המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:טוב לראות שבלאט לא היחיד שחולם להוציא משהו מסופו כמחליף של שון ג'יימס , כשבלאט יתחיל לכבד אותו אולי הוא גם יוציא ממנו משהו .
בלאט החליט שהסיפור של סופו במכבי גמור , הוא לא טורח לבנות חצי תרגיל בשבילו , הוא לא מקבל כדורים במקום שהוא אמור לקבל , נראה לי קצת דבילי לבוא אליו בטענות אחרי זה .
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה יותר מטריף אותי במשחק הזה..
האיבודים של פאפאלוקאס?
האיבודים של ליאור?
הרכות של ליאור שבמקום לתת דאנק דופק גויאבה מחצי ס''מ ולא פוגע?
ההחטאות של ליאור מהקו?
או העברית של שלח? ''שניים עשרה איבודים''? ''הוא התחלק''?
yarinsaky כתב:זה כי בלאט שונא יוונים, היה לו פעם תקרית עם יווני ומאז הוא מתנקם בהם. לא סתם הוא מתנקם בסופו ופאפלוקאס, אני מאמין בזדון שלו.
יוסי22 כתב:זה כל פעם אותו סיפור .
אפשר לקבל את הבחירות של בלאט בנוגע לשחקנים שהוא הולך איתם , אבל להעלות את סופו כמחליף של ג'ייימס אומר הכול על האמון של בלאט בו וממילא אין פה מה לשפוט .
זה כמו ששופטים את פאפס אחרי הייבוש המביך שהוא עבר כל השנה , זה פשוט לא עובד ככה כי שחקנים הם לא מכונות.
מעבר לזה חוזרים לבעיה שהיתה בסידרה מול פאו שהפכה לחלק מהמשחק של מכבי , פשוט אין מאמץ מינימלי למצוא אותו במקומות הרלוונטים כהחלטה לכאורה של בלאט לוותר עליו , זה בסדר אבל יש לזה מחיר כשאני משוכנע שמכבי לא תמצא סנטר שמתקרב לרמה שהוא הציג בשנה וחצי עד שנפצע ומכבי מפספסת את זה על חוסר הסבלנות של בלאט להחזיר אותו למשחק וחבל לי , זה הכול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים