרך ובקיץ פירטתי עד כמה שהוא שחקן טוב אבל אין מה לעשות הוא לא שווה את הסכומים האלו

ולגבי בלו,אני(וכמעט כולם פה)חושב שמצ'באן צריך להגיע בלי שום קשר לבלו ולכן השארת הנדריקס יכולה להוריד מעט את האפשרות שהוא יחזור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 08:47

אני לא רואה סרט ששרמדיני ומאריץ' יהיו במכבי ביחד, מה גם שהבאתם מורידה לך את אלמנט האתלטיות, הנדריקס גם עדיף עליהם הגנתית. לא תמיד גובה הוא שם המשחק. לגבי היכולות של הנדריקס, כנראה אני ואתה ראינו הנדריקס שונה השנה, אין ספק שהשנה הוא נראה טוב יותר בכל אלמנט משנה שעברה, אני דווקא לא ראיתי שהוא חטף הרבה בראש מגבוהים השנה, למעט אולי לורבק. הוא דווקא השתפר התקפית, שיפר את ההוק שוט שלו, את הקליעה מחצי מרחק, ולדעתי משחק הלואו פוסט שלו לא רע בכלל. אני לא מכיר את הטשמייר, ואני מעדיף שחקן שהוא כבר מוכח ומוכר, ויכול להשתלב היטב מקצועית וחברתית. הוא גם ישתדרג עוד יותר בעונה הבאה. בכלל, לפי דעתי מעונה לעונה הנדריקס יצבור יותר ויותר איכויות כמו באטיסט. לפי דעתי זו השוואה בלתי נמנעת. שילוב שלו עם מאריץ' או שרמדיני יספק אותי עד מאוד. ובלו 99 אחוז פורש לטעמי. על ההתבטאויות שלו לאחרונה בתקשורת לא מותירה ספק. ניתן גם היה לראות סימנים מקדימים בשנים האחרונות, שהוא לא רצה כל כך להצטרף לנבחרת וגם הוא התבטא נגד האדריאטית. לפי דעתי הוא יפרוש או יצא לשבתון.
er79

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 09:17

צפריר, גם אני הייתי מעדיף לראות פה את לנדסברג במקום טל, אבל זה לא יקרה. טל יישאר במכבי. בכל מקרה לנדסברג לא יביא לך ניהול משחק וקליעה טובה כמו הלפרין, את האתלטיות שלו נוכל כבר לקבל מלנגפורד, הנדריקס וסמית', אם יישארו. בהנחה שטל נשאר וזה או לנדסברג או יותם (ואני מניח שזה יהיה אחד משניהם) הייתי הולך על יותם. אל תשכח שאם בלו עוזב אין לנו קלעים למעט פניני (שנחלש השנה), ויותם יכול למלא את החלל הזה. יש לו יד יציבה וניהול משחק טוב. אם לנגפורד עוזב זה כבר סיפור אחר, אבל גם אז יהיה עדיף להביא גארד זר איכותי ולא את לנדסברג.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אפריל 2012, 09:28

er79 כתב:אני לא רואה סרט ששרמדיני ומאריץ' יהיו במכבי ביחד, מה גם שהבאתם מורידה לך את אלמנט האתלטיות, הנדריקס גם עדיף עליהם הגנתית. לא תמיד גובה הוא שם המשחק. לגבי היכולות של הנדריקס, כנראה אני ואתה ראינו הנדריקס שונה השנה, אין ספק שהשנה הוא נראה טוב יותר בכל אלמנט משנה שעברה, אני דווקא לא ראיתי שהוא חטף הרבה בראש מגבוהים השנה, למעט אולי לורבק. הוא דווקא השתפר התקפית, שיפר את ההוק שוט שלו, את הקליעה מחצי מרחק, ולדעתי משחק הלואו פוסט שלו לא רע בכלל. אני לא מכיר את הטשמייר, ואני מעדיף שחקן שהוא כבר מוכח ומוכר, ויכול להשתלב היטב מקצועית וחברתית. הוא גם ישתדרג עוד יותר בעונה הבאה. בכלל, לפי דעתי מעונה לעונה הנדריקס יצבור יותר ויותר איכויות כמו באטיסט. לפי דעתי זו השוואה בלתי נמנעת. שילוב שלו עם מאריץ' או שרמדיני יספק אותי עד מאוד. ובלו 99 אחוז פורש לטעמי. על ההתבטאויות שלו לאחרונה בתקשורת לא מותירה ספק. ניתן גם היה לראות סימנים מקדימים בשנים האחרונות, שהוא לא רצה כל כך להצטרף לנבחרת וגם הוא התבטא נגד האדריאטית. לפי דעתי הוא יפרוש או יצא לשבתון.

אוקיי,אני חושב שהוא לא מספיק טוב ואתה חושב שכן
אין לי כח להתווכח על זה יותר כי אף אחד לא ישנה את הדעה שלו ואין לי כח להשקיע בזה מאמץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אפריל 2012, 10:09

er79 כתב:צפריר, גם אני הייתי מעדיף לראות פה את לנדסברג במקום טל, אבל זה לא יקרה. טל יישאר במכבי. בכל מקרה לנדסברג לא יביא לך ניהול משחק וקליעה טובה כמו הלפרין, את האתלטיות שלו נוכל כבר לקבל מלנגפורד, הנדריקס וסמית', אם יישארו. בהנחה שטל נשאר וזה או לנדסברג או יותם (ואני מניח שזה יהיה אחד משניהם) הייתי הולך על יותם. אל תשכח שאם בלו עוזב אין לנו קלעים למעט פניני (שנחלש השנה), ויותם יכול למלא את החלל הזה. יש לו יד יציבה וניהול משחק טוב. אם לנגפורד עוזב זה כבר סיפור אחר, אבל גם אז יהיה עדיף להביא גארד זר איכותי ולא את לנדסברג.

אני גם חושב שעדיף את הלפרין מאשר את לאנדסברג אבל מצד שני לאנדסברג יכול לתת דקות גם בעמדה 3 , ועם איך שפניני היה נראה השנה , יש ללאנסברג מספיק דקות גם לעמדה 2 וגם ל-3....

אישית הייתי מחליף גם את סמית' שלאורך העונה לא הציג יכולת טובה חוץ מההצלבה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 אפריל 2012, 11:03

לגבי סמית', אופציות אחרות יהיו יקרות. הסמול הכי טוב באירופה לדעתי הוא אידסון אבל הוא כבר לא יהיה פה. צריך לראות איך סמית' מסיים את העונה, כי בתקופה האחרונה הוא בכושר נפלא. לא הייתי ככל הנראה נוגע בעמדה 3, הייתי משאיר אותה לסמית' ופניני, ולכן יותם עדיף על לנדסברג.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים