שמואל1 כתב:ווילבקין נחת - "מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
הוא לא אמר את זה.
שאלו אותו (בעילגות) האם מכבי יכולה להצליח ביורוליג עם הסגל הנוכחי, הוא אמר שהסגל מעולה ושזה תלוי באיך הם יתחברו.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ווילבקין נחת - "מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
shayD כתב:שמואל1 כתב:ווילבקין נחת - "מכבי יכולה לזכות ביורוליג"
הוא לא אמר את זה.
שאלו אותו (בעילגות) האם מכבי יכולה להצליח ביורוליג עם הסגל הנוכחי, הוא אמר שהסגל מעולה ושזה תלוי באיך הם יתחברו.
אבל בוא ננפיץ
שמואל1 כתב:קלויארו נחת, ובכך מסתיימת הרכבת האווירית היום.
Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה כאילו הוא פה כחלק מתגלית
שמואל1 כתב:קלויארו מפגין כרס מכובדת. אבל לא נורא, לא משהו שרגב לא יכול לתקן בשבועות הקרובים.
אין מצב שאין לו שורשים יהודיים. אם יהיה טוב כנראה גם ימצאו את התעודות.MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה כאילו הוא פה כחלק מתגלית
צריך לעשות אפליקציה של איטלקי או יהודי עם תמונות סטייל טינדר.
מיליונים.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:קלויארו נחת, ובכך מסתיימת הרכבת האווירית היום.
יום עמוס ביותר היה היום .
מחר יש לנו את ג'ייק כהן, בשישי קיין ובשבת רול .
בגלל שפארגו נוחת רק ב30/8 אני מאמין שאימון הבכורה יתקיים ביום ראשון הקרוב ופארגו יצטרף לשאר ישר אחריי שינחת .
סווייפ לפט יהיה ''אייי'' וסווייפ רייט יהיה ''אווו''MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא נראה כאילו הוא פה כחלק מתגלית
צריך לעשות אפליקציה של איטלקי או יהודי עם תמונות סטייל טינדר.
מיליונים.
בפריידייitai7 כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:קלויארו נחת, ובכך מסתיימת הרכבת האווירית היום.
בגלל שפארגו נוחת רק ב30/8 אני מאמין שאימון הבכורה יתקיים ביום ראשון הקרוב ופארגו יצטרף לשאר ישר אחריי שינחת .
מתי בלאק?
לא רע, לא רע.Holiday_Armadillo כתב:בפריידייitai7 כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:קלויארו נחת, ובכך מסתיימת הרכבת האווירית היום.
מתי בלאק?
איייייייייייייייייייייייייייייייייי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל ו־29 אורחים