yarinsaky כתב:לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?
כן, ברור לי שהלפרין נחשב למוכשר יותר, אבל כישרון זה לא הכול.
כמו שאני רואה את זה, שני גארדים זרים זה מאסט.
אי אפשר לחזות ולומר מה יהיה. יש את שניהם, שניהם יתחילו מאותה נקודת פתיחה שווה, ומי שיהיה יותר טוב הוא יהיה ה"רכז המוביל". אם אוחיון ימשיך להראות את היכולות שלו מהסדרה מול פאו, הוא יקבל את הקרדיט. והוא יכול להיות אחלה של רכז. אם הלפרין יראה יכולת טובה יותר, הוא ישחק יותר. אבל מה שבטוח, זה שאם משאירים את לאנגפורד, שעוזר הרבה מאוד בהובלת הכדור, ומייצר מצבים לא רק לעצמו אלא גם לאחרים, יחד עם אוחיון והלפרין, שהם אחלה גארדים, לא חושב שחובה איזה זר בכיר ברמה גבוה. גם כי כמעט אין כאלה (ג'קסון הוא היחיד, והוא אחלה שחקן, אבל לא רואה אותו בא למכבי יחד עם לאנגפורד והנדריקס שבלאט רוצה, ועוד מאצ'בן ושרמדיני וכל השאר..), וגם כי השלישיה הזאת הם אחלה שחקנים. אני חושב שאו שילכו על זר צעיר ואלמוני בסכום נמוך, שיכול להיות גניבה, כמו פארגו, או שליכו על פרקינס, שגם הוא יהיה זול, ואהוב במערכת, או שבכלל לא יביאו רכז זר (זה נראה לי האופציה הכי פחות ריאלית).