מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 11:56

yarinsaky כתב:צפריר, ממה שאני זוכר מדובי הוא סקורר משובח ביותר, יותר מוכשר מלאנגפורד ( שיחק בנ.ב.א , בחירה 16 בדראפט ). אבל ממה שאני זוכר הוא שחקן הגנה די חלש, יש אצלו שיפור בתחום הזה ?

הוא דווקא נחשב לשחקן הגנה לא רע וחוטף כדורים לא רע בכלל גם בעבר וגם בהווה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 11:57

yarinsaky כתב:לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?
כן, ברור לי שהלפרין נחשב למוכשר יותר, אבל כישרון זה לא הכול.

כמו שאני רואה את זה, שני גארדים זרים זה מאסט.

אי אפשר לחזות ולומר מה יהיה. יש את שניהם, שניהם יתחילו מאותה נקודת פתיחה שווה, ומי שיהיה יותר טוב הוא יהיה ה"רכז המוביל". אם אוחיון ימשיך להראות את היכולות שלו מהסדרה מול פאו, הוא יקבל את הקרדיט. והוא יכול להיות אחלה של רכז. אם הלפרין יראה יכולת טובה יותר, הוא ישחק יותר. אבל מה שבטוח, זה שאם משאירים את לאנגפורד, שעוזר הרבה מאוד בהובלת הכדור, ומייצר מצבים לא רק לעצמו אלא גם לאחרים, יחד עם אוחיון והלפרין, שהם אחלה גארדים, לא חושב שחובה איזה זר בכיר ברמה גבוה. גם כי כמעט אין כאלה (ג'קסון הוא היחיד, והוא אחלה שחקן, אבל לא רואה אותו בא למכבי יחד עם לאנגפורד והנדריקס שבלאט רוצה, ועוד מאצ'בן ושרמדיני וכל השאר..), וגם כי השלישיה הזאת הם אחלה שחקנים. אני חושב שאו שילכו על זר צעיר ואלמוני בסכום נמוך, שיכול להיות גניבה, כמו פארגו, או שליכו על פרקינס, שגם הוא יהיה זול, ואהוב במערכת, או שבכלל לא יביאו רכז זר (זה נראה לי האופציה הכי פחות ריאלית).
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 11:59

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:צפריר, ממה שאני זוכר מדובי הוא סקורר משובח ביותר, יותר מוכשר מלאנגפורד ( שיחק בנ.ב.א , בחירה 16 בדראפט ). אבל ממה שאני זוכר הוא שחקן הגנה די חלש, יש אצלו שיפור בתחום הזה ?

הוא דווקא נחשב לשחקן הגנה לא רע וחוטף כדורים לא רע בכלל גם בעבר וגם בהווה...

בתחילת הקריירה לפחות הוא נחשב לשחקן חלש בתחום הזה, גם בגלל מבנה פיזי. לא ראיתי אותו משחק באירופה אז אני לא יודע איך זה משפיע עליו היום.
כשאומרים " לא רע " זה לא אומר לי הרבה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 12:02

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?

אי אפשר לחזות ולומר מה יהיה. יש את שניהם, שניהם יתחילו מאותה נקודת פתיחה שווה, ומי שיהיה יותר טוב הוא יהיה ה"רכז המוביל". אם אוחיון ימשיך להראות את היכולות שלו מהסדרה מול פאו, הוא יקבל את הקרדיט. והוא יכול להיות אחלה של רכז. אם הלפרין יראה יכולת טובה יותר, הוא ישחק יותר. אבל מה שבטוח, זה שאם משאירים את לאנגפורד, שעוזר הרבה מאוד בהובלת הכדור, ומייצר מצבים לא רק לעצמו אלא גם לאחרים, יחד עם אוחיון והלפרין, שהם אחלה גארדים, לא חושב שחובה איזה זר בכיר ברמה גבוה. גם כי כמעט אין כאלה (ג'קסון הוא היחיד, והוא אחלה שחקן, אבל לא רואה אותו בא למכבי יחד עם לאנגפורד והנדריקס שבלאט רוצה, ועוד מאצ'בן ושרמדיני וכל השאר..), וגם כי השלישיה הזאת הם אחלה שחקנים. אני חושב שאו שילכו על זר צעיר ואלמוני בסכום נמוך, שיכול להיות גניבה, כמו פארגו, או שליכו על פרקינס, שגם הוא יהיה זול, ואהוב במערכת, או שבכלל לא יביאו רכז זר (זה נראה לי האופציה הכי פחות ריאלית).

מסכים איתך , סביר להניח שיגיע רכז זר זול וסביר שזה יהיה פרקינס....מה שכן , אנחנו קצת מגזימים כשאנחנו אומרים על ג'אקסון שהוא רכז בכיר . בסך הכל עונה אחת לא רעה אבל אפילו לא מצויינת כמו של פארגו למשל , וכבר מחשיבים אותו כרכז בכיר ?? הוא הרוויח העונה 500K ויכול להיות שמכבי יוכלו לקחת אותו ב-800K . במצב כזה עם לאנגפורד יסכים להתפשר קצת , יש מצב ששניהם יהיו פה....קצת אופטימי אבל אפשרי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מכביסט » 16 אפריל 2012, 12:05

במידה ושרמדיני באמת מגיע אני חושב שצריך להיפרד מריץ' ולהחזיר את מצ'באן או להביא גבוה מאסיבי אחר.
שרמדיני עם כל הכבוד לו הוא לא תחליף הולם לסופו,הדבר היחידי שבו הוא עולה על סופו זה קליעה ובכל שאר האלמנטים הם בכלל לא באותו איזור חיוג,
כדי להגיע רחוק ולתת פייט אמיתי לגדולות צריך גבוה מאסיבי עם בשר ומשחק פוסט-אפ ואת כל זה לשרמדיני אין! זה פשוט לא קיים אצלו הוא בסך הכל סוג של חוסיין בשוק משופר.
מכביסט

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 12:06

asafb96 כתב:

אוקיי, fair enough
אבל כאן אתה יודע מראש מה הלימיט של הקבוצה מבחינת כישרון. אין לך איזה פקטור חדש שיכול לחדש ולהפתיע, what you see is what you get.
מבחינתי זה קצת משעמם ואני חושב שזה יעצר איפשהוא כמו השנה, על הגבול בין הצלבה לפיינלפור.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 16 אפריל 2012, 12:09, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2012, 12:08

גם וואלה מצטרפים לחגיגה הגיאורגית(כן אני מודעת למשחק המילים הקטנצ'יק והכחול)..

במועדון לא בטוחים שישאירו את סופוקליס שחורציאניטיס, ולכן גיורגי שרמדיני, שעל מועמדותו פורסם בלעדית בוואלה! ספורט, הוא המועמד המוביל להחליפו. מכבי תל אביב תגיש לשחקן הצעה לחוזה ארוך טווח, על פי גורמים , קיימת התקרבות עם השחקן ולא מן הנמנע שהוא יצטרף בעונה הבאה.

במקביל לוחץ בלאט על ההנהלה להגיע לסיכום עם ריצ'רד הנדריקס, לאור החשיבות הרבה שהמאמן מייחס לו. המגעים עם הנדריקס חודשו ולמרות שעדיין קיימים פערים במשא ומתן בין הצדדים בקבוצה אופטימיים לגבי האפשרות שיישאר.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 12:12

מסכים איתך , סביר להניח שיגיע רכז זר זול וסביר שזה יהיה פרקינס....מה שכן , אנחנו קצת מגזימים כשאנחנו אומרים על ג'אקסון שהוא רכז בכיר . בסך הכל עונה אחת לא רעה אבל אפילו לא מצויינת כמו של פארגו למשל , וכבר מחשיבים אותו כרכז בכיר ?? הוא הרוויח העונה 500K ויכול להיות שמכבי יוכלו לקחת אותו ב-800K . במצב כזה עם לאנגפורד יסכים להתפשר קצת , יש מצב ששניהם יהיו פה....קצת אופטימי אבל אפשרי...

זה בדיוק מה שאני טוען. אפשרי לגנוב אותו במחיר שפוי, ויפה שעה אחת קודמת
er79

הודעהעל ידי where is the love? » 16 אפריל 2012, 12:15

רציתי לשאול על שרמדיני, אני זוכר אותו נגד מכבי גם השנה וגם כמובן בעונה הקודמת, גם ממשחקים בנבחרת גיאורגיה.
רציתי לשאול כאילו במה הוא טוב? היא הוא עם הגב לסל, איך בהגנה? למשל בעונשין אני יודע שהוא טוב.
אגב זה רק אני או שנראה לי שהוא שחקן חמוד כזה עם לב טוב וכשרוני, קצת מזכיר את וויציץ שהיה בהתחלה מוכשר חמוד ופוטנציאל, אני לא אומר שהם דומים באותם דברים אבל כאילו זה נראה כמו פרוייקט טוב, מהי דעתכם?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 12:19

מכביסט כתב:במידה ושרמדיני באמת מגיע אני חושב שצריך להיפרד מריץ' ולהחזיר את מצ'באן או להביא גבוה מאסיבי אחר.
שרמדיני עם כל הכבוד לו הוא לא תחליף הולם לסופו,הדבר היחידי שבו הוא עולה על סופו זה קליעה ובכל שאר האלמנטים הם בכלל לא באותו איזור חיוג,
כדי להגיע רחוק ולתת פייט אמיתי לגדולות צריך גבוה מאסיבי עם בשר ומשחק פוסט-אפ ואת כל זה לשרמדיני אין! זה פשוט לא קיים אצלו הוא בסך הכל סוג של חוסיין בשוק משופר.

די ברור שהגרוזיני הוא Downgrade מבחינת כישרון לעומת סופו. סופו של העונה הראשונה היה מצויין, השנה הרבה פחות. אבל יש לו לאן להתפתח , לגרוזיני, והוא צריך להוסיף מאסה.

השאלה מה מכבי תביא בנוסף. אם זה רק הגרוזיני עם הנדריקס ושון ג'יימס אני מסכים שיש בעייה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 16 אפריל 2012, 12:23

yarinsaky כתב:
מכביסט כתב:במידה ושרמדיני באמת מגיע אני חושב שצריך להיפרד מריץ' ולהחזיר את מצ'באן או להביא גבוה מאסיבי אחר.

די ברור שהגרוזיני הוא Downgrade מבחינת כישרון לעומת סופו. סופו של העונה הראשונה היה מצויין, השנה הרבה פחות. אבל יש לו לאן להתפתח , לגרוזיני, והוא צריך להוסיף מאסה.

השאלה מה מכבי תביא בנוסף. אם זה רק הגרוזיני עם הנדריקס ושון ג'יימס אני מסכים שיש בעייה.

אולי לעומת סופו של השנה שעברה, אבל לעומת סופו של השנה הוא upgrade עצום (סופו של החודשים האחרונים הוא אחד הסנטרים הגרועים שהיו כאן). שרמדיני הוא שחקן צעיר מאוד (23 זה גיל מאוד צעיר לשחקן גבוה) ויש לו עוד המון לאן ללכת ואם ימשיך בקו ההתקדמות הנוכחי אין לי בכלל ספק שהוא יהפוך תוך שנה-שנתיים לאחד הסנטרים הטובים ביבשת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 12:25

או שכן, או שלא. יכול להיות שהוא גם לא יתפתח לזה אלא לסתם שרוך סותם חורים.
יכול להיות בהחלט שהנדריקס יהיה הסנטר המוביל בשנה הבאה אם יהיו לו קשיי התאקלמות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי גל גל » 16 אפריל 2012, 12:27

הלוואי ושארמדיני יבוא למכבי אבל אני מבואס מזה שהוא יחתום רק לשנתיים..הרי אחת מהגדולות כבר יקחו אותו
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי itai7 » 16 אפריל 2012, 12:53

רשום לך ל-3
itai7

הודעהעל ידי גל גל » 16 אפריל 2012, 12:54

itai7 כתב:רשום לך ל-3

בוואן וואלה וספורט 5 רשום שתיים..אולי מתכוונים ל2 ועוד אופציה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 13:15

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

זה מה שעצוב. אין היום בשוק רכזים נורמלים. הוא הרכז ה"בכיר" היחיד בשוק. הרי איזה עוד רכזים יש? מן הסתם, הרבה קבוצות שצריכות רכז יציעו לו (אפס, פנר, קאחה...), והמחיר שלו יעלה. לא מחיר של רכזים כמו דיאמנטידיס, תאודוסיץ' או מקאלב, אבל מחיר גבוה עבור מכבי מכדי להשאיר אותו, יחד עם לאנגפורד, הנדריקס שבלאט כל כך רוצה, מאצ'בן, וכו'...
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 16 אפריל 2012, 13:34

לדעתי יש מצב לוותר על סמית' ולא להביא 3 זר בכלל (את הכסף שנחסך אפשר לעביר לשחקן בכיר בעמדה אחרת).
למה? כי יש למכבי מספיק שחקנים שיכולים לכסות את העמדה 3 (במיוחד עם לאנגפורד ישאר ולאנדסברג יגיע).
יש את פניני, לאנגפורד (שאין לו שום בעיה לשחק חלק מהזמן בעמדה הזאת), לאנדסברג (אם יבוא), בלו (אם לא יפרוש).
הקיצר, המון אופציות. אז נכון, אף אחד מהשחקנים האלה הוא לא ה-3 האידיאלי, אבל מצד שני כל אחד מהם יכול לתת ורסאטיליות משלו לעמדה הזאת, מה שגם אפשר לנצל כיתרון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 13:43

סמית' ימשיך כמעט בוודאות, לדתי פרסמו שהאופציה עליו ממומשת. יחסית לכסף שהוא מקבל זה הרע במיעוטו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אפריל 2012, 13:51

שרמנדיני הלך בטופ 16 לא פחות מ-40 פעמים לקו (11\11 בנוקיה)..
קו קדמי של שרמנדיני-מאצ'באן נשמע מפחיד..
צמד אירופאים צעירים עם מלא כישרון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 13:52

felix_r כתב:לדעתי יש מצב לוותר על סמית' ולא להביא 3 זר בכלל (את הכסף שנחסך אפשר לעביר לשחקן בכיר בעמדה אחרת).
למה? כי יש למכבי מספיק שחקנים שיכולים לכסות את העמדה 3 (במיוחד עם לאנגפורד ישאר ולאנדסברג יגיע).
יש את פניני, לאנגפורד (שאין לו שום בעיה לשחק חלק מהזמן בעמדה הזאת), לאנדסברג (אם יבוא), בלו (אם לא יפרוש).
הקיצר, המון אופציות. אז נכון, אף אחד מהשחקנים האלה הוא לא ה-3 האידיאלי, אבל מצד שני כל אחד מהם יכול לתת ורסאטיליות משלו לעמדה הזאת, מה שגם אפשר לנצל כיתרון.

אמרתי את זה בדיוק תמיד, שאפשר להסתדר עם לאנגפורד, לאנדסברג ופניני, ואם בלו לא יפרוש אז בכלל, אבל בלאט מת עליו ואין סיכוי שהוא יוותר עליו.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים