Mmm כתב:חציל מסכים עם ווילביקין?
מה שהוא יגיד אני אומר אמן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:חציל מסכים עם ווילביקין?
החציל האצטקי כתב:Mmm כתב:חציל מסכים עם ווילביקין?
מה שהוא יגיד אני אומר אמן.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
איך פותחים אינסטגרם ? תעזור לי
שועל כתב:הוא אמר ''מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
איזה גבר על חלל. אין דברים כאלו.
MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
איך נרשמים כאילו? תוריד את האפליקציה ותעשה sign up. אתה יכול להירשם גם עם החשבון פייסבוק פשוט.
גל גל כתב:MTA2311 כתב:גל גל כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
איך נרשמים כאילו? תוריד את האפליקציה ותעשה sign up. אתה יכול להירשם גם עם החשבון פייסבוק פשוט.
חחחח חשבתי שתבין את הציניות
גל גל כתב:שועל כתב:הוא אמר ''מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
שחקן עם שאיפות
ולא השאיפות של ווימס או ראד
שועל כתב:גל גל כתב:שועל כתב:הוא אמר ''מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
שחקן עם שאיפות
ולא השאיפות של ווימס או ראד
מאוד מקווה בשביל הקבוצה שהבחור יציב על הקרקע ולא באמת מאמין במשפט שהוא אמר
MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
מה רשם?
toja27 כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
מה רשם?
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
מה רשם?
עשה תחרות דאנקים עם עצמו. מרשים מאוד.
''תמיד רציתי לשחק במכבי''שמואל1 כתב:ווילבקין נחת - "מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
הוא היה עושה את זה כל קיץ ומעלה ליוטיובtoja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
מה רשם?
לא יודע אם אתם זוכרים את זה, אבל היה סרטון עליו שנראה לי פורסם בחמישיות שראו אותו רץ בשדות עם סוג של משקולות מחוברות אליו, ואו באמת מרשים. כיף לדעת שעדייו יש לו את זה.
Holiday_Armadillo כתב:הוא היה עושה את זה כל קיץ ומעלה ליוטיובtoja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:למי שיש ספק בנוגע לאתלטיות של פארגו בגילו.. כנסו לסטורי שלו באינסטגרם.
מה רשם?
לא יודע אם אתם זוכרים את זה, אבל היה סרטון עליו שנראה לי פורסם בחמישיות שראו אותו רץ בשדות עם סוג של משקולות מחוברות אליו, ואו באמת מרשים. כיף לדעת שעדייו יש לו את זה.
תמיד היה שחקן שמשקיע באוף-סיזן
היה גם הופך צמיגים של סמיטריילרtoja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא היה עושה את זה כל קיץ ומעלה ליוטיובtoja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:מה רשם?
תמיד היה שחקן שמשקיע באוף-סיזן
עכשיו נזכרתי, הייתה מחוברת אליו שרשרת שהייתה מחוברת לגלגל ענק והוא היה חורש את השדות עם הגלגל![]()
כל הכבוד לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים