המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
סופסוף קטגוריה בה יש לנו שחקן מצטיין....
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
הוא היה רכז ענק, אל תיקח את זה ממנו.
יוסי22 כתב:מרוב שהמשחק הזה משעמם ספרתי כמה פעמים סופו קיבל את הכדור בדקות שלו ברבע הזה , התשובה הלא מפתיעה היא פעם אחת שהוא החטיא בחוסר מזל על הטבעת.
גם בתקופות שהוא שיחק 14-15 דקות דקות הוא היה מקבל את הכדור בכל התקפה שניה כי רק ככה הוא אפקטיבי , זה נראה לי פעם ראשונה בקריירה שהוא יכול לשוטט על המגרש 5 דקות והוא לא יראה כדור , אבל תמיד יש פעם ראשונה ובטח זה כי בלאט יודע יותר טוב מכולם איך להוציא ממנו את המיטב.
חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:מרוב שהמשחק הזה משעמם ספרתי כמה פעמים סופו קיבל את הכדור בדקות שלו ברבע הזה , התשובה הלא מפתיעה היא פעם אחת שהוא החטיא בחוסר מזל על הטבעת.
גם בתקופות שהוא שיחק 14-15 דקות דקות הוא היה מקבל את הכדור בכל התקפה שניה כי רק ככה הוא אפקטיבי , זה נראה לי פעם ראשונה בקריירה שהוא יכול לשוטט על המגרש 5 דקות והוא לא יראה כדור , אבל תמיד יש פעם ראשונה ובטח זה כי בלאט יודע יותר טוב מכולם איך להוציא ממנו את המיטב.
ספרת גם כמה כדורים שון ג'יימס קיבל?
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
ומה שהיה היה....
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
ומה שהיה היה....
יוסי22 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:מרוב שהמשחק הזה משעמם ספרתי כמה פעמים סופו קיבל את הכדור בדקות שלו ברבע הזה , התשובה הלא מפתיעה היא פעם אחת שהוא החטיא בחוסר מזל על הטבעת.
ספרת גם כמה כדורים שון ג'יימס קיבל?
האמת שזה פחות מעניין אותי ... אבל אתה מוזמן .
רק חשוב לציין שסגנון המשחקשל השניים שונה מעט ... אבל זה ממש בקטנה.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
ומה שהיה היה....
וזהו?
נמחק? לא קרה??
סיום קריירה קצת פחות טוב (כמו שקורה לכל שחקן נורמלי) וזהו?
כל מה שהוא היה בעיניך זה מלך האיבודים של היורוליג?
לא השחקן שזכה באליפויות אירופה, לא הMVP של היורוליג, רק מלך האיבודים?
זה כל מה שהקריירה שלו שווה בעיניך?
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:אם לרגע שכחנו, אז פאפאלוקאס הזכיר לנו היום מי הוא מלך האיבודים של היורוליג בכל הזמנים.
ומה שהיה היה....
וזהו?
נמחק? לא קרה??
סיום קריירה קצת פחות טוב (כמו שקורה לכל שחקן נורמלי) וזהו?
כל מה שהוא היה בעיניך זה מלך האיבודים של היורוליג?
לא השחקן שזכה באליפויות אירופה, לא הMVP של היורוליג, רק מלך האיבודים?
זה כל מה שהקריירה שלו שווה בעיניך?
ותסבירי לי עכשיו באמת (ובאמת שאני לא שואל את זה בציניות), כמה הקריירה של פאפאלוקאס רלונטית למשחק הזה? למה שזה יעניין יותר מדי את המאמן מה פאפאלוקאס עשה לפני כמה שנים (בטח כאשר מדובר בלא מעט שנים)?
גם למיקי ברקוביץ' היתה קריירה ענקית, זה אומר שהוא צריך לקבל היום דקות משחק במכבי?
מדהים כמה נוטים פה ליחס משמעות לעבר ולא להווה.
כל פעם שנוחת (או מעומד לנחות) כאן איזה שחקן זקן שהיה פעם כוכב, כולם מזמרים את ההסמאות הקבועות: "מדובר בשחקן עם הרבה נסיון", "הוא לא שכח לשחק כדורסל", "מה שהוא כבר שכח השחקן הצעיר (אוחיון/פארגו או כל מי שבא לכם) עוד לא למד", "הוא ווינר גדול ונראה זאת ברגעי ההכרעה".
בפועל, כמעט כל שחקן כזה שנחת כאן התגלה כאכזבה ו/או לא היה חלק מקבוצה מצליחה שהשיגה תארים או עליות לפיינל-פור.
לשאלתך, כן. מה שהיה היה. כשעולים למשחק חדש הכל נמחק. השחקנים של הקבוצה היריבה לא יעשו הנחות לפאפאלוקאס רק בגלל שלפני 7 שנים הוא היה אלוף אירופה, למאמני הקבוצות לא צריך להיות יותר מדי אכפת איפה ואיך פאפאלוקאס שיחק בעבר וגם את הצופים זה לא אמור להיות יותר מדי אכפת.
שחקן נמדד בראש ובראשונה ביכולת, אופי וכושר. מה שקרה לפני כמה וכמה שנים אולי יכול להוסיף פיקנטריה, אבל אני לא רואה כמה זה רלונטי, בטח שלא למשחק הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים